• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

Wej?cie do skarbca w Kazoo!! Mo?liwe ?

Status
Zamknięty.
Odp: Wej?cie do skarbca w Kazoo!! Mo?liwe ?

Nikt z was nie zauwa?y?, ?e zapadnie s? postawione w innych miejscach -.-
Ja mam rozw?zanie, i to mo?e by? dobre.
Te zapadnie s? jakby alarmem, jak jest w sklepach itp. Gdy si? stanie lub po?o?e si? co? to mo?e jaki? alarm b?dzie czy co? w tym stylu.
To moje zdanie.

A mo?e jest co? powi?zanego z Bazyliszkiem. Bo kr?l w Kazo m?wi ?e chce sk?r? Bazy;liszka, i za to oda swoj? skarby, najprawdopodobniej to nagrod? b?dzie s?ynny skarbiec. Lub mo?e trzeba sk?re normalnego w??a, i jakby oszukac Kr?la, i nikt o tym nie pomy?la?, spr?buj? na Antice mam 115 lvl main MS i na Rooku 13 lvl :P

POWODZENIA!!

Wed?ug mnie ,tam nie da si? wej??... Cipsoft zrobi? to tylko dla tego ?eby ludzie kupowali PACCa i szukali rozwi?zania.... No mo?e kiedy? w tibi xx.x b?dzie si? tam da?o wej??. Ale najpierw zrobi? np. Najazd orc?w kt?re zabior? te "rary" i znowu b?d? w miejscu gdzie nie da si? wej??... A wej?cie tam b?dzie cz??ci? jakiego? questu.....

To tylko moje zdanie....
I tyle<kropka>

Ja sadze ze CipSoft po prostu pokazuje te rare itemy w tym skarbcu, od tak, przynajmniej mozna gdzies je zobaczyc ;] Przeciez nie wymysliliby questa na takie rzeczy, te sprawy jest jak magic long sword, za znalezienie jakiegos powazniejszego debuga w grze, cipsoft nagradza graczy czym tam chc?. No a w skarbcu sa pokazane itemki ktore istnieja gdzies w tibii, prawdobodobnie mozna je zdobyc, chociaz gdzie kiedys ktos pisal, ze gracze tibijscy odkryli dopiero jakies ~70% questow, wi?c, mozliwe ze jest na to jakis sposob, cho? osobiscie watpie :)

Pozdrawiam :)

Eee probowaliscie dac Imperatorowi , cialo sneaka .. poprostu sneaka nie bazyliszka ;d

Wam ju? na g?owy pad?o z tymi mitami :D

Hmmn.. wie kto?, ?e istnia?a taka epoka jak ?redniowiecze? Pewnie kto? tam wie. Czy wiecie, ?e kr?lowie/mo?now?adcy/imperatorzy/itp. bogacili si?? Pewnie to te? kto? wie. Ale czy wiecie, ?e ca?e bogactwo trzeba gdzie? sk?adowa?? Tu ju? 1% ludzi tego topicu chyba wie.

Wiele postaci z Tibii ma w?asny skarbiec. S? one pilnie strze?one i nie dost?pne. Co za tym idzie ten skarbiec te? NIE!

Wedlug mnie mozna sie dostac do tego skarbca. Ktos pisal ze krasnoludy kopiac przestraszyly sie jakichs dziwekow - bycmoze dzwiekow bazyliszka albo krasnolodow ktorych zamienil w kamien. Moze gdzies gleboko w kopalniach jest bazyliszek ktorego trzeba zabic i pokazac imperatorowi ktory w zamian za pomoc krasnolodow da nam nagrode z jego skarbca. Trzeba wziasc to pod uwage bo nie ma gracza ktory zna w 100% tak wielka mape, moze da rade wejsc gleboko w podziemia. Albo bylo to mozliwe na poczatku tibii, lub dopiero bedzie jest mozliwe duzo opcjii :)

Ludzie, przesta?cie roztrz?sa? ten temat. Skarbiec Kazoo jest tylko dekoracj?, nikt o zdrowych zmys?ach by nie tworzy? wej?cia do niego, wej?cie do niego jest NIEMO?LIWE dla zwyk?ego przeci?tnego gracza, chyba ?e Cm by teleportn?? w takie miejsce co raczej si? nie stanie... R?wnie dobrze mo?na roztrz?sa? ?e da si? wej?? i zakosi? wszystkie itemy jakie pythius the rotten ma w skarbcu... Bez sensu.

Ostatnia edycja:

Mi si? wydaje ?e nie ma szans si? tam dosta?, jak dla mnie to to jest pok?j do ozdoby i mo?e oznacza? ?e w dawnych czasach kazzo mieszkali bogaci gracze

Nie ma co dalej roztrz?sa? tego tematu, poprostu NIE DA SI? TAM WEJ?? :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:

jak narazie jest 7 playerow po 400+ lvl tylko ze kazdy jest praktycznie na innym serwerze:(
a ile jest tych kratek dokladnie?

A ja wam powiem tak, kiedy? do quest?w nie by?o ?adnych spoiler?w ludzie musieli si? domy?la? co zrobi? ?eby wykona? quest . Teraz du?o quest?w jest wyja?nionych , a kiedy? ka?dy quest tego typu by? wielk? zagadk? . Moja opinia jest taka. Da si? tam wej?? tylko trzeba pog??wkowa? .

@UP
Skoro kiedy? nie by?o spoil?w a teraz s? to dlaczego nie jak tam wej???
PONIEWA? JEST TO SKARBIEC KRASNOLUD?W. S? wspania?? ras? i na pewno nie chcia?aby go?ci w swoim bogactwie wi?c nie da si? tam wej??!
Jakby? mia? w?asny skarbiec chcia?by? ?eby kto? tam wchodzi?? Pewnie nie.

Szkoda, ?e jeszcze nie ma topic?w dla czego nie mo?na wej?? do pomieszczenia za ku?ni? Sama co? To s? prywatne pomieszczenia wi?c nie da si? tam wej??.
Tyle.

Przepraszam - Istnieje mo?liwo?? wej?cia do skarbca kazoo, ale tylko na otsach z bugiem w tamtych drzwiach :)

Ostrze?enie prosz? - raz :)

Przeczyta?em tylko pierwsz? stron? post?w ...

Pomy?leli?cie na tyle logicznie, ?e je?eli faktycznie da?oby si? tam wej??, to osoba kt?ra by to odkry?a wchodzi?aby tam po ka?dym resecie serwera ?

Po tej wypowiedzi ju? raczej na pewno mo?na zamkn?? temat - nie ma czego rozgryza? i tyle.

Je?eli kto? napisa? to samo co ja, to przepraszam, ale nie mia?em si?y ju? czyta? tych bredni !

@UP
Skoro kiedy? nie by?o spoil?w a teraz s? to dlaczego nie jak tam wej???
PONIEWA? JEST TO SKARBIEC KRASNOLUD?W. S? wspania?? ras? i na pewno nie chcia?aby go?ci w swoim bogactwie wi?c nie da si? tam wej??!
Jakby? mia? w?asny skarbiec chcia?by? ?eby kto? tam wchodzi?? Pewnie nie.
Szkoda, ?e jeszcze nie ma topic?w dla czego nie mo?na wej?? do pomieszczenia za ku?ni? Sama co? To s? prywatne pomieszczenia wi?c nie da si? tam wej??.
Tyle.
da sie wejsc , poniewaz wg. twojej wypowiedzi ...
Krasnoludki lubia kombinowac tak jak ww krolewnie sniezce :D trza bylo 1 nooba aby miec cala armie 12 master sorcererow ;p

Najbardziej wiarygodn? wersj? jest to i? ten Skarbiec jest zrobiony po to aby my Gracze zastanawiali si? nad tym i po to aby Tibia w dalszym ci?gu mia?a Tajemnice.
Pozdrawiam

A ja Wam powiem z prostego powodu, dlaczego wej?cie do skarbca jest niemo?liwe.

Wyobra?acie sobie, ?e team wchodzi do skarbca i zbiera co mo?liwe? Jeden sobie we?mie DSL, inny co? innego... Jak ju? to by?by quest, to nagrody by?y by w skrzynkach... A w obecnej chwili kto?, kto posiada?by klucz do skarbca co SS bra?by nagrody... I na serwerze by?oby X DSL...

Pozdrawiam,
Kubsle

o.O
@up racja ale...
moze to jest poto zeby pokazac co mozna z dobyc po odkryciu tej zagadki...
czyli wiemy jakie nagrody sa w quescie ale gdzies indziej kurde.
to jak spike sword mozna niby zdobyc ale w inny sposob

Moim zdaniem da si? tam wej?c. Je?li spos?b z lud?mi nie wypali, to musicie z itemkami spr?bowac. A teraz pytanie - jakie to itemki? Moim zdaniem mo?ecie spr?bowac z itemkami, kt?re s? w ?rodku skarbca i kt?re s? do zdobycia.

@up hahaha poco by mieli wogule tam wchodzic skoro mieli by juz itemy ze skarbca lollol GZ!!!
bez sensu :p mam teraz ubaw na caly dzien :D
@topic jezeli juz jakies itemy to np. klucze
przyszedl mi pomysl - kratka os X + os Y = np. wyszlo 3620 klucz z mintwallin itd
trzeba by bylo wszystko obliczac w edytorze rme albo jakims ale i tak niewiem co z tego wyjdzie bo kazda mapka realu niejest w 100% taka sama

poZdro

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry