- ElfBot Zam?wienia na skrypty do elfbota

Status
Zamknięty.
Odp: Zam?wienia na skrypty do elfbota

Zapraszam dalej do wstawiania pr??b o skrypty, ze wzgl?du na brak internetu, nie moglem wykona? powy?szych skrypt?w, ale teraz, b?d? si? nimi zajmowa?.

Opis skryptu -Skrypt na to ze sprawdza mane graczowi o name xxx gdy stoi podemna spydown .. ;d to naciskam skrypt i pokazuje mi mi jego mane takie jakby info ; d
Informacje ( id, potwory, etc) -
Inne -

Wydaje mi si?, ?e nie da si? zrobi? owego skryptu, w og?le sk?d bierzesz takie pomys?y, bot nie b?dzie wszystkiego robi? za Ciebie. Bynajmniej ja tego nie zrobi?.

ZACH?CAM DALEJ DO PISANIA PR??B O SKRYPTY !

Pierwszy:
Opis skryptu -Jak jest Wi?cej ni? 4 osoby na ekranie moja posta? przestaje wali? ue
Inne -

Drugi:
Opis skryptu - Niewiem czy si? da ,ale jak kto? wi?cej pojawi si? opr?cz moich 2 char?w (nicki)na ekranie to wali w niego z sd..
Inne -

Pierwszy:
Opis skryptu -Jak jest Wi?cej ni? 4 osoby na ekranie moja posta? przestaje wali? ue
Inne -
Drugi:
Opis skryptu - Niewiem czy si? da ,ale jak kto? wi?cej pojawi si? opr?cz moich 2 char?w (nicki)na ekranie to wali w niego z sd..
Inne -

Tylko pierwsze da si? zrobi?, spr?buj te skrypty.

Gdy wi?cej ni? 4 potworki przestanie w og?le atakowa?
PHP:
auto 200 if [$playersaround.5 > 4] stopattack

Gdy wi?cej ni? 4 potworki wy??cza targeting
PHP:
auto 200 if [$playersaround.5 > 4] { settargeting off }

Je?eli nie dzia?a, to pisz..

Opis skryptu - wiec tak gram RPkiem i potrzebuje skrypta na wojny czyli co? takiego - gdy mam 100% HP (tylko 100%) to zak?ada energy ringa lecz gdy spada mi z 600 many to ?ci?ga e ringa i zak?ada death ringa... potrzebuje tego skryptu dlatego jak jestem rpkiem czesto spadam na bu?e a dzieki temu nie spadne odrazu :PP
Informacje ( id, potwory, etc) - Energy ring id 3053 , Death Ring 6300
Inne -

Pozdrawiam

Opis skryptu : Chcia?bym o ile to mo?liwe ?eby? zrobi? mi skrypt kt?ry polega na tym, ?e jak mam full man? i gdy przyjdzie czas na leczenie to RP leczy si? Exura San, a jak brakuje mi "oko?o 300 many do full" i przyjdzie czas na leczenie to ?eby wypi? Great Spirit Potion :D

Hp i man? to ju? sobie ustawi? tylko napisz gdzie ma by? taka informacja xD

Z g?ry dzi?kuj? ;P

Opis skryptu - wiec tak gram RPkiem i potrzebuje skrypta na wojny czyli co? takiego - gdy mam 100% HP (tylko 100%) to zak?ada energy ringa lecz gdy spada mi z 600 many to ?ci?ga e ringa i zak?ada death ringa... potrzebuje tego skryptu dlatego jak jestem rpkiem czesto spadam na bu?e a dzieki temu nie spadne odrazu :PP
Informacje ( id, potwory, etc) - Energy ring id 3053 , Death Ring 6300
Inne -
Pozdrawiam

Wyja?nione w temacie za?o?onym przez owego u?ytkownika.

Opis skryptu : Chcia?bym o ile to mo?liwe ?eby? zrobi? mi skrypt kt?ry polega na tym, ?e jak mam full man? i gdy przyjdzie czas na leczenie to RP leczy si? Exura San, a jak brakuje mi "oko?o 300 many do full" i przyjdzie czas na leczenie to ?eby wypi? Great Spirit Potion :D
Hp i man? to ju? sobie ustawi? tylko napisz gdzie ma by? taka informacja xD
Z g?ry dzi?kuj? ;P

PHP:
auto 200 if [$mp <= ($maxmp-300) && $hp <= x] { useoncreature id1 self | wait 1000 }

x - ilo?? hp, poni?ej kt?rej ma wypi? GSP (sam napisa?e?, ?e miksturk? ma wypi? dopiero jak przyjdziesz czas na leczenie),
id1 - id GSP.

