-Inne Zapowied? Ranger's Arcani "RPG" - 2012

Status
Zamknięty.
Odp: Zapowied? Ranger's Arcani "RPG" - 2012

@Waromirr

Zapomnia?e? wzi?? pod uwag?, ?e te wszystkie ala best rpgi (kt?re i tak ss?) s? reklamowane w TV i Internecie. Tibia nigdzie, wi?c ciekawe czy mieliby dzi? tyle os?b online (za d3 i wowem stoi Vivendi od kilku lat wi?c tam sie przelewa gruba kasa).

Do ja ju? wr?c? do tematu z pytaniem jak prac? nad waszym projektem, czy s? jakie? post?py?

Poza tym, ?e zamierzamy pozwa? kilka os?b o kradzie? to ja przepisuj? jeszcze (zosta? jeden NPC) od nowa prologi oraz poprawiam inne skrypty, w kt?rych znalaz?em drobne b??dy, kt?re co prawda nijak mia?y si? do grywalno?ci czy dzia?ania gry, ale estetycznie psu?y efekt, jaki zamierza?em stworzy?.

Poza tym, ?e zamierzamy pozwa? kilka os?b o kradzie? to ja przepisuj? jeszcze (zosta? jeden NPC) od nowa prologi oraz poprawiam inne skrypty, w kt?rych znalaz?em drobne b??dy, kt?re co prawda nijak mia?y si? do grywalno?ci czy dzia?ania gry, ale estetycznie psu?y efekt, jaki zamierza?em stworzy?.
Kradzie?? A co niby te osoby Ci ukrad?y, je?li mo?na wiedzie??

Czy jest ju? jaka? informacja na temat, przewidywanego startu serwera?

przy??czam si? do @up

Wystarczy umie? szuka? i przej?? kilkana?cie post?w wstecz aby wiedzie?, ?e nie ma daty.

Nie ma daty startu, cho? s? spekulacje, je?li do??cz? do nas pisarze, tak z dw?ch, trzech, wtedy start mo?e by? nawet za rok.

po ile godzin dziennie wy robicie ten ots?

Ja w lipcu po?wi?ca?em na niego 4 godziny dziennie, obecnie 2.

start za rok -,-? do tego czasu ekipa wam sie 30 razy posypie.

A Ja nadal twierdze ?e ten ots nie powstanie ^^

Przesadzasz z tym rokiem. Wystarczy zrobi? wszystko to co gracz mo?e zdoby?/znale??/odkry? do tego ~80 lvla, a potem stopniowo dodawa? nowo?ci dla wy?szych poziom?w. I tak w?a?nie planujemy, wykona? to co najwa?niejsze i ruszy? z serwerem, w mi?dzyczasie dodaj?c nowe questy, NPCty, skrzynki, cz??ci mapy, fabu?y itd. dla wy?szych poziom?w.

Widz? ?e kolejny server kt?ry jedynie b?dzie istnie? na forum. Wrzucanie ss?w z nowymi itemami, now? mapk?, wyr??nianie swojego otsa jako unikalny i prace kt?re trwaja miesiacami i nie widac efekt?w. Server typu "Eternal Kingdoms" tylko na forum bedzie istnie? :)

Co ty kurwa pierdolisz?! Wiesz ile zajmuje czasu stworzenie tak wybitnych serw?w jak EK i RA? Kiedy ty ssiesz matce cyca to oni zapierdalaj? nieraz po kilkana?cie h dziennie.

Nie rozumiem ludzi m?wi?cych, ?e ten projekt nie powstanie. Owszem, jest szansa, ?e co? nie powstanie, zawsze jest, zawsze co? mo?e ca?kowicie si? popsu?. Ale obecnie posuwa si? niesamowicie na prz?d. My?lisz, ?e robimy to kilka godzin dziennie ka?dy, ?eby mie? temat na forum? Ludzie, zastan?wcie si? co piszecie.

CD Projekt robi? Wied?mina pierwszego ok. 5 lat i jako? to wypali?o. Istnia? niby tylko w Internecie a sta? si? rzeczywisto?ci?.
Altaron by? tworzony te? kilka lat z tego co pami?tam i wystartowa?. Trzeba da? troche czasu, jednak robienie OTSa 'RPG' jest zbyt chaotyczne + fakt, ?e jeszcze jeste?my w Polsce z polsk? widowni? jeszcze bardziej utrudnia tworzenie :D

Status
Zamknięty.
Back
Do góry