What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Wiele zmian.

Status
Not open for further replies.

Marcin24

Ja i Kazia
Reaction score
209
Odp: Wiele zmian.

Odnosz? dziwne wra?enie, ?e tym postem chcesz kogo? przekona? do tego, aby Ci? znowu przyj?li i kokietujesz niczym kobieta m?wi?ca do swojego m??czyzny "ale jestem gruba :<<<", tylko po to, aby ten odpowiedzia? "Nie no, co Ty?! Jeste? wspania?a i chuda."

No to odnosisz z?e wra?enie.

@edit.

Tak, Kazia skontaktowa?a si? ze mn? ustalili?my wszystkie szczeg??y, a konkurs zrobiony, znowu zosta? wyjebany przez zbiza.

ja2
16:42:21
Dlaczego przenios?e? ten temat -.-
16:42:33
umiesz czyta? ze zrozumieniem?

zbizu
16:42:37
na polecenie z g?ry

ja2
16:42:43
"uzyskuj?c zgod? Kazi na organizowanie konkursu"
16:42:50
kogo z g?ry?

zbizu
16:42:57
gadaj sobie z lud?mi, kt?rzy s? nade mn?

ja2
16:42:58
ja sobie napisz? do niego
16:43:03
no to powiedz kogo?
16:43:15
je?eli kto? Ci kaza? to ok
16:43:18
tylko poweidz kto

Po czym mnie zablokowa?. Fajnie, moderator podwa?a decyzje administratora :D

Tw?j zajebisty konkurs przenie?li?my do nale?ytego mu dzia?u jakim jest "Konkursy mapperskie" po czym stwierdzi?em, ?e mam wyjebane w to i wr?ci? ponownie do event?w, wi?c jak nie wiesz to si? nie udzielaj ~~ Korzon

kazia
2012-01-01 20:19:02
chcesz ten konkurs ogarniac sobie?

ja2
2012-01-01 20:19:07
jaki?

kazia
2012-01-01 20:19:14
kurwa xd
2012-01-01 20:19:18
a jaki ci konkurs wyjebali

ja2
2012-01-01 20:19:28
ju? g?osowanie zrobi?em xD

kazia
2012-01-01 20:19:45
jej, ja wiem, ze na kacu jestem, ale, kurwa, chyba dobrze ukladam pytania
2012-01-01 20:19:57
chcesz go prowadzic czy nie?

ja2
2012-01-01 20:19:58
ale ja bladego poj?cia nie mam xD
2012-01-01 20:20:04
o mappingu
2012-01-01 20:20:10
B?d? go robi?!

kazia
ehe
2012-01-01 20:20:18
to se zaloz temat again

Wi?c kurwa czemu zosta? wyjebany?

Last edited:

Tryndemere

Active User
Reaction score
26

@up
zbizu sam po nicku wygl?da ma?o inteligentnie, a t? rozmow? potwierdzi? moje domys?y.
@top
Ka?dy wie, ?e na tym forum panuje gn?j. I to ?mierdz?cy gn?j. Nie musz? wymienia? z jakiego powodu, bo ka?dy o tym wie. Je?eli nikt nie we?mie si? do roboty, to forum b?dzie nadal tkwi?o po uszy w g?wnie, a do tej pory wygl?da gorzej ni? moje be?ty po sylwestrowej zabawie. Mam pytanie do jednego z administrator?w. Drogi Grzegorzu(Eturlu) co takiego zrobi?e? dla forum, ?e zosta?e? mianowany na rang? administratora? To samo tyczy si? Korzona. Przecie? wy dostali?cie admina bo macie plecy u Kazi, ona jako jedyna jako? przys?u?y?a si? dla tego forum. Wed?ug mnie najlepszym wyj?ciem by?aby ostra reformacja kadry, to co chcia?em zrobi? z Ognistym i Mephisto, ale nie dopu?cili?cie nas do tego. Chcieli?my zn?w przywr?ci? starych wyjadaczy, kt?rzy co? potrafi? i mieli ch?ci tu wr?ci?, a nie jak wy... Robicie nabory na kt?re dostajecie raptem 5 poda? z kt?rych musicie wybra? 10 os?b. Nie musz? zagl?da? w statystyki, ?eby wiedzie?, ?e dzisiejsi moderatorzy nie dorastaj? do pi?t nawet w akcjach moderatorskich i to nie ze wzgl?du na mniejsz? ilo?? post?w, tym kt?rzy wcze?niej tu pracowali. Np. Taki Marcin. Zapierdala? tu jak g?upi, dawa? z siebie wszystko, by? wielokrotnie mieszany z b?otem, wyzywany, nie przez to, ?e by? z?ym moderatorem, ale przez to, ?e jest idiot?. Wracaj?c do tematu chce uzna?, drodzy administratorzy, ?e nie jeste?cie idiotami, a z?ymi administratorami. Wi?c zr?bcie sobie taki ma?y rachunek sumienia i zrezygnujcie z tej posady, p?ki jeszcze nie jest za p??no. Domy?lam si?, ?e zlejecie sobie tego posta, jak i wiele, wiele innych z tego tematu, ale sobie go chocia? przeczytajcie, bo jedyn? godn? osob?, kt?r? popieram we wszystkich czynan jest Kazia.
Pozdrawiam. Virtelio​

Last edited:

Korzonek

Forum friend
Reaction score
181

Najwi?cej do powiedzenia maj? Ci, kt?rzy zostali z niego wywaleni za totalne o?mieszenie samego siebie, tak Virtelio m?wi? tu r?wnie? o Tobie, obaj wiemy dla czego wylecia?e?. Skoro forum jest takie z?e i w og?le fuj ble, wyt?umacz mi dlaczego wci?? jest tu tylu u?ytkownik?w oraz dlaczego wci?? Ty potrafisz si? tu zalogowa? i zrobi? jeszcze wi?kszy burdel, sk?d to si? bierze? M?wisz, ?e ja i Eturl jeste?my z?ymi adminami, podaj mi kilka przyk?ad?w co Ty by? zrobi?, gdyby? by? adminem? Jeste? tak samo wygadany jak Marcin czy wielu innych, ale nie potraficie zrobi? nic dla forum, tylko jecha? je r?wno z ziemi?, a potem czu? si? zajebistym na osiedlu. Ty Virtelio da?e? ju? popis swoich umiej?tno?ci na tym forum, le?ysz teraz z kresk?, wi?c daj wykaza? si? innym.

Regards,
Korzonek.

Placek

Blue Waffle
Reaction score
667

Najwi?cej do powiedzenia maj? Ci, kt?rzy zostali z niego wywaleni za totalne o?mieszenie samego siebie, tak Virtelio m?wi? tu r?wnie? o Tobie, obaj wiemy dla czego wylecia?e?. Skoro forum jest takie z?e i w og?le fuj ble, wyt?umacz mi dlaczego wci?? jest tu tylu u?ytkownik?w oraz dlaczego wci?? Ty potrafisz si? tu zalogowa? i zrobi? jeszcze wi?kszy burdel, sk?d to si? bierze? M?wisz, ?e ja i Eturl jeste?my z?ymi adminami, podaj mi kilka przyk?ad?w co Ty by? zrobi?, gdyby? by? adminem? Jeste? tak samo wygadany jak Marcin czy wielu innych, ale nie potraficie zrobi? nic dla forum, tylko jecha? je r?wno z ziemi?, a potem czu? si? zajebistym na osiedlu. Ty Virtelio da?e? ju? popis swoich umiej?tno?ci na tym forum, le?ysz teraz z kresk?, wi?c daj wykaza? si? innym.
Regards,
Korzonek.

Z gory przepraszam za nastepne zdanie, ale nie moge juz...
To sie kurwa wykazujcie a nie cisza przez 5 miesiecy i nic sie nie dzieje(tak to widza uzytkownicy!).

@edit
Aha i jeszcze cos...
Najglosniejsi sa ci ktorzy nic nie robia? Niektorzy chca, nie moga. Niektorzy nie chca, i nie maja takiego obowiazku. Skoro jestescie tu teraz administracja, to macie taki obowiazek i sami go przyjeliscie, wiec nie zwalaj teraz na tych ktorym sie nie podoba twoja robota tylko zaczni cos robic albo znajdz kogos lepszego kto sie tym zajmie, skoro tobie sie nie chce.

Last edited:

hiroh

Senior User
Reaction score
25

@up
zbizu sam po nicku wygl?da ma?o inteligentnie, a t? rozmow? potwierdzi? moje domys?y.
@top
Ka?dy wie, ?e na tym forum panuje gn?j. I to ?mierdz?cy gn?j. Nie musz? wymienia? z jakiego powodu, bo ka?dy o tym wie. Je?eli nikt nie we?mie si? do roboty, to forum b?dzie nadal tkwi?o po uszy w g?wnie, a do tej pory wygl?da gorzej ni? moje be?ty po sylwestrowej zabawie. Mam pytanie do jednego z administrator?w. Drogi Grzegorzu(Eturlu) co takiego zrobi?e? dla forum, ?e zosta?e? mianowany na rang? administratora? To samo tyczy si? Korzona. Przecie? wy dostali?cie admina bo macie plecy u Kazi, ona jako jedyna jako? przys?u?y?a si? dla tego forum. Wed?ug mnie najlepszym wyj?ciem by?aby ostra reformacja kadry, to co chcia?em zrobi? z Ognistym i Mephisto, ale nie dopu?cili?cie nas do tego. Chcieli?my zn?w przywr?ci? starych wyjadaczy, kt?rzy co? potrafi? i mieli ch?ci tu wr?ci?, a nie jak wy... Robicie nabory na kt?re dostajecie raptem 5 poda? z kt?rych musicie wybra? 10 os?b. Nie musz? zagl?da? w statystyki, ?eby wiedzie?, ?e dzisiejsi moderatorzy nie dorastaj? do pi?t nawet w akcjach moderatorskich i to nie ze wzgl?du na mniejsz? ilo?? post?w, tym kt?rzy wcze?niej tu pracowali. Np. Taki Marcin. Zapierdala? tu jak g?upi, dawa? z siebie wszystko, by? wielokrotnie mieszany z b?otem, wyzywany, nie przez to, ?e by? z?ym moderatorem, ale przez to, ?e jest idiot?. Wracaj?c do tematu chce uzna?, drodzy administratorzy, ?e nie jeste?cie idiotami, a z?ymi administratorami. Wi?c zr?bcie sobie taki ma?y rachunek sumienia i zrezygnujcie z tej posady, p?ki jeszcze nie jest za p??no. Domy?lam si?, ?e zlejecie sobie tego posta, jak i wiele, wiele innych z tego tematu, ale sobie go chocia? przeczytajcie, bo jedyn? godn? osob?, kt?r? popieram we wszystkich czynan jest Kazia.
Pozdrawiam. Virtelio​

1: Odpierdolcie si? od Zbizka.
2: Proste pytanie kt?re zosta?o zadane, co zrobili?cie?
3: Tylko starych, to rozwijaj?ce si? forum, czy wiejski skansen gorszy ni? do tychczas.
4: Zrezygnujcie z posad, a komuchy to same w?adze odda?y?

Popieram to co napisa? Virtelio, pozdrawiam.

Ile os?b i z jakich pozycji by musia?o odpa???

Font

Active User
Reaction score
17

Tak sobie czytam i pierdolicie jak ma?o kto. Zacznijmy powa?n? rozmow?, a nie pierdolenie o g?wnie. Zadajcie sobie pytanie u?ytkownicy czy brak jakiego? dzia?u albo zb?dny dzia? a? tak was boli, ?e musicie napierdala? jak to jest ?le? Macie gdzie si? wypowiada? z kim rozmawia? i o czym, a zachowujecie si? jak by was tu bili i jak tu jest kurwa niedobrze. Forum ma by? g??wnie do rozmowy, dzielenia si? opiniami itp. a nie naskakiwania jeden na drugiego... Du?o rzeczy jest z?ych, ale kurwa nigdzie nie ma dobrze. Co was tak obchodzi kto tym forum zarz?dza? To tak jak prezydent miasta jest i ju? chuj, ?e Ci si? nie podoba bo ma ?ydowski nos.
Wi?kszo?? ludzi tutaj zachowuje si? jak by po powrocie ze szk?? nie mia?o co robi? (wyj?? na piwo z kolegami, i?? na miasto, pom?c matce) tylko napierdala? posty na tnp.
My?licie, ?e jak do tej pory nic nie zdzia?ali?cie to dalsza dyskusja co? da?
Tak was widz?... czas 2:45

Nie ?ebym te? nie chcia? zmian czy co? ale ludzie, na chuj spina? i powtarza? to samo 10000razy. Troch? cierpliwo?ci, a jak nie wyjdzie i administracja b?dzie mia?a nas w dupie to na chuj siedzie? na tym ?mietnisku.
Peace.

Marcin24

Ja i Kazia
Reaction score
209

Regards,
Korzonek.

Przygania? kocio? garnkowi, ju? zapomnia?e?, kto pisa? dziesi?tki maili do Tro jaki to Nights jest z?y? ?wi?ty i najlepszy administrator si? kurwa znalaz? ...

Tw?j zajebisty konkurs przenie?li?my do nale?ytego mu dzia?u jakim jest "Konkursy mapperskie" po czym stwierdzi?em, ?e mam wyjebane w to i wr?ci? ponownie do event?w, wi?c jak nie wiesz to si? nie udzielaj ~~ Korzon

kazia
2012-01-01 20:19:02
chcesz ten konkurs ogarniac sobie?

ja2
2012-01-01 20:19:07
jaki?

kazia
2012-01-01 20:19:14
kurwa xd
2012-01-01 20:19:18
a jaki ci konkurs wyjebali

ja2
2012-01-01 20:19:28
ju? g?osowanie zrobi?em xD

kazia
2012-01-01 20:19:45
jej, ja wiem, ze na kacu jestem, ale, kurwa, chyba dobrze ukladam pytania
2012-01-01 20:19:57
chcesz go prowadzic czy nie?

ja2
2012-01-01 20:19:58
ale ja bladego poj?cia nie mam xD
2012-01-01 20:20:04
o mappingu
B?d? go robi?!

kazia
ehe
2012-01-01 20:20:18
to se zaloz temat again

Dlaczego temat zosta? wyjebany? Czy to czy jak prowadz? jaki? konkurs zale?y od Twojego wyjebania czy nie? Zajmij si? lepiej ogarni?ciem kadry, bo na fm nie jest zbyt ciekawie :) A i manager nie zajmuje si? obowi?zkami, kt?re do niego nale??. Przyk?adem jest ten temat.

Xervin

Boxxy <3
Reaction score
76

@up
Drogi Grzegorzu(Eturlu) co takiego zrobi?e? dla forum, ?e zosta?e? mianowany na rang? administratora? To samo tyczy si? Korzona.Wracaj?c do tematu chce uzna?, drodzy administratorzy, ?e nie jeste?cie idiotami, a z?ymi administratorami. Wi?c zr?bcie sobie taki ma?y rachunek sumienia i zrezygnujcie z tej posady, p?ki jeszcze nie jest za p??no.

Efekt?w pracy administrator?w nie zawsze wida? go?ym okiem. Dla u?ytkownik?w to wi?kszo?? moderator?w/globali by?aby lepszymi administratorami, bo to oni zajmuj? si? forum (czyt. warnuj?/banuj?/zamykaj?/otwieraj? itp.)
Ale to jest ich zadanie, wi?c nie trzeba ich wielbi?. Administratorzy (przynajmniej wi?kszo??) zaczynali tak samo i w?a?nie przez t? prac? zostali docenieni.

Np. Taki Marcin. Zapierdala? tu jak g?upi, dawa? z siebie wszystko, by? wielokrotnie mieszany z b?otem, wyzywany, nie przez to, ?e by? z?ym moderatorem, ale przez to, ?e jest idiot?.

XD

To sie kurwa wykazujcie a nie cisza przez 5 miesiecy i nic sie nie dzieje(tak to widza uzytkownicy!).

Nie zawsze u?ytkownicy widz? wszystko tak, jak jest w rzeczywisto?ci. Wi?kszo?? widzi tylko prac? 'zewn?trzn?', czyli to, co wymieni?em wcze?niej, a praca administrator?w to dla nich czarna magia, kt?rej nie do??, ?e nie widz?, to jeszcze nie rozumiej?.

Placek

Blue Waffle
Reaction score
667

Nie zawsze u?ytkownicy widz? wszystko tak, jak jest w rzeczywisto?ci. Wi?kszo?? widzi tylko prac? 'zewn?trzn?', czyli to, co wymieni?em wcze?niej, a praca administrator?w to dla nich czarna magia, kt?rej nie do??, ?e nie widz?, to jeszcze nie rozumiej?.

No i chyba wlasnie o to chodzi, ze administracja powinna, przynajmniej w jakims malym stopniu informowac co sie dzieje. Bo wlasnie o uzytkownikow i ich ilosc czesciowo tu chodzi. Co mnie obchodzi, ze oni cos tam robia po cichu, mnie obchodzi to, ze dla mnie nic nie robia, i jeszcze siedza na forum tylko ukryci i pokaza sie raz na 2 tygodnie -.-
Zreszta, tak jak Kazia pisala, to byl blad, ze nikt nic sie nie dowiadywal, i przez to wyniknal ten caly flame war.
Btw. Ja bym wolal wiedziec, ze administracja znalazla x5469jma390 na planecie bas325 nie majac pojecia co to kurwa jest, niz nic nie wiedziec przez pol roku. rozumiesz nie?

Kuduro

New User
Reaction score
1

Ja tam nie chce nic m?wi?, ale ta pogaw?dka uciek?a tak od tematu Alastora, ?e chyba bardziej ju? tylko ucieknie jak zaczniecie ca?kiem gada? o real life...

A tak wgl to ja zauwa?y?em wiele popraw ze strony kadry tneta niech by? jakim? wazeliniarzem za jakiego mnie zapewne uznacie, ale teraz troche dzia?aja, kiedy? wi?kszo?? propozycji ko?czy?a si? tak:

Sprawa do przemy?lenia, zamykam.

Wi?c nie rozpaczajcie, ?eby nie by?o jeszcze gorzej. Odno?nie u?ytkownik?w, kt?rzy tutaj przesiaduj? to s? tacy wpadnie i wypadnie, wi?kszo?? bo takich hejter?w jest max 50+ takich co zawsze jak komputer zawsze tnet...

hiroh

Senior User
Reaction score
25

Ja tam nie chce nic m?wi?, ale ta pogaw?dka uciek?a tak od tematu Alastora, ?e chyba bardziej ju? tylko ucieknie jak zaczniecie ca?kiem gada? o real life...
A tak wgl to ja zauwa?y?em wiele popraw ze strony kadry tneta niech by? jakim? wazeliniarzem za jakiego mnie zapewne uznacie, ale teraz troche dzia?aja, kiedy? wi?kszo?? propozycji ko?czy?a si? tak:
Sprawa do przemy?lenia, zamykam.
Wi?c nie rozpaczajcie, ?eby nie by?o jeszcze gorzej. Odno?nie u?ytkownik?w, kt?rzy tutaj przesiaduj? to s? tacy wpadnie i wypadnie, wi?kszo?? bo takich hejter?w jest max 50+ takich co zawsze jak komputer zawsze tnet...

Wiesz kurczaczku wi?kszo?? wbija wyryczy pytanie i czyka na odpowied?, ale kto ma odpowiada? sprawnie, team - powodzenia...
Tgz "Hejty" czyli osoby kt?re angarzuj? si? w ?ycie forum sprawiaj? ?e ono jeszcze nie zdech?o.

Marlen

New User
Reaction score
1

Zaczn? od tego, ?e nie mia?em czasu i ch?ci czyta? ca?ego tematu, nawet g??wnego postu nie przeczyta?em wnikliwie, wi?c mog?em co? pomin??.
Na forum nie dzieje si? dobrze, jest wyj?tkowo ?le. Nawet gdy forum funkcjonowa?o dobrze, zawsze znalaz? si? pow?d do za?o?enia tematu w DT (chodzi mi o tematy maj?ce na celu wywo?a? reformy, zmiany). Zdaje mi si?, ?e u?ytkownicy przywi?zuj? za du?? wag? do spo?eczno?ci forum, co nie jest wcale z?e, lecz rodzi w?a?nie takie problemy. Strona dzia?a, mo?na pyta? i pisa?, zawsze znajdzie si? kto? kto odpowie, kr?cej m?wi?c - FORUM DZIA?A. Dyskusja stoi na dobrym poziomie (bior?c pod uwag? ?redni? wieku). Trzeba przesta? czepia? si? kadry i samemu zacz?? robi? co?, co popchnie forum do przodu. Wrzu? swoj? prezentacj? do mappingu, napisz ciekawy temat w HP, raportuj z?e posty. My tworzymy t? spo?eczno??, jest ona tym lepsza, im wi?cej dajemy od siebie. Wymaganie od kadry pracy, zmian i wyja?nie? nic nie zmieni. Kadra to ludzie tacy jak wy, im si? czasem nie chce i maj? prawo mie? forum w dupie bez wyja?nie?, koniec, kropka. Podsumowuj?c, to my, szara spo?eczno??, najni?szy szczebel w hierarchii, a jednocze?nie najwa?niejszy - u?ytkownicy - musimy spi?? po?lady, przesta? marudzi? i da? co? od siebie. A przynajmniej nie marudzi? jak to jest ?le. Mo?e by? gorzej.

Pozdro

• Like
Reactions: Sco

Marcin24

Ja i Kazia
Reaction score
209

Trzeba przesta? czepia? si? kadry i samemu zacz?? robi? co?, co popchnie forum do przodu.

Zrobi?em dwie edycje konkursu mapperskiego! Ka?da zosta?a wyjebana do event?w pozosta?ych, chocia? mia?em zgod? Kazi na stworzenie takiego konkursu, jak to skomentujesz? Ograniczy?em flame, ale wida? nie da si? -.-

hiroh

Senior User
Reaction score
25

1.Zaczn? od tego, ?e nie mia?em czasu i ch?ci czyta? ca?ego tematu, nawet g??wnego postu nie przeczyta?em wnikliwie, wi?c mog?em co? pomin??.
2.Na forum nie dzieje si? dobrze, jest wyj?tkowo ?le. Nawet gdy forum funkcjonowa?o dobrze, zawsze znalaz? si? pow?d do za?o?enia tematu w DT (chodzi mi o tematy maj?ce na celu wywo?a? reformy, zmiany). Zdaje mi si?, ?e u?ytkownicy przywi?zuj? za du?? wag? do spo?eczno?ci forum, co nie jest wcale z?e, lecz rodzi w?a?nie takie problemy. Strona dzia?a, mo?na pyta? i pisa?, zawsze znajdzie si? kto? kto odpowie, kr?cej m?wi?c - FORUM DZIA?A. Dyskusja stoi na dobrym poziomie (bior?c pod uwag? ?redni? wieku).3. Trzeba przesta? czepia? si? kadry i samemu zacz?? robi? co?, co popchnie forum do przodu. 4.Wrzu? swoj? prezentacj? do mappingu, napisz ciekawy temat w HP, raportuj z?e posty. My tworzymy t? spo?eczno??, jest ona tym lepsza, im wi?cej dajemy od siebie. Wymaganie od kadry pracy, zmian i wyja?nie? nic nie zmieni. 5.Kadra to ludzie tacy jak wy, im si? czasem nie chce i maj? prawo mie? forum w dupie bez wyja?nie?, koniec, kropka. Podsumowuj?c, to my, szara spo?eczno??, najni?szy szczebel w hierarchii, a jednocze?nie najwa?niejszy - u?ytkownicy - musimy spi?? po?lady, przesta? marudzi? i da? co? od siebie. A przynajmniej nie marudzi? jak to jest ?le. Mo?e by? gorzej.
Pozdro

1: Tak samo jak nie znasz sytuacji...
2: Wi?kszo?? nie zna tego czasu, porejestrowani w 2008 itd, to by?o wcze?niej.
3: Nie po to jest tu kadra ?eby nic nie robi?a, wi?c to co napisa?e? jej idiotyzm, szczeg?lnie ich reakcja na inicjatywy u?ytkownik?w.
4: Raporty, na pewno kogo? to ucieszy... A jak kto? nie umie mapowa? i nie ma nic ciekawego do napisania.
5: Nie ja jestem u?ytkownikiem, mog? mie? to wszystko w dupie, ale
kolorki to nie tylko uciecha, to zajebiste obowi?zki, im wy?ej tym wi?ksze do kurwy n?dzy, a nie tylko pisanie mi?dzy sob? jacy oni s? zajebi?ci... Jak ma mie? forum w dupie to tylko 1 won st?d...

Ostatnie zdania: Spi?? po?lady, mordy na k?od?, kreski na nicki, i o?tarze administracji w ka?dym domu kogo? zwanego "szarym u?ytkownikiem".

Zajeban? obietnic? kt?ra ma uciszy? wszystkich na chwile nic nie zmienicie, lepiej walcie bany, kasujcie tematy... Serio jak dba? o forum to dba?.

Tryndemere

Active User
Reaction score
26

Kasuj? tematy bo boj? si? otwartej krytyki, bo zwyk?y szary u?ytkownik nie mo?e gnoi? Korzonka, czy? nie? Bo on nie jest szarym u?ytkownikiem, tylko jest czerwonym,szarym u?ytkownikiem. Te? pokurwionym pomys?em jest rozdawanie warn?w za obra?anie kadry zarz?dzaj?cej. Czym si? r??ni kadrowicz od usera? Obraza usera to zaledwie 3 punkty na 30 dni, a kadry zarz?dzaj?cej, do kt?rego wpu?cicie jakiego? cymba?a co prowokuje, jest 5 punkt?w na zawsze? Radz? to zmieni?. Jak mamy by? gnojeni, to wszyscy jako plebs.