PHP:
auto 200 if [$mp <= ($maxmp-300) && $hp <= x] { useoncreature id1 self | wait 1000 }
x - ilo?? hp, poni?ej kt?rej ma wypi? GSP (sam napisa?e?, ?e miksturk? ma wypi? dopiero jak przyjdziesz czas na leczenie),
id1 - id GSP.[/QUOTE]

Nie pr?bowa?em tego skrypty ale wydaje mi si?, ?e nie o to mi chodzi?o (nie ma tu nic o Exurze San) napisz? jeszcze raz (wiem, ?e raczej trudno wykona? taki skrypt) mianowicie chodzi mi o to, ?e jak spadnie mi hp o oko?o 500 od full hp i mam full man? lub brakuje mi oko?o 100 many do full RP u?yje Exury San, a jak spadnie mi z 500hp i b?dzie brakowa? mi z 800-500 many do full to posta? u?yje do leczenia GSP. (i przy okazji zregeneruje troch? many)

Witam,
Potrzebuj? skryptu na w??czenie targetingu i cave bota, kiedy kolega z friend listy ma powy?ej 70% hp i na wy??czenie targetingu i cave bota, kiedy kolega z friend listy ma poni?ej 40% hp.

Prosz? o pomoc
Pozdrawiam

Witam,
Potrzebuj? skryptu na w??czenie targetingu i cave bota, kiedy kolega z friend listy ma powy?ej 70% hp i na wy??czenie targetingu i cave bota, kiedy kolega z friend listy ma poni?ej 40% hp.
Prosz? o pomoc
Pozdrawiam

Przepraszam, ?e tak p??no. Dopiero dzisiaj to zauwa?y?em :P

PHP:
auto 200 if [$friend.hppc >= 70 && ($caveboton == 0 || $targetingon == 0)] { setcavebot on | wait 500 | settargeting on } | if [$friend.hppc <= 40 && ($caveboton == 0 || $targetingon == 0)] { setcavebot off | wait 500 | settargeting off }

Opis skryptu : Auto atakowanie ka?dego potworka kt?ry pojawi si? na ekranie.

Z g?ry dzi?ki i pozdr ;p

Nie wiem jak to zrobic w skrypcie, nie moge znalesc nic na temat kazdego potwora ani nic wymyslec.
Ale mozna to ustawic w targetingu zamiast nicku potwora wpisujesz other i wtedy atakuje kazdego potwora jakiegos spotka. I przy okazji masz tam wszystkie funkcje targetingu do ustawienia tak jak chcesz.

potrzebuje skrypta na ?owienie na pokemon adventures. gdy friend ma nizej niz 30% to przestaje, a gdy ma wiecej niz 60 to zaczyna. mam taki skrypt ale mi nie dziala

auto 100 if [ $friend.hppc < 30 ] {set $low 0} | if [ $friend.hppc >= 55 ] {set $low 1}

a ?owienie

auto 3000 listas 'Lowienie HOME' | while [$low == 1] {useongroundxyz 3163 3819 3146 7}
pomocyy!!!!!!!!!!!

Potrzebuje scrypta na bicie potwor?w z wybranego czaru i aby tibia znajdowa?a sie na pasku narz?dzi prosze o szybk? odpowiedz

Co do skrypta to:
PHP:
auto 200 if [$target.name == 'Nazwa potwora'] say 'czar'

Co do paska narzedzi to nie w tym temacie, ale odblokuj pasek zadan, wlacz pasek "szybkie uruchamianie". Przeciagnij tam ikone tibi z pulpitu. Zablokuj pasek(lub nie jak chcesz miec odblokowany). Masz w pasku zadan tibie i mozesz ja tam wlaczac.

A czy mozna w elfbocie ustawic swoj full addon zeby wszyscy widzieli?

A i najwa?niejsze poprosze scrypt gdy jest free ittems zeby bot zbieral wszystko co jest podemna i ko?o mnie. Bardzo Prosze :D

Notka moderatorska:
Sklejam ~diksus94

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Addon mozesz widziec tylko ty, nie da sie tak zeby wszyscy widzieli. Zaden bot nie posiada takiej funkcji.

Ten skrypt zbiera z pod ciebie:
PHP:
auto 1 pickupitems 'empty'
Zeby zbierac dookola postaci uzyj skryptu(musisz podac id itemow.):
PHP:
auto 1 collectitems 'empty' id id

Spotkalem sie tez z takim skryptem, lecz jego dzialanie jest watpliwe:
PHP:
auto 100 pickupitems north | west | east | south 'empty'

Poprosze o scrypt Anty-Push ale gdy zuci 2 gp niech to zostanie a gdy jakis player je zacznie oduswac bedzie zucal dalej 2gp i tak dalej

Status
Zamknięty.
Back
Do góry