What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Wiele zmian.

Status
Not open for further replies.

hiroh

Senior User
Reaction score
25
Odp: Wiele zmian.

Hej! Ludzie, pos?uchajcie!
Na forum jestem od jakiego? 2008 roku, od tego czasu wchodz? tu do?? systematycznie i raczej obeznany jestem z kadr?, kto jak i co. El Diamond zrobi? to co zrobi?, przecie? doskonale wiedzia? w co si? pakuje. P??niej nasta?y miesi?ce zamieszania i anarchii na forum. Ta kadra, kt?ra jest obecnie przynajmniej pr?buje zapanowa? nad tym i przywr?ci? forum do jak najlepszego stanu. Nie jest tu winien nikt bo sytuacja i tak jest z?a, a Wy najdro?si i najlepsi u?ytkownicy powinni?cie jednak uszanowa? ich prac?. Ka?dy ma jakie? "ale" bo to, bo tamto. Temat poruszy? wa?n? kwesti?, a Wy wyzywacie si? jak jakie? sieroty. Mam tutaj te? ?al do kadry, kt?ra zachowuje si? do?? nieprzyzwoicie. Powinien zosta? wybrany cz?owiek, kt?ry b?dzie m?wi? w imieniu kadry, a w inny spos?b ka?dy pisze co chce i reputacja kadry tylko si? pogarsza.
Jest nowy rok, przecie? nie musimy go zaczyna? od k??tni! Nie mo?ecie wrzuci? troch? na luz? Mo?e nadszed? ten czas, aby powiedzie? "stop!" i zjedna? si? razem, aby stworzy? co? trwa?ego? Je?eli po??czymy swoje si?y o wiele wi?cej wsk?ramy ni? to co teraz robimy. Podajcie sobie r?ce i pomys?y, kt?re mamy wprowad?my w ko?cu w ?ycie. Kadra r?wnie? nie mo?e odwleka? Waszych propozycji w niesko?czono??.
Zach?cam wszystkich u?ytkownik?w, aby pisali i proponowali nowe pomys?y urozmaicaj?ce forum. Nie ma w tym nic z?ego, a pomo?ecie stworzy? przysz?o?? tego forum.
Napisa?em to troche chaotycznie, ale mam nadziej?, ?e mora? jest dla Was jasny.
Pozdrawiam!

Przez p?? roku nie mo?e odbudowa? forum,...
To nie jest kraj trzeciego ?wiata kt?remu si? obieca?o elektrownie atomow? ?eby nie mo?na by?o tego odbudowa?...

Oj... Mo?e odwleka? do ko?ca istnienia tego forum.

Uwielbiam ten moment, gdy wchodze do tematu, patrze na pierwszy post, a pozniej przechodze na ostatnia strone, hehe.

Nie rozumiem po co dalej piszecie w tym temacie? Chcecie sie wyzalic? Skrytykowac kadre? Pokazac, ze wszystko jest zle? Zrobiliscie to juz x stron temu i ciagniecie to do teraz, poniewaz... (?) Ja rozumiem, ze cos sie Wam moze nie podobac, mi tez kilka rzeczy sie nie podoba, ale zamiast narzekac, staram sie przedstawic sensowne propozycje zmian, ktore wnosza cos do tematu. Jezeli zrobicie to samo, chociazby w tym temacie to mozna prowadzic dalej dyskusje, jezeli nie to temat mozna zamknac.

Ja te? po 1 ortografia...
Po 2 jakie propozycje przedstawi?e??
Po 3 mam pomys?, wywali? wszystkich i da? Marcina... Nie, ma za gadane i raczej by si? nie nada?... Zapad?a cisza... kogo?

Fireflies

Advanced User
Reaction score
13

Drogi Reddyslawie, nie rozumiem dlaczego starasz si? broni? tego forum maj?c zaledwie rang? supporta? Robisz co? za kogo?, do czego nikt inny nie przy?o?y r?ki, bo nie wierze, ?e tylko raportujecie. Zn?w wam pewnie wmawiaj?, ?e jaki? portal nale?y robi?. Sensown? propozycj? jest jak ju? m?wi?em reformacja kadry. Nikt tego nie zrobi, bo tutaj jest wasz sokolubny korze?:<. Wmawiajcie sobie, ?e nie wiem jak jest, bo jestem userem xd. By?em kilkana?cie razy supportem i moderatorem. :D.

Drogi Tryndemere,
To, ?e kto? pr?buje broni? forum nie musi oznacza?, ?e robi to dlatego, i? ma rang? wi?ksz? od usera i chce si? ni? popisa?. Ja broni?em forum (na innym koncie), nie b?d?c ?adnym "murzynem". Mo?e dlatego, ?e to forum wywo?uje liczne wspomnienia, mo?e dlatego, ?e w?a?nie przez ci?g?e zmiany w kadrze nie jest tu nudno, a mo?e dlatego, ?e dostaj?c warna od moderatora wiem, ?e kto? co? jeszcze robi dla tego forum. Te? chcia?bym co? dla niego zrobi? i temu spr?bowa?em swoich si? w naborze. Cho? przyznam si?, ?e moje podanie nie by?o imponuj?ce to my?l?, ?e global modzi wiedz? co robi?.

Mam nadziej?, ?e za prac? na forum w przysz?o?ci nie zostan? zgnojony jak wi?kszo?? administracji i kadry. Robimy to dla Was, a przynajmniej ja.

Najgor?tsze pozdrowienia!

Laki

&#51221;&#49888;&#50630;&#51060; &#49688;&#45796;
Reaction score
69

Drogi Reddyslawie, nie rozumiem dlaczego starasz si? broni? tego forum maj?c zaledwie rang? supporta? Robisz co? za kogo?, do czego nikt inny nie przy?o?y r?ki, bo nie wierze, ?e tylko raportujecie. Zn?w wam pewnie wmawiaj?, ?e jaki? portal nale?y robi?. Sensown? propozycj? jest jak ju? m?wi?em reformacja kadry. Nikt tego nie zrobi, bo tutaj jest wasz sokolubny korze? :<. Wmawiajcie sobie, ?e nie wiem jak jest, bo jestem userem xd. By?em kilkana?cie razy supportem i moderatorem. :D.

Czemu obrona? Pisze, co mysle na ten temat, nie patrzac na to przez pryzmat posiadanej rangi. Nikt nam nic nie wmawia, zreszta mam wlasny rozum i dlatego moge tutaj z Wami dyskutowac, przedstawiajac, jak juz to napisalem, swoje zdanie, ze swoje punktu widzenia. Co do reformacji kadry - jest tak jak napisales, na 100% jej nie bedzie, wiec mozecie darowac sobie takie pisanie. A ja jestem kim, jezeli nie userem? Btw. dobry epitet.

Hiroh - 'krowa, ktora duzo ryczy, malo mleka daje', zastanow sie o czym pierdolisz i czy to ma sens.

Tryndemere

Active User
Reaction score
26

Mam nadziej?, ?e za prac? na forum w przysz?o?ci nie zostan? zgnojony jak wi?kszo?? administracji i kadry. Robimy to dla Was, a przynajmniej ja.
A no widzisz. Za te s?owa przynajmniej masz u mnie pochwa?e. Chcesz zrobi? co? dla spo?eczno?ci, ja chcia?bym wiele da?,a nie mog?. To, ?e napisalem, ?e chodzi o kolorek, wynika z tego, ?e wiele os?b zmienia si? pod wp?ywem rangi. Dajmy przyk?ad takiego VXR'a. Napisa? do mnie jak by?em modem, lubi?em si? z Kazi?, ja przekaza?em dobre s??wko o nim dalej, ale gdy dosta? on swoj? szans? centralnie o mnie zapomnia? i ola?. To samo tyczy si? kilku innych os?b. Mo?ecie popyta? wszystkich, kt?rzy mnie znaj?, czy kiedykolwiek by?em inny z powodu koloru :D. Gdyby wszyscy mieli ten zapa? ca?y czas, losy potoczy?yby si? inaczej.

A teraz adnotacja dla Kazi. Wybacz mi, ale musz? Ci? nazwa? hipokrytk?. Odesz?a? z forum, r?wno w ten sam dzie? co ja. Z jakiego powodu? Bo Korzonek wprowadzi? pokurwione reformy w kadrze. Powiedzia?a?, ?e nie chcesz bra? udzia?u. Nagle, gdy kto? inny chcia? ruszy? z forum, ty centralnie zmieniasz zdanie i wracasz na forum aby broni? go, cho? nie by?o przed czym.

Kolejna kwestia to m?j ban na Virteliu. Za co go dosta?em? Mo?ecie mi wyja?ni? za co on by??

Eturl

We shall know no fear!
Reaction score
438

Temat zostaje zamkni?ty racji, i? kolejne wypowiedzi coraz bardziej odbiegaj? od celu, dla kt?rego zosta? on stworzony. Jak wiecie jest to dzia? "Propozycje zmian", a nie dzia? przeznaczony do wylewania swoich ?ali jaka to kadra jest z?a i dzieleniu u?ytkownik?w na dwie grupy.

A no widzisz. Za te s?owa przynajmniej masz u mnie pochwa?e. Chcesz zrobi? co? dla spo?eczno?ci, ja chcia?bym wiele da?,a nie mog?.

Nikt Ci, ani innym osobom nie broni przedstawia? swoich propozycji, ale jest jeden warunek. Propozycje te maj? by? w sensowny spos?b przedstawione, poparte dobrymi argumentami i nie maj? prowadzi? do k??tni czy dyskusji o cholera wie czym.

Status
Not open for further replies.