Vendeto - pyskaty bezczel

Status
Zamknięty.
Odp: Vendeto - pyskaty bezczel

Co to za afera z banem?
Przeka?esz mi prace na SOTM, gdy? go ci 'ukrad?em'?
You like my signature? ; >

@Ven
W takim razie czekam!

Ostatnia edycja:
Odp: Vendeto - pyskaty bezc zel

Odp: Vendeto - pyskaty bezc zel

Co to za afera z banem?
Przeka?esz mi prace na SOTM, gdy? go ci 'ukrad?em'?
You like my signature? ; >

1. Pomy?ka.
2. Przeka??.
3. Sry, ale wg mnie za du?o nawalone, chaos, napis niez?y, ale tak to mi si? nie podoba. ; p

ja mam pytanie,
za?o?y?e? temat masowe wbijanie lvli:

zakupi?em u ciebie wbicie, zap?aci?em, expi?es, expi?es i przesta?e? na 62 a byla mowa o 80.

Kontaktu z tob? ?adnego teraz zobaczy?em ten temat, prosze o odp.., dalsze expienie lub oddanie pieni??kow.

Nick : Ne.ro Dan..l
Powiniene? wiedzie?

<ps. nie kasuj tego postu mam screeny >

ja mam pytanie,
za?o?y?e? temat masowe wbijanie lvli:
zakupi?em u ciebie wbicie, zap?aci?em, expi?es, expi?es i przesta?e? na 62 a byla mowa o 80.
Kontaktu z tob? ?adnego teraz zobaczy?em ten temat, prosze o odp.., dalsze expienie lub oddanie pieni??kow.
Nick : Ne.ro Dan..l
Powiniene? wiedzie?
<ps. nie kasuj tego postu mam screeny >

Poprosz? screeny.
Nie ma Twojego posta w service to raz, Tw?j nick widz? pierwszy raz to dwa, jeste? trollem to trzy..

@edit
Przejrza?em Twoje posty i pisa?e? u Morloka i innych service'ant?w, wi?c prawdopodobnie pomyli?e? nicki.

Ja mam kilka pyta? mam nadzieje ,?e mi na nie odpowiesz.
1.Jak masz na imi? ?
2.Za co dosta?e? moderatora ?
3.Co my?lisz o tym forum , oraz o jego administracji.
4.Ile masz lat ?
5.Chodzisz na si?k? ? ( je?eli tak to ile wyciskasz na klate :D )
6.Lubisz si? bi? ?
7.Jeste? typem cz?owieka kt?ry woli si? wyzywa? czy komu? najeba? ?
8.Twoje najwi?ksze marzenie ?
To by by?o na tyle :]

"5. Ka?dy u?ytkownik, ma prawo do max 6 pyta? w jednym po?cie."

1. Dawid.
2. Za wykazanie si? pracowito?ci? podczas s?u?by w Supporcie.
3. My?l?, ?e forum si? ca?y czas rozwija i idzie w dobrym kierunku. Administracja sprawuje si? dobrze i wype?nia swoje obowi?zki. Nie narzekam.
4. 15 i p??.
5. Chodz?. Je?li chodzi o wyciskanie to zale?y od tego czy chodzi Ci o seri? czy o jeden raz. Seri? 12 powt?rze? wyciskam 35kg jako?, a jeden raz hmm, ok. 50-55kg, chocia? dawno nie sprawdza?em jednego razu, bo wol? seri?.
6. Niezbyt.
7. Wol? lirycznie zjecha? typa po betonie, a jak nadal si? sadzi to fpjerdol.
8.
Hmm... co do marze? to chcia?bym przede wszystkim, aby najbli?si mi ludzie cieszyli si? zdrowiem i ?yciem jak najd?u?ej i jak najwi?cej z nich czerpali, poza tym chcia?bym zosta? z zawodu jakim? dobrym prawnikiem, informatykiem b?d? historykiem. Celem... chcia?bym za?o?y? rodzin?, by? dobrym m??em, ojcem, dziadkiem i chcia?bym te? zosta? pradziadkiem w baaardzo odleg?ej przysz?o?ci i w staruszkowym wieku spokojnie odej?? z tego ?wiata.
- cytat z wywiadu ze mn?.

