-Inne Zapowied? Ranger's Arcani "RPG" - 2012

Status
Zamknięty.
Odp: Zapowied? Ranger's Arcani "RPG" - 2012

Bo?e zajumali?cie ikonki itemk?w z league of legends, ten serwer nie idzie do przodu tylko si? cofa.
Tyle czasu i nic z w?asnej grafiki nie zrobili?cie, shame on you guys.

Oh bo?e! Tyle czasu ?yjesz na tej naszej pi?knej planecie i czyta? si? nie nauczy?e?. shame on you guy!

Ikony czar?w zapewne widziane by?y na filmie, zosta?y ju? one dawno zmienione. By?y one umieszczone w grze tylko po to by m?c tych czar?w u?ywa?.

Macie jakas przybli?on? date startu albo wlasnie forum ?

Pozdrawiam

Macie jakas przybli?on? date startu albo wlasnie forum ?

Pozdrawiam

Link do forum podany jest w pierwszym po?cie, przybli?on? dat? startu mo?e by? ten rok. Ci??ko powiedzie? na kiedy uda nam si? sko?czy?, mog? strzela? w ciemno, ?e wakacje.

Ch?tnie bym zagra? na tym serwie bo jest przepi?kny !
Ukazuje ca?kiem inny ?wiat tibi ! Te skrypty mapa itp s? genialne nie widzia?em jeszcze takiego dobrego serwera :O
Eh czekam tylko z niecierpliwo?ci? na start...
Jest ju? mo?e jaka? przybli?ona data ? :P

Widz?, ?e wszyscy ?ycz? upadku ale was za?amie bo prace wci?? trwaj? xd
Naobiecuje i powiem, ?e zn?w spr?buj? za jaki? czas wstawi? co? nowego, chocia? zdj?cia jakie?.

Zazwyczaj takie otsy gdzie jak ten nigdy nie ruszaja :) Tw?rcy takich ots?w tylko du?o gadaj? i obiecuj? i za jaki? czas wszystko ucichnie.... zreszt? zobaczcie EK... Ten server nie ruszy :)

Jakby prace nie trwa?y, to nie szukaliby do supportu ludzi, kt?rzy mogliby im pom?c w projekcie. Ja jestem pod ogromnym wra?eniem pracy tego teamu, tego co stworzyli, a ju? nied?ugo pewnie pojawi? si? nowe screeny, by? mo?e tego co stworzyli mapperzy czy graficy ;)

Ja na serwerze zagram na pewno i wszystkim z was polecam to samo

Z nowo?ci mog? pokaza? kilka grafik na razie i przekaza? pewn? nowin?. Je?li OTclient wejdzie nied?ugo w jak?? stabilniejsz? wersj? to b?dzie to dla nas bardzo istotne. Jest to klient pod OTSy, kt?ry mo?na w pe?ni skonfigurowa? i jest dost?p do ?r?de?. Pozwoli to na przyk?ad na tworzenie nowych okienek czy wstawienie chocia?by muzyki w tle (jakiej? klimatycznej).

Jest to Showoff Shikate na forum Altaronu tak?e nie dziwcie si? je?li chodzi o nazwy zdj??.
(potwory by Shikate, nie koniecznie wszystkie b?d? w grze)

Altaronpot.png

altaron123.png

Od?wie?am.
Zaraz po moim powrocie z wakacji robimy testy prolog?w oraz Aktu pierwszego, a to, mo?na powiedzie?, jest ju? p??metek naszych prac. Outfity prawie wszystkie s? wykonane, jak wida? w po?cie wy?ej. Nikt nie pr??nuje, wszyscy pracuj?.

Je?li OTclient wejdzie nied?ugo w jak?? stabilniejsz? wersj? to b?dzie to dla nas bardzo istotne. Jest to klient pod OTSy, kt?ry mo?na w pe?ni skonfigurowa? i jest dost?p do ?r?de?. Pozwoli to na przyk?ad na tworzenie nowych okienek czy wstawienie chocia?by muzyki w tle (jakiej? klimatycznej).
Czyli mo?na rozumie?, ?e nie umiecie na og?? edytowa? chocia?by klienta Cipsoftu, a chcecie sie zabiera? za edycj? jakiego? Otclienta? Naprawd? macie s?abych skrypter?w.

A co ma posiadanie s?abych skrypter?w do edycji klienta cipsoftu?

OTClient jest open source, co daje nieograniczone mo?liwo?ci.. dodatkowo ma support lua.
No i jest o wiele ?adniejszy. :P
www.otclient.info
[Odsy?am tutaj.]

Czyli mo?na rozumie?, ?e nie umiecie na og?? edytowa? chocia?by klienta Cipsoftu, a chcecie sie zabiera? za edycj? jakiego? Otclienta? Naprawd? macie s?abych skrypter?w.

A czy Ty potrafisz doda? do standardowego klienta CipSoftu nowe okienka, nowe funkcje, nowe systemy? Ja nie potrafi?, poza tym nawet gdybym umia?, to edycja za pomoc? .dll wywo?uje niechciane bugi i problemy w dzia?aniu klienta. Tak przynajmniej mi m?wiono, ile jest w tym prawdy, nie dbam o to. Tym bardziej, ?e klient otlandu oddaje do dyspozycji source, w kt?rych mo?emy grzeba? do woli, co bardzo pomaga w tworzeniu nowo?ci, kt?rych nie znajdziesz na innych serwerach.

A co ma posiadanie s?abych skrypter?w do edycji klienta cipsoftu?
OTClient jest open source, co daje nieograniczone mo?liwo?ci.. dodatkowo ma support lua.
Co do skrypter?w, nie b?d? komentowa?, nie chc? tworzy? flame wara...
Najwi?kszym minusem tego klienta jest w?a?nie to co chwalisz, czyli support .lua
A czy Ty potrafisz doda? do standardowego klienta CipSoftu nowe okienka, nowe funkcje, nowe systemy?
Tak.
Dla przyk?adu icon system;
http://iv.pl/images/15674024355738931384.jpg
Pozatym na wielu serverach idzie co? takiego zobaczy?... Nie jest to czym? "trudnym" do zrobienia.
poza tym nawet gdybym umia?, to edycja za pomoc? .dll wywo?uje niechciane bugi i problemy w dzia?aniu klienta.
To super, ?e wszystkie programy sie skladaja z xx .dll i to g??wnie dzi?ki nim dzia?aj?.

btw. Fajny ten screen z duszami? czy czym to jest.

Ostatnia edycja:

Dzi?ki Marolzowi uda?o si? zedytowa? pierwszy post, macie tam aktualny sk?ad kadry.
Je?li macie jakie? pytanie czy sugestie mo?ecie pisa? tutaj lub na forum. Zapraszam!

Wkr?tce zorganizuj? testy dla wybranej dziesi?tki tester?w, kt?rzy zg?osili swoje kandydatury jeszcze w czerwcu, wi?c temat nied?ugo wznowi swoje dzia?anie ukazuj?c jakie zmiany zasz?y.
Testy w pierwszych dniach sierpnia.
286soex.png

To jest nas 10? Nie b?d? pisa?, ?e czeka?em na ten moment od wielu miesi?cy, bo tak nie jest i nie by?o, ale z przyjemno?ci? b?d? pisa? na forum ra i tnet o tym co si? dzieje na ts, no chyba, ?e b?dziecie uwa?a?, i? ch?tnych jest na tyle wiele, ?e dla mnie nie ma miejsca. Mam nadziej?, ?e tak nie b?dzie i ju? mog? odlicza? dni. Czasu mam sporo, w ko?cu s? wakacje, wi?c mi pasuje godzina od 9. rano do 2. w nocy.
Have a nice day! Peace.

Ostatnia edycja:

Rozumiem ?e osoby kt?re kupi?y ek maj? normalnie wst?p na testy ?

Tak, takie osoby maj? wst?p poza kolejk?. Wkr?tce zostan? rozes?ane maile do os?b, kt?re zakupi?y EK z informacjami na temat test?w.

Przypominam paru osobom, kt?re maj? EK i testerom, ?e nie wszyscy odpowiedzieli na e-mail. Kto si? nie zg?osi nie we?mie udzia?u w testach!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry