• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

-Tibia 8.54 [W?asny klient] Magic: In Noctem - Harry Potter online!

Status
Zamknięty.

Our partners and their custom servers:

Odp: [W?asny klient] Magic: In Noctem - Harry Potter online!

Ja ch?tnie zosta? bym mapperem ale zaczyna si? szko?a i nie b?d? mia? czasu.
@Topic

Pomys? dot. Azkabanu :
Do Azkabanu mo?na trafi? za :
-Wbicie 3 frag?w, (3 dni w Azkabanie)
-U?ycie zakl?cia niewybaczalnego, (1 dzie? w Azkabanie)
-Wyzywanie, (2 dni w Azkabanie).

Wg. mnie klimat nie powinien by? wymagany tylko na eventach/lekcjach.
R?wnie? czekam na forum, i czekam na start.

@edit

Wpadlem na najs pomysl - Avade mo?na uzywac raz na dzien :P

Ostatnia edycja:

@up

Ja za wyzywanie da?bym szlaban :D Co do reszty to jest okey, ale przy u?yciu zakl?cia niewybaczalnego pasowa?oby najpierw z?apa? tak? osob?. A to by?aby robota dla graczy, auror?w. :p

Avada prawdopodobnie b?dzie bra?a na hita, ale z nauczeniem si? jej... To zupe?nie inna bajka ;]

Ostatnia edycja:

Mam nadziej? ?e wszystko z ots wypali :) gra?em na wielu ots z r??nymi projektami i fabu?ami ale harry potter ots w ?yciu nie widzia?em :P czekam z niecierpliwo?ci? na start tego ots`a, no i oczywi?cie na Beta testy :D

Pamietacie te karty do gry z r??nymi s?awnymi osobami takimi jak Albus Dumbledore ?? mozna by by?o zrobi? ?e za zebranie kilkunastu takich kart dostajesz jakies itemki z?oto albo cos takiego ?? co wy na to ??

@up
Dok?adnie jak w grze z komnat? tajemnic, tam za wszystkie karty danego typu dostawa?o si? paseczek ?ycia. Pomys? fajny, i mam nadziej? ?e przejdzie ale poczekaj z nim a? forum ruszy, ale co do nagrody to raczej nie z?oto, wola?bym co? w rodzaju taska. Albo dost?p do danego zadania b?d? tajnego przej?cia. ;]

Ostatnia edycja:

Naprawde ciekawy projekt :) Outfit bardzo ladnie wyglada :P Hipogryfa musial bym zobaczyc na ,, ?ywo " ... Aczkolwiek tez bardzo ciekawy ^^ Ogolnie zycze wam powodzenia :P Chetnie zawitam i mam nadzieje ze ten server bedzie posiadal klimat Harrego Pottera :D

ja pr?buje juz ta karte robic a ze jestem, poczarkujacym grafikiem to wedlg mnie zarabiscie mi wyszla :D na forum w fan artsach pokaze :D

@maxxenq

B?dzie prawdopodobnie quest z kartami, ale jako co? mniejszego. Chocia? i tak ch?tnie zobacz? t? prac? :)

Forum powinno by? najp??niej jutro wi?c nie martwcie si? nied?ugo b?dziecie wiedzieli wiele wi?cej

A ja mam jeszcze taka spraw?...
Gra jest oparta o uniwersum Harrego Pottera.. Fabu?a toczy si? po wydarzeniach z ksi??ki i teraz kto? z teamu pisa? ?e on b?dzie 'Alastorem Moodym' Z tego co pami?tam Szalonooki zosta? zabity na pocz?tku 7 tomu. Poza tym skoro fabu?a serwera b?dzie po wydarzeniach z ksi??ki jakie maj? by? role? Bo nie przydzielicie poszczeg?lnym osobom dok?adnych r?l postaci bo sk?d te role maj? by? znane skoro to nie s? postacie z uniwersum? Czyli role po prostu b?d? polega?y na udawaniu uczni?w tak? Czyli pisaniu dzie? dobry panie profesorze itd..?

Kto powiedzia?, ?e wydarzenia dziej? si? po ksi??ce?

