-Inne Zapowied? Ranger's Arcani "RPG" - 2012

Status
Zamknięty.
Odp: Zapowied? Ranger's Arcani "RPG" - 2012

@imczarny
Je?li wci?? chcesz startowa? na testera to napisz na meil. Podany jest na naszym forum (i tak mo?esz wtedy zmieni? sygnatur? :P)
@Patras_14
Dzia?a ca?y czas.
Z ch?ci? bym napisa? na email, gdybym m?g?. Dlaczego nie mog?? Bo forum nie dzia?a i z tego co widz? to nie tylko mi. By? mo?e jest nieprawid?owy link. Powiedz mi co mam napisa? na email i na jaki, bo innego wyj?cia nie widz?. Nie pisze Ci na priv, bo nie wiem czy "Zbanowany" mo?e odbiera? wiadomo?ci < to tak do moderator?w. :)

@Edit
Po za tym mam pytanie: chodzi Ci o to, abym znowu dawa? zg?oszenie? Bo bez urazy, ale dla mnie to nie ma wi?kszego sensu, nie zmieni?em si? w wi?kszym stopniu od momentu, kiedy po raz pierwszy napisa?em "chc? by? testerem na RA", wi?c r?wnie? nie wiem w jakim celu mam robi? co? co ju? wcze?niej mi si? uda?o.

@Edit2
Okej znalaz?em forum: http://forum.otfans.eu/forumdisplay.php?10-Ogłoszenia
W porz?dku je?li wam zale?y to mog? wys?a? to zg?oszenie co nie zmienia faktu, ?e dla mnie napis: "Testerzy:...Czarny,..." oznacza, ?e znajduje si? ju? w tym gronie, ale O?kej.

@gospodarka
10 minut to mi zaj??o edytowanie tego posta, sami pisanie z 2. Po za tym ju? zd??y?em wys?a?. ;)

Ostatnia edycja:

Dodaj? link do forum, gdyby kto? nie czyta? postu imczarny.
LINK DO FORUM RA

Napisz co tobie szkodzi te 10 min roboty... wi?cej ci zaj??o pisanie tego posta.

Te? jestem zapisany i napisa?em podanie ?eby p??niej nie wynik?o z tego ?e nie jestem testerem.

jqqm9h.png

Bractwo Wiecznego S?o?ca

Bractwo Wiecznego S?o?ca
25gxlq1.png

Ostatnia edycja:

Zaczniemy tradycyjnie od pustyni i jej podziemi. Spora cz??? z was nigdy nie dosz?a na tyle g??boko w podziemia tych niezbadanych bezkresnych piask?w by m?c zobaczy? to co za chwil? ujrzycie na zdj?ciach.
deserts.jpg

Oraz reszta kontynentu, kt?rego jak dot?d nie mieli?cie wielkiej okazji zwiedzi?:
desertut.jpg

Zapraszam na forum do obejrzenia nowych jak i starych zdj??!

Bardzo fajnie si? zapowiada

1.Macie Super Scryptera kt?ry poradzi sobie ze wszystkim,wymy?la coraz to nowsze i lepsze scrypty chyl? czo?a Panu
2.?wietny Mapper Kt?ry te? sobie poradzi? w mapce wi?c te? Uszanowanie
2.Grafik Jak to grafik zajebisty ;p
3.Inni co brali udzia? wykonali dobr? robot? trzymam kciuki za was ch?opaki Niech wam si? powiedzie.

Projekt oceniam na 10/10 Trzymajcie tak dalej

To samo co napisa?em na temat ots-a "Necronia World" Server wyje*any jeden z lepszych jaki widzia?em, ale...
Z ch?ci? zaczo?bym grac tutaj, ale ciagle boje sie ?e b?dzie to niewypa? jak GrimOts, czy Eternal Kingdoms albo i atlantyda. Te servery r?wniez nale?a do czo??wki rpg z pomys?ami, ale co z tego jak zaden z nich nie dzia?a, albo dzia?a? nieca?y miesi?c...
Zobaczymy co b?dzie z tym, ale nie powiem, ?e mi sie nie podoba bo pomys?y sa fajne
I jeszcze nie ma konkretnej daty co do startu, ani nawet beta testow wiec nie mozna narazie nic wiecej powiedziec. A pisa? to ka?dy potrafi;p

To samo co napisa?em na temat ots-a "Necronia World" Server wyje*any jeden z lepszych jaki widzia?em, ale...

I jeszcze nie ma konkretnej daty co do startu, ani nawet beta testow wiec nie mozna narazie nic wiecej powiedziec. A pisa? to ka?dy potrafi;p

Beta testy w maju, niestety nie wysz?o nam w kwietniu (hosting).

Co do cytatu, Grim jest zawieszony, EK w robocie, Atlantyda chyba 3 raz startuje na maj. Tak?e nie wszystkie upadaj?.

Zapraszam do udzia?u!

konkursk.png

Fajna mapa, screeny s? bardzo ciekawe mam nadzieje, ze OTS wystartuje pomy?lnie
Pozdrawiam
PS Mam pytanie co do forum, a wiec dalej b?dziecie korzysta? z otfans.eu ?

Fajna mapa, screeny s? bardzo ciekawe mam nadzieje, ze OTS wystartuje pomy?lnie
Pozdrawiam
PS Mam pytanie co do forum, a wiec dalej b?dziecie korzysta? z otfans.eu ?

Do startu na pewno, dalej zobaczymy.

Mo?ecie powiedzie? nad czym teraz pracujecie :)

Mapperzy nad map?. Pisarze nad fabu??. Skrypter nad skryptami. Reszta le?y i zbija b?ki ^^

@up
Jeste? w stanie powiedzie? w ilu % serwer jest sko?czony, je?eli tak to napisz przybli?on? dat? startu.
Pozdrawiam

#up
Co trzeci post posiada tak? sam? zawarto?? jak Tw?j. Odpowied? tak?e b?dzie taka sama - gdy b?dzie sko?czone to b?dzie 100%.

Tower Defense Game, czyli gra, w kt?rej naszym zadaniem jest broni? naszego zamku przed coraz to silniejszymi falami stwor?w chc?cych go zniszczy?. Broni? go mo?emy, musimy wr?cz, za pomoc? kilku rodzaj?w wie?, kt?re stawia? nale?y na planszy gry. Wie?yczki mo?na ulepsza? za zdobyt? got?wk?, kt?r? uzyskuje si? za ka?dego zabitego potwora. Im dalej w grze jeste?my, tym wi?ksz? ilo?? monet si? dostaje za przeciwnik?w. Co dziesi?? poziom?w (a jest 50) pojawia si? specjalny przeciwnik, sztuk jedna, kt?ra posiada znacznie wi?cej punkt?w ?ycia ni? poprzednie potwory. Wi?cej ?ycia r?wna si? wi?kszemu zarobkowi, wi?c warto skupi? si? na pokonaniu 'szefa' by zdoby? upragnione monety do rozbudowy wie?yczek. R?wnie? co dziesi?ta fala uaktywnia mechanizm zmiany planszy co wida? na filmiku.

?oo jezu nie wiedzia?em ?e takie zajebiaszcze skrypty mozna w tibi stworzy? Oskar szacun dla ciebie serverek jak to serverek Rpg zagram;)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry