Marcin24
Ja i Kazia
- Reaction score
- 209
Odp: Wiele zmian.
S?dzisz, ?e kto? b?dzie buli? cc za rang?? Mo?e Kasza?
Dobrze, od tej pory ja wyluzuj?, do?? flamewar?w, do?? wyzwisk i gniew?w, odpuszcz? nawet Tobie aramiszonku. Tylko prosz? Was, nie zr?bcie nas zn?w w ba?k?. I nie r?bcie z forum twierdzy. To my powinni?my wiedzie? co jest dla nas najlepsze, dlatego maganer powinien tworzy? cotygodniowe ankiety dotycz?ce r??nych zmian. Powinien tak?e zaanga?owa? si? w ?ycie forum. Zr?bcie jakie? specjalne miejsce do r??nych spor?w i przedstawiania argument?w, mi?dzy moderatorem, a u?ytkownikiem. Tam manager by?by obiektywnym arbitrem. Nie wa?ne czy to const czy ktokolwiek, przywr??cie tej randze dawny sens...
Apeluj? teraz do wszystkich u?ytkownik?w, odpu?cie, dajmy teraz kadrze czas na przemy?lenie i wyci?gni?cie wniosk?w na Fmie.
Moj? propozycj? dla owego Sponsora by?aby chocia?by Ranga, maj?ca sw?j w?asny oryginalny kolorek jak i graficzn? szat? czyli obrazek rangi, i niemaj?ca ?adnych wi?kszych uprawnie? od U?ytkownika.
Oczywi?cie, ?e kto? by si? zg?osi?, ale pierwsze co, ?eby ten Sponsor nie by? oszustem czy co?, administracja powinna mie? jak?? posta? na tym serwerze a Sponsor po prostu przesy?a na t? posta? crystal coiny czy tam itemy na konkurs i w ten spos?b by?by Sponsorem. - Sam mog? si? pisa? na to, raz na 2 tygodnie, za?atwi?bym jakie? 200k zawsze na jakim? ?wiecie, ale to ju? inna g??bsza i odbiegaj?ca sprawa od tego tematu.
S?dzisz, ?e kto? b?dzie buli? cc za rang?? Mo?e Kasza?
Dobrze, od tej pory ja wyluzuj?, do?? flamewar?w, do?? wyzwisk i gniew?w, odpuszcz? nawet Tobie aramiszonku. Tylko prosz? Was, nie zr?bcie nas zn?w w ba?k?. I nie r?bcie z forum twierdzy. To my powinni?my wiedzie? co jest dla nas najlepsze, dlatego maganer powinien tworzy? cotygodniowe ankiety dotycz?ce r??nych zmian. Powinien tak?e zaanga?owa? si? w ?ycie forum. Zr?bcie jakie? specjalne miejsce do r??nych spor?w i przedstawiania argument?w, mi?dzy moderatorem, a u?ytkownikiem. Tam manager by?by obiektywnym arbitrem. Nie wa?ne czy to const czy ktokolwiek, przywr??cie tej randze dawny sens...
Apeluj? teraz do wszystkich u?ytkownik?w, odpu?cie, dajmy teraz kadrze czas na przemy?lenie i wyci?gni?cie wniosk?w na Fmie.
Last edited: