Apogeum indywidualizmu, hedonistyczna stalowa dziewica - epicki temat Kazi!

Status
Zamknięty.
Odp: Apogeum indywidualizmu, hedonistyczna stalowa dziewica - epicki temat Kazi!

Dlaczego w wiekszosci forach nie mozna dodawac tematow??? Np. elfbot, ng itd??? Wiem ze byla aktualizacja forum do 4.0 czy jakos tak no ale pozdro dla was bo wszystko spieprzyla, stare tematy juz nie istnieja tutaj trzeba je wyszukiwac przez google, nie no pozdrowki..

Odp: Apogeum indywidualizmu, hedonistyczna stalowa dziewica - epicki temat Kazi!

@up.
Hmm kolego chyba pomyli?e? dzia?y.

@topic.
?eby nie by?o, ?e offtop.
Co my?lisz o aktualnym stanie naszego forum? Czy idzie w g?r?? Mam na my?li coraz wy?ej i lepiej si? rozwija czy jest coraz gorzej?

W ?wietle polskiego prawa, to niestety narkotyk ; (. Co uwa?asz o legalizacji? Czy powinna nast?pi? i w jakim stopniu?
Jest mi to oboj?tne. Kiedy?, jeszcze za smarkacza, jara?am si? legalizacj?. Obecnie ta kwestia ani mnie zi?bi, ani parzy. Wszystko ma swoje wady i zalety, wi?c trudno mnie, osobie, kt?ra polityk? nie interesuje si? w najmniejszym nawet stopniu, stwierdzi?, w jaki spos?b wp?ynie to na nasz kraj.
Kazia kazia kazia... W Boga wierzysz?
Raczej w istot?, kt?r? mo?na nazwa? bytem wy?szym. Nie mam sformu?owanej konkretnej teorii na ten temat i pewnie pozostanie tak do czasu, a? co? nie wp?ynie na m?j ?wiatopogl?d w tym zakresie i nie ukszta?tuje we mnie konkretnego stanowiska.
Zawsze chcia?em zada? to pytanie. Prosz?, wyt?umacz mi w jaki spos?b w forum (pomimo przeno?ni), mo?na wk?ada? serce. To tylko internet, a strona w dodatku o tematyce jakich? marnych pikseli:D
W taki sam spos?b jak w ka?d? inn? spraw?, w kt?r? si? anga?ujesz. Imho anga? oznacza oddanie jakiej? cz??ci siebie. Dlaczego nie mo?e to by? serce? Dlaczego nie mo?na zaanga?owa? si? w stron? internetow? o tematyce "marnych pixeli"? Z egzystowania na tym forum wynios?am wi?cej ni? ze szko?y, zmotywowa?am si? do kilku rzeczy i odnios?am sukces, ale przecie? to tylko marne forum o marnych pixelach...

Czemu zaniedbujesz temat ? XD
W?a?nie si? za niego bior?, huhs. Lepiej p??no ni? wcale.

Co Ci? sk?oni?o, do zmiany avataru?
Tamta ?abka by?a przecie? taka fajnaaaa.

Co Ci? sk?oni?o, do zmiany avataru?
Tamta ?abka by?a przecie? taka fajnaaaa.
Sygna Acetone, w kt?rej pod nickiem mam w?a?nie "mamuna". Moja d?aba nie trzyma?a si? tematu, wi?c posz?a na zas?u?on? emerytur?.

Siema!
Wlaz?em po roku nieobecno?ci na forum a tu Kazia dalej jak rz?dzi?a tak rz?dzi. Zdrad? mi jak Ty to robisz ?e siedzisz w jednym miejscu i Ci si? to nie nudzi :D

Siema!
Wlaz?em po roku nieobecno?ci na forum a tu Kazia dalej jak rz?dzi?a tak rz?dzi. Zdrad? mi jak Ty to robisz ?e siedzisz w jednym miejscu i Ci si? to nie nudzi :D

Widzisz, to ?ywy dow?d na to, ?e kobieta wcale nie jest taka zmienna, ot co.

Ahoj, promyczki!
Teraz i tutaj, w tym temacie i o tym czasie mo?ecie pyta? o wszystko (ofc. uwzgl?dnijcie regulamin). B?d? stara?a odpowiedzie? si? na wszystkie nurtuj?ce Was pytania. Do boju!

Chleb czy mas?o?

Numer w dzienniku?

Co s?ycha? Kazik? : D

nazwisko na A?

Bra?a? kiedy? udzia? w TNP RL Photos? albo masz zamiar? ;p

1. Jeste? ju? doros?a, wi?c czemu nie zajmiesz si? swoim ?yciem zamiast siedzenia tutaj za darmo, skoro to i tak upada?
2. Czemu jeste? nie mi?a do u?ytkownik?w, hejtujesz ich na ka?dym kroku i udajesz cwaniar??

Czy Ci si? nudzi?o, ?e za?o?y?a? ten temat? :)

Co s?ycha? Kazik? : D
Klepie bied?, m?j m??czyzna uciek? do Anglii w poszukiwaniu lepszych zarobk?w, wi?c ?ycie zaczynam dopiero po jego powrocie.

nazwisko na A?
Nie, na "c".

Bra?a? kiedy? udzia? w TNP RL Photos? albo masz zamiar? ;p
Kiedy?.

1. Jeste? ju? doros?a, wi?c czemu nie zajmiesz si? swoim ?yciem zamiast siedzenia tutaj za darmo, skoro to i tak upada?
2. Czemu jeste? nie mi?a do u?ytkownik?w, hejtujesz ich na ka?dym kroku i udajesz cwaniar??
Twoje pytana zosta?y tak sformu?owane, ?e od razu narzucaj? odpowied?, wi?c zak?adam, ?e nie usatysfakcjonuje ci? to, co napisz?.
Administrowanie forum w ?aden spos?b nie koliduje z moim ?yciem prywatnym i nie zast?puje w najmniejszym nawet stopniu normalnych kontakt?w mi?dzyludzkich. Jestem zdecydowania milsza dla innych na tnecie ni? realnie - g??wnie z tej przyczyny, ?e mog? dog??bnie przemy?le? to, co pisz? - i nie wydaje mi si?, bym udawa?a "cwaniar?", w przeciwie?stwie do ciebie, prawda?

Czy Ci si? nudzi?o, ?e za?o?y?a? ten temat? :)
Nie, kiedy? by? to fajny spos?b na lepsze poznanie kadry. Obecnie ca?a inicjatywa traci sens ze wzgl?du na pytania co ciekawszych agent?w na forum.

Czemu udajesz bezwzgl?dn? suk??

Czemu nie posiadasz ju? rangi Administratora? ;)

Kage mog? ci na to odpowiedzie? - Kazia sama zdj??a sobie t? range.

kazia napisał:
Klepie bied?, m?j m??czyzna uciek? do Anglii w poszukiwaniu lepszych zarobk?w, wi?c ?ycie zaczynam dopiero po jego powrocie.
kochanie, przeciez jestem tu juz od dekady ;/

ulubiony kolor?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry