-Tibia 10.33 [10.31-10.33]Arcania World [RPG] [CUSTOM MAP]

Status
Zamknięty.
Odp: [10.31-10.33]Arcania World [RPG] [CUSTOM MAP]

no wiem ?e musi si? z czego? utrzyma? :) ale to jest tak samo niesprawiedliwe jak u?ywanie bota. Wi?c nie wiem jak mo?ecie pisa? o uczciwej grze:). Nie wiem ile razy mam pisa? o tym samym ?eby? to zrozumia? ;/. Wg mnie dobry spos?b to jedynie pacc w sms shop i tyle.

@up
Wydajesz kas? na boty, a nie mo?esz wyda? na sms shop?
Lubisz boci?? Spoko bo? na w?asn? odpowiedzialno??. Je?li satysfakcjonuje Ci? to, ?e lata Ci bot 24/7 podczas gdy Ty sobie le?ysz brzuchem do g?ry, albo latasz po osiedlu, no to winszuj?.
Jak ju? by?o napisane, tylko podejrzani o bota b?d? sprawdzani.

@topic
Fotki, fotki, fotki prosz?.

@up
Wydajesz kas? na boty, a nie mo?esz wyda? na sms shop?
Lubisz boci?? Spoko bo? na w?asn? odpowiedzialno??. Je?li satysfakcjonuje Ci? to, ?e lata Ci bot 24/7 podczas gdy Ty sobie le?ysz brzuchem do g?ry, albo latasz po osiedlu, no to winszuj?.
Jak ju? by?o napisane, tylko podejrzani o bota b?d? sprawdzani.

@topic
Fotki, fotki, fotki prosz?.

A wolisz siedzie? przed kompem ca?y dzie? ni? lata? z kolegami po osiedlu?
To wsp??czuj? Ci.

Dajcie jakie? fotki.

fotki dzisiaj b?d? z misji u npc.. A jeszcze jedno pytanie: czy chcieliby?cie misje po polsku czy angielsku??

---------- Tre?? dodana o 16:23 ----------

i w ko?cu co w tym shopie ma by?.

Jasne, ?e po angielsku, przynajmniej obcokrajowcy b?d? mogli te? pogra? :D

To zale?y czy chcesz samych polak?w czy wszystkie narodowo?ci.
Je?li kiepsko u ciebie z angielskim to nie kalecz go i r?b po polsku.

a r?bcie z tymi botami co chcecie:) ja gram na rl i lubimy ?apa? boter?w. zabijamy ich albo co?. a wy dacie bana i chuja;/ ?adna frajda z gry.. Ja kiedy boce to jestem przy komputerze ale te? nie bede si? ci?gle gapi? w monitor..

a je?li chodzi o sms shop to hmm.

tak mo?e z 5 cc, royal helmet,hat of the mad,vampire shield,blue legs,blue robe, blood herbs,Obsidian Knife,blessed wooden stake,boots of haste, z 2 mounty, mo?e kilka item?w do addon?w. bro? dla ek,paladyna

Ostatnia edycja:

Po przeczytaniu zapowiedzi jako? nie znalaz?em nic co by mnie zach?ci?o do gry, czy co? przeoczy?em? :tongue:

No chyba, ?e ta stronka... identyczna jak wszystkie tylko ze ?le dobranymi kolorami.

KTO MA DZIECKO, NIECH DA DZIECKO, DZIECKO KURWA BENC!

2s1p.png

gtje.png

wi9p.png

i7gi.png

p01q.png

xc2u.png

Czekam na start :d
Fajne ss ale z tego co widz? mapa nie za bogata :P

Czekam na start :d
Fajne ss ale z tego co widz? mapa nie za bogata :P

Na tych ostatnich ssach normalna mapa, tak jak powinna wygl?da?.