1.Dlaczego organizujesz na harmonii z typkiem Luriseq "fake items za zaufanie" tzn. rozdajesz itemy kilkunastu/kilkudziesi?ciu osobom, a potem opierdzielasz jekiego? hlvl FACC na full eq, przez co jeste? na + z kas?. A potem ludzie si? dziwi? ?e coraz mniej os?b w tibi? gra. Czy takie osoby mog? pe?ni? funkcj? moderatora na forum?

2. Grasz w lola?

1.Dlaczego organizujesz na harmonii z typkiem Luriseq "fake items za zaufanie" tzn. rozdajesz itemy kilkunastu/kilkudziesi?ciu osobom, a potem opierdzielasz jekiego? hlvl FACC na full eq, przez co jeste? na + z kas?. A potem ludzie si? dziwi? ?e coraz mniej os?b w tibi? gra. Czy takie osoby mog? pe?ni? funkcj? moderatora na forum?
2. Grasz w lola?

1. Oczywi?cie, ?e mog?. Jestem jak Neobot - nie ingeruj? w klienta. (tu: forum).
Co ma gra w Tibi? do mojej pracy na forum? Poza tym ja nikogo nie okradam, to gracze dobrowolnie k?ad? swoje EQ na ?rodek. A to, ?e odchodz? to dobrze, bo w 99% to nooby.

2. Nie, nie gram.

Ostatnia edycja:

1. Je?li m?g?by? uratowa? jeden fragment, jakie? kilka linijek z Pisma ?wi?tego, to co by? uratowa? wiedz?c, ?e ostatni egzemplarz Biblii na ?wiecie za chwil? sp?onie? :D

1. Je?li m?g?by? uratowa? jeden fragment, jakie? kilka linijek z Pisma ?wi?tego, to co by? uratowa? wiedz?c, ?e ostatni egzemplarz Biblii na ?wiecie za chwil? sp?onie? :D

Eh.. nie czyta?em Biblii... my?l?, ?e co? z Apokalipsy lub Ksi?gi Wyj?cia.

Cze???
  • Kiedy ?lub?
  • Dlaczego akurat podobaj? Ci si? patriotyckie piosenki?
  • Wiesz ?e wci?gn??e? mnie w styl patriotycznych muzyk? Poprawka, odpowiedz. xd
  • Co s?dzisz o naszym narodzie?
  • Kiedy rozw?d?

xd

Ostatnia edycja:

Cze???
  • Kiedy ?lub?
  • Dlaczego akurat podobaj? Ci si? patriotyckie piosenki?
  • Wiesz ?e wci?gn??e? mnie w styl patriotyckich muzyk?
  • Co s?dzisz o naszym narodzie?
  • Kiedy rozw?d?
xd

1. Wczoraj by?, ale nic nie pami?tam...
2. PATRIOTYCZNE piosenki. Podobaj? mi si? by? mo?e dlatego, ?e sam si? interesuj? histori? i jestem patriot?, og?lnie fajne rytmy wpadaj?ce z ucho + pi?kny przekaz.
3. PATRIOTYCZNYCH.
4. Uwa?am, ?e Polacy, eh, my?l?, ?e to na d?u?sz? rozmow?, generalnie uwa?am, ?e ro?nie spora ilo?? idiot?w, kt?rzy w wieku 10 lat jaraj? blanty, analfabet?w chodz?cych po 40 lat do 6 klasy w swojej specjalnej podstaw?wce. Szczerze to troch? si? boj? o przysz?o?? naszego kraju... mo?e to pesymistyczne, ale m?wi? to co widz?.
5. Jak zaprosisz ekip? i b?dzie co chlo?.

Haj !