Magic: In Noctem to mroczna adaptacja Harrego Pottera. Radz? si? wczyta? w fabu?? w filmiku. Zdarzenia lec? w tym samym czasie co oryginalny HP. R??nica w tym, ?e s? zmienione.

A faktycznie przepraszam.. Zrozumia?em ten pocz?tek jako ?e Voldemort ginie z r?ki Harrego pomimo rozczepienia duszy czy co? w tym rodzaju ;) Zwracam honor.

Wszystkich role-playerow zapraszam pod moje skrzydla ;) Vergil sie zgodzil bym mial specjalny dzial na forum dla roleplayerow i bede im pomagal ;)

Wszystkich role-playerow zapraszam pod moje skrzydla Vergil sie zgodzil bym mial specjalny dzial na forum dla roleplayerow i bede im pomagal

Tak bez ?adnego sprawdzenia, przecie? mia?y ,by? wybierane osoby za dobre ogrywanie r?l? No c??, widz? ?e GM'owie ju? rozdaj? posady swoim nie-sprawdzonym nawet kolegom.. Nie widzia?em go, ani w tw?rcach ,ani nigdzie indziej to czemu ma tak? posad?..?

Ostatnia edycja:

Ciekawy pomys? a to po?owa sukcesu. Wi?cej informacji mogli by?cie da? gdy? tu b?d? panowa? zapewne nowe zasady gry ;D

Ma posad? bo si? zg?osi? na mappera. Poza tym za odgrywanie r?l m?g? by? prefekt (czyt. tutor), nie GM (nauczyciel) kt?rego dosta? Waromir.

Zastan?wcie si? zanim nas o co? oskar?ycie ;p

Edit: Wi?cej info znajdziecie na forum kt?re b?dzie ju? jutro dzia?a?o

?a?... By?o ju? kilka ots'?w tak fajnie zapowiadaj?cych si? jak wasz. Ja osobi?cie widzia?em 3" Hogwart Ots'y". Wasz jest 4. Jednak 3 poprzednie nie wypali?y, wi?c trzymam za was kciuki. Jeszcze przyk?adowo rok temu na tibia.net.pl w zapowiedziach by?o tak" RL MAPA (jedyny taki serw)"," RL MAPA TYLKO U NAS!"," Rl Map niski exp!"," Jedyne takie Evo!!!". A teraz z dnia na dzie? mo?na ujrze? co raz wi?cej zajebistych Ots'?w mi?dzy innymi wasz. Gratuluje, je?li serwer wystartuje to ja zagram na 100%. I postaram si? by? aktywny na forum. Takiego serwera nie mo?na przegapi?. ;)

Na kiedy jest planowany start?
I jak by wygl?da? sms shop? Czy by?oby tylko konto premium, czy na przyk?ad peleryna niewidka, miot?a nimbus 200 etc.?
A i bym zapomnia?. Czy gracze b?d? podzieleni na dru?yny, tzn Slytherin Gryffindor itd?
Oraz czy b?d? mecze Quidditch'a?

Jeszcze raz powodzenia. ;)

Ostatnia edycja:

I jak by wygl?da? sms shop? Czy by?oby tylko konto premium, czy na przyk?ad peleryna niewidka, miot?a nimbus 200 etc.?
Jeszcze raz powodzenia. ;)
W sms shopie jak juz mowilem znajdziecie tylko Pacc, jednak nie bedzie on dawal takiej przewagi nad zwyklymi graczami jak na rl, wszystkie czary sa dostepne dla kazdego gracza.
Data startu na dzien dzisiejszy nie jest znana.

Edit: Tak, nie zabraknie podzialu na domy. Quidditch rowniez bedzie.

Tak bez ?adnego sprawdzenia, przecie? mia?y ,by? wybierane osoby za dobre ogrywanie r?l? No c??, widz? ?e GM'owie ju? rozdaj? posady swoim nie-sprawdzonym nawet kolegom.. Nie widzia?em go, ani w tw?rcach ,ani nigdzie indziej to czemu ma tak? posad?..?
Spokojnie - gdybym nie byl pewny swego, to bym nie pisal, a u mnie na klimacies ie nie zawiedziesz - obiecuje :)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom