Woodstock

Status
Zamknięty.

Piotre00

Advanced User
Sierpień 28, 2008
Liczba reakcji
17
Co s?dzicie na temat Woodstock'a? W tym roku to ju? 20, pytam z czystej ciekawo?ci, jest szansa zobaczy? kt?rego? z forumowicz?w? :smile:

(I witam ponownie, po mojej d?ugiej nieobecno?ci)

woodstock%2020%281%29.jpg

Odp: Woodstock

Nigdy nie by?em : (( U mnie w mie?cie "P?ock" Odbywa si? w?a?nie 3 dzie? AudioRiver :D Zapraszam to si? spotkamy ^.^

audioriver-plock-9.jpg

Elektronika, nie m?j klimat ca?kowicie, ale na wooda zapraszam, darmowy, rok temu by?o ko?o p?? miliona ludzi :D
Od 30 w Kostrzynie ludzie :D

Patologia, alkoholizm, ?panie. Odradzam t? imprez?.

Woodstock to najlepsza impreza Ever !
Mam do niej jakie? 20 km, wi?c najprawdopodobniej si? pojawi?.
Mo?e nawet pod namiocik si? wbije ?, zobaczymy !

Pozdrawiam!

Impreza dla brudas?w, meh

By?e? ?
Po czym to stwierdzasz hmm ?
Je?li widzia?e?, ?e ludzie s? tam ujebani, bo s?, ale nie ka?dy musi by? tam brudasem...
Niekt?rzy czyt. Ja jad? pos?ucha? dobrej muzyki a nie tapla? si? w b?ocie...

'ten fest ma presti?, tam u?ywaj? glan?w zamiast antykoncepcji'

By?e? ?
Po czym to stwierdzasz hmm ?
Je?li widzia?e?, ?e ludzie s? tam ujebani, bo s?, ale nie ka?dy musi by? tam brudasem...
Niekt?rzy czyt. Ja jad? pos?ucha? dobrej muzyki a nie tapla? si? w b?ocie...

U mnie po prostu na ch?opak?w, je?li mog? ich tak nazwa? z d?ugimi w?osami m?wi si? brudy. Dlatego impreza dla brudas?w XD

@UP,
Ale ja nie jestem z tych, s? tam te? ludzie "Normalni", nie jak ty to m?wisz z d?ugimi w?osami i u?ywaj?cych glan?w zamiast antykoncepcji <- Dobre xD

?mieszne jest to ocenianie Woodstocka przez ludzi kt?rzy nigdy na nim nie byli. R?wnie? do d?ugow?osych ani taplaj?cych si? w b?ocie nie nale??, a jad? dla niesamowitego klimatu i dobrej muzyki. Jak kto? nie by? to nie powinien ocenia?, albo przynajmniej powinien najpierw wej?? na forum typowo Woodstockowe, gdzie wypowiadaj? si? ludzie kt?rzy je?d?? tam ju? x lat pod rz?d :)
Sannin piwko przed jakim? dobrym koncertem mo?na wypi? :)

?mieszne jest to ocenianie Woodstocka przez ludzi kt?rzy nigdy na nim nie byli. R?wnie? do d?ugow?osych ani taplaj?cych si? w b?ocie nie nale??, a jad? dla niesamowitego klimatu i dobrej muzyki. Jak kto? nie by? to nie powinien ocenia?, albo przynajmniej powinien najpierw wej?? na forum typowo Woodstockowe, gdzie wypowiadaj? si? ludzie kt?rzy je?d?? tam ju? x lat pod rz?d :)
Sannin piwko przed jakim? dobrym koncertem mo?na wypi? :)

To po co zak?adasz ten temat? Ka?dy ma swoj? opini? nawet je?li tam wgl nie by?!.

To po co zak?adasz ten temat? Ka?dy ma swoj? opini? nawet je?li tam wgl nie by?!.

Po prostu denerwuj?ce jest takie komentowanie bez ?adnego uargumentowania, sorry ale np. "impreza dla brudas?w" zbyt du?o tre?ci nie wnosi. Chocia? szcz?tki argument?w powinno si? w swojej wypowiedzi przedstawi?.
Je?eli zrozumia?e?, ?e nie chc? s?ucha? opinii ludzi kt?rych tam nie by?o (negatywnych czy pozytywnych), to nie o to mi chodzi?o. Piszcie wszyscy ale rozwijajcie wypowiedzi - nie doczepi? si? niczego ;)

Szkoda, ?e tomorrowland nie jest darmowy :no:

Jak dla mnie te? impreza dla brudas?w. Niech Wam TVN w tym roku jeszcze wi?cej b?otka dorzuci.

Impreza jak impreza wszystko jest dla ludzi a osobi?cie sam bym chcia? tam zawita?. Chodzi o to by po prostu dobrze si? bawi?, poznawa? ludzi, przyj?? z ekip? przyjaci??, pos?ucha? muzyki itp. Je?li komu? tego typu zabawa nie odpowiada @up to trudno ale niech wie, ?e nikt nie powie mu, ?e jest tam niemile widziany poniewa? to jest dla ka?dego a spiny w stylu "to jest dla brudas?w" s? ?a?osne tak samo jak autorzy tych wypowiedzi... Je?li chodzi o d?ugie w?osy to co w tym z?ego? D?ugie w?osy nie maj? wcale podtekstu "jeb.a? ludzi" bo niekt?rzy jak widz? czuj? si? ura?eni tym, ?e kto? ma d?ugie w?osy, kwestia w?asnego stylu. A ?e ludzie chc? si? bawi? w taki a nie inny spos?b to r?wnie? ich sprawa, nie ka?? ci wcale tam p?ywa? w b?ocie dlatego bo ty te? tam jeste? ani nie uznaj? ci? za gorszego bo ty tego nie robisz. ;) Woodstock jest dla ludzi kt?rzy chc? si? pobawi? i poszale?. To chyba tyle.. ;o albo i nie. Prawda jest taka, ?e nigdy tam nie by?em i nie wiem jaki tam jest klimat, by? mo?e tak jak @down prawd? jest, ?e chc? si? zachla? i za?pa? koksem xD dlatego te? prawd? zna ten kto tam by? ;d

Ostatnia edycja:

Za du?o ?pania na tej imprezie jest i brudas?w XD Nie wiem jak kogo? mo?e to jara?, serio. Woodstock jest dla tych, kt?rzy chc? si? za?pa? i zachla?, takie moje zdanie.

Polacy nie potrafi? si? bawi? bez alkoholu i u?ywek, wi?c czego chcesz. Czy to Woodstock czy wie? party to i tak alko si? leje. Pewnie s? tam jakie? osoby kt?re jad? tylko i wy??cznie dla muzyki, ale wi?kszo?? wybiera w pakiecie melan?, seks i ?panie :D

Oczywi?cie melan?, seks i ?panie tam wyst?puj?, jednak tak jak wsz?dzie. To nie jest tak, ?e podasz tam r?k? dziewczynie i idziecie do namiotu, albo spotkasz kogo? i idziecie ?pa?, bez przesady, mo?e ?atwiej ni? gdzie? indziej ale to po prostu mega masa ludzi, tylko dlatego, wsz?dzie sie spotka zar?wno takich jak i takich, cho?by popatrze? po klubach :) a co do legendarnego b?ota - wyst?puje ono pod tzw. grzybkiem i wskakuj? tam ci kt?rzy tego chc?, nie ma ?e jedziesz tam to jedziesz w b?oto i brud :D

Status
Zamknięty.
Back
Do góry