What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 16th Oct 2024:
    Bravoria (Open PvP) Aethera (Open PvP) us_logo Cantabra (Open PvP)

[1-100 EK] By Zafahix

Szpanero

Active User
Reaction score
7
Odp: [1-100 EK] By Zafahix

Ladnie lecisz ale na bocie i na OF ? nie masz waste na bersach itp ? i jakiego bota uzywasz ?

Grzonas 2

Banned
Reaction score
6

Nie nawidz? boter?w. Nie umiecie gra? to nie grajcie. Co wam po tym, ?e macie wysokie lvl'e, dobre skill'e, dobre itemy skoro to nie Wasza zas?uga tylko bota.

Zdj?cia przeci?tne nic ciekawego - bocenie.
To dalej jeb si? biciem rotfarm?w 24/7, ?eby 1h poexpi? na dragach i wyj?? na waste :)
@topic
?adnie lecisz! Najlepszy projekt na tym forum, ale ja na twoim miejscu zrobi? bym jeszcze jakie? 2 chary, ?eby dorabia? kas?. Ja tak robi?em i na trollach na godzine mia?em prawie 1k. Robi?c 2 chary masz minimanlnie 1.5k/h. Przez 10 godzin to jest 15k ;). A na trolle wog?le nie trzeba nic wydawa?

Xafian

User
Reaction score
0

up@
jest wieksza szansa ze banik poleci za mc w sumie ja boce na 2 mc od lutego narazie nic ale zawsze lepiej byc ten jeden krok ostroznym i tak juz lecimy na botach : >

Zafahix

Advanced User
Reaction score
27

@Mac Korn
Od 20 do 35k/h. Najcz??ciej 25k/h
@Szpanero
Na samych potkach r??nie bywa?o, czasami waste by?o. Ze stealth ringiem przewa?nie na + wychodzi?em lecz czasami zdarza?o si? waste. Boc? BMega (BBot)

Kolejne screeny :)
22574248.png

25947633.png

rafalkam

User
Reaction score
2

@Palladin Siro
Haha, troszku mnie roz?mieszy?e?... S?uchaj, ED'em / MS'em na 100~ lvlach to zazwyczaj bije si? dle, frosty, b?d? expi z blokerem, ale uwierz mi ! NA 100~ LVLU NIE EXPI SI? UE STYLE, CZY CHOCIA?BY VIS HUR STYLE !!!!! na 100 lvlu magicznymi postaciami zazwyczaj bijesz potworki z run albo exori mort/frigo/vis/tera/flam (opcja dla biedniejszych)... haha, nie chcesz mi chyba powiedziec, ?e 100 magiem bijesz dajmy na to wyrmy z exevo gran mas frigo? czy chocia?by frigo hur? ((no chyba ?e gra?e? na otsach gdzie softy dawa?y 150 many /sec))
co do tego, ?e nigdy nie mia?em 100 lvlu, to m?j nick na securze - Hard Assault. Je?li nie wierzysz to mo?emy wej?c i pogadac :)
kurcze wkurza mnie troche takie gadanie "byle do 100, p??niej z g?rki"... jakiej g?rki ? na 100 lvlu kinem to zazwyczaj bije sie potworki x s?absze od nas, bo taka jest robota kiny... na ots / global Tibii gra?em kilka razy kinem, palem i sorkiem. wg. mnie najciekawszy jest sork w granicach 30-40 (pg si? wyci?ga na cyclopolis, softy + exori tera). na 70-100 edem to zazwyczaj bocisz na wyrmach.

Placek

Blue Waffle
Reaction score
667

@Palladin Siro
Haha, troszku mnie roz?mieszy?e?... S?uchaj, ED'em / MS'em na 100~ lvlach to zazwyczaj bije si? dle, frosty, b?d? expi z blokerem, ale uwierz mi ! NA 100~ LVLU NIE EXPI SI? UE STYLE, CZY CHOCIA?BY VIS HUR STYLE !!!!! na 100 lvlu magicznymi postaciami zazwyczaj bijesz potworki z run albo exori mort/frigo/vis/tera/flam (opcja dla biedniejszych)... haha, nie chcesz mi chyba powiedziec, ?e 100 magiem bijesz dajmy na to wyrmy z exevo gran mas frigo? czy chocia?by frigo hur? ((no chyba ?e gra?e? na otsach gdzie softy dawa?y 150 many /sec))
co do tego, ?e nigdy nie mia?em 100 lvlu, to m?j nick na securze - Hard Assault. Je?li nie wierzysz to mo?emy wej?c i pogadac :)
kurcze wkurza mnie troche takie gadanie "byle do 100, p??niej z g?rki"... jakiej g?rki ? na 100 lvlu kinem to zazwyczaj bije sie potworki x s?absze od nas, bo taka jest robota kiny... na ots / global Tibii gra?em kilka razy kinem, palem i sorkiem. wg. mnie najciekawszy jest sork w granicach 30-40 (pg si? wyci?ga na cyclopolis, softy + exori tera). na 70-100 edem to zazwyczaj bocisz na wyrmach.

