-Tibia 10.10 Alvaroth.eu [10.1]

Status
Zamknięty.
Odp: Alvaroth.eu [10.1]

ciekawe , szkoda ze rl bo nie lubie, wbije max 50 osob elos

A.gif
lvaroth ju? za nied?ugo wystartuje!

See you in Tibia!
Your Community Managers
trumpeteer_withouttext.png

NOWO?CI! Serwer ju? nied?ugo startuje, a mianowicie 20 wrze?nia. Zapraszamy do rejestracji! Strona zosta?a uko?czona. Mno?nik exp ulega zmianie, b?dzie on wynosi? 5, sta?y exp, bez rate.

Ostatnia edycja:

?wietny projekt, tylko postarajcie si? o reklam? dobr?, ?eby wbi?o te 150 os?b. Bardzo mnie cieszy, ?e tworzycie projekt 10.10 a nie 600 edycji jak g?wniane premiery revany pod 8.6
No c??, w oczekiwaniu na start, ?ycz? jak najwi?cej graczy.
Polecam.

Wiecie co ? Wejd? macie moje s?owo - nie widzia?em jeszcze pierwszej strony, ale wejd? - co? mnie przyci?gn??o do tego serwera, chocia? nic o nim nie wiem.

No to dodali?my troszk? rzeczy do marketu, mamy nadziej?, ?e nie zaburzy to naszej idei RPG serwera.

Og?lnie poprawki z dzisiaj:

Dodany klucz na Fibula, mozna go kupic u Dermota lub Simon The Beggar
Poprawiona strona (jest w 100% sprawna)
Uko?czony Gravedigger Quest wraz z Achievementem
Poprawiono du?o map bug?w i spawn?w na Drefii
Dodano kamie? na POI, kt?ry odblokowuj? sie po nacisnieciu dzwigni po kazdej 1 osobie, ktora tam wejdzie

Bardzo dobrze zapowiadaj?cy si? serwer. Mam nadziej?, ?e wejdzie sporo os?b i serwer utrzyma si? jako? :) Zdecydowanie zagoszcz? na nim.

Dodali?my The Repenters Quest!!!

Pracujemy tak?e nad systemem kupna domk?w przez stron? www, kt?ry zosta? uko?czony w 80%!

No ciekawie sie prezentuje, dawno nie gralem na rl mapie choc jej fanem nie jestem to na ten server zawitam!

Fapfapfap, ten exp sta?y to du?e ryzyko z twojej strony :d

Szkoda tylko ?e jest dopiero 16 postaci .. Postarajcie si? o lepsz? reklam? bo inaczej ten ots nie ma sensu ..

Z ch?ci? zagoszcz?, tylko problem tkwi w 24 zarejestrowanych osobach... Je?li nie ogarniesz jakiej? dobrej reklamy, marnie widz? rozgrywk?, a szkoda : )
Jednak?e, je?li kto? by?by zainteresowany wsp?ln? gr?, pisa? do mnie, m?j nick Cordek.

Pozdrawiam i licz? du?ej ilo?ci graczy ;]

Mam nadzieje, ?e b?dzie wi?cej ni? 30 graczy. Nastawi?em si? na tego Ots od tygodni i g?upio by by?o, ?eby nie wypali? a teraz w?a?nie takich ots?w jak na lekarstwo

Je?eli wszystko b?dzie dzia?a? tak jak opisuj? to w tym temacie to i tak ots pr?dzej czy p??niej si? rozkr?ci, ale co do reklamy to naprawd? radze zacz?? spamowa? wsz?dzie na ka?dym ots gdzie si? da ^^

Lipa 12 graczy onlajn my?la?em ?e b?dzie wi?cej

Status
Zamknięty.
Back
Do góry