Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Co to za afera z banem?
Przeka?esz mi prace na SOTM, gdy? go ci 'ukrad?em'?
You like my signature? ; >
ja mam pytanie,
za?o?y?e? temat masowe wbijanie lvli:
zakupi?em u ciebie wbicie, zap?aci?em, expi?es, expi?es i przesta?e? na 62 a byla mowa o 80.
Kontaktu z tob? ?adnego teraz zobaczy?em ten temat, prosze o odp.., dalsze expienie lub oddanie pieni??kow.
Nick : Ne.ro Dan..l
Powiniene? wiedzie?
<ps. nie kasuj tego postu mam screeny >
Ja mam kilka pyta? mam nadzieje ,?e mi na nie odpowiesz.
1.Jak masz na imi? ?
2.Za co dosta?e? moderatora ?
3.Co my?lisz o tym forum , oraz o jego administracji.
4.Ile masz lat ?
5.Chodzisz na si?k? ? ( je?eli tak to ile wyciskasz na klate)
6.Lubisz si? bi? ?
7.Jeste? typem cz?owieka kt?ry woli si? wyzywa? czy komu? najeba? ?
8.Twoje najwi?ksze marzenie ?
To by by?o na tyle :]
- cytat z wywiadu ze mn?.Hmm... co do marze? to chcia?bym przede wszystkim, aby najbli?si mi ludzie cieszyli si? zdrowiem i ?yciem jak najd?u?ej i jak najwi?cej z nich czerpali, poza tym chcia?bym zosta? z zawodu jakim? dobrym prawnikiem, informatykiem b?d? historykiem. Celem... chcia?bym za?o?y? rodzin?, by? dobrym m??em, ojcem, dziadkiem i chcia?bym te? zosta? pradziadkiem w baaardzo odleg?ej przysz?o?ci i w staruszkowym wieku spokojnie odej?? z tego ?wiata.
1.Dlaczego organizujesz na harmonii z typkiem Luriseq "fake items za zaufanie" tzn. rozdajesz itemy kilkunastu/kilkudziesi?ciu osobom, a potem opierdzielasz jekiego? hlvl FACC na full eq, przez co jeste? na + z kas?. A potem ludzie si? dziwi? ?e coraz mniej os?b w tibi? gra. Czy takie osoby mog? pe?ni? funkcj? moderatora na forum?
2. Grasz w lola?

1. Je?li m?g?by? uratowa? jeden fragment, jakie? kilka linijek z Pisma ?wi?tego, to co by? uratowa? wiedz?c, ?e ostatni egzemplarz Biblii na ?wiecie za chwil? sp?onie?![]()
Cze???
xd
- Kiedy ?lub?
- Dlaczego akurat podobaj? Ci si? patriotyckie piosenki?
- Wiesz ?e wci?gn??e? mnie w styl patriotyckich muzyk?
- Co s?dzisz o naszym narodzie?
- Kiedy rozw?d?
Haj !
1.Dlaczego tworzysz wok?? siebie zak?amany obraz kulturalnego patrioty,kt?ry prze?amujesz przy bli?szym poznaniu ?
2.Dlaczego ju? nie dzia?a tw?j serwis,czy?by? kogo? oszuka? ? ;]
3.Dlaczego pomimo,?e obieca?e?,nie otrzyma?em zado??uczynienia lub zako?czenia prac na postaci za oszukanie mnie w twoim z?odziejskim procederze,kt?ry ?artobliwie nazywa?e? serwisem ?
4.Dlaczego tak ma?o wyciskasz na klat? ?
5.Dlaczego tak ?wietnie wpisujesz si? w obraz dzisiejszej m?odzie?y opisany przez Ciebie w odpowiedziach na pytania u?ytkownika Msq ?

Ups,nie wiem czy nie wyczerpi? limitu pyta?,ale trafi?a si? "rozmowa z ciekawym cz?owiekiem",wi?c nie ma wyj?cia-trzeba skorzysta?
6.O jakiej postaci i 2kk m?wisz ?
7.Co ma tw?j pseudokolega,nawiasem m?wi?c oszust, do zado??uczynienia odno?nie serwisu,kt?rego podj??e? si? Ty sam i dlaczego wzi?? on udzia? w rozmowie mi?dzy nami oraz dlaczego zaniecha?e? kontaktu ze mn? po umyciu r?k przez administracj?,mimo,?e wcze?niej,w czasie,gdy mia?e? bana,kaja?e? si?,prosz?c o lito?? i b?d?c gotowym porzuci? nawet rang? na forum ?
8.Jak d?ugo chodzisz na si?owni? ? ;>
( oszukista z ?w Novy )1. Ulubiona potrawa
2. Czemu Marcin24 uwa?a si? za bardziej m?drego od ciebie?
3. Jaki masz Windows?
4. Tw?j najwi?kszy lvl na RL tibi?
5. Lubisz Parufki?
6. Jaki masz Monitor?
7. Ile masz palc?w?
8. Jaki masz Telefon?
9. Na jakiej ulicy mieszkasz?
10. Czy popierasz 10 przykaza? Menela?

To Teraz Jaaa
1.Masz Laske jak to to jak ma na imi? i ile ma lat
2.jaki jest tw?j spos?b oszukiwania na harmoni klasyczny czyli itemy za zaufanie najpierw dajesz paru osob? itemki a potem hlvlowi bierzesz ca?e eq i logasz??
3. masz rodze?stwo ??
4. Gdzie by? expi? 25 knightem facc z k setem
5 . ulubiony kolorek
6 . jakie jest twoje zdanie na temat upadku tnet czy twoim zdaniem tnet te? upada ?
Pozdrawiam( oszukista z ?w Novy )
Co my?lisz o avatarze diksusa?xd