Sinteria mia?a zakazane boty? No chyba nie. Lata?y tam tak, ?e na tych low ratach po absurdalnie kr?tkim czasie by?y 100+ lvle. Jednak Sinteria to pad?a bo to co si? tam dzia?o to by? czysty bezsens, sam by?em ?wiadkiem manifestacji na forum z powodu np. zabijania low lvli przez boty kt?re si? wyexpi?y (130 lvle wbija?y na dragi i zabijali pocz?tkuj?cych, kt?rzy nawet na blessy nie mieli). Wiem, bo zaczyna?em to zjedna?em sobie kilka os?b z kt?rymi razem expi?em, na drugi dzie? par? os?b powiedzia?o ?e nie b?d? si? wkur*ia? z tym, ?e kolo 30 lvl zawo?a wyboconego koleg? kt?ry mnie ?ci?gnie na hita i chamsko zabierze poty, na kt?re zarabia?em zbieraj?c durne butelki, i da tamtemu. "Bo mi expa zak??ca". To by? jeden z g??wnych powod?w, nie zakaz bot?w bo wed?ug mnie takiego tam nie by?o.
Druga sprawa - boty - jak idziesz zrobi? kupk?, to nie wiesz, czy zrobisz szybk? i niezbyt brudz?c? zadek, czy b?dziesz musia? po?wi?ci? p?? rolki. Dlatego sensownym wyj?ciem jest
wylogowanie si?. Wtedy masz gwarancj? ?e nie dostaniesz kary oraz, ?e pupa nie b?dzie brudna

).
Zlikwidowa? sms shop? Dlaczego? W shopie kupujesz i masz, a z botem nie do?? ?e p?acisz to jeszcze si? pieprzysz i pieprzysz zanim b?dzie dobrze lata? po expie. I zawsze masz ryzyko ?e si? zetnie i padniesz albo co?. W shopie w?a?nie ja bym radzi? umie?ci? takie itemy jak m?drze (wreszcie) napisa? Asimov, czyli typu rh, dsm, bronie dla knighta ale nie sca, tylko typu jednor?cznych mieczyk?w z drugiej areny, mo?e ze zmniejszonym minimalnym lvlem u?ywania, np. z 60 do 40 ?eby kupienie pomog?o graczowi, ale w p??niejszym etapie gry bro? ju? traci zastosowanie i jest na sell dla nowych. Kusze dla palla podobnie. Troch? kasy oczywi?cie, mounty i przedmioty addonowe jak najbardziej. Oczywi?cie wszystko za rozs?dn? cen?. Z map? nie jest ?le, aczkolwiek trzymajcie poziom. No i przepraszam za tyle tekstu. Pozdrawiam i polecam. Jestem zwolennikiem projektu, bo ekipa organizuj?ca m?drze pisze, zw?aszcza o botach.