What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Wiele zmian.

Status
Not open for further replies.

Nights

Ten typ ;)
Reaction score
31
Odp: Wiele zmian.

Dla autora tematu plus, bo mnie w?tek zaciekawi? ; d

Lecimy...

#Helper
Odnosisz si? do Tro, ?e to przez nich jest tak okropnie. Chrzanisz jak wlezie. Nie uwierz?, ?e firma ta zmieni?a si?, bo ma taki kaprys. Wsp??praca przebiega?a z ni? dobrze. Dawali swoje propozycje, liczyli na nasze. Wszystkie pro?by by?y wykonywane w ci?gu kilku dni. Co najwy?ej wszystko mo?na zwali? na administracj? forumow? (nie m?wi? o technicznej). Chocia? w gruncie rzeczy to i tak nie b?dzie mia?o sensu, bo wina le?y po ca?o?ci, w ka?dym z osobna od globali+. I tak dalej, i tak dalej... i Ty dalej wierzysz, ?e to wina Tro? Prosz? Ci?... Piszesz te?, ?e gdyby userzy bardziej przestrzegali regulaminu blablabla... wy??cz kompa, wyjd? na dw?r, pomy?l, wr?? i nast?pnie si? wypowiadaj, bo przecie? wiadomo, ?e to nigdy w t? stron? nie dzia?a, cz?owieku.

#Dubler
Kadr? powinno si? wyselekcjonowa? z tych, co ucz?szczaj? na forum, a nie z naboru. Dodatkowo moderatorzy na zbyt du?o sobie pozwalaj?, ludzie. Przecie? nie mo?e by? tak, ?e mod ma w dupie u?ytkownika. Twierdzisz tam te? co? o tym, ?e ju? Ci si? nie chce warnowa?. No, plus dla Was za komunikacj?! Potrafisz narzeka?, a nikt z wy?szych nie potrafi z tym nic zrobi?, ?a?osne. No chyba, ?e sprawa by?a poruszana na fmie, a wszystko dalej le?y? Jeszcze gorzej, bo to znaczy, ?e rozw?j hamuj? globale/managerzy+. Twa postawa na forum (spogl?daj?c na ten pi?kny, czerwony napis, kt?ry wywali?e?) w mych oczach zdecydowanie dyskwalifikuje Ci? z zielonego, ?e tak rzekn?, wybacz.

#marcin
Ty odszed?e?, no spoko xd

#aramiszon
1. Najbardziej roz?mieszy?o mnie to stwierdzenie: "?le przyznane ostrze?enie odpowiadaj? przed wy?szymi rang?". Ci wy?szi rang? mog? opierdoli? tylko wtedy, kiedy to zauwa??, a z tego wzgl?du dzieje si? to tylko wtedy, gdy kto? zwr?ci im na to uwag? - czyli rzadko. Ale zak?adaj?c, ?e ju? do tego dojdzie, to pewnie dalsza cz??? rozmowy wygl?da tak: "-Ej, zrobi?e? to i to, nie r?b tak wi?cej, nara. -Spoko, nara.". A? strach si? ba?.
2. Poniewa? zmian trzeba dokona? wy?ej, nie w cz??ci moderatorskiej. A tam nie da si? sk?ada? poda? - i dobrze. Natomiast twierdzenie, ?e je?li co? nie daje znaku ?ycia, to tego nie ma jest idiotyczne. Sam wpadnij dlaczego. W?a?nie, zrobi? konkurs. Dlatego trzeba zrobi? wszystko, aby by? on popularny, nieprawda?? Inicjatywa jest, a co dalej? Tematy na kadr?.. noo, ciekawe. Twierdzisz wi?c, ?e ka?dy powinien siedzie? z za?o?onymi r?koma (adnotacja do marcinka - jebnij zbiorow? petycj? o poprawienie kondycji forum do Tro: na mnie zadzia?a?o, to mo?e i na forum zadzia?a xd).
Helper.. piszesz, ?e global najwi?cej tutaj robi. Kpij sobie dalej. Global to posada od siedzenia i opierdzielania zielonych (swoj? drog? niewiele r??ni si? od managera). Ta pozycja jest bardziej od my?lenia, a nie od robienia. Mam te? nadziej?, ?e nie napisa?e? tego serio? ; d

#Marcin
?wietna uwaga - armiszon, kierujesz swe s?owa do os?b, kt?re znacznie wi?cej sp?dzi?y dni w kadrze =)

#ediit
a) Gdyby Ci, kt?rzy s? cicho chcieli ujada? tak jak niekt?rzy tu, to robiliby to.S? cicho, bo nie siej? defetyzmu jak Wy i dobrze na tym wychodz?.
Powody s? dwa, albo maj? w dupie forum i dalszy jego los, wi?c logicznym jest, ?e nie b?d? przyczynia? si? do tego, co tu si? dzieje, albo s? to ludzie, kt?rzy nie zdaj? sobie sprawy z tego, co tu si? dzieje.

b) Ka?dy user, kt?ry chce zorganizowa? konkurs maj?cy jakiekolwiek szanse bycia wprowadzonym w ?ycie, jest na tyle inteligentny, ?e pisze do moda danego dzia?u, m?wi jaka jest sytuacja i wsp?lnie to omawiaj?.Moderatorzy nie maj? gania? za ka?dym z pytaniem "Cze??, czy chcia?by? organizowa? konkurs ? Je?li tak, to wezwij mnie, ja Ci pomog?".Je?li inicjatywa wychodzi od usera, to on ma w interesie kontakt i rozpowszechnienie tej idei.Nio, chyba, ?e robi co? "na odwal si?", by pokaza?, ?e kadra nic nie robi, a u?ytkownik?w ma w dupie.Nie sadzisz ?
Je?eli moderator owego dzia?u widzi, ?e taki konkurs powsta?, to przed jego usuni?ciem powinien obezna? si?, czy cieszy si? zainteresowaniem i wyja?ni? u?ytkownikowi kilka rzeczy, bo mo?e si? okaza?, ?e to b?dzie ten oczekiwany konkurs. Na pewno nie pomo?e tu metoda usuwania konkursu, bo to nie jest konkurs ze strony kadry.

c) Nied?ugo to Wy zajedziecie kadr?, bo jak widz? kolejny taki temat to s?owo daj?, ?e zastanawiam si? czy nie przej?? si? na strych i nie poszuka? mocnego sznura.
A czy co? w tych tematach jest niezgodnego z prawd?? Je?li takie tematy powstaj? to znak, ?e co? si? dzieje. Prosz?, podaj mi jaki? argument, tylko sensowny, dla kt?rego mieliby?my siedzie? cicho.

d) Ka?dy dobrze pracuj?cy supporter dostaje szans? awansu.Je?li nie pokazujesz, ?e Ci zale?y, to po co pcha?e? si? do supportu ? ?eby z nickiem na czarno sia? defetyzm ? Jeszcze rozumia?bym gdyby? b?d?c w kadrze pisa? takie "reformatorskie or?dzia do narodu".Ale jako supp ? Nie pomyli?e? r?l ?
Rozumiem, ?e kierujesz to do hiroha? Nie wiem jak jego praca wygl?da w supporcie, ale na pewno ma prawo "wyg?asza?" co chce, a Ty w tej kwestii masz do powiedzenia mniej, ni? on ; d

Last edited:

hiroh

Senior User
Reaction score
25

Dla autora tematu plus, bo mnie w?tek zaciekawi? ; d
Lecimy...
#Helper
Odnosisz si? do Tro, ?e to przez nich jest tak okropnie. Chrzanisz jak wlezie. Nie uwierz?, ?e firma ta zmieni?a si?, bo ma taki kaprys. Wsp??praca przebiega?a z ni? dobrze. Dawali swoje propozycje, liczyli na nasze. Wszystkie pro?by by?y wykonywane w ci?gu kilku dni. Co najwy?ej wszystko mo?na zwali? na administracj? forumow? (nie m?wi? o technicznej). Chocia? w gruncie rzeczy to i tak nie b?dzie mia?o sensu, bo wina le?y po ca?o?ci, w ka?dym z osobna od globali+. I tak dalej, i tak dalej... i Ty dalej wierzysz, ?e to wina Tro? Prosz? Ci?... Piszesz te?, ?e gdyby userzy bardziej przestrzegali regulaminu blablabla... wy??cz kompa, wyjd? na dw?r, pomy?l, wr?? i nast?pnie si? wypowiadaj, bo przecie? wiadomo, ?e to nigdy w t? stron? nie dzia?a, cz?owieku.
#hiroh
Kadr? powinno si? wyselekcjonowa? z tych, co ucz?szczaj? na forum, a nie z naboru. Dodatkowo moderatorzy na zbyt du?o sobie pozwalaj?, ludzie. Przecie? nie mo?e by? tak, ?e mod ma w dupie u?ytkownika. Twierdzisz tam te? co? o tym, ?e ju? Ci si? nie chce warnowa?. No, plus dla Was za komunikacj?! Potrafisz narzeka?, a nikt z wy?szych nie potrafi z tym nic zrobi?, ?a?osne. No chyba, ?e sprawa by?a poruszana na fmie, a wszystko dalej le?y? Jeszcze gorzej, bo to znaczy, ?e rozw?j hamuj? globale/managerze+. Twa postawa na forum (spogl?daj?c na ten pi?kny, czerwony napis, kt?ry wywali?e?) w mych oczach zdecydowanie dyskwalifikuje Ci? z zielonego, ?e tak rzekn?, wybacz.
#marcin
Ty odszed?e?, no spoko xd
#aramiszon
1. Najbardziej roz?mieszy?o mnie to stwierdzenie: "?le przyznane ostrze?enie odpowiadaj? przed wy?szymi rang?". Ci wy?szi rang? mog? opierdoli? tylko wtedy, kiedy to zauwa??, a z tego wzgl?du dzieje si? to tylko wtedy, gdy kto? zwr?ci im na to uwag? - czyli rzadko. Ale zak?adaj?c, ?e ju? do tego dojdzie, to pewnie dalsza cz??? rozmowy wygl?da tak: "-Ej, zrobi?e? to i to, nie r?b tak wi?cej, nara. -Spoko, nara.". A? strach si? ba?.
2. Poniewa? zmian trzeba dokona? wy?ej, nie w cz??ci moderatorskiej. A tam nie da si? sk?ada? poda? - i dobrze. Natomiast twierdzenie, ?e je?li co? nie daje znaku ?ycia, to tego nie ma jest idiotyczna, Sam wpadnij dlaczego. W?a?nie, zrobi? konkurs. Dlatego trzeba zrobi? wszystko, aby by? on popularny, nieprawda?? Inicjatywa jest, a co dalej? Tematy na kadr?.. noo, ciekawe. Twierdzisz wi?c, ?e ka?dy powinien siedzie? z za?o?onymi r?koma (adnotacja do marcinka - jebnij zbiorow? petycj? o poprawienie kondycji forum do Tro: na mnie zadzia?a?o, to mo?e i na forum zadzia?a xd).
Helper.. piszesz, ?e global najwi?cej tutaj robi. Kpij sobie dalej. Global to posada od siedzenia i opierdzielania zielonych (swoj? drog? niewiele r??ni si? od managera). Ta pozycja jest bardziej od my?lenia, a nie od robienia. Mam te? nadziej?, ?e nie napisa?e? tego serio? ; d
#Marcin
?wietna uwaga - armiszon, kierujesz swe s?owa do os?b, kt?re znacznie wi?cej sp?dzi?y dni w kadrze =)

Dobre podsumowanie, tylko nie czerwony napis waln??em, ale postawi?e? dobre pytanie (troch? za wcze?nie) usuwanie nie udolnej kadry si? uda?o, i co dalej??
Ale to niech zostanie dla os?b kt?re sp?dzi?y "swoje dni" w kadrze...

Wiesz co? Ja sam mam dziwne przeczucie ?e si? wykre?li?em z jakiego kolwiek awansu(no i co :D)

Last edited:

Alastor

User
Reaction score
8

Zupe?nie odbiegli?my od tematu w?tku, ch?opaki - ten temat nie by? do obrzucania siebie mi?sem, ale trzeba kilka spraw wyja?ni?. W 90% popieram post, kt?ry napisa? Nights, ja pierdole, w jaki spos?b moderator mo?e nazwa? u?ytkownika, ba kogokolwiek "kurw?"? Wyobra?acie sobie pracodawce, kt?ry zwraca si? do swojego prze?o?onego "kurwo". No ja pierdole, pami?tajcie, ?e jednak ta ranga do czego? Was zobowi?zuje.

Placek

Blue Waffle
Reaction score
667

Zupe?nie odbiegli?my od tematu w?tku, ch?opaki - ten temat nie by? do obrzucania siebie mi?sem, ale trzeba kilka spraw wyja?ni?. W 90% popieram post, kt?ry napisa? Nights, ja pierdole, w jaki spos?b moderator mo?e nazwa? u?ytkownika, ba kogokolwiek "kurw?"? Wyobra?acie sobie pracodawce, kt?ry zwraca si? do swojego prze?o?onego "kurwo". No ja pierdole, pami?tajcie, ?e jednak ta ranga do czego? Was zobowi?zuje.

Zgadzam sie po calosci z twoim postem, tym samym zgadzam sie tez z postem Nightsa.
Problem jest wszedzie. Modowie nawet jak proboja to nie moga, mniejszy problem to to, ze niektorzy nie proboja. Jak by byla ogarnieta ekipa wyzej to by im dawala obowiazki i by robili nawet jak by im sie nie chcialo pewnie... Dlatego wypadalo by ogarnac tych wyzej...

Drobne pytanie:
Skad stronka ktora ma
Temat?w 9,677
Post?w 250,890
U?ytkownik?w 27,090

Znajduje kase co jakis czas zeby zasponsorowac pacc jako nagrody w konkursach, a stronka ktora ma:

W?tki: 461.394
U?ytkownicy: 368.498
Nie moze zebrac tych marnych 30 pln w miesiacu czy ze 2 razy w miesiacu?

Generalnie tu nie chodzi o znalezienie sponsora tylko o ogarnietego administratora ktory sie dogada z tro, zeby ta firma sponsorowala cokolwiek... Masa jest argumentow popierajacych takie akcje a malo co mozna znalesc przeciw, wiec wystarczy jasno im przedstwaic sprawe...
Poza tym Nights pisal, ze nie bylo problemow w komunikacji i roznych sprawach miedzy administracja a wlascicielem(tro), wiec czemu teraz nagle wszyscy placza, ze nic sie nie da ustalic?
Wiec generalnie odrazu widac, ze problem nie lezy po stronie modow, tylko tych ktorzy nimi zarzadzaja, tych ktorzy nie potrafia sie dogadac z tro i tych ktorzy sa tu globalami+. Ale takich sie tu nie zmienia, bo przeciez dorwali sie do stanowisk i siedza. I twierdza, ze wprowadzili cos lepszego niz ostatnia administracja ktora im sie udalo obalic...

Last edited:

hiroh

Senior User
Reaction score
25

@down
a) Gdyby Ci, kt?rzy s? cicho chcieli ujada? tak jak niekt?rzy tu, to robiliby to.S? cicho, bo nie siej? defetyzmu jak Wy i dobrze na tym wychodz?.
b) Ka?dy user, kt?ry chce zorganizowa? konkurs maj?cy jakiekolwiek szanse bycia wprowadzonym w ?ycie, jest na tyle inteligentny, ?e pisze do moda danego dzia?u, m?wi jaka jest sytuacja i wsp?lnie to omawiaj?.Moderatorzy nie maj? gania? za ka?dym z pytaniem "Cze??, czy chcia?by? organizowa? konkurs ? Je?li tak, to wezwij mnie, ja Ci pomog?".Je?li inicjatywa wychodzi od usera, to on ma w interesie kontakt i rozpowszechnienie tej idei.Nio, chyba, ?e robi co? "na odwal si?", by pokaza?, ?e kadra nic nie robi, a u?ytkownik?w ma w dupie.Nie sadzisz ?
c) Nied?ugo to Wy zajedziecie kadr?, bo jak widz? kolejny taki temat to s?owo daj?, ?e zastanawiam si? czy nie przej?? si? na strych i nie poszuka? mocnego sznura.
d) Ka?dy dobrze pracuj?cy supporter dostaje szans? awansu.Je?li nie pokazujesz, ?e Ci zale?y, to po co pcha?e? si? do supportu ? ?eby z nickiem na czarno sia? defetyzm ? Jeszcze rozumia?bym gdyby? b?d?c w kadrze pisa? takie "reformatorskie or?dzia do narodu".Ale jako supp ? Nie pomyli?e? r?l ?

a)Cicho siedzie?, najlepiej dla kadry, ?eby? zamkn?li "mordy" i nic nie my?leli nie pisali swoich opinii, niech si? dzieje co chce... Niech si? wydaje ?e jest dobrze?
Mo?e zr?bcie sonda? jak PO np za tym ?e obecny stan jest wspania?y opowiedzia?o si? 72 na 70 pytanych itd...

b) Akurat ten temat wa?kowa?em sam z moderatorem i to o mappingu ale si? na robi?, ?e a? z kilku propozycji kt?re rzuci?em i zosta?y uznane za dobre zrealizowano a? 0.

c)No to ok, jak s?owa obr?cisz w czyn to na pewno za?o?? temat, ps: nagraj to dla Dacamosa, kiedy? o to prosi? na sb.

d) A aj jednak s?dz? ?e w?a?nie tu spe?niam obowi?zki dla dobra t.netu (nie myli? z administracj?), nie zamierzam pisa? or?dzia do narodu, nie obalam rz?du w kraju... A nie, nie pomyli?em r?l bo mam takie samo prawo jak ka?dy pisa?. "Bo mog? i chuj".

To ?e inni supporty byli (patrz zdj?cie ni?ej).

300px-Troisordres.jpg

To nie znaczy ?e ja taki te? b?d?.

Kuzyn

Dziad.
Staff member
Reaction score
166

@Kikimora
Hun~.pl ma kas? dzi?ki T~.pl

bosal ma kasy na to wszystko.

Co do dialogu z TRO masz racj?. Nie mo?na si? wstydzi? wi?c niech w ko?cu Kazia, wielki ??cznik we?mie si? do roboty. Inna osoba niech trafnie i profesjonalnie przygotuje konkurs. tak by by? przyst?pny, podzielony mo?e na kategorie dla r??nych zainteresowa?. W taki spos?b mieliby?cie to czego chcecie i wiele zg?osze?.