hiroh

Senior User
Reaction score
25

Kasuj? tematy bo boj? si? otwartej krytyki, bo zwyk?y szary u?ytkownik nie mo?e gnoi? Korzonka, czy? nie? Bo on nie jest szarym u?ytkownikiem, tylko jest czerwonym,szarym u?ytkownikiem. Te? pokurwionym pomys?em jest rozdawanie warn?w za obra?anie kadry zarz?dzaj?cej. Czym si? r??ni kadrowicz od usera? Obraza usera to zaledwie 3 punkty na 30 dni, a kadry zarz?dzaj?cej, do kt?rego wpu?cicie jakiego? cymba?a co prowokuje, jest 5 punkt?w na zawsze? Radz? to zmieni?. Jak mamy by? gnojeni, to wszyscy jako plebs.

Ja s?dz? ?e jakby usun?li ten temat powsta? by wi?kszy krzyk//oni te? wiedz?.
Bo wiesz jeste?my szarymi u?ytkownikami, zast?powanymi jak amunicja w ruskiej ppsz-y.
Ale co tam, jest sobie jaki? **** w administracji robi co chce, bo mo?e...
Ale ty by by?a ujma ?eby jaki? ja?nie car, pan wszech?wiata, zajebisty, ten kt?ry uratowa? t neta by? s?dzony jak jaki? byle noob.

Marlen

New User
Reaction score
1

Zrobi?em dwie edycje konkursu mapperskiego! Ka?da zosta?a wyjebana do event?w pozosta?ych, chocia? mia?em zgod? Kazi na stworzenie takiego konkursu, jak to skomentujesz? Ograniczy?em flame, ale wida? nie da si? -.-
Hmm, no widocznie zasz?o jakie? nieporozumienie. Nie widz? w tym nic strasznego. Inny kadrowicz po prostu nie wiedzia? o zgodzie Kazi. Mia? prawo. Napisz do osoby, kt?ra przenios?a temat i wyja?nij spraw?, z pe?n? kultur?, a na pewno si? dogadasz.

1: Tak samo jak nie znasz sytuacji...
2: Wi?kszo?? nie zna tego czasu, porejestrowani w 2008 itd, to by?o wcze?niej.
3: Nie po to jest tu kadra ?eby nic nie robi?a, wi?c to co napisa?e? jej idiotyzm, szczeg?lnie ich reakcja na inicjatywy u?ytkownik?w.
4: Raporty, na pewno kogo? to ucieszy... A jak kto? nie umie mapowa? i nie ma nic ciekawego do napisania.
5: Nie ja jestem u?ytkownikiem, mog? mie? to wszystko w dupie, ale
kolorki to nie tylko uciecha, to zajebiste obowi?zki, im wy?ej tym wi?ksze do kurwy n?dzy, a nie tylko pisanie mi?dzy sob? jacy oni s? zajebi?ci... Jak ma mie? forum w dupie to tylko 1 won st?d...
Ostatnie zdania: Spi?? po?lady, mordy na k?od?, kreski na nicki, i o?tarze administracji w ka?dym domu kogo? zwanego "szarym u?ytkownikiem".
Zajeban? obietnic? kt?ra ma uciszy? wszystkich na chwile nic nie zmienicie, lepiej walcie bany, kasujcie tematy... Serio jak dba? o forum to dba?.

1. Piszesz niejasno, nawet nie wiem co chcia?e? przekaza? mi w tym punkcie pierwszym. Tak samo jak co? Nie znam sytuacji? Jakiej? Czego? Je?eli chodzi?o Ci o to co dzieje si? na forum, to wiedz, ?e znam t? sytuacj? lepiej ni? Ty.
2. Zarejestrowani na forum w roku 2008 nie znaj? sytuacji bo s? tu za kr?tko? Hmm, po co maj? zna? sytuacj? z przed 3 lat? Zawsze chodzi o to samo, u?ytkownikom nic nie pasuje, kadra jest z?a, nic nie robi. U?ytkownicy si? myl?, nie zawsze, ale jednak najcz??ciej.
3. Nawet ja, osoba, kt?ra przejrza?a temat wyj?tkowo niedok?adnie, zauwa?y?em wzmiank? o tym, ?e je?li u?ytkownicy nie widz? pracy administracji, to nie znaczy, ?e jej nie ma. I to ja nie jestem w temacie?
4. To znaczy, ?e nie ma do wniesienia na forum nic. Oczywi?cie, je?li taka osoba nie ma temat?w, ale pomaga innym u?ytkownikom, odpowiada w w?tkach, to uczestniczy w ?yciu forum, ale nie na tyle, aby mie? pretensje do kadry.
5. Kadra wie to lepiej ni? Ty. Ale zrozum, ?e jeste? w b??dzie, udowodnij, ?e nie jeste? G?UPIM DEBILEM, kt?ry nic z siebie nie daje a oczekuje od innych. Oni s? lud?mi takimi samymi jak Ty, niczym si? nie r??ni? opr?cz tego, ?e wykazali inicjatyw? do pomocy. Ty za to krytykujesz wszystkich wok??, a sam nic nie robisz. Kto tu jest z?y?

