Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jeden z najwy?szych poziom?w w realnej Tibii

DDD wtedy bym m?g? da? spokojnie z 50 z?
. S?ysza?em ?e kole? na metinie opyli? charka za 2k pln !!!!!!! :OOOOOOOOO mi si? zdaje ?e MDW to Midio z metka .Je?eli to non-pvp to bym wzi?? za max 10 z?, Pvp to juz co? innego ;P albo Hard pvp DDD wtedy bym m?g? da? spokojnie z 50 z?. S?ysza?em ?e kole? na metinie opyli? charka za 2k pln !!!!!!! OOOOOOOO mi si? zdaje ?e MDW to Midio z metka .
3.66 by SMS :d
Serio? idiotyzm placic za gre Sam sie o tym przekonalem, tracac spora sume ciezko zarobionych pieniedzy!
ja bym da? max 100z? a potem allegro za du?o wiecej ^^,
Za to ja bym zap?aci?, ale maksymalnie 50 z?. Nie dlatego, ?e Tomurka siedzi na Optionalu, nie dlatego, ?e ma kijowe skille, ale dlatego, ?e nie jestem a? taki g?upi, ?eby wydawa? fortun? na tak? pojeban? gr? (ale i tak w ni? gram ^,^).
Nie da? bym ani grosza. Nie wydaj? kasy na gry kt?re znudz? mi si? po +/- miesi?cu. Co mi z tego b?dzie ?e dam za to konto nie wiadomo jak? kwot? jak za chwil? ju? mi si? nie b?dzie chcia?o gra??
Ja bym nie kupowa? wog?le konta, zero satysfakcji i rado?ci z tego ?e samemu si? wbi?o taki lvl.
Ju? wola?bym samemu wbi? chocia? by to zapewne zaje?o sporo czasu.
Na non pvp darmo bym nie wzi??. W dodatku ma daremne skile jak na 460lvl. :-D
Tylko tak m?wicie a jakby sprzedawa? chara to by?cie tysi?cami szastali
Nie wierze, ?e tibijczycy za darmo, lub za 10-50z? nie wzi?li by Tomurki.. 

Nie da? bym nic za te konto ;d Po h** mi to? To tylko gra! Zrozumcie to!
@maniac
Ja bym nie da? z?ot?wki. Nie gram w tibie, ale gra?em i jak by wystawil za 50z? to bym nei kupi? ... ;]
By Teddunio;].