Placek

Blue Waffle
Reaction score
667

@Kikimora
Hun~.pl ma kas? dzi?ki T~.pl
bosal ma kasy na to wszystko.
Co do dialogu z TRO masz racj?. Nie mo?na si? wstydzi? wi?c niech w ko?cu Kazia, wielki ??cznik we?mie si? do roboty. Inna osoba niech trafnie i profesjonalnie przygotuje konkurs. tak by by? przyst?pny, podzielony mo?e na kategorie dla r??nych zainteresowa?. W taki spos?b mieliby?cie to czego chcecie i wiele zg?osze?.

No ja to wiem, ale przeciez to nie jest milioner i nie daje z kieszeni a z reklam tez zarabia, wiec pewnie tak czy siak jest na plus z tych reklam.
Wiec mysle, ze tu z tych reklam tez wkoncu cos zarabiaja wiec takie grosze na pacc co chwile to raczej nie problem... Tylko wlasnie potrzeba dobrego administratora ktory sie dogada z tro, dobrego administratora ktory ogarnie ludzi w kadrze zeby bylo wszystko zorganizowane i ustalone, a nie perdolenie w kolko, ze tro to tro tamto tro nic nie robi... Albo ze nie ma kasy, nie ma sponsora, nie ma konkursow, ludzie nie biora udzialu bo nie chca. Nie biora bo im sie nie oplaca siedziec pare godzin i dostac podpis pod nickiem, jak by dostali pacc to by przysiedzieli...

Zastanawiam sie co sie bedzie teraz dzialo, czy ktos zacznie cos robic, czy poprostu nas wypierdola razem z polowa tego tematu, czy beda sie tlumaczyc, ze to wina tro czy co?
Btw. Co do kontaktow z tro, to skoro sa w stanie odpowiadac na maile szarego usera nic nie znaczacego ktory sobie napisze do nich wiadomosc, to chyba administracja moze miec na nich jakis wplyw...
Bo skoro kontakt jest dobry, to znaczy, ze oni maja tez checi cos robic a nie udawac, ze ich nie ma.
Tak odpisali mi, nie raz na maile...

Serj_Tankian

You've been - thunderstruck.
Reaction score
68

Powiem Wam, ?e ju? na Was szkoda s??w, bo to co sob? reprezentujecie w tego typu tematach to jest dno totalne i nie ma ?adnych podstaw do dyskusji.
Nie zdziwi?bym si? gdyby do tego tematu nie wszed? ju? ?aden normalny cz?owiek, bo prowadzenie dyskusji na poziomie zerowym jest nie najciekawszym zaj?ciem.
?yjcie dalej w b?ogiej nie?wiadomo?ci, ?e kadra jest z?a i Was nie lubi, a ?eby dogada? si? z Tro wystarczy jeden mail, bo tak by?o x lat temu.?yjcie przesz?o?ci? a daleko zajdziecie.

Dobranoc.

Laki

정신없이 수다
Reaction score
69

Powiem Wam, ?e ju? na Was szkoda s??w, bo to co sob? reprezentujecie w tego typu tematach to jest dno totalne i nie ma ?adnych podstaw do dyskusji.
Nie zdziwi?bym si? gdyby do tego tematu nie wszed? ju? ?aden normalny cz?owiek, bo prowadzenie dyskusji na poziomie zerowym jest nie najciekawszym zaj?ciem.
?yjcie dalej w b?ogiej nie?wiadomo?ci, ?e kadra jest z?a i Was nie lubi, a ?eby dogada? si? z Tro wystarczy jeden mail, bo tak by?o x lat temu.?yjcie przesz?o?ci? a daleko zajdziecie.
Dobranoc.

Nie patrzac w przeszlosc, ani przyszlosc, zyc tym co jest teraz i uwazac, ze jest dobrze - rowniez powodzenia. Zreszta jak to mozliwe, ze wszyscy maja ten sam punkt widzenia krytykujac dzialania kadry? Jebana zmowa! Takie rzeczy nie biora sie z niczego, litosci.

Btw. zabraklo argumentow i zaczales sie skarzyc na poziom rozmowy, czy jak to dziala?

Serj_Tankian

Reaction score
68

Btw. zabraklo argumentow i zaczales sie skarzyc na poziom rozmowy, czy jak to dziala?

M?g?bym odpowiada? ka?demu z kolei, opowiada? o stosunkach kadra - Tro, m?g?bym t?umaczy? jak ch?opu na miedzy pewne rzeczy, ale powiedz mi jako inteligentny cz?owiek, bo wiem, ?e takim jeste? - jest sens ? Jest sens po raz kolejny wa?kowa? to samo, skoro ka?dy jest na tyle m?dry, ?e kontakt z Tro za?atwia w czasie 5 minut rozmowy, skoro ka?dy wie najlepiej jak uzdrowi? Forum ? Nie ma sensu, bo czego nie napisz? ja, Help3R czy jakikolwiek inny przedstawiciel kadry, zostanie to zmieszane z b?otem, bo ka?dy wie wszystko lepiej.To jest w?a?nie chora, polska mentalno?? i z tym nie ma co walczy?.Jeste?my takim narodem, wolimy krytykowa? i narzeka? i trzeba si? z takimi tematami jak ten pogodzi?, tylko po co od razu odpowiada? na zaczepki ?
Kilka os?b Wam tu z kadry odpowiedzia?o, Wy wiecie dobrze swoje, wi?c nie ma juz po co do tego tematu wchodzi?, ka?dy niech zostanie przy swoim, je?li na tym Wam zale?y.

