@Palladin Siro
Haha, troszku mnie roz?mieszy?e?... S?uchaj, ED'em / MS'em na 100~ lvlach to zazwyczaj bije si? dle, frosty, b?d? expi z blokerem, ale uwierz mi ! NA 100~ LVLU NIE EXPI SI? UE STYLE, CZY CHOCIA?BY VIS HUR STYLE !!!!! na 100 lvlu magicznymi postaciami zazwyczaj bijesz potworki z run albo exori mort/frigo/vis/tera/flam (opcja dla biedniejszych)... haha, nie chcesz mi chyba powiedziec, ?e 100 magiem bijesz dajmy na to wyrmy z exevo gran mas frigo? czy chocia?by frigo hur? ((no chyba ?e gra?e? na otsach gdzie softy dawa?y 150 many /sec))
co do tego, ?e nigdy nie mia?em 100 lvlu, to m?j nick na securze - Hard Assault. Je?li nie wierzysz to mo?emy wej?c i pogadac
kurcze wkurza mnie troche takie gadanie "byle do 100, p??niej z g?rki"... jakiej g?rki ? na 100 lvlu kinem to zazwyczaj bije sie potworki x s?absze od nas, bo taka jest robota kiny... na ots / global Tibii gra?em kilka razy kinem, palem i sorkiem. wg. mnie najciekawszy jest sork w granicach 30-40 (pg si? wyci?ga na cyclopolis, softy + exori tera). na 70-100 edem to zazwyczaj bocisz na wyrmach.