Jesli macie zamiar przykladac sie tak do mapki to raczej ciezko bedzie, zeby server wystartowal w tym roku.. W custom mapkach chodzi zarowno o piekno mapki jak i zarowno o grywalnosc. Jesli server ma wystartowac za kilka miechow to projekt upadnie tak szybko, jak szybko sie zaczal.
Tak czy inaczej ja wam zycze powodzenia, z checia bym popykal na custom mapie.

Jesli macie zamiar przykladac sie tak do mapki to raczej ciezko bedzie, zeby server wystartowal w tym roku.. W custom mapkach chodzi zarowno o piekno mapki jak i zarowno o grywalnosc. Jesli server ma wystartowac za kilka miechow to projekt upadnie tak szybko, jak szybko sie zaczal.
Tak czy inaczej ja wam zycze powodzenia, z checia bym popykal na custom mapie.

W przeci?gu dw?ch - trzech miesi?cy powinni?cie zobaczy? efekt finalny...Doszed? do nas nowy Mapper a mianowicie mowa o I WON'T DANCE. Wi?c prac? b?d? sz?y pe?n? par?.. Dzisiaj mo?e jakie? ss z misji u npc i nowych system?w.

Ostatnia edycja:

Data Startu znana!?
oby wypali?o!:D

Data napisa?em :
Never Give Up napisał:
W przeci?gu dw?ch - trzech miesi?cy powinni?cie zobaczy? efekt finalny

---------- Tre?? dodana o 18:48 ----------

Co? z nowymi sprite (edytowane z reala) :
2v3g30n.jpg

Sinteria mia?a zakazane boty? No chyba nie. Lata?y tam tak, ?e na tych low ratach po absurdalnie kr?tkim czasie by?y 100+ lvle. Jednak Sinteria to pad?a bo to co si? tam dzia?o to by? czysty bezsens, sam by?em ?wiadkiem manifestacji na forum z powodu np. zabijania low lvli przez boty kt?re si? wyexpi?y (130 lvle wbija?y na dragi i zabijali pocz?tkuj?cych, kt?rzy nawet na blessy nie mieli). Wiem, bo zaczyna?em to zjedna?em sobie kilka os?b z kt?rymi razem expi?em, na drugi dzie? par? os?b powiedzia?o ?e nie b?d? si? wkur*ia? z tym, ?e kolo 30 lvl zawo?a wyboconego koleg? kt?ry mnie ?ci?gnie na hita i chamsko zabierze poty, na kt?re zarabia?em zbieraj?c durne butelki, i da tamtemu. "Bo mi expa zak??ca". To by? jeden z g??wnych powod?w, nie zakaz bot?w bo wed?ug mnie takiego tam nie by?o.

Druga sprawa - boty - jak idziesz zrobi? kupk?, to nie wiesz, czy zrobisz szybk? i niezbyt brudz?c? zadek, czy b?dziesz musia? po?wi?ci? p?? rolki. Dlatego sensownym wyj?ciem jest wylogowanie si?. Wtedy masz gwarancj? ?e nie dostaniesz kary oraz, ?e pupa nie b?dzie brudna :)).

Zlikwidowa? sms shop? Dlaczego? W shopie kupujesz i masz, a z botem nie do?? ?e p?acisz to jeszcze si? pieprzysz i pieprzysz zanim b?dzie dobrze lata? po expie. I zawsze masz ryzyko ?e si? zetnie i padniesz albo co?. W shopie w?a?nie ja bym radzi? umie?ci? takie itemy jak m?drze (wreszcie) napisa? Asimov, czyli typu rh, dsm, bronie dla knighta ale nie sca, tylko typu jednor?cznych mieczyk?w z drugiej areny, mo?e ze zmniejszonym minimalnym lvlem u?ywania, np. z 60 do 40 ?eby kupienie pomog?o graczowi, ale w p??niejszym etapie gry bro? ju? traci zastosowanie i jest na sell dla nowych. Kusze dla palla podobnie. Troch? kasy oczywi?cie, mounty i przedmioty addonowe jak najbardziej. Oczywi?cie wszystko za rozs?dn? cen?. Z map? nie jest ?le, aczkolwiek trzymajcie poziom. No i przepraszam za tyle tekstu. Pozdrawiam i polecam. Jestem zwolennikiem projektu, bo ekipa organizuj?ca m?drze pisze, zw?aszcza o botach.