1.Dlaczego tworzysz wok?? siebie zak?amany obraz kulturalnego patrioty,kt?ry prze?amujesz przy bli?szym poznaniu ?
2.Dlaczego ju? nie dzia?a tw?j serwis,czy?by? kogo? oszuka? ? ;]
3.Dlaczego pomimo,?e obieca?e?,nie otrzyma?em zado??uczynienia lub zako?czenia prac na postaci za oszukanie mnie w twoim z?odziejskim procederze,kt?ry ?artobliwie nazywa?e? serwisem ?
4.Dlaczego tak ma?o wyciskasz na klat? ?
5.Dlaczego tak ?wietnie wpisujesz si? w obraz dzisiejszej m?odzie?y opisany przez Ciebie w odpowiedziach na pytania u?ytkownika Msq ?

Haj !
1.Dlaczego tworzysz wok?? siebie zak?amany obraz kulturalnego patrioty,kt?ry prze?amujesz przy bli?szym poznaniu ?
2.Dlaczego ju? nie dzia?a tw?j serwis,czy?by? kogo? oszuka? ? ;]
3.Dlaczego pomimo,?e obieca?e?,nie otrzyma?em zado??uczynienia lub zako?czenia prac na postaci za oszukanie mnie w twoim z?odziejskim procederze,kt?ry ?artobliwie nazywa?e? serwisem ?
4.Dlaczego tak ma?o wyciskasz na klat? ?
5.Dlaczego tak ?wietnie wpisujesz si? w obraz dzisiejszej m?odzie?y opisany przez Ciebie w odpowiedziach na pytania u?ytkownika Msq ?

1. Jestem patriot?, mo?e nie zawsze kulturalnym, ale nie neguj, tego, ?e jestem patriot?, prosz? Ci?. ;)
2. Nie dzia?a, poniewa? KTO? za?yczy? sobie, abym zako?czy? dzia?alno??.
3. Oddaj posta? i 2kk koledze i zadaj to pytanie. ;)
4. Bo kr?tko chodz? na si?ownie.
5. Nie rozumiem zbytnio co rozumiesz przez "wpisujesz", chodzi Ci o to, ?e sam do tej grupy ludzi nale??? Je?li tak to musz? Ci? wyprowadzi? z b??du, bo nie nale??. Je?eli ?le to zinterpretowa?em to prosz? o?wie? mnie w komentarzu na notce.

Ups,nie wiem czy nie wyczerpi? limitu pyta?,ale trafi?a si? "rozmowa z ciekawym cz?owiekiem",wi?c nie ma wyj?cia-trzeba skorzysta? ;)

6.O jakiej postaci i 2kk m?wisz ?
7.Co ma tw?j pseudokolega,nawiasem m?wi?c oszust, do zado??uczynienia odno?nie serwisu,kt?rego podj??e? si? Ty sam i dlaczego wzi?? on udzia? w rozmowie mi?dzy nami oraz dlaczego zaniecha?e? kontaktu ze mn? po umyciu r?k przez administracj?,mimo,?e wcze?niej,w czasie,gdy mia?e? bana,kaja?e? si?,prosz?c o lito?? i b?d?c gotowym porzuci? nawet rang? na forum ? ;)
8.Jak d?ugo chodzisz na si?owni? ? ;>

Ups,nie wiem czy nie wyczerpi? limitu pyta?,ale trafi?a si? "rozmowa z ciekawym cz?owiekiem",wi?c nie ma wyj?cia-trzeba skorzysta? ;)
6.O jakiej postaci i 2kk m?wisz ?
7.Co ma tw?j pseudokolega,nawiasem m?wi?c oszust, do zado??uczynienia odno?nie serwisu,kt?rego podj??e? si? Ty sam i dlaczego wzi?? on udzia? w rozmowie mi?dzy nami oraz dlaczego zaniecha?e? kontaktu ze mn? po umyciu r?k przez administracj?,mimo,?e wcze?niej,w czasie,gdy mia?e? bana,kaja?e? si?,prosz?c o lito?? i b?d?c gotowym porzuci? nawet rang? na forum ? ;)
8.Jak d?ugo chodzisz na si?owni? ? ;>

6. O tej, kt?r? dosta?e? podczas konferencji z Eturlem.
7. Nie by?em gotowy po?wi?ci? rangi na forum, na to si? nie godzi?em od pocz?tku, bo wg mnie nie ma podstaw ku temu, a by?em przyja?nie nastawiony, dop?ki Ty te? by?e? przyjemnie nastawiony, zanim nie odjeba?e?.
8. 3 miechy chodzi?em, potem 4 miechy przerwy i teraz chodz? miech dopiero.

To Teraz Jaaa

1.Masz Laske jak to to jak ma na imi? i ile ma lat
2.jaki jest tw?j spos?b oszukiwania na harmoni klasyczny czyli itemy za zaufanie najpierw dajesz paru osob? itemki a potem hlvlowi bierzesz ca?e eq i logasz??
3. masz rodze?stwo ??
4. Gdzie by? expi? 25 knightem facc z k setem
5 . ulubiony kolorek
6 . jakie jest twoje zdanie na temat upadku tnet czy twoim zdaniem tnet te? upada ?

Pozdrawiam :) ( oszukista z ?w Novy )

1. Ulubiona potrawa
2. Czemu Marcin24 uwa?a si? za bardziej m?drego od ciebie?
3. Jaki masz Windows?
4. Tw?j najwi?kszy lvl na RL tibi?
5. Lubisz Parufki?
6. Jaki masz Monitor?
7. Ile masz palc?w?
8. Jaki masz Telefon?
9. Na jakiej ulicy mieszkasz?
10. Czy popierasz 10 przykaza? Menela?

1. Ulubiona potrawa
2. Czemu Marcin24 uwa?a si? za bardziej m?drego od ciebie?
3. Jaki masz Windows?
4. Tw?j najwi?kszy lvl na RL tibi?
5. Lubisz Parufki?
6. Jaki masz Monitor?
7. Ile masz palc?w?
8. Jaki masz Telefon?
9. Na jakiej ulicy mieszkasz?
10. Czy popierasz 10 przykaza? Menela?

1. Pizza kebab z Telepizzy.
2. Nic mi o tym nie wiadomo.
3. Windows 7
4. Aktualnie gram moim 112 RP - jak na razie najwy?szy, mia?em te? 103 MS na Azurze.
5. Nie jad?em ich od kilku lat.
6. Dok?adnie taki.
7. Pytanie poni?ej poziomu.
8. Nokia 5800 Xpress Music
9. Mieszkam przy ulicy. :)
10. Nie wiem co to - i w sumie nie chc? wiedzie?.

To Teraz Jaaa
1.Masz Laske jak to to jak ma na imi? i ile ma lat
2.jaki jest tw?j spos?b oszukiwania na harmoni klasyczny czyli itemy za zaufanie najpierw dajesz paru osob? itemki a potem hlvlowi bierzesz ca?e eq i logasz??
3. masz rodze?stwo ??
4. Gdzie by? expi? 25 knightem facc z k setem
5 . ulubiony kolorek
6 . jakie jest twoje zdanie na temat upadku tnet czy twoim zdaniem tnet te? upada ?
Pozdrawiam :) ( oszukista z ?w Novy )

1. Mam, nazwa?em j? d?bowa mocna, mam j? rok - zdj?cie - KLIK.
2. ?ci?le tajne, co? jak napisa?e?, tylko bardziej zaawansowane i po kradzie?y nie logam.
3. Nie mam.
4. Boci?bym do 30 na rotwormach pn od Thais, a potem mo?e FACC tomb.
5. Niebieski aka b??kitny
6. Moim zdaniem nie upada, wszystko idzie w dobrym kierunku.

Regards!

Co my?lisz o avatarze diksusa?xd

Status
Zamknięty.
Back
Do góry