Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
chujowy avatarCzemu? A? tak chujowa sk?adnia?
M?j przynajmniej co? wyra?a i odnosi si? w jaki? spos?b do mojej osoby, tw?j jest absolutnie chujowy, randomie.Serio, chujowy avatar? We? ty popatrz na sw?j, gimbusie.
1. wcale nie s? zawi?e, zw?aszcza dla gimbus?w, bo takie poj?cia jak hedonizm pojawiaj? si? ju? wtedy na polskim, chyba.1. Czemu karasz tych biednych tibijczyk?w takimi zawi?ymi nazwami temat?w?
2. S?dzisz, ?e strusie maj? uczucia?
3. Dasz buziaka na mitingu?
4. Zak?ad, ?e wygram zak?ad?
ka?dy? nie, nie ka?dy, a ci, kt?rzy je zadaj?... no c??, pewnie jeszcze nie wznie?li si? na wy?yny intelektualne.dlaczego kazdy zadaje takie durne pytania?
3. a nie przegram wtedy zak?adu?
4. jasne, o co chcesz si? za?o?y?, mo?ku?
Hobby, robaczku, hobby. Pisz? ksi??k? i zbieram materia?y.owijanie tnetowcow wokol palca to hobby czy proba dowartosciowania sie?
Chyba musimy prze?o?y? nasze zak?ady na inny termin, prawda?Jeszcze nie ustalili?my w jaki spos?b mo?na zak?ad przegra?, ale chyba buziak to za ma?o, nie s?dzisz milordzie? :wink:
o striptiz mo?e by??
Chyba musimy prze?o?y? nasze zak?ady na inny termin, prawda?
nie denerwuj, plaxChyba tak. ;_; Wiesz, ?e jakbym nie dosta? tego mandatu to ju? by?my pili? ;c
mianowicie co wyraza twoj avek?M?j przynajmniej co? wyra?a i odnosi si? w jaki? spos?b do mojej osoby, tw?j jest absolutnie chujowy, randomie.
duze cycki ;]mianowicie co wyraza twoj avek?
Bo pracowa?am na to przez pi?? lat i zbieranie reputacji to jedyne, na czym mi zale?y na tym forum. Dla mnie w dalszym ci?gu jest to wyznacznik zaufania i szacunku, jakim darz? ci? inni.@up
demon z wierze? dawnych S?owian. Dokucza?a ci??arnym kobietom i po?o?nicom, porywa?a lub podmienia?a nowo narodzone dzieci.
xd
@top
Dlaczego tak bardzo chcesz repa spowrotem?
4600-/+PS: ile wcze?niej reputa mia?a??
pomijaj?c fakt, ?e najwyra?niej s?abe to poj?cie o hedonizmie masz, to odpowied? na to pytanie pad?a ju? par? razy, tak na marginesie dorzuc?, ?e pyta?y o to gimbusyduze cycki ;]
top,
hedonizm u stalowej dziewicy to jak pentagram u ksiedza, zmienilo sie moze jakos te podejscie na przelomie paru ostatnich lat?