Placek
Blue Waffle
- Reaction score
- 670
Odp: [1-100 EK] By Zafahix
Tak zagladam i zagladam do tego twojego tematu i w sumie wychodzi na to, ze nie moge sie doczegac tej twojej setki...
No i co do tematu, juz 10 stron. Jeszcze 9x tyle i bedzie 100 xD
Shielding na rooku wiedze tez leci ladnie, 25 prawie.
A widze tez, ze fishingu jednak nie trenowales. I dobrze, najmniej przydatna umiejetnosc zaraz po levelu.
No i teraz troche matematyki.
Na 100 poziom jest 15,6 kk expa.
Ty masz cos kolo 75 poziomu?
Czyli okolo 6,4 kk expa...
Zostalo ci jeszce do wbicia 9,2 kk exp...
Czyli generalnie nie wbiles jeszcze polowy punktow doswiadczenia, ale poziomow juz wbiles 3/4 xd
Poza tym, w takim tempie wbijesz 100 dopiero za jakies 420 godzin...
Czyli jednak nie jest wcale tak blisko
@up
Najpierw sciagasz po mnie ostrzezenia(0/2 (8)), a potem jeszcze dostajesz ta sama range? Co ty, chcesz mi ukrasc tozsamosc? xd
No i dolaczam sie do pytania.
No i w sumie ile srednio dziennie bocenia ci wychodzi postacia z maina? Bo oczywicsie nie bocisz 2 na raz.
Cisniesz co dzien rowno kazda postacia 8h i stamina na rowno czy np raz przez tydzien jednym pobocisz wiecej a w nastepnym tygodniu odwrotnie?
Tak zagladam i zagladam do tego twojego tematu i w sumie wychodzi na to, ze nie moge sie doczegac tej twojej setki...
No i co do tematu, juz 10 stron. Jeszcze 9x tyle i bedzie 100 xD
Shielding na rooku wiedze tez leci ladnie, 25 prawie.
A widze tez, ze fishingu jednak nie trenowales. I dobrze, najmniej przydatna umiejetnosc zaraz po levelu.
No i teraz troche matematyki.
Na 100 poziom jest 15,6 kk expa.
Ty masz cos kolo 75 poziomu?
Czyli okolo 6,4 kk expa...
Zostalo ci jeszce do wbicia 9,2 kk exp...
Czyli generalnie nie wbiles jeszcze polowy punktow doswiadczenia, ale poziomow juz wbiles 3/4 xd
Poza tym, w takim tempie wbijesz 100 dopiero za jakies 420 godzin...
Czyli jednak nie jest wcale tak blisko
@up
Najpierw sciagasz po mnie ostrzezenia(0/2 (8)), a potem jeszcze dostajesz ta sama range? Co ty, chcesz mi ukrasc tozsamosc? xd
No i dolaczam sie do pytania.
No i w sumie ile srednio dziennie bocenia ci wychodzi postacia z maina? Bo oczywicsie nie bocisz 2 na raz.
Cisniesz co dzien rowno kazda postacia 8h i stamina na rowno czy np raz przez tydzien jednym pobocisz wiecej a w nastepnym tygodniu odwrotnie?