Sinteria mia?a zakazane boty? No chyba nie. Lata?y tam tak, ?e na tych low ratach po absurdalnie kr?tkim czasie by?y 100+ lvle. Jednak Sinteria to pad?a bo to co si? tam dzia?o to by? czysty bezsens, sam by?em ?wiadkiem manifestacji na forum z powodu np. zabijania low lvli przez boty kt?re si? wyexpi?y (130 lvle wbija?y na dragi i zabijali pocz?tkuj?cych, kt?rzy nawet na blessy nie mieli). Wiem, bo zaczyna?em to zjedna?em sobie kilka os?b z kt?rymi razem expi?em, na drugi dzie? par? os?b powiedzia?o ?e nie b?d? si? wkur*ia? z tym, ?e kolo 30 lvl zawo?a wyboconego koleg? kt?ry mnie ?ci?gnie na hita i chamsko zabierze poty, na kt?re zarabia?em zbieraj?c durne butelki, i da tamtemu. "Bo mi expa zak??ca". To by? jeden z g??wnych powod?w, nie zakaz bot?w bo wed?ug mnie takiego tam nie by?o.

Druga sprawa - boty - jak idziesz zrobi? kupk?, to nie wiesz, czy zrobisz szybk? i niezbyt brudz?c? zadek, czy b?dziesz musia? po?wi?ci? p?? rolki. Dlatego sensownym wyj?ciem jest wylogowanie si?. Wtedy masz gwarancj? ?e nie dostaniesz kary oraz, ?e pupa nie b?dzie brudna :)).

Zlikwidowa? sms shop? Dlaczego? W shopie kupujesz i masz, a z botem nie do?? ?e p?acisz to jeszcze si? pieprzysz i pieprzysz zanim b?dzie dobrze lata? po expie. I zawsze masz ryzyko ?e si? zetnie i padniesz albo co?. W shopie w?a?nie ja bym radzi? umie?ci? takie itemy jak m?drze (wreszcie) napisa? Asimov, czyli typu rh, dsm, bronie dla knighta ale nie sca, tylko typu jednor?cznych mieczyk?w z drugiej areny, mo?e ze zmniejszonym minimalnym lvlem u?ywania, np. z 60 do 40 ?eby kupienie pomog?o graczowi, ale w p??niejszym etapie gry bro? ju? traci zastosowanie i jest na sell dla nowych. Kusze dla palla podobnie. Troch? kasy oczywi?cie, mounty i przedmioty addonowe jak najbardziej. Oczywi?cie wszystko za rozs?dn? cen?. Z map? nie jest ?le, aczkolwiek trzymajcie poziom. No i przepraszam za tyle tekstu. Pozdrawiam i polecam. Jestem zwolennikiem projektu, bo ekipa organizuj?ca m?drze pisze, zw?aszcza o botach.

Serio bierzesz te gr? na powa?nie? Sam pad?em kilkana?cie razy w ten spos?b bo wbi?em si? komu? na expowisko b?d? odwrotnie, po czym ten kto? napisa? do swojego kumpla i albo mnie ubi? lub kaza? wyj??. I jako? problemu z tego nie robi?, id? odrobi? to co straci?em, chocia?by w ten spos?b zabijaj?c boty. Nie ka?demu chce si? przesiadywa? ca?ymi dniami przed komputerem. A to, ?e inni nie potrafi? ustawi? bota czy go nie maj? to ich sprawa. Poza tym nie ka?dy bot jest p?atny, mnie osobi?cie szkoda wyda? chocia?by z?ot?wk? na ots. A itemki typu royal helmet czy bohy b?d? dobrym zarobkiem tylko na pocz?tku ale co potem? Wydaje mi si?, ?e lepiej jest doda? lepszy item za wi?ksz? stawk?.