Fireflies

Advanced User
Reaction score
13

Hej! Ludzie, pos?uchajcie!

Na forum jestem od jakiego? 2008 roku, od tego czasu wchodz? tu do?? systematycznie i raczej obeznany jestem z kadr?, kto jak i co. El Diamond zrobi? to co zrobi?, przecie? doskonale wiedzia? w co si? pakuje. P??niej nasta?y miesi?ce zamieszania i anarchii na forum. Ta kadra, kt?ra jest obecnie przynajmniej pr?buje zapanowa? nad tym i przywr?ci? forum do jak najlepszego stanu. Nie jest tu winien nikt bo sytuacja i tak jest z?a, a Wy najdro?si i najlepsi u?ytkownicy powinni?cie jednak uszanowa? ich prac?. Ka?dy ma jakie? "ale" bo to, bo tamto. Temat poruszy? wa?n? kwesti?, a Wy wyzywacie si? jak jakie? sieroty. Mam tutaj te? ?al do kadry, kt?ra zachowuje si? do?? nieprzyzwoicie. Powinien zosta? wybrany cz?owiek, kt?ry b?dzie m?wi? w imieniu kadry, a w inny spos?b ka?dy pisze co chce i reputacja kadry tylko si? pogarsza.

Jest nowy rok, przecie? nie musimy go zaczyna? od k??tni! Nie mo?ecie wrzuci? troch? na luz? Mo?e nadszed? ten czas, aby powiedzie? "stop!" i zjedna? si? razem, aby stworzy? co? trwa?ego? Je?eli po??czymy swoje si?y o wiele wi?cej wsk?ramy ni? to co teraz robimy. Podajcie sobie r?ce i pomys?y, kt?re mamy wprowad?my w ko?cu w ?ycie. Kadra r?wnie? nie mo?e odwleka? Waszych propozycji w niesko?czono??.

Zach?cam wszystkich u?ytkownik?w, aby pisali i proponowali nowe pomys?y urozmaicaj?ce forum. Nie ma w tym nic z?ego, a pomo?ecie stworzy? przysz?o?? tego forum.

Napisa?em to troche chaotycznie, ale mam nadziej?, ?e mora? jest dla Was jasny.

Pozdrawiam!

Laki

&#51221;&#49888;&#50630;&#51060; &#49688;&#45796;
Reaction score
69

Uwielbiam ten moment, gdy wchodze do tematu, patrze na pierwszy post, a pozniej przechodze na ostatnia strone, hehe.

Nie rozumiem po co dalej piszecie w tym temacie? Chcecie sie wyzalic? Skrytykowac kadre? Pokazac, ze wszystko jest zle? Zrobiliscie to juz x stron temu i ciagniecie to do teraz, poniewaz... (?) Ja rozumiem, ze cos sie Wam moze nie podobac, mi tez kilka rzeczy sie nie podoba, ale zamiast narzekac, staram sie przedstawic sensowne propozycje zmian, ktore wnosza cos do tematu. Jezeli zrobicie to samo, chociazby w tym temacie to mozna prowadzic dalej dyskusje, jezeli nie to temat mozna zamknac.

Tryndemere

Active User
Reaction score
26

Drogi Reddyslawie, nie rozumiem dlaczego starasz si? broni? tego forum maj?c zaledwie rang? supporta? Robisz co? za kogo?, do czego nikt inny nie przy?o?y r?ki, bo nie wierze, ?e tylko raportujecie. Zn?w wam pewnie wmawiaj?, ?e jaki? portal nale?y robi?. Sensown? propozycj? jest jak ju? m?wi?em reformacja kadry. Nikt tego nie zrobi, bo tutaj jest wasz sokolubny korze?:<. Wmawiajcie sobie, ?e nie wiem jak jest, bo jestem userem xd. By?em kilkana?cie razy supportem i moderatorem. :D.

Status
Not open for further replies.