Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pierwszy:
Opis skryptu -Jak jest Wi?cej ni? 4 osoby na ekranie moja posta? przestaje wali? ue
Informacje ( id, potwory, etc) -
Inne -
Drugi:
Opis skryptu - Niewiem czy si? da ,ale jak kto? wi?cej pojawi si? opr?cz moich 2 char?w (nicki)na ekranie to wali w niego z sd..
Informacje ( id, potwory, etc) -
Inne -
auto 200 if [$playersaround.5 > 4] stopattack
auto 200 if [$playersaround.5 > 4] { settargeting off }
P
Opis skryptu - wiec tak gram RPkiem i potrzebuje skrypta na wojny czyli co? takiego - gdy mam 100% HP (tylko 100%) to zak?ada energy ringa lecz gdy spada mi z 600 many to ?ci?ga e ringa i zak?ada death ringa... potrzebuje tego skryptu dlatego jak jestem rpkiem czesto spadam na bu?e a dzieki temu nie spadne odrazuP
Informacje ( id, potwory, etc) - Energy ring id 3053 , Death Ring 6300
Inne -
Pozdrawiam
Opis skryptu : Chcia?bym o ile to mo?liwe ?eby? zrobi? mi skrypt kt?ry polega na tym, ?e jak mam full man? i gdy przyjdzie czas na leczenie to RP leczy si? Exura San, a jak brakuje mi "oko?o 300 many do full" i przyjdzie czas na leczenie to ?eby wypi? Great Spirit Potion
Hp i man? to ju? sobie ustawi? tylko napisz gdzie ma by? taka informacja xD
Z g?ry dzi?kuj? ;P
auto 200 if [$mp <= ($maxmp-300) && $hp <= x] { useoncreature id1 self | wait 1000 }
auto 200 if [$mp <= ($maxmp-300) && $hp <= x] { useoncreature id1 self | wait 1000 }
Witam,
Potrzebuj? skryptu na w??czenie targetingu i cave bota, kiedy kolega z friend listy ma powy?ej 70% hp i na wy??czenie targetingu i cave bota, kiedy kolega z friend listy ma poni?ej 40% hp.
Prosz? o pomoc
Pozdrawiam

auto 200 if [$friend.hppc >= 70 && ($caveboton == 0 || $targetingon == 0)] { setcavebot on | wait 500 | settargeting on } | if [$friend.hppc <= 40 && ($caveboton == 0 || $targetingon == 0)] { setcavebot off | wait 500 | settargeting off }
auto 200 if [$target.name == 'Nazwa potwora'] say 'czar'

| Notka moderatorska: |
| Sklejam ~diksus94 |
auto 1 pickupitems 'empty'
auto 1 collectitems 'empty' id id
auto 100 pickupitems north | west | east | south 'empty'