-Tibia 10.10 Alvaroth.eu [10.1]

Status
Zamknięty.
Odp: Alvaroth.eu [10.1]

mo?e troch? nowo?ci jak tam id? prace? D:

A wi?c dodali?my w pe?ni sprawny Gravedigger quest oraz mo?liwo?? oswojenia gravediggera.

Dodali?my quest na Deeplingi, tzn musimy u?ywa? heart of the sea na pos?gu, a dopiero nastepnego dnia odblokuje si? przej?cie, my?limy jeszcze nad dodaniem questa na bossy, ale nie wiadomo, czy go dodamy.

Obecnie pracujemy nad doko?czeniem malutkich niedoci?gni??, a ju? jutro powinna pojawi? si? oficjalna zapowied? na stronie serwera

Dobrze rozreklamowali?cie serwer? To podstawa, poniewa? nie op?aca si? hostowa? takiego dobrego serwera dla ~10 os?b.

Dobrze rozreklamowali?cie serwer? To podstawa, poniewa? nie op?aca si? hostowa? takiego dobrego serwera dla ~10 os?b.

Reklam? zajmiemy si? od tego weekendu, wraz z doko?czeniem ca?ej strony.

Mamy nadziej?, ?e wejdzie 100 os?b :D

Serwer jest naprawd? dopracowany!

@up
Nawet jak wejdzie 30 os?b to nie oznacza ?e tyle na serverze bd gra?o po kilku dniach mo?e do 200 doci?gn?? ^^

Fajnie ?e dzia?aj? wszystkie questy te na accesy b?dzie co robi? opr?cz boci? full afk przez 3 dni ^^

Ostatnia edycja:

DnrUrLR.jpg

[Aby zdoby? zaufanie djinn?w musisz wype?ni? dla nich kilka zada?]

WYdCKGN.jpg

[B?ogos?awie?stwa otrzymasz u kap?an?w, jak na rl]

smziZYg.jpg

gG5Oszk.jpg

hQwrWUY.jpg

[Pits of Inferno oskryptowane w 100%]

cmwVqDz.jpg

[Dzia?aj?cy The Gravedigger of the Drefia Quest, u nas, jako na jednym z niewielu serwer?w]

SWnqy41.jpg

[The bigfoot burden r?wnie? dzia?a, warzony od 1440pkt]

TOcgBdV.jpg

[Dost?p na yalahar jak na rl]

0qKntuI.jpg

K1iGIDe.jpg

[Autorski system najazd?w]

Zapowiada si? niesamowicie! My?l?, ?e gracze to tylko kwestia czasu, idealny exp stage. Mam nadzieje, ?e nie b?dzie tu sms shopa z itemami.

fajnie by?oby gdyby np g?ownym miastem by?oby inne miasto ni? Thais bo to ju? zrobi?o si? nudne :) Proponuje Ab'dendriel : ) Taka ma?a zmiana my?l? ?e by?aby korzystna : )

takie ERPIDZI? Hmm. + dla loota. ale o kase powinno byc latwiej np itemy tzw. smieci powinny leciec czesciej i wiecej kosztowac ;]

fajnie by?oby gdyby np g?ownym miastem by?oby inne miasto ni? Thais bo to ju? zrobi?o si? nudne :) Proponuje Ab'dendriel : ) Taka ma?a zmiana my?l? ?e by?aby korzystna : )

yyy:D przy wyborze postaci chyba mo?na wybra? miasto :D b?d?c na testach robi?o sie rookard i tam sie wybiera?o miasto jak na rl :)

haha. gostek na kazdym otsie to proponujesz. ty posty nabijasz?

Proponuje bo wkurza mnie monotonia ka?dego otsa, wsz?dzie to samo rl mapa+ pyre, oken. G??wne miasto :Thais. Ka?dy server taki sam lecz ka?dy reklamuje ?e w?a?nie ten jest wyj?tkowy inny od wszystkich. co drugi ots to exp 9999. Jak dla mnie to nie jest fajne i wyra?am swoje zdanie. Mam chyba do tego prawo prawda? ( Z g?ry przepraszam za gramatyk? ) P.S nigdy nie by?em dobry z polskiego ;)

Mamy dla Was pytanie - czy powinni?my startowa? w tym tygodniu, czy mo?e w nast?pnym?

Nast?pna rzecz, potrzebujemy tester?w! Najlepiej piszcie do mnie lub do Meretve

Startujcie w tym tygodniu bo ju? world of tanks zaczyna mnie nudzi? ;)

Mamy dla Was pytanie - czy powinni?my startowa? w tym tygodniu, czy mo?e w nast?pnym?

Nast?pna rzecz, potrzebujemy tester?w! Najlepiej piszcie do mnie lub do Meretve

w nast?pnym :) jak zrobicie w tym tyg to jak z reklama? a tak w next tyg troche reklama powisi i wi?cej ludzi mo?e wbije:)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry