Za ile kupi? by? TOMURKE?

Status
Zamknięty.

Snoopie

Senior User
Luty 4, 2009
Liczba reakcji
38
Witam!

Mam pytanko dotycz?ce Tomurki.

Pytanie jest kr?tkie.

Ile by? da? za Konto Tomurki?

Na jego postaci pisze, ?e posiada:

Swording: 103
Shielding: 103
Magiclvl: 11

Prosze o wasze oferty.

Odp: Za ile kupi? by? TOMURKE?

Na non pvp darmo bym nie wzi??. W dodatku ma daremne skile jak na 460lvl. :-D

Szczerze ? nie da? bym ani grosza.Po co wydawa? du?e pieni?dze na pikselow? gre ? Nie lepiej samemu co? osi?gn?? i moc sie potem tym pochwali? ni? chwali? sie czyms kupionym ? ? Sory ze nie podalem ceny ale takie jest moje zdanie.

Nie da? bym ani grosza. Nie wydaj? kasy na gry kt?re znudz? mi si? po +/- miesi?cu. Co mi z tego b?dzie ?e dam za to konto nie wiadomo jak? kwot? jak za chwil? ju? mi si? nie b?dzie chcia?o gra??

Za to ja bym zap?aci?, ale maksymalnie 50 z?. Nie dlatego, ?e Tomurka siedzi na Optionalu, nie dlatego, ?e ma kijowe skille, ale dlatego, ?e nie jestem a? taki g?upi, ?eby wydawa? fortun? na tak? pojeban? gr? (ale i tak w ni? gram ^,^).

Jeden z najwy?szych poziom?w w realnej Tibii

Najwy?szy*. :D

Ostatnia edycja:

ja bym da? max 100z? lol a potem allegro za du?o wiecej ^^,

3.66 by SMS :d
Serio? idiotyzm placic za gre ;) Sam sie o tym przekonalem, tracac spora sume ciezko zarobionych pieniedzy!

@2 Up

Utracone pieni?dze doceniamy tylko wtedy jak sami je zarobili?my :)

@Topic

Ja bym nie kupowa? wog?le konta, zero satysfakcji i rado?ci z tego ?e samemu si? wbi?o taki lvl.

Ju? wola?bym samemu wbi? chocia? by to zapewne zaje?o sporo czasu.

Je?eli to non-pvp to bym wzi?? za max 10 z?, Pvp to juz co? innego ;P albo Hard pvp :DDDD wtedy bym m?g? da? spokojnie z 50 z?:D. S?ysza?em ?e kole? na metinie opyli? charka za 2k pln !!!!!!! :OOOOOOOOO mi si? zdaje ?e MDW to Midio z metka .

Jeden z najwy?szych poziom?w w realnej Tibii. Ju? z tak? ?wiadomo?ci? gdyby taka osoba przesz?a ko?o mnie to bym zap?aci?, nie m?wi?c ju? o kupnie takiej postaci. My?l?, ?e oko?o 1000z?+ m?g?by p?j?? taki char.

Je?eli to non-pvp to bym wzi?? za max 10 z?, Pvp to juz co? innego ;P albo Hard pvp DDD wtedy bym m?g? da? spokojnie z 50 z?. S?ysza?em ?e kole? na metinie opyli? charka za 2k pln !!!!!!! OOOOOOOO mi si? zdaje ?e MDW to Midio z metka .

3.66 by SMS :d
Serio? idiotyzm placic za gre Sam sie o tym przekonalem, tracac spora sume ciezko zarobionych pieniedzy!

ja bym da? max 100z? a potem allegro za du?o wiecej ^^,

Za to ja bym zap?aci?, ale maksymalnie 50 z?. Nie dlatego, ?e Tomurka siedzi na Optionalu, nie dlatego, ?e ma kijowe skille, ale dlatego, ?e nie jestem a? taki g?upi, ?eby wydawa? fortun? na tak? pojeban? gr? (ale i tak w ni? gram ^,^).

Nie da? bym ani grosza. Nie wydaj? kasy na gry kt?re znudz? mi si? po +/- miesi?cu. Co mi z tego b?dzie ?e dam za to konto nie wiadomo jak? kwot? jak za chwil? ju? mi si? nie b?dzie chcia?o gra??

Ja bym nie kupowa? wog?le konta, zero satysfakcji i rado?ci z tego ?e samemu si? wbi?o taki lvl.

Ju? wola?bym samemu wbi? chocia? by to zapewne zaje?o sporo czasu.

Na non pvp darmo bym nie wzi??. W dodatku ma daremne skile jak na 460lvl. :-D

Aha. Kogo pr?bujecie oszuka?? :D :D :D Tylko tak m?wicie a jakby sprzedawa? chara to by?cie tysi?cami szastali :) Nie wierze, ?e tibijczycy za darmo, lub za 10-50z? nie wzi?li by Tomurki..

@topic
Jakbym mia? co? kasy to mo?e bym kupi?, ale NoN-PVP to s?abo ale 450 lvl na warze to szok :D

te 3.66 to przenosnia, mowilem tu o niskich kwotach typu 10-40zl :)
A tak szczerze, to panie @UP taki char poszedl by za minimalnie 2.000zl+, co ja mowie, moze nawet i wiecej!
Nie wiem... pamietam jak w danych czasach, sie mowilo.... 'O MDW, to by za 10.000zl poszedl!!!!' ale jak wiemy Euro spadlo, ceny rowniez ;d

@Topic
Ogolnie (seryjnie) to max 100zl dal... czemu? Nie oplaca sie kupowac takiej postaci, zero FUN, tylko bota bys stawial....
Oraz moze istaniej cos, w postaci 'ryzyka' , ze starcimy to konto! ;)

Nie da? bym nic za te konto ;d Po h** mi to? To tylko gra! Zrozumcie to!

@maniac
Ja bym nie da? z?ot?wki. Nie gram w tibie, ale gra?em i jak by wystawil za 50z? to bym nei kupi? ... ;]

Ostatnia edycja:

Nie da? bym nic za te konto ;d Po h** mi to? To tylko gra! Zrozumcie to!
@maniac
Ja bym nie da? z?ot?wki. Nie gram w tibie, ale gra?em i jak by wystawil za 50z? to bym nei kupi? ... ;]

jestem ciekawy ?e by? nie kupi?. Jak by wystawi? chara za 10 z? to by? mu przez okno si? wp******a? z pieni?dzmi. Tak samo jak wszyscy inni tutaj na tym forum lol

@Edit

i po kija otwiera? go?ciu ten temat. Przecie? to beznadziejne w?tpi? ?e Tomurka by sprzeda? swoje konto

Tez bym nic nie dal co to grac par? lat i na pewno na bocie a tam go nikt nie zabije wybiera sobie miejsce i dawaj od zapisu do zapisu serwera

Pytanie pad?o 'Ile zap?aci?by?', a Wy piszecie tutaj, ?e za darmo by?cie nie wzi?li, albo wypisujecie jakie? bzdury. Nie ma co si? oszukiwa?, jakby sprzedawa? chara Ci, kt?rzy tutaj napisali, ?e nie daliby nic, albo 10-50 z? od razu zbijaliby swoje skarbonki, opr??niali portfele ?eby tylko kupi? takiego chara, a jakby tego by?o ma?o zrobiliby?cie pewnie wszystko, ?eby to dosta?.

Mo?e teraz moje zdanie odno?nie tematu..
Wi?kszo?? s?dzi, ?e taki lvl to co? niesamowitego etc. i maj? racj?, ale tylko na miesi?c, p??niej gra staje si? nudna, nic tylko expienie, expienie, u?eranie si? z noobami, 'plx dasz cos?' etc. Je?li cena by?aby do?? niska m?g?bym pokusi? si? o zakup, ale nie dlatego, ?e gra?bym tam, tylko dlatego, ?e znalaz?by si? jaki? pajac, kt?ry kupi?by ode mnie tego chara za krocie..

Pozdrawiam, Madonce.

Szczerze m?wi?c da?bym za to konto maxymalnie 50 z?otych;].
Po co wydawa? Krocie pieni?dzy na jak?? Pixel?wke kt?ra Nudzi sie po -/+ 2 miesi?cach? nawet nie?.
trzeba pomy?le? przed pierwszym krokiem do przysz?o?ci.
nie mam nigdy zamiaru wyda? na posta? a tibi 200 z?otych...
Chyba ?e b?de Milionerem teraz co? mi sie to nie widzi... .
Sam sie przekona?em, ?e lepiej nie kupywa? postaci w grach, lecz lepiej samemu co? osi?gn?? Pochwali? sie koleg?... .
Za???my, ?e sam kupi?e? posta? na allegro, i kumple cie zaczynaj? wyzywa? od Frajer?w, ?e kupi?es posta? a on ma mniejszy level i ?e teraz przestaje gra?... co robisz?.
Zak?adasz Nowe konto i pokazujesz wszystkim do oko?a ciebie ?eby sie dziwili co potrafisz uczyni? w tej grze...
Pozdro;) By Teddunio;].

Tak jak tu par? os?b wspomnia?o, moim zdaniem wydawanie pieni?dzy na gr? tak? jak? jest Tibia, jest chore (Pomijaj?c te smsy shopy na otsach). Zreszt?, co to za przyjemno?? kupi? posta?, przecie? chodzi o to, aby mie? satysfakcj? z w?asnor?cznie wbitych poziom?w ; d.

Nie kupil bym go, po 1 ban za sharing lub kupywanie, po 2 non pvp, po 3 slabe skile, po 4 z?a s?awa, po 5 to ?adna satysfakcja kupic postac. Pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Back
Do góry