Apogeum indywidualizmu, hedonistyczna stalowa dziewica - epicki temat Kazi!

Status
Zamknięty.
Odp: Apogeum indywidualizmu, hedonistyczna stalowa dziewica - epicki temat Kazi!

stara bieda, przyjedz na slask, to wszystko ci opowiem ;)

To powiedz mi, kiedy mam wpa??? Jestem studentem, wolny czas zawsze wygospodaruj? w jaki? weekend. ;)

Odp: Apogeum indywidualizmu, hedonistyczna stalowa dziewica - epicki temat Kazi!

To powiedz mi, kiedy mam wpa??? Jestem studentem, wolny czas zawsze wygospodaruj? w jaki? weekend. ;)

No widzisz, to posobnie jak ja, wiec jestem w stanien sie dostosowac!

Masz jakie? fejsbuki? Dogada? si? trzeba co to tygodnia, co do miesi?ca, w sumie, co do roku. Zawsze mo?esz Ty odwiedzi? mnie w moim mie?cie akademickim. ;)

mam fejsbuki, ale sa super scisle tajne, poza tym jest calkiem smiesznie, kiedy ja moge namierzyc wszystkich starycj znajomych z tneta i obserwowac ich jak ninja.

Gdzie teraz mieszkasz? w ogole... najlepiej odezwij sie do mnie na pw albo zostaw wiadomosc na profilu.

Dalej lubisz mnie hejtowac na ka?dy spos?b?

Gdzie "piniondze som" za las?

obserwujesz mnie na fejsie?

zlecenie/dzie?o/uop? xP

To raczej osoba, kt?ra zaraz b?dzie wykszta?cona nie powinna si? ?miac z os?b u kt?rych jest stwierdzony Asperger. Patrz - Mozart np. on by? genialnym muzykiem i kompozytorem, a mia? Zesp?? Aspergera.

ciebie? nie, jestes malo interesujacy

Ca?e szcz??cie.

1. PC czy konsole?
2. Dlaczego nie stosujesz zasad poprawnej polszczyzny?

To raczej osoba, kt?ra zaraz b?dzie wykszta?cona nie powinna si? ?miac z os?b u kt?rych jest stwierdzony Asperger. Patrz - Mozart np. on by? genialnym muzykiem i kompozytorem, a mia? Zesp?? Aspergera.
chcesz mi powiedziec, ze masz aspergera?
Ca?e szcz??cie.

1. PC czy konsole?
2. Dlaczego nie stosujesz zasad poprawnej polszczyzny?

anie jedno, ani drugie - nie mam czasu na siedzenie w domu.
serio?

owszem mam aspergera, ale to mnie totalnie nie ogranicza, ?eby byc normalnym pomimo tych ogranicze?.

w wielu dziedzinach ?ycia.

kazdy kto ma minimalne pojecie o zespole aspergera, powie ci teraz, ze pierdolisz jak potluczony. Proponuje wrocic do starego systemu koegzystowania - ty nie wchodzisz mi w droge, ja nie wpierdalam sie w twoje sprawy (mamo, uchron mnie od koniecznosci komentowania tego, co jest w czytelni sygnowane twoim nickiem)

down;
siedem lat temu nie bylo mnie na forum, zloty chlopcze.

jasne, jasne, zwracam ci tylko uwage na detale. Idz juz sobie, dobra? Naprawde dzialasz mi, kurwa, na nerwy, po co mam psuc dzien sobie i tobie?

Ostatnia edycja:

Co z tym zrobisz to Twoja sprawa. Ja chc? tylko zamkn?c spraw? sprzed 7 lat.

A co do Aspergera, to mia?em j? leczon? przez 11 lat. Mam wszelkie poj?cie o tej chorobie, bo sam sporo czyta?em na ten temat.

@up
Xervinek wszystko to zacza?, a ja chc? na dobre zako?czyc to wszystko. Rozumiesz?

Ostatnia edycja:

Ale ja nie pyta?em czy masz czas, tylko co jest dla Ciebie lepsze (zak?adaj?c, ?e mia?aby? nieograniczon? ilo?? czasu na korzystanie z tych dw?ch sprz?t?w oraz ?adnych innych potrzeb; fizycznych, intelektualnych, spo?ecznych.) PC czy konsola - dlaczego?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry