• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

Harmonia - TNET Friends

Odp: Harmonia - TNET Friends

Emek pierwszy dzie? pacca i ju? hunty, no no. =D

Stara fotka odemnie, ju? prawie 12 lvl, ale jak narazie tylko skiluje. Aktualnie 46/32 =d Na kamyczki mnie sta?, wiec jade do 70.

312jw9l.jpg

21743818.png

Jeszcze tylko hunt mar i frost?w, ale musz? wykona? barbarian testa ;x buy all honeycombs <hahaha>

Wrzucam ssy z dzisiaj, jestem zadowolony wbi?em 10 skilli i prawie 3 lvle.

5v3wc3.jpg

24lr3uh.jpg

inhkja.jpg

15q6ccp.jpg

Komenty plix?

Xemronn brawo dla Ciebie a powiedz dzi?ki komu masz kamyczki no ?

Royal emek i co by?e? na tych frostach ? ja dzi? by?em solo i wypad? RH

zycze wszystkim wysokich lvl

Jak zorganizuje sobi? kase na pacc to robie nowego chara i mog? popyka? z wami mnie to chyba znacie emek itp? ;] Pzdr i tam Good Luck a i gz Emek ze kupiles tego pacc bo ja bez pacc nie wyobrazam sobie juz gry w tibie.

Emek, zazdroszcze tego pacca ;/.
Ja kompletnie starci?em wen? do gry i chyba b?dzie trzeba poszuka? waypoint?w do Ng, to mo?e wtedy posta? si? ruszy. Wam oczywi?cie gratuluj?, Xem jedziesz dalej, doci?gnij do 70 skilli je?li masz cierpliwo?? ;]

Notka moderatorska:
Ja nie, bot tak.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Character Deaths
Sep 20 2009, 09:31:48 CEST Died at Level 42 by a wyvern.
Sep 19 2009, 12:56:14 CEST Died at Level 42 by a lich.
Sep 18 2009, 20:54:45 CEST Died at Level 41 by a grim reaper.
Sep 17 2009, 13:28:46 CEST Died at Level 39 by an orc warlord.
Sep 16 2009, 16:25:19 CEST Died at Level 40 by a giant spider.
Sep 13 2009, 10:38:22 CEST Died at Level 36 by an orc berserker.
Sep 05 2009, 18:47:55 CEST Died at Level 33 by a dwarf geomancer.
Aug 28 2009, 11:33:30 CEST Died at Level 31 by a dragon.
Aug 27 2009, 12:33:00 CEST Died at Level 31 by a dwarf geomancer.

Co wbi?em lvl pada?em - jakie? fatum. Co prawda wi?kszo?? z tych zgon?w to moja wina, ten ostatni (ju? by?em uwa?ny ?eby przebi? si? przez ten 42 ^^ ) mia?em przez kick, dobrze, ?e odzyska?em bp inaczej nie doko?czy? bym green djina. W?a?nie przez te kilka dni robi?em djina (co proste nie by?o, nikt nie m?g? wybi? wie?y), dzi? si? uda?o - green djin compleate =d teraz my?l? zrobi? ice island, mo?e na 1 arenk? i powoli zarobi? co? kasy, jestem winny 20k, a przez te deady wydawa?em non stop 4k na manki.... gdybym mia? rashida mia? bym ju? 45k - znalaz?em parcela z ~7 amuletami z wyrma + t? mace z 2 areny za 30k ^^

Tak wi?c nie wiem czy dzi? wbije lvl, nie jest to moim celem, p?ki co chce zarobi? troch? kasy, od nast?pnego tygodnia mo?e jakie? hunty wejd? w gr?.

EDIT

Character Deaths
Sep 20 2009, 18:45:07 CEST Died at Level 42 by a necromancer.

Frezz, wyl?cza?em i w??cza?em klienta kilka razy bez skutku. Bi? mnie ghoul, mumia, zombie + necro, za 1 razem wbilem 2 hp poty, a przy drugim restarcie klienta by?em w ?wi?tyni. Masakra, brakowa?o ~5k expa do lvla.

Ostatnia edycja:

Zdarza si?, nic na freezy nie poradzisz : )
10 left :F
2wejojs.jpg

Starczy tyle kamyczk?w do 70?:
zx2ty1.jpg

komenty plix?

EDIT

W razie czego, dokupi?em jeszcze 200 kamyk?w xD

?adne awanse. Emek nie poddawaj si? i je?li masz PACCA to rub Rashida i Areny, a Ty Xemronn jed? do 70 dista. Dasz rad?.

Pozdrawiam
Buciu​

pi?knie a kto ci kupi? no kto ? royal nie podawaj si? tez gdy wbi?em lvl traci?em takie zycie

Ja si? nie poddaje, dzi? komu? napisa?em, ?e deady mnie nie ruszaj? - gram dla zabawy, co prawda 4 deady po 40 to przesada, ale 2 przez lagi.

Co? z dzisiaj, mam nadziej?, ?e jakie? komentarze si? znajd?.. :) jutro na 100%* frosty

hidej.png

* - jak zrobi? barbarian testa.

Btw. Task na mamuty rozpocz?ty!

Advy dodam na ko?cu :)

20404047.png

36096114.png

29573857.png

47977594.png

23666682.png

79934377.png

99079146.png

92240059.png

93750110.png

12476541.png

54979894.png

45lvly.png

Mo?e jakie? komentarze, zawsze o motywuje ekip? do dzia?ania!

#Down

Niestety ?aden, dlatego wi?cej na frosty si? nie wybior? - du?e waste, a chuja loota =D du?o lepsze cryss spiderki ^.^

#Smak

Czy 50? 11 dead?w, pierwsze by?y na 30 lvlach, a w dodatku z blessami =D bardziej szkoda mi m lvla, bo spada?o zawsze ~20-30%, mia?bym z 13 ;O no ale nic, raz lag, raz g?upota - gra = zabawa xD

Ostatnia edycja:

No gz Emku, gdyby nie te liczne dedy by?by z 50~ lvl ; /

@Xemronn

Sam skillujesz czy bot robi to za Ciebie? :>

Notka moderatorska:
Bot, jak kto? mnie zna - to wie, ?e nie jestem wielbicielem skilowania : )

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Szkoda, ?e nie da si? Was zadowoli? [komentarze!]

beztytuuhf.png

51840980.png

90612926.png

69389263.png

93943357.png

12m.png

tusk.png

Btw. Wczoraj 2 nooby z 220~~ [ek] zlurowali mi wszystkie zombie oraz nightstaklery z respa, trapowali mnie m wallami, kiedy ju? uciek?em w miejsce gdzie bi? mnie 1 monster zosta?o mi ~10 pot?w, a do zabicia by?o ~5 stakler?w i z 20 zombie? Szans nie mia?em, oczywi?cie lvl odbi?em, dzi?ki promocji nie spada a? tak du?o.

Teraz mam dylemat, expi? na tarantulach i wbija? taski - zbiera? silki czy expi? na dragach z mniejszym profitem, a lepszym expem... p?ki co mam max ~5cc, a min??o 6 dni pacca, chc?c mie? nast?pnego musz? "przykoksi?", ale pod koniec pacca zrobi si? nudne questy typu banshee czy tam medusa shield i chyba 30cc b?dzie =d

No ?adnie