Serio bierzesz te gr? na powa?nie? Sam pad?em kilkana?cie razy w ten spos?b bo wbi?em si? komu? na expowisko b?d? odwrotnie, po czym ten kto? napisa? do swojego kumpla i albo mnie ubi? lub kaza? wyj??. I jako? problemu z tego nie robi?, id? odrobi? to co straci?em, chocia?by w ten spos?b zabijaj?c boty. Nie ka?demu chce si? przesiadywa? ca?ymi dniami przed komputerem. A to, ?e inni nie potrafi? ustawi? bota czy go nie maj? to ich sprawa. Poza tym nie ka?dy bot jest p?atny, mnie osobi?cie szkoda wyda? chocia?by z?ot?wk? na ots. A itemki typu royal helmet czy bohy b?d? dobrym zarobkiem tylko na pocz?tku ale co potem? Wydaje mi si?, ?e lepiej jest doda? lepszy item za wi?ksz? stawk?.

Nie robmy z RPG jakiego? shitu, gdzie b?dzie full eq w sms shop, my mamy swoje zasady, tworzymy ten serwer, takze my ustalamy ZASADY! ;>
Kto nie chce grac nie musi, nikogo nie bedziemy zmuszac, jedni wola Custom Map RPG a jedni EVO skopiowane z neta ;>

Nie robmy z RPG jakiego? shitu, gdzie b?dzie full eq w sms shop, my mamy swoje zasady, tworzymy ten serwer, takze my ustalamy ZASADY! ;>
Kto nie chce grac nie musi, nikogo nie bedziemy zmuszac, jedni wola Custom Map RPG a jedni EVO skopiowane z neta ;>

Nigdzie nie napisa?em, ?e wole evo czy rl map od w?asnej mapki. Poza tym serwer z map? evo r?wnie dobrze mo?e by? rpg jak serwer z w?asn? map?. Co to jest rpg? Ka?dy rozumie to inaczej dla jednego b?dzie to niski exp dla drugiego w?asna mapa a dla kogo? innego jeszcze co innego. Rpg to nie tylko niski exp i w?asna mapa ale przede wszystkim nowe systemy, masa przer??nych quest?w a nie typu id? zabij i odbierz nagrod?, nowe eventy czy w?asne grafiki. Poza tym nazwanie waszego ots "serwerem rpg" jest grub? przesad? bo poza map? nic innego nie oferujecie co mog?oby zwr?ci? szczeg?lna uwag?.

Co posiadamy?
- Wi?kszo?? wysp po??czonych
- Wiele NPC od misji(u nas si? nie b?dziesz nudzi?)!
- Dzia?aj?cy w 100% Tasker. (NPC)
- Idealny Balans Profesji (spells, hp, hits itp.)
- Mo?liwo?? krytycznego trafienia.
- Wiele nowych komend usprawniajacych i poprawiajacych jakosc gry! (do odczytania przez komende /commands)
- Najazdy Rats, Giant Spider, Orshabaal, Ghazbaran i reszty arcybos?w!

Wybacz ale wasza oferta niczym zbytnio nie r??ni si? od "typowego evo". Zreszt? sam mo?esz przejrze? kilka prezentacji evo serwer?w i sam zobaczysz, ?e nie ma wi?kszej r??nicy. Na pewno macie ode mnie + za w?asn? map? oraz najnowszego klienta, wysoko sobie postawili?cie poprzeczk? z tego wzgl?du, ?e ten klient jest mniej popularny od 8.6 ale to o was dobrze ?wiadczy, by? mo?e zapocz?tkujecie now? er? serwer?w pod 10 +. Tak czy inaczej ?ycz? wam powodzenia.

Jakie nagrody sa za taski i ile potworow do zabicia? Podaj jakis przyklad :)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry