Zaciekawi?e? mnie tym bardzo, wi?c..
Kiedy testy, kiedy testy, kiedy testy ;3
Moim zdaniem to nie do ko?ca dobry pomys?. Skille i umiej?tno?ci i - jak dla mnie - nawet level, powinny zosta?. Dla mnie nale?no?? do ANBU czy Akatsuki powinna by? czym? w odblokowaniu nast?pnych sag, zada?, kt?rych ANBU nie mo?e wykona? i odwrotnie. ( w sagach powiedzmy b?d? znajdowa? si? itemy, kt?rych nie mog? zdoby? ANBU + ?ywio?y czy umiej?tno?ci specjalne akatsuki).Wszystkie sagi, umiej?tno?ci etc. zostan? nam cofni?te, lecz ekwipunek, ekwipunek w depozycie, nasz domek etc. zostaj?.
Moim zdaniem to nie do ko?ca dobry pomys?. Skille i umiej?tno?ci i - jak dla mnie - nawet level, powinny zosta?. Dla mnie nale?no?? do ANBU czy Akatsuki powinna by? czym? w odblokowaniu nast?pnych sag, zada?, kt?rych ANBU nie mo?e wykona? i odwrotnie. ( w sagach powiedzmy b?d? znajdowa? si? itemy, kt?rych nie mog? zdoby? ANBU + ?ywio?y czy umiej?tno?ci specjalne akatsuki).
Nie pisa? bym tego gdyby nie by?o to chocia? troszk? zacz?te nieprawda? ?
Dzi?ki za pozytywa ;]
Grafiki:A mnie wkurwia ?e byle homo? kradnie grafiki z wosa, ale co poradzisz? Napisa?e? pot??n? liste czego?tam a potem "mamy 40%". Ja mam w planie napisa? w?asnego klienta 3d i ju? mam diagram i og?lnie plan, a to jest przecie? najwa?niejesze nie?
wiesz ze istnieje cos takiego jak brak internetu albo np wyjazd za granice czy cos . -.-@up ta nowe konto od 2009 czekal na ten temat zeby sobie posty nabic...