• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Tibia 8.54 [W?asny klient] Magic: In Noctem - Harry Potter online!

Status
Zamknięty.
Odp: [W?asny klient] Magic: In Noctem - Harry Potter online!

W trakcie tworzenia, layout ju? prawie do mnie dotar?. Cierpliwo?ci, warto poczeka?, bo jak ju? powiedzia?em b?dzie dzisiaj.

A testy na chwile obecn? na kiedy si? zapowiadaj??

Trudno nam powiedziec dokladnie, wlasnie zaczol sie rok szkolny wiec prac zwolnia troche. Jednak mysle iz do 3 tygodni testy powinny sie odbyc.
Zapraszam do komentowania!

i kiedy w koncu to forum b?dzie ?? chcialbym juz cos pokazac i moze pomysly co mozna zrobic ??

@maxxenq

Forum b?dzie dzisiaj, przecie? pisa?em. Layout niestety b?dzie wgrany dopiero jutro, ale ju? od dzisiaj b?dziecie mogli si? wypowiada?. Cierpliwo?ci

Ostatnia edycja:

Hehe, juz widze ten spam. "Kiedy ots startuje?", "Kiedy bedzie forum?" itp... Ludzie, opanujcie sie :)

Niestety nasz kolejny webmaster zawi?d? i nie wykona? pracy na dzisiaj. Nie martwcie si? jednak bo nawi?za?em kontakt, ze starym znajomym. Obieca?, ?e forum b?dzie jutro i to ju? z naszym layoutem. C?? przepraszam za sytuacj?, na pocieszenie screen z kolejn? porcj? grafik:

obraz2lh.jpg

Ju? jutro b?dziecie si? mogli wypowiedzie? na naszym forum, p?ki co czekamy na komentarze.

Dodam, ?e cz??? grafik item?w i kilku innych rzeczy otrzymali?my dzi?ki uprzejmo?ci Kashoka i One'a. Jeste?my niezmiernie wdzi?czni, dzi?ki Wam projekt ruszy? jeszcze dalej :)

No c??, szkoda ?e nie wyrobili?cie si? na dzisiaj ale jeden dzie? to nie taka tragedia. Co do grafik to fajny smoczek, ksi??ki niezbyt ?adnie prezentuj? si? razem ale og?lnie s? fajnie zrobione. Aa i ta dziura pod drzewem po prawej kojarzy mi si? z przej?ciem do wrzeszcz?cej chaty, tylko ?e tamto by?o pod wierzb?. :p

Wow Panowie Dobra robota :]
Napewno wbij? Jestem fanem harrego Pottera i napewno zawitam na forum :]

Tylko m?czy mnie jedno pytanie czy na tym hypogryfie b?dzie mo?na lata??

Pozdrawiam!
Parkour.

@Up, juz 2 razy powtarzalem ze taka mozliwosc bedzie, jednak tylko dla graczy z platnym kontem.

A ile mniej wi?cej b?dzie kosztowa?o p?atne konto?? A i mam propozycj?. Mo?e w jaki? dzie? b?dzie p?atne konto za darmo na przyk?ad w niedziele. :) Tak ?eby ka?dy m?g? skorzysta? z niego chocia? ten 1 dzie? tygodniowo. A tak przy okazji I love Harry Potter ;]

@up Z czego? musimy serwer utrzyma?, a sam pacc na sms shop to w por?wnaniu do innych ma?o

10 dni - 3.66, to moja propozycja.

Nie mog? si? doczeka? startu serwera.
Co z forum?
Smok ?adny, ksi??ki ju? troch? gorsze.
Ten kapelusz to Tiara Przydzia?u? :P

@up
Forum w?a?nie jest robione

Nie, ten kapelusz to inny item : D

Ostatnia edycja:

Mam takie samo zdanie jak Bembek,OTS si? ?wietnie zapowiada i nie mog?em si? doczeka? kiedy wreszcie dodacie zapowied? a co do filmiku ( Traileru) r?wnie? bardzo ?adny,cierpliwie czekam na kolejne zapowiedzi !

Mam takie samo zdanie jak Bembek,OTS si? ?wietnie zapowiada i nie mog?em si? doczeka? kiedy wreszcie dodacie zapowied? a co do filmiku ( Traileru) r?wnie? bardzo ?adny,cierpliwie czekam na kolejne zapowiedzi !

Drodzy uzytkownicy, forum juz powstalo jednak na chwile obecna nie dziala poprawnie a nasz webmaster ma tylko dostep, najgorsze jest to ze go niema wiec nie jestesmy wstanie nic zrobic. Tutaj macie adres forum: magicots.xaa.pl/forum

W?a?nie patrz? na to forum i pierwsze co mi si? wrzuca w oko to brak dzia?u" Wasze mapy" czy co? w tym rodzaju oraz "grafiki". Jestem pewien, ?e jaki? gracz, kt?ry b?dzie chcia? gra? na MagicOts'ie ma talent do tibiskich pixel?w lub tworzenia map. Na chwile obecn? forum nie wygl?da jako? nadzwyczajnie, ale w ko?cu nie jest do ogl?dania tylko do pisania. ;)

Wiec sluchajcie, forum narazie tak wyglada, jednak mamy wlasny layout juz od pewnego czasu (gdzies 4 dni) mielismy pecha trafic na feralnego webmastera ktorego checi skonczyly sie na obiecywaniu. Z tego powodu forum nie ruszylo na czas, po tym incydencie przekonalismy starego znajomego do zrobienia nam forum, jednak zniknal zanim nam dal dostepu do panelu admina wiec na razie zrobic nie mozemy nic zrobic. Tutaj adres forum macie

Edit: Zeby nie bylo, ze sa to tylko puste slowa, pokaze wam nasz layout (Crimson pewnie mnie za to zabije, ale trudno).

Ostatnia edycja:

E tam, zaraz zabije, nie pokaza?e? kompletnego :)

Status
Zamknięty.
Do góry