What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Wiele zmian.

Status
Not open for further replies.

Rews

Senior User
Reaction score
64
Odp: Wiele zmian.

Wszystko Ok, a wracaj?c do mappingu - dlaczego nikt nie kontynuowa? pracy Fluosa za kadencji moderatora, i innych co moderowali dzia? mapping w 2010r.
By?o tam tak wspaniale, to znaczy - du?o os?b odwiedza?o ten dzia?, brali udzia? w pojedynkach mi?dzy sob?, ale dlaczego? To by?o nagradzane, np. wygrany + xx pkt reputacji, przegrany 1pkt reputacji za chocia?by staranie i jako nagrod? pocieszenia. Teraz nic owego si? nie odbywa, ka?dy pierdoli. Powiem co? tutaj do kadry, wy my?licie, ?e wszystko te? jest zale?ne na komentarzach Ok, ale je?eli Kadra te? nie zacznie my?le? nad jakimi? innowacjami to b?dzie te? klapa.

Powitalnia ju? nie jest taka, jak by?a kiedy?... Czyli ka?dy si? pofatygowa?, si? wysili? nad napisaniu tych paru zda?, ?eby jakie? dusze to forum odwiedza?y, i to w mi?y spos?b. Teraz w Powitalni nie widz?, ?eby kto? si? udziela?, chyba ?e napisze ,, Witamy na forum, itd ." Ka?dy zapomnia? o co chodzi z Powitalni?, czyli szuka? os?b z podobnymi upodobnieniami, mo?e on Gra w co? to co ja i tam gdzie ja... i tak dalej.... teraz to og??em wszystko umiera co jest Normalne wg mnie. Obecnie to tylko Boty i OpenTibia kr?luj? ^.^

To chyba narazie wszystko ode mnie ;S

Dubler

Lua Factory =)
Reaction score
111

Tak sobie czytam i czytam i mi?dzy wierszami wnioskuje ?e obwiniacie g??wnie kadr? za te wszystkie b??dy... Pomijaj?c to czy moderatorzy dobrze sprawuj? piecze nad powierzonymi im dzia?ami czy chujowo, prosz? was, nie czepiajcie si? nas odno?nie konkurs?w... ostatnio pr?bowa?em rozkr?ci? lig? skryptersk? o kt?r? tyle os?b p?aka?o, po 2 tygodniach oczekiwa? dosta?em okr?g?e zero zg?osze?, cho? nagrod? by? i medal i 100pkt rep... Naprawd? chcieli by?my ?eby nagrodami by?y chocia? by pacce czy inne warto?ciowe nagrody ale do chuja to nie od nas zale?y tylko od TRO, z kt?rym z moich obsererwacji trudniej si? dogada? ni? z moim kotem... Chwytamy ka?dej mo?liwo?ci ?eby zrobi? cokolwiek z nagrodami rzeczowymi ale po prostu nie zawsze jest mo?liwo??.

Odbiegaj?c od tematu kadry, my?l? ?e nie tylko support jest winien... Niekt?rzy u?ytkownicy to ju? przechodz? sami siebie, gdy dostaj?c warna za ca?kowicie odbiegaj?cy post od tematu pisz? wiadomo?ci typu "dziwi? si? ?e nadal jeste? jeszcze moderatorem", a gdy na to odpisujemy, ?e je?li czuj? si? poszkodowani, mog? z?o?y? odwo?anie w odpowiednim dziale, a na to najcz??ciej jest odpowied? typu "szkoda czasu", albo w og?le takowej nie ma...

Je?li cokolwiek chcemy tu zmieni? to musimy to zrobi? razem, bo zmiana kilku os?b nic tu nie pomo?e...

@down
a myslisz ze nie ma na forum skrypter?w?
-dominik MS, ghalla, oskar, karpio, animax, arkam.... pewnie jest 2-gie tyle kt?rych nawet nie znam... Poza tym nawet pocz?tkuj?cy m?g? wzi?? udzia?, nagrody pocieszenia te? by?y przewidziane... nie zg?osi? si? nikt!

PS: nie offtopuj xD

Last edited:

Kuzyn

Dziad.
Staff member
Reaction score
166

@Dubler
Skrypty to trudna sprawa. Oczywi?cie nie dla wszystkich ale skrypter?w na poziomie jest jeszcze mniej ni? mapper?w. Tu raczej trzeba konkurs?w przyst?pnych dla wi?kszo?ci.

Laki

정신없이 수다
Reaction score
69

Dubler, skoncz pierdolic i przejrzyj na oczy... Kazdy zrzuca wine na innego, a sam na siebie sie nie popatrzy. Gdybyscie nie warnowali za chujwieco to pewnie bylaby dyskusja = byloby wieksze zainteresowanie = wiekszy ruch = wiecej userow = wieksze zarobki = wiecej konkursow bla bla bla, kolo sie zatacza. A jak teraz wygladaja tematy? Nikt nawet nie stara sie wlaczyc do rozmowy, tylko wpada do pomoc z ot/botami, sklada swoja prosbe, dostaje odpowiedz i dziekuje, tyle sie poudzielal. Poza tym kontakt z moderatorami rowniez jest swietny, zeby doczekac sie jakiegos jebanego uzasadnienia za otrzymane ostrzezenie trzeba czekac i czekac, a w odpowiedzi i tak uzyskuje sie 'jezeli masz problem, wypierdalaj do odwolan, bo nie pamietam powodu dla ktorego dalem to ostrzezenie'. Jeszcze lepiej ma sie sprawa, jezeli napisze sie pw na tematy zwiazane z dzialami/propozycjami, gdzie zazwyczaj wiadomosci zostaja bez jakiejkolwiek odezwy.

Rews

Senior User
Reaction score
64

Je?li cokolwiek chcemy tu zmieni? to musimy to zrobi? razem, bo zmiana kilku os?b nic tu nie pomo?e...

U wierz mi... ?e par? os?b, by?oby na miejscu zast?pi?.

Btw. Forum to Forum, po prostu te straci?o ju? swoje 5 minut, u?ytkownik?w nowych tak praktycznie jest co raz mniej, a udzielanie si? ich to ju? tragedia. Bywalcy, starzy wyjadacze s? ju? na tyle do?wiadczeni, ?e przesiaduj? tu sami hejci, co na prawd? odrzuca to forum.. Nie mowa tu o wszystkich, tylko o nie kt?rych i te? nie chc?, ?eby np. ich wyjeba? itd bo to nie jest na miejscu, ale po prostu te forum, potrzebuje innowacji, jest ju? zbyt monotonne, nic nowego si? tutaj nie wdr??a i to jest najg??bsz? wad? tego forum.

hiroh

Senior User
Reaction score
25

Tak sobie czytam i czytam i mi?dzy wierszami wnioskuje ?e obwiniacie g??wnie kadr? za te wszystkie b??dy... Pomijaj?c to czy moderatorzy dobrze sprawuj? piecze nad powierzonymi im dzia?ami czy chujowo, prosz? was, nie czepiajcie si? nas odno?nie konkurs?w... ostatnio pr?bowa?em rozkr?ci? lig? skryptersk? o kt?r? tyle os?b p?aka?o, po 2 tygodniach oczekiwa? dosta?em okr?g?e zero zg?osze?, cho? nagrod? by? i medal i 100pkt rep... Naprawd? chcieli by?my ?eby nagrodami by?y chocia? by pacce czy inne warto?ciowe nagrody ale do chuja to nie od nas zale?y tylko od TRO, z kt?rym z moich obsererwacji trudniej si? dogada? ni? z moim kotem... Chwytamy ka?dej mo?liwo?ci ?eby zrobi? cokolwiek z nagrodami rzeczowymi ale po prostu nie zawsze jest mo?liwo??.
Odbiegaj?c od tematu kadry, my?l? ?e nie tylko support jest winien... Niekt?rzy u?ytkownicy to ju? przechodz? sami siebie, gdy dostaj?c warna za ca?kowicie odbiegaj?cy post od tematu pisz? wiadomo?ci typu "dziwi? si? ?e nadal jeste? jeszcze moderatorem", a gdy na to odpisujemy, ?e je?li czuj? si? poszkodowani, mog? z?o?y? odwo?anie w odpowiednim dziale, a na to najcz??ciej jest odpowied? typu "szkoda czasu", albo w og?le takowej nie ma...
@down
a myslisz ze nie ma na forum skrypter?w?
-dominik MS, ghalla, oskar, karpio, animax, arkam.... pewnie jest 2-gie tyle kt?rych nawet nie znam... Poza tym nawet pocz?tkuj?cy m?g? wzi?? udzia?, nagrody pocieszenia te? by?y przewidziane... nie zg?osi? si? nikt!
PS: nie offtopuj xD

Tak.. Zmiana kilku os?b
won-z-tad
z pewno?ci? by pomog?a by odetchn?? unormowa? jak ludzie sprawy forum, wszystkie k?opoty, z?agodzi? problemy, zorganizowa? odpowiednie zaplecze do zajmowania si? dzia?ami, w tedy mo?na rozmawia? o konkursach, ps jest jeszcze xxx problem?w kt?rymi powinno si? zaj??, ale nie b?d? pisa? bo wi?kszo?? "wyjdzie w praniu".

Last edited:

Dubler

Lua Factory =)
Reaction score
111

Tak.. Zmiana kilku os?b z pewno?ci? by pomog?a by odetchn?? unormowa? jak ludzie sprawy forum, wszystkie k?opoty, z?agodzi? problemy, zorganizowa? odpowiednie zaplecze do zajmowania si? dzia?ami, w tedy mo?na rozmawia? o konkursach, ps jest jeszcze xxx problem?w kt?rymi powinno si? zaj??, ale nie b?d? pisa? bo wi?kszo?? "wyjdzie w praniu".
Na moje to prania nie b?dzie ale zobaczmy xD

Poza tym dobra, wyjebiemy po?ow? kadry i co dalej? kto ich zast?pi? Mo?e ze 3-4 osoby na forum z u?ytkownik?w s? moim zdaniem odpowiednimi osobami na poziomie, ale i tak w?tpi? ?eby si? chcia?y podejmowa? dodatkowych obowi?zk?w... znowu b?dzie nab?r, wejdzie 6 os?b, 1-2 zostan?, reszcie cze??, i znowu b?dzie chujnia jak by?a... ile to razy ju? takie innowacje mia?y by? wprowadzone...

@down
a ja praktycznie wcale... kiedys sie wkurwialem jak mialem 10kopii tego samego tematu w zapowiedziach... teraz to juz nawet mi sie nie chce warnowa? za to tylko dorazu usuwam... mniej warnow dla userow i mniej roboty dla moda xD

@down2

Tak, zgadzam si?... Ale czasami stare ?cierwo trzeba wywali?, niech si? nowi wyka??... (jak z komun?) nabory by by?y, powoli wsp?lnym wysi?kiem (chyba to samo napisa?e? kilka post?w wcze?niej) t.net powoli si? odradza?... Ale trzeba te? przyzna? nie jest a? tak tragicznie... Ale to nie czasy uncrossa, wi?c trzeba kontynuowa? zmiany zacz?te przez ?w dzisiejsz? administracje (kt?ra wykona?a kawa? dobrej roboty, ale ju? si? wypali?a, albo braknie jej pomys?... Ale chyba to samo, maj? jakie? swoje chore zasady kt?re wprost zatrzymuj? rozw?j forum...) Czas to zmieni?...
Przynajmniej popisa? po i tak to nic nie zmieni, twardo siedz? na siedzeniach jak Lato.
Ten temat pewnie nie d?ugo zostanie zamkni?ty, jaka? wredna gadka na koniec, par? ban?w/warn?w i si? sko?czy krytyka.
Ja s?dz? ?e ka?demu nowemu u?ytkownikowi powinien pojawia? si? regulamin przed nosem, i jeszcze jaki? klik kt?ry by musia? wcisn??, mo?e komu? jak da si? na tacy to przeczyta, tak samo z reg. dzia??w...
Odwo?anie to si? przedawni tam, albo napisz? jak?? g?upot? i nq.

Last edited:

Help3R

Forum friend
Reaction score
262

Gdybyscie nie warnowali za chujwieco to pewnie bylaby dyskusja = byloby wieksze zainteresowanie = wiekszy ruch = wiecej userow = wieksze zarobki = wiecej konkursow bla bla bla, kolo sie zatacza.
Ko?o si? zatacza. Ja warnuje bardzo rzadko, prawie nigdy. Je?eli by?by przestrzegany regulamin przez u?ytkownik?w, to zmniejszy?a by si? ilo?? skarg i narzekanie. Jak zdarzy si? przypadek wlepienia z?ego warna czy ostrze?enia to macie do tego specjalny dzia? Odwo?ania. Je?eli my?licie, ?e stare czasy wr?c? to si? mylicie. Tnp rz?dzi Tro i trzeba si? pogodzi? z decyzjami, kt?re oni podejmuj?.

Last edited:

hiroh

Senior User
Reaction score
25

Na moje to prania nie b?dzie ale zobaczmy xD
Poza tym dobra, wyjebiemy po?ow? kadry i co dalej? kto ich zast?pi? Mo?e ze 3-4 osoby na forum z u?ytkownik?w s? moim zdaniem odpowiednimi osobami na poziomie, ale i tak w?tpi? ?eby si? chcia?y podejmowa? dodatkowych obowi?zk?w... znowu b?dzie nab?r, wejdzie 6 os?b, 1-2 zostan?, reszcie cze??, i znowu b?dzie chujnia jak by?a... ile to razy ju? takie innowacje mia?y by? wprowadzone...
Tak, zgadzam si?... Ale czasami stare ?cierwo trzeba wywali?, niech si? nowi wyka??... (jak z komun?) nabory by by?y, powoli wsp?lnym wysi?kiem (chyba to samo napisa?e? kilka post?w wcze?niej) t.net powoli si? odradza?... Ale trzeba te? przyzna? nie jest a? tak tragicznie... Ale to nie czasy uncrossa, wi?c trzeba kontynuowa? zmiany zacz?te przez ?w dzisiejsz? administracje (kt?ra wykona?a kawa? dobrej roboty, ale ju? si? wypali?a, albo braknie jej pomys?... Ale chyba to samo, maj? jakie? swoje chore zasady kt?re wprost zatrzymuj? rozw?j forum...) Czas to zmieni?...
Przynajmniej popisa? po i tak to nic nie zmieni, twardo siedz? na siedzeniach jak Lato.
Ten temat pewnie nie d?ugo zostanie zamkni?ty, jaka? wredna gadka na koniec, par? ban?w/warn?w i si? sko?czy krytyka.
Ja s?dz? ?e ka?demu nowemu u?ytkownikowi powinien pojawia? si? regulamin przed nosem, i jeszcze jaki? klik kt?ry by musia? wcisn??, mo?e komu? jak da si? na tacy to przeczyta, tak samo z reg. dzia??w...

Odwo?anie to si? przedawni tam, albo napisz? jak?? g?upot? i nq.

Last edited:

Marcin24

Ja i Kazia
Reaction score
209

Zrzucacie teraz win? na user?w, dzisiaj zrobi?em temat z konkursem mapperskim, zosta? wyjebany przez jakiego? siusiaka (Chwa?a Bogu, ?e nie wlepi? warna). Teraz si? pytam dlaczego, dlatego, ?e pr?buj? pom?c forum? Nie lepiej by?o go przyklei? porozmawia? ze mn?, albo co?? Nie, lepiej go wypierdoli? bez ?adnego s?owa i odsun?? od siebie ci??ar odpowiedzialno?ci. Zrobi?em konkurs, pewnie b?dzie mia? wi?ksz? frekwencj?, ale zobaczymy, przecie? jest w eventach -.-
Co wi?cej, zraportowa?em ostatnio temat z moim konkursem "Czyj to post", aby zosta? otworzony, bo chc? go kontynuowa?, mia? naprawd? ?adn? frekwencj?, ale lepiej jest go wyjeba?, po co jaki? chuja znacz?cy Marcin24 ma robi? co? dla user?w, przecie? nie jest w kadrze, dzieciak...

Globalki+ sprawdzacie raporty "Brak informacji"?

Help3R

Forum friend
Reaction score
262

Zrzucacie teraz win? na user?w, dzisiaj zrobi?em temat z konkursem mapperskim, zosta? wyjebany przez jakiego? siusiaka (Chwa?a Bogu, ?e nie wlepi? warna). Teraz si? pytam dlaczego, dlatego, ?e pr?buj? pom?c forum? Nie lepiej by?o go przyklei? porozmawia? ze mn?, albo co?? Nie, lepiej go wypierdoli? bez ?adnego s?owa i odsun?? od siebie ci??ar odpowiedzialno?ci. Zrobi?em konkurs, pewnie b?dzie mia? wi?ksz? frekwencj?, ale zobaczymy, przecie? jest w eventach -.-
Co wi?cej, zraportowa?em ostatnio temat z moim konkursem "Czyj to post", aby zosta? otworzony, bo chc? go kontynuowa?, mia? naprawd? ?adn? frekwencj?, ale lepiej jest go wyjeba?, po co jaki? chuja znacz?cy Marcin24 ma robi? co? dla user?w, przecie? nie jest w kadrze, dzieciak...
Nie wiem, czy tak trudno napisa? do moderatora tego dzia?u, a jak on nie odpisuje to napisa? do globala/admina? Do dyspozycji masz du?o os?b w kadrze.

Last edited:

hiroh

Senior User
Reaction score
25

Nie wiem, czy tak trudno napisa? do moderatora tego dzia?u, a jak on nie odpisuje to napisa? do globala/admina?

W jakim ?wiecie ?yjesz pr?dzej doczekasz si? na ?askaw? odpowied? moderatora, kt?ry ?askawie napisze zdanie jakby pisa? do jakiego? ?cierwa... A od mod glob i menagera to nie ma co liczy?, bo oni ju? s? wysoko to mog? si? opierdala?, najwy?ej wszystko si? zwali na tych najni?ej.

Dubler

Lua Factory =)
Reaction score
111

Marcin na prezydenta...
ale tak na serio to jest w tym troche racji... nie wiem kto wyjeba? tamte tematy ale na chuj kurwa zamyka? konkursy kt?re sie ciesz? wi?ksz? popularno?ci? ni? ca?y maping+multimedia razem wziete?

Poza tym nie wiem jak inny ale ja nie staram sie zrzuci? winy na user?w ale udowodni? ?e wszyscy maj? w tym nagnie sw?j kawa?ek b?ota... jedni wi?kszy, drudzy mniejszy, ludzi kt?rzy to bagno osuszaj? na serio mo?na policzy? na palcach...

Last edited:

Help3R

Forum friend
Reaction score
262

W jakim ?wiecie ?yjesz pr?dzej doczekasz si? na ?askaw? odpowied? moderatora, kt?ry ?askawie napisze zdanie jakby pisa? do jakiego? ?cierwa... A od mod glob i menagera to nie ma co liczy?, bo oni ju? s? wysoko to mog? si? opierdala?, najwy?ej wszystko si? zwali na tych najni?ej.
Zaskocz? Cie. Ranga
imperator.gif
jest najgorsz? rang? co do zapierdalania i obowi?zk?w.

Avrellius

Senior User
Reaction score
41

Help3R said:
[...]Do dyspozycji masz du?o os?b w kadrze.
No w?a?nie jest raczej na odwr?t. W kadrze jest coraz mniej os?b. Niekt?rzy maj? tyle dzia??w do ogarni?cia, ?e po?wi?caj? na to ca?y sw?j czas, albo nawet im go brakuje. Dziwi mnie fakt, ?e po czasie 2-3 tygodni od naboru, wszyscy odchodz?. By? mo?e brak im czasu na wykonywanie obowi?zk?w, gdy? maj? zbyt wiele dzia??w?
Pomy?lcie nad usprawnieniem kadry. Jeste?cie gotowi na przypadek, gdy w ci?gu jednego tygodnia odejdzie 3 kadrowicz?w? W?tpi?.

Drugorz?dn? spraw? s? konkursy i brak zaanga?owania ze strony u?ytkownik?w. Mo?e przeprowad?cie ankiet? z propozycjami konkurs?w i u?ytkownicy wybior?, kt?ry konkurs m?g?by zaistnie?. Wtedy mamy czarno na bia?ym, kto wyci?ga r?k?, a kto j? odpycha.
Dla kogo?, kto ma gdzie? wszystko co si? dla niego robi, a chce jeszcze wi?cej nie warto organizowa? nic.
Same nagrody nie zach?caj? u?ytkownik?w. Wystarczy wyj?? z jak?? inicjatyw?...

Marcin24

Ja i Kazia
Reaction score
209

Zaskocz? Cie. Ranga <global> jest najgorsz? rang? co do zapierdalania i obowi?zk?w.

Ty akurat du?o o tym wiesz : D

Rzeczywi?cie w chuj obowi?zk?w, usun?? sztuczne tematy i moderowa? gdy modek na urlopie. (tak wyci?gnijcie brudy) ...

Drugorz?dn? spraw? s? konkursy i brak zaanga?owania ze strony u?ytkownik?w. Mo?e przeprowad?cie ankiet? z propozycjami konkurs?w i u?ytkownicy wybior?, kt?ry konkurs m?g?by zaistnie?. Wtedy mamy czarno na bia?ym, kto wyci?ga r?k?, a kto j? odpycha.
Dla kogo?, kto ma gdzie? wszystko co si? dla niego robi, a chce jeszcze wi?cej nie warto organizowa? nic.
Same nagrody nie zach?caj? u?ytkownik?w. Wystarczy wyj?? z jak?? inicjatyw?...

Tu nie jest problem, ?e u?ytkownicy nie chc?, tylko konkursy s? robione na si??, a nie dla rozlu?nienia atmosfery. Pomy?lcie nad tym, nic na si?? nie masz motywacji - odejd?, zwolnij miejsce innym, tak jak ja zrobi?em. Wypali?em si? - odszed?em.

Last edited:

hiroh

Senior User
Reaction score
25

Zaskocz? Cie. Ranga Globalmodjest najgorsz? rang? co do zapierdalania i obowi?zk?w.

Ju? to widz?, szczeg?lnie opieka nad supportami to ci??ki kawa?ek chleba...
Nic nie robi?, ma?o popisuj?, no chyba ?e w dzia?ach nie widocznych dla user?w.

Ps: Zanim zaczniecie my?le? o konkursach to rzeczy podstawowe musz? by? sprawne... Do kurwy.

Serj_Tankian

You've been - thunderstruck.
Reaction score
68

1. Nie jest w najmniejszym stopniu tak, ?e ka?dy mod warnuje "za byle g?wno", bo tak mu si? podoba.Pragn? Was poinformowa?, ?e moderatorzy za ka?de ?le przyznane ostrze?enie odpowiadaj? przed wy?szymi rang?, wi?c nie mo?na sobie na takie rzeczy pozwoli?.Fakt, ?e jakie? 98,76% u?ytkownik?w nie tkn??o jakiegokolwiek regulaminu to nie pow?d, by zwala? win? na kadr?.Tabela warn?w jest jasna, je?li co? pod ni? podchodzi to jest karane, je?li nie to nie.Tutaj nie ma pola do dyskusji i ci??ko jest popa?? w wi?ksze konflikty z tnet'owskim prawem, je?li ma si? cho? odrobin? rozumu i pisze z sensem.

2.Skoro Waszym zdaniem wystarczy?aby wymiana po?owy lub wi?kszej cz??ci kadry, by uzdrowi? sytuacj?, to czemu Ci wszyscy wielcy m?drcy nie sk?adaj? poda? na moderator?w czy nawet support ? Dlaczego nie walcz? o Forum, nie udzielaj? si?, by zosta? zauwa?onymi i nobilitowanymi ? Odpowied? jest banalna - ich nie ma.
S? albo byli kadrowicze, kt?rzy powylatywali z kadry za przekr?ty/odeszli sami, bo nie chcieli si? w to wi?cej bawi? albo zwykli ujadacze, kt?rzy poza g?o?nym szczekaniem nie maj? nic do powiedzenia, albo zwykli u?ytkownicy, kt?rym ?yje si? tu dobrze i w g??bi duszy ?miej? si? ze zb?dnej napinki tak wielu z Was wobec kadry.I w?a?nie o t? ostatni? grup? nale?y walczy? i rozbudowywa? j?.
Forum jest dla Was i im szybciej to zrozumiecie, tym lepiej.Co Wam da to, ?e teraz, dla pokazania jaka kadra jest "chujowa" i jak to nie umie zorganizowa? konkurs?w, zrobicie w stylu Marcinka konkurs, o kt?rym ma?o kto wie ?
Co Wam da kolejne sprowadzenie ka?dego tematu na najazd na kadr? ? Nie da Wam to nic.

Hiroh, drogi m?j Ty supporcie.Tak narzekasz na to, ?e nie masz si? czym zaj??, ?e kadra jest chujowa a Ty sam nie mo?esz si? wykaza? i awansowa?.Skoro chcesz awansowa?, to czemu nie zabierzesz si? za aktualizacj? poradnik?w wypisanych w tematach typu "Gdzie expi? ?".Czemu przy ka?dej okazji dokopujesz kadrze, skoro paradoksalnie pretendujesz do bycia w niej w przysz?o?ci ?

Nadchodzi rok 2012, rok zmian na Tibia.net.pl.Wejd?my w nie razem.

@down

a) Gdyby Ci, kt?rzy s? cicho chcieli ujada? tak jak niekt?rzy tu, to robiliby to.S? cicho, bo nie siej? defetyzmu jak Wy i dobrze na tym wychodz?.

b) Ka?dy user, kt?ry chce zorganizowa? konkurs maj?cy jakiekolwiek szanse bycia wprowadzonym w ?ycie, jest na tyle inteligentny, ?e pisze do moda danego dzia?u, m?wi jaka jest sytuacja i wsp?lnie to omawiaj?.Moderatorzy nie maj? gania? za ka?dym z pytaniem "Cze??, czy chcia?by? organizowa? konkurs ? Je?li tak, to wezwij mnie, ja Ci pomog?".Je?li inicjatywa wychodzi od usera, to on ma w interesie kontakt i rozpowszechnienie tej idei.Nio, chyba, ?e robi co? "na odwal si?", by pokaza?, ?e kadra nic nie robi, a u?ytkownik?w ma w dupie.Nie sadzisz ?

c) Nied?ugo to Wy zajedziecie kadr?, bo jak widz? kolejny taki temat to s?owo daj?, ?e zastanawiam si? czy nie przej?? si? na strych i nie poszuka? mocnego sznura.

d) Ka?dy dobrze pracuj?cy supporter dostaje szans? awansu.Je?li nie pokazujesz, ?e Ci zale?y, to po co pcha?e? si? do supportu ? ?eby z nickiem na czarno sia? defetyzm ? Jeszcze rozumia?bym gdyby? b?d?c w kadrze pisa? takie "reformatorskie or?dzia do narodu".Ale jako supp ? Nie pomyli?e? r?l ?

Last edited:

hiroh

Senior User
Reaction score
25

1. Nie jest w najmniejszym stopniu tak, ?e ka?dy mod warnuje "za byle g?wno", bo tak mu si? podoba.Pragn? Was poinformowa?, ?e moderatorzy za ka?de ?le przyznane ostrze?enie odpowiadaj? przed wy?szymi rang?, wi?c nie mo?na sobie na takie rzeczy pozwoli?.Fakt, ?e jakie? 98,76% u?ytkownik?w nie tkn??o jakiegokolwiek regulaminu to nie pow?d, by zwala? win? na kadr?.Tabela warn?w jest jasna, je?li co? pod ni? podchodzi to jest karane, je?li nie to nie.Tutaj nie ma pola do dyskusji i ci??ko jest popa?? w wi?ksze konflikty z tnet'owskim prawem, je?li ma si? cho? odrobin? rozumu i pisze z sensem.
2.Skoro Waszym zdaniem wystarczy?aby wymiana po?owy lub wi?kszej cz??ci kadry, by uzdrowi? sytuacj?, to czemu Ci wszyscy wielcy m?drcy nie sk?adaj? poda? na moderator?w czy nawet support ? Dlaczego nie walcz? o Forum, nie udzielaj? si?, by zosta? zauwa?onymi i nobilitowanymi ? Odpowied? jest banalna - ich nie ma.
S? albo byli kadrowicze, kt?rzy powylatywali z kadry za przekr?ty/odeszli sami, bo nie chcieli si? w to wi?cej bawi? albo zwykli ujadacze, kt?rzy poza g?o?nym szczekaniem nie maj? nic do powiedzenia, albo zwykli u?ytkownicy, kt?rym ?yje si? tu dobrze i w g??bi duszy ?miej? si? ze zb?dnej napinki tak wielu z Was wobec kadry.I w?a?nie o t? ostatni? grup? nale?y walczy? i rozbudowywa? j?.
Tak w?a?nie to robimy, walczymy za tych co s? cicho...
Forum jest dla Was i im szybciej to zrozumiecie, tym lepiej.Co Wam da to, ?e teraz, dla pokazania jaka kadra jest "chujowa" i jak to nie umie zorganizowa? konkurs?w, zrobicie w stylu Marcinka konkurs, o kt?rym ma?o kto wie ?
A czemu ma?o os?b wie bo nikt z nim nie wsp??pracuje// kadra nie zrobi i nie da komu? zrobi?.
Co Wam da kolejne sprowadzenie ka?dego tematu na najazd na kadr?

Mo?e wreszcie co? wyje?dzimy albo oni nas zajad?.

? Nie da Wam to nic.
Hiroh, drogi m?j Ty supporcie.Tak narzekasz na to, ?e nie masz si? czym zaj??, ?e kadra jest chujowa a Ty sam nie mo?esz si? wykaza? i awansowa?.Skoro chcesz awansowa?, to czemu nie zabierzesz si? za aktualizacj? poradnik?w wypisanych w tematach typu "Gdzie expi? ?".Czemu przy ka?dej okazji dokopujesz kadrze, skoro paradoksalnie pretendujesz do bycia w niej w przysz?o?ci ?
No wiesz, modku 100 dni temu by?em wybrany na supporta cieszy?em si? ?e mi si? uda... Zostan? modem i tak kurwa cudo, ale nie my?l ?e teraz nie chc? pomaga?, zawiod?em si? siedzeniem na supku, cho? ju? troch? si? przywi?za?em do forum, i szczerze mnie zajebi?cie wkurwia zjebana sytuacja i atmosfera jaka jest. A to ?e nie w moim stylu jest si? zesra? ze strachu i powiedzie? "tak panie", tak wejd?my w 2012 rok, ale najlepiej ju? nie wszyscy.
W dupie mam by? w chorej kadrze, kara? jak najgorsza kurwa biednych user?w i by? w tym zacofanym zaciemnia?ym gronie, mo?e trzeba pomy?le? kto jest "murzynem".
Nadchodzi rok 2012, rok zmian na Tibia.net.pl.Wejd?my w nie nie razem.

pss: jak kto? nie rozumie pisze o sobie te "kurwa".

Last edited:

Marcin24

Ja i Kazia
Reaction score
209

Co Wam da kolejne sprowadzenie ka?dego tematu na najazd na kadr? ? Nie da Wam to nic.
Hiroh, drogi m?j Ty supporcie.Tak narzekasz na to, ?e nie masz si? czym zaj??, ?e kadra jest chujowa a Ty sam nie mo?esz si? wykaza? i awansowa?.Skoro chcesz awansowa?, to czemu nie zabierzesz si? za aktualizacj? poradnik?w wypisanych w tematach typu "Gdzie expi? ?".Czemu przy ka?dej okazji dokopujesz kadrze, skoro paradoksalnie

O prosz?, jaki "m?drzec" jak ty to okre?li?e? si? znalaz?. M?wisz to do ludzi, kt?rzy byli ju? kiedy? w kadrze, albo przynajmniej moderowali cho? troch?, nie pr?buj teraz by? m?drzejszy od innych, si?gnij pami?ci? pare miesi?cy wstecz, gdy zosta?e? oszukany przez Vendeto. Wtedy marcinek by? fajny gdy pomaga? rozwi?za? problem i zrobi? szum na fm, ws, a gdy teraz ma usera to mo?na po nim jecha?, ta? S?uchaj nie jeste? jednym z ludzi, kt?rych darz? szacunkiem i toleruj? takie zachowanie. Pr?bowa?em walczy? o forum, mia?em mas? pomys??w, motywacji, nie chcieli?cie do?wiadczonego kadrowicza to teraz nie marud?cie, ?e jest ?le i chujowo. Dzisiejszy moderatorzy to ?apanka user?w, nie licz?c tutaj Xanosty I Helpera (chyba, ?e o kim? zapomnia?em), kt?rzy moderuj? miesi?c, dwa i pozjadali wszystkie rozumy.
Wy?miewasz m?j konkurs, ?e nie ma ?adnej reklamy i o ile wielki m?drcze si? spostrzeg?e?, zrobi?e? mi reklam?, dzi?kuj?.

Last edited:
Status
Not open for further replies.