Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Moim zdaniem, dalej masz wi?cej post?w ni? otrzymanej reputacji. 1 osoba, mo?e mie? si?? reputa 2+ lecz 1 post nie liczy si? jako 2+ przez co twoje posty g?ruj? nad reputami.Poza tym, nie uwa?asz, i? ilo?? reput?w g?ruj?ca zdecydowanie nad ilo?ci? post?w, wygl?da zabawnie?
Zasadniczo to jest zabawne. Wiesz, przychodzi taki ma?y i wyszczekany prawiczek, kt?ry stara si? na si?? zrobi? m?drzejszym od Ciebie. Tacy ludzie nie?wiadomie stwarzaj? mi cholerny problem. Cz?owiekowi g?upiemu nie u?wiadomisz, ?e jest g?upi. Nie jeste? w stanie zmiesza? go z b?otem, rzuci? ci?t? ripost? (w ko?cu cz?owiek g?upi jej nie pojmie), wi?c stwarzaj? niejak? przeszkod? i w?a?nie to jest chujowe. Reszta staje si? niebywale zabawna.Czy nie ?mieszy Cie banda 13 latk?w kt?re po zobaczeniu kilku ostrych s??w napisanych z Twojego konta zaczyna si? podnieca? i dowarto?ciowywa? popisuj?c przed Tob??
Ten wyw?d filozoficzny chyba Ci nie wyszed?. xdddKaziu, jak to kiedy? napisa?a?:
Moim zdaniem, dalej masz wi?cej post?w ni? otrzymanej reputacji. 1 osoba, mo?e mie? si?? reputa 2+ lecz 1 post nie liczy si? jako 2+ przez co twoje posty g?ruj? nad reputami.
Aby nie odbiega? od tematu:
1. Co Ci? sk?oni?o do obj?cia funkcji Admina?
2. Skoro nie podoba Ci si? twe imi?, to mo?e si? go wstydzisz?
3. Mc Donald czy KFC ?
4. Grasz/Gra?a? kiedy? w Counter Strike ?
1. Bo przewa?nie padaj? tutaj chujowe pytania chujowych dzieci, kt?re nie potrafi? poj??, ?e ca?y ten temat to ?art polityczny.1. Czemu zaniedbujesz sw?j temat?
2. Jakie masz plany, jako administrator?
3. Czemu twa aktywno?? jest niska?
4. Czemu nie masz uprawnie? administratorskich?
5. Czemu nadal jeste? administratorem?
Peace and love.
Wydaje mi si?, w?a?nie go ma. Masz jakie? zastrze?enia? xdddNie wydaj? Ci si?, ?e forum potrzebuje prawdziwego Administratora, kt?ry by?by w stanie opanowa? te szambo?
Dlaczego czytaj?c nazw? twego tematu, musia?em sprawdzi? w wikipedii jaka jest owego definicja?
Tw?j temat zamieni? si? w dezynwoltur?... dlaczego? Uzasadnij.
?1. Boj? si?, ?e zmia?d?? was swoim flow, rotlf. A tak na powa?nie - po prostu si? tym nie interesuj?.1. Dlaczego nie bierzesz udzia?u w WBF? xdd
2. S?uchasz ATB?
1. No i w?a?nie pad?o jedno z tych wielu zabawnych pyta?, w kt?rych trudno cz?owieka g?upiego u?wiadomi?. Mimo to, b?d? tak zajebista i postaram si? to roz?o?y? na czynniki pierwsze.1. Dlaczego my?lisz, ?e jeste? m?drzejsza od innych, cho? nie jeste??
2. Dlaczego prawie zawsze u?ywasz w swoich wypowiedziach stylu ?artobliwego/ironicznego? Boisz si? wpadki i ubezpieczasz si? tym, w razie czego zawsze zwalisz to na ?art, co?
3. U?ywaj?c trudnych s??w pr?bujesz dowarto?ciowa? si?? Inni s? g?upsi bo nie zajrzeli do s?ownika?
Warte mojej uwagi jest tylko pytanie czwarte, wi?c na nie odpowiem. =d1 Na bezludna wysp? we?niesz majonez czy musztarde
2 wolisz d?em wi?nowy czy truskawkowy
3 wpadniesz do mnie na grillaa ?
4 co z projektem ots TOG
Pozdrawiam :**
Sagi..
To kwestia gustu, a o gustach si? nie dyskutuje, prawda? Niespecjalnie interesuje mnie zdanie innych ludzi na m?j temat. Z zasady dla nikogo si? nie zmieniam.Nie wydaje Ci si?, ?e u?ywasz zbyt du?ej ilo?ci emotikonek, co zapewne wp?ynie na charakterystyk? Twych komentarzy?
Uwa?asz si? za osob? godn? tytu?u "apogeum indywidualizmu"?
Z tego co zauwa?y?em, podchodzisz do ?ycia arogancko, a Tw?j sympatyczny charakter odpycha egoizm - kolorek arystokratk? Ci? nie uczyni.
Jaka jest Twoja opinia, na powy?sze zdanie? Mam nadziej?, ?e swe odpowiedzi ograniczysz chocia?by do kilku sentencji, jak to na Administratora przysta?o.
W ka?dym razie pozdrawiam. =)
Teraz w wakacje pewnie wr?c? na jaki? czas do gry w peni... tenisa. Obecnie gram w kosza, chocia? m?j zapa? maleje ze wzgl?du na kilka nowych aspekt?w mojego ?ycia.Grywasz jeszcze w Ziemnego? Czy przerzuci?a? si? na co? mniej m?cz?cego ?
Masz LastFM?
Jak tam Ci si? wiedzie w czerwonym kolorku? Dzisiaj ogl?da?em Tnet Rl photos z bodaj?e 2009(?) . Szczerze? Czarny by? spokoluz
Tak zacz?li mnie nazywa? i nie ma sensu si? buntowa?. :<Dlaczego teraz podpisujesz si? jako kaziaka? Kazia by?o ?adniejsze.