To, ze sie nagral na otsach magiem z ue style nie znaczy, ze wszystko co mowi jest nie prawda. Ma racje w tym, ze expienie na takim 20 jest nudniejsze niz na 100.
Juz chociaz by frosty z 3 czarami itp sa ciekawsze niz cyklopy... Co nie zmienia faktu, ze w porownaniu do wszystkich innych gier, expienie w tibii nie dosc, ze jest nudne i bez sensu, to jest go jeszcze tyle, ze ta gra przez to traci graczy. O ile kiedys jeszcze ich trzymaly nowosci w swiecie mmo i darmowa gra+klimat rpg to teraz liczy sie tylko lvl, ktory bije sie nudno, dlatego tez sa boty... Wszystko jest polaczone.
A co do samego fajnego expienia, to jedyne takie co istnieje to expienie na hlvl gdzie sie o waste nie martwisz bo i tak bedzie profit(np zao...). Jedyny fajny moment w grze, tyle, ze jak chcesz sobie wbic wiekszy poziom to tez meczysz to przez miesiac albo dluzej, a po 2 dniach sie nudzi... tibia...
@top
Czyli za szybko to nie idzie, jak dobrej, szybkiej, ciekawej miejscowki nie znajdziesz to sie troche pomeczysz jeszcze, bo coraz wiecej exp na poziom a exp/h taki sam.
W kazdym razie zycze wytrwalosci do tej setki :p

Palladin Siro

Active User
Reaction score
8

ej ej ja nie mowie ze ja na otsach gralem bo wiem jak tam sie gra ja mowie ci o parnych polach gdzie lury strzelac moznasz. wiem ze na takich lvl sie bije z frigo morta czy czegos tam na co wrazliwe ale wiecej wbijesz na lurach. jak jest problem to moge casta odpalic jak pacca zamowie i pokaze jak expi sie na wyzszym lvl np te parne pola bo tam bicie z frigo to jest waste mowia ze profit ale tak naprawde to waste i nie mowie juz o wiosce tylko za teleportem 500jk na h z prem a bicie pojedynczo 250 max

jeszcze 1 slowo tam do pana 2x up mowisz ze tylko te frigo jak tkos nie umie rgac to tak bije ja osobiscie bilem se ava style np glupie wyrmy na drefi jak tam zajete bylo to gfb tomby tego pelni jest i nie musisz bic z tych exori frigo itd

zeby nei bylo fajne screny ;d mowisz ze bocisz do 100 i skill a potem red bot pro i co dalej orasz? ;d a jescze jedno nie lepiej by bylo poskialc troche i moze dragi draconia?

Last edited:

rafalkam

User
Reaction score
2

ej ej ja nie mowie ze ja na otsach gralem bo wiem jak tam sie gra ja mowie ci o parnych polach

w tym momencie przesta?em czytac dalej.

@up
dlaczego mia?by zmieniac bbota na redbota? -.-

@topic
ja nie wytrzyma?bym dalej, osobiscie albo kupilbym pacca i bocil na paccu (35z?/miesi?c to piku? w por?wnaniu do takich gier jak WoW czy SWTOR). ju? nawet by? nafarmi? sobie troche task?w, a tutaj to nudy, praktycznie kilka stron z DC nieeeeee

"i moze dragi draconia?"
teraz ju? wiem, ?e pan up gra? przys?owiowym 20 lvlem na guardii, a reszt? czasu przesiedzia? na ots'ach. dzi?kuj?, dowidzenia.

Last edited:

Patrykoseqrox

Advanced User
Reaction score
18

36 na rooku ;o
Mhmm miodzio ziom ;D
Powiem Ci, ?e te twoje postacie si? rozkr?caj? i to szybko.
Szacun dla Ciebie za szybkie i dobre expienie :)

Zafahix

Advanced User
Reaction score
27

Testuje kilka exp?w ale sza?u nie ma, mo?e spr?buj? DC-2
40040012.png

37 na Rook :D
12400685.png

pery97

Advanced User
Reaction score
21

Nie jest zle ;p wbijaj 100 i kupuj pacca i recznie recznie! ;p na rook'u nice sobie radzisz ile kasy juz?

Zafahix

Advanced User
Reaction score
27

@pery97
tylko 2cc mam bo z tych spider?w za du?o nie leci :p
@Blant The Red
Waste du?e pewnie by?oby :(

Kolejny awans ;)
64185032.png

73448998.png

Xafian

User
Reaction score
0

up@
jezeli masz full afk dc to mogl bys podeslac?:>

Bubin

Senior User
Reaction score
165

Jak tak patrz? na te zdj?cia to widz?, ?e nie?le mo?na si? wybi? w ranku przy pomocy bota :)
Zajrz? tu ponownie za dzie?-dwa i zobacz? czy co? wbi?e? .
poka? Eqjuu

Zafahix

Advanced User
Reaction score
27

Za du?o nie wbi?em poniewa? zn?w mam straszne problemy z ??czem ;(
83337316.png

Ale na rook mam ju? dosy? dobre skille :D
42460621.png

Kyloq

Active User
Reaction score
3

Brawo lecisz widzia?em na Tibia.com ?e ju? 69lvl kiedy na questy idziesz??

Ganu

Advanced User
Reaction score
23

Widze mniej lvli do ko?ca, odk?d ostatni raz zagl?dna?em. Niestety ukrycie nickname ci nie wysz?o na ssie z 7 strony.

pery97

Advanced User
Reaction score
21

Widze mniej lvli do ko?ca, odk?d ostatni raz zagl?dna?em. Niestety ukrycie nickname ci nie wysz?o na ssie z 7 strony.

o_O nie zauwazylem nawet tego ;d gz za spostrzegawczosc ;d

dawaj do tego 100 !