Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Stary, ja wyszed?em z rooka ju? dobre 4h temu. Od 2-3h siedz? na offline treningu, do 7 rano jeszcze tak posiedz?. Jutro poexpi?, a jakby kto? m?g?by mi poleci? gdzie powinien pohunci? knight, 9 lvl, skille <jeszcze nie wiem>, pacc, to by?bym niesamowicie wdzi?czny. A zaraz zrobi? sorca do pk ;p.Dawaj Rabbitez, gogogo 8 lvl : d
.
Ja no-lifem? xd Przecie? ja bardzo ma?o gram :< Co do 50 poziomu, to te? ju? nie mog? si? doczeka?. Elodill - druid cash makerem? : d Posta? do grania, raz na jaki? czas. Teraz skilluj? mu magic level, efekty mo?na zobaczy? poni?ej:Marolz Ty no-life! Gratuluje 48 jeszcze dwa lvlki i magiczny 50. Elodill cash maker czy taka posta? do grania ?
130 puszcza?em sobie na bociku i cisn?? i zawsze te 100k do przodu by?em. Gratz 10mlvl'ka ja na razie 12lvl/3mlvl. No jak chuj ty 130 lvl i jeszcze bota mo?e umiesz obs?ugiwa?. Chyba ci sie przy?ni?oNo wiesz ja mia?em sorcerer'a jako cash makera.130 puszcza?em sobie na bociku i cisn?? i zawsze te 100k do przodu by?em. Gratz 10mlvl'ka ja na razie 12lvl/3mlvl.
Let's go to 50 ! ;D

Ju? nie jestem na rooku ;p. No w?a?nie z itemami to u mnie lekka kicha, ale jako? prze?yj?.Jaki lvl na rook'u? Gratuluj? awansiku na 38 shielding. Jeszcze troszk? do 60/60 Ci zosta?o. A jak stoisz z itemami?
:

Pozdrawiam.