Laki

정신없이 수다
Reaction score
69

M?g?bym odpowiada? ka?demu z kolei, opowiada? o stosunkach kadra - Tro, m?g?bym t?umaczy? jak ch?opu na miedzy pewne rzeczy, ale powiedz mi jako inteligentny cz?owiek, bo wiem, ?e takim jeste? - jest sens ? Jest sens po raz kolejny wa?kowa? to samo, skoro ka?dy jest na tyle m?dry, ?e kontakt z Tro za?atwia w czasie 5 minut rozmowy, skoro ka?dy wie najlepiej jak uzdrowi? Forum ? Nie ma sensu, bo czego nie napisz? ja, Help3R czy jakikolwiek inny przedstawiciel kadry, zostanie to zmieszane z b?otem, bo ka?dy wie wszystko lepiej.To jest w?a?nie chora, polska mentalno?? i z tym nie ma co walczy?.Jeste?my takim narodem, wolimy krytykowa? i narzeka? i trzeba si? z takimi tematami jak ten pogodzi?, tylko po co od razu odpowiada? na zaczepki ?
Kilka os?b Wam tu z kadry odpowiedzia?o, Wy wiecie dobrze swoje, wi?c nie ma juz po co do tego tematu wchodzi?, ka?dy niech zostanie przy swoim, je?li na tym Wam zale?y.

Wlasnie mi ogolnie chodzi o to, zeby nie odbijac pileczki do hejterow, tylko zaczac zdrowy dialog z userami i dopuscic do siebie mysl 'kurwa, maja racje, moze cos poszlo zle' i zamienic to na dobre przez zwyczajna wymiane zdan, a nie atakowanie sie wzajemnie. Wiesz dlaczego kazdy 'wie najlepiej'? Bo z kadra nie mozna sie dogadac i to tak bardzo wszystkich wkurwia. To, ze niektorzy userzy maja checi i zapal, chca cos zmienic, naprawic, wyciagnac reke do kadry, ale nagle na ich glowe wylewany jest kubel zimnej wody, bo po co komu pomoc userow, skoro jest dobrze i okej, git.

Serj_Tankian

Reaction score
68

Wlasnie mi ogolnie chodzi o to, zeby nie odbijac pileczki do hejterow, tylko zaczac zdrowy dialog z userami i dopuscic do siebie mysl 'kurwa, maja racje, moze cos poszlo zle' i zamienic to na dobre przez zwyczajna wymiane zdan, a nie atakowanie sie wzajemnie. Wiesz dlaczego kazdy 'wie najlepiej'? Bo z kadra nie mozna sie dogadac i to tak bardzo wszystkich wkurwia. To, ze niektorzy userzy maja checi i zapal, chca cos zmienic, naprawic, wyciagnac reke do kadry, ale nagle na ich glowe wylewany jest kubel zimnej wody, bo po co komu pomoc userow, skoro jest dobrze i okej, git.

To w?a?nie po to s? nabory r??nego typu, ?eby tacy zainteresowani modernizacj? Forum ludzie, mogli si? do niej dosta? i zacz?? dzia?a? wewn?trz niej.
Przecie? je?li nie jest ujawniana jaka? informacja odno?nie dialogu z TRO, to jasnym jest, ?e nie po to, ?eby zrobi? Wam na z?o??, tylko po to, ?eby to najpierw za?atwi? na poziomie kadry, ustali?, uzgodni?, a je?li jest z tym zwi?zane jakie? pole do dzia?ania, to pu?ci? inicjatyw? do u?ytkownik?w.
To tak jak w firmie, w kt?rej kwestie podwy?ek s? ustalane na zgromadzeniach zarz?du, a je?li co? jest wypracowane, to informacja idzie do pracownik?w, Forum dzia?a na zasadzie podobnych zale?no?ci i je?li jest mo?liwo?? powiedzenia Wam o czym? to jest to robione, uwierz mi.

Help3R

Forum friend
Reaction score
262

Ja mam tak? propozycj?, przedstawcie to co chcecie, aby zosta?o wprowadzone/zmienione na forum i zajmijmy si? wsp?lnie tym, a nie po raz kolejny wszczyna? k??tnie, kt?re powoduj? taki a nie inny przebieg dyskusji.

Laki

정신없이 수다
Reaction score
69

To w?a?nie po to s? nabory r??nego typu, ?eby tacy zainteresowani modernizacj? Forum ludzie, mogli si? do niej dosta? i zacz?? dzia?a? wewn?trz niej.
Przecie? je?li nie jest ujawniana jaka? informacja odno?nie dialogu z TRO, to jasnym jest, ?e nie po to, ?eby zrobi? Wam na z?o??, tylko po to, ?eby to najpierw za?atwi? na poziomie kadry, ustali?, uzgodni?, a je?li jest z tym zwi?zane jakie? pole do dzia?ania, to pu?ci? inicjatyw? do u?ytkownik?w.
To tak jak w firmie, w kt?rej kwestie podwy?ek s? ustalane na zgromadzeniach zarz?du, a je?li co? jest wypracowane, to informacja idzie do pracownik?w, Forum dzia?a na zasadzie podobnych zale?no?ci i je?li jest mo?liwo?? powiedzenia Wam o czym? to jest to robione, uwierz mi.

Mamy swietna okazje, zeby zobaczyc jacy ludzie w wiekszosci sa wybierani w tych naborach. Zero inicjatywy wzgledem userow interesujacych sie tym wszystkim, ale to temat na inna rozmowe.

Ja nigdzie nie negowalem, ze nie mowicie nam o wszystkim, tylko powiedzialem (napisalem), ze kontakt z Wami jest chujowy, na jebana odpowiedzi na pw mozna sie nie doczekac, tak chyba byc nie powinno.

//Helper, propozycje zostaly juz przedstawione w pierwszym poscie tego tematu x dni temu (nie pamietam, chyba 2). Poza tym nie widze nigdzie klotni, to jest normalna dyskusja.

Last edited:

Serj_Tankian

Reaction score
68

Mamy swietna okazje, zeby zobaczyc jacy ludzie w wiekszosci sa wybierani w tych naborach. Zero inicjatywy wzgledem userow interesujacych sie tym wszystkim, ale to temat na inna rozmowe.
Ja nigdzie nie negowalem, ze nie mowicie nam o wszystkim, tylko powiedzialem (napisalem), ze kontakt z Wami jest chujowy, na jebana odpowiedzi na pw mozna sie nie doczekac, tak chyba byc nie powinno.
//Helper, propozycje zostaly juz przedstawione w pierwszym poscie tego tematu x dni temu (nie pamietam, chyba 2). Poza tym nie widze nigdzie klotni, to jest normalna dyskusja.

Heh, je?li tak oceniasz ludzi wybranych w naborach to jest to Twoje zdanie, troch? to niesprawiedliwy i smutny os?d, ale masz do niego prawo.?ycz? Ci, ?eby? przy najbli?szej okazji dosta? si? do kadry i zobaczy? z tej perspektywy jak fajnie czyta si? takie posty o "chujowych" osobach wybranych w naborach.

Musisz pami?ta? o tym, ?e ka?dy ma swoje ?ycie prywatne i nie siedzi na Forum godzinami.Wi?kszo?? stara si? odpowiada? na ka?dy kontakt najszybciej jak to jest mo?liwe, masz tu przyk?ad moderator?w, kt?rzy siedz? w temacie i odpowiadaj? praktycznie na ka?dy post.

Co do propozycji, to zosta?y ju? ocenione przez Korzonka, wi?c gdyby by?y jedynym tematem do dyskusji w tym w?tku, to nie rozmawialiby?my ju? w tej chwili, bo sytuacja co do nich jest jasna.Dalsza cz??? tematu to znowu spam i pomyje na kadr?, tak ten temat niestety wygl?da.

Help3R

Forum friend
Reaction score
262

Wlasnie mi ogolnie chodzi o to, zeby nie odbijac pileczki do hejterow, tylko zaczac zdrowy dialog z userami i dopuscic do siebie mysl 'kurwa, maja racje, moze cos poszlo zle' i zamienic to na dobre przez zwyczajna wymiane zdan, a nie atakowanie sie wzajemnie.
A do czego my zmierzamy? Nie chodzi?o mi o propozycje, kt?re zosta?y ju? przedstawione, ale to o co ca?y czas toczy si? rozmowa.
#Aramiszon aka korniszon, wejd? na gg =d

Last edited:

hiroh

Senior User
Reaction score
25

A do czego my zmierzamy? Nie chodzi?o mi o propozycje, kt?re zosta?y ju? przedstawione, ale to o co ca?y czas toczy si? rozmowa.

Rozmowa jest wielo tematyczna, g??wnym podpunktem jest ust?pienie administracji, s? te? aspekty poboczne konkursy, zachowanie og?lne...

I sobie darujcie ten denny kit ?e firma warta 15 mln nie ma 30 z? na pacca, to jest ?mieszne...

Placek

Blue Waffle
Reaction score
667

Jak dla mnie to skoro tro sie kontaktuje z dupnymi userami ktorzy o cos prosza, to mysle, ze nadal nie ma problemu administracja z kontatkem, tak samo jak rok temu, wiec co sie kurwa zmienilo? Widac admin sie zmienil i to on nie ma mozlwosci, bo kto inny ma...
Dlaczego nikt nie potrafi wyciagnac zasranych paru zlotowek na konkrusy zeby przyciagnac uczestnikow? Duzo osob ma w dupie podpis czy reputacje tutaj, wiec nawet nie zrobia mapki, nie napisza opowiadania i nie zrobia wywiadu bo szkoda czasu, a jak ma dostac pacc na miesiac za zrobienie wywiadu w godzinke czy dwie albo jakiejs mapki to juz sie za to chyba wezmie... Tylko, ze to wina tro i to na nich administracja zrzuca wine, ze malo co robia, a jak robia to nie wychodzi bo nie ma uczestnikow...
Dno totalne to twoj post, wymien mi pare dobrych rzeczy ktore zrobila administracja, pare rzeczy ktore przyciagnely uzytkownikow? To, ze tobie sie podoba bo robisz swoje i nie musisz wiecej nie znaczy, ze niektorzy sie nie opierdalaja. Niektorzy nie robia nic, a wystarczyla by jakas glowa na forum ktora by ogarnela pare osob ktore by sie tym forum wkoncu zajely jakos, przy okazji czyms co przyciagnie uzytkownikow a nie konkursem na 20 punktow reputacji...

Wroce jeszcze do tego:
Skoro Waszym zdaniem wystarczy?aby wymiana po?owy lub wi?kszej cz??ci kadry, by uzdrowi? sytuacj?, to czemu Ci wszyscy wielcy m?drcy nie sk?adaj? poda? na moderator?w czy nawet support ? Dlaczego nie walcz? o Forum, nie udzielaj? si?, by zosta? zauwa?onymi i nobilitowanymi ? Odpowied? jest banalna - ich nie ma.
Tyle, ze problem nie lezy po stronie modow a raczej po stronie adminow. Mod nawet jak mu sie nie chce robic, a juz jest modem to jak dostanie zadanie to je wykona zeby nie wyleciec chociazby. Dlatego niektorzy moga sie czyms zajmowac jak im sie zleci. Tyle, ze nie ma co zlecac, konkursy nie wychodza bo nie ma nagrod, a czyja to wina? Oczywiscie tro... Bo administracja chce a nie moze, a to dziwne nie?

Last edited:

Help3R

Forum friend
Reaction score
262

Rozmowa jest wielo tematyczna, g??wnym podpunktem jest ust?pienie administracji, s? te? aspekty poboczne konkursy, zachowanie og?lne...
Ust?pienie moderacji, co masz na my?li? Chodzi Ci o zmian? czerwonych? Kto niby mia?by ich zast?pi??
Konkursy b?d? o to si? nie martwcie, nie mog? udost?pni? wam informacji kiedy to nast?pi, bo zosta?y one zawarte w dziale nie widocznym dla u?ytkownik?w i tak du?o ryzykuj?, ?e udost?pniam wam cho? tyle informacji.
Tyle, ze nie ma co zlecac, konkursy nie wychodza bo nie ma nagrod, a czyja to wina? Oczywiscie tro... Bo administracja chce a nie moze, a to dziwne nie?
Administracja chc?, mo?esz by? tego pewien.
Je?eli nie b?dzie wsp??pracy to nic nie zostanie zdzia?ane.

Last edited:

hiroh

Senior User
Reaction score
25

Ust?pienie moderacji, co masz na my?li? Chodzi Ci o zmian? czerwonych? Kto niby mia?by ich zast?pi??
Konkursy b?d? o to si? nie martwcie, nie mog? udost?pni? wam informacji kiedy to nast?pi, bo zosta?y one zawarte w dziale nie widocznym dla u?ytkownik?w i tak du?o ryzykuj?, ?e udost?pniam wam cho? tyle informacji.

Hyhy, powodzenia, mog? zast?pi? ich ludzie kt?rzy piastowali tu jakie? pozycje, np Marcin i inni.

Administracja chc?, mo?esz by? tego pewien.
Je?eli nie b?dzie wsp??pracy to nic nie zostanie zdzia?ane.

Te? by? si? na tej pozycji mo?e sprawdzi?, nadstawiasz karku za tych wy?ej// po co?

Nie s?dz? ?eby z t? administracj? by?a jaka? wsp??praca, o ile nie b?dzie z nami rozmawia?...

Last edited:
Status
Not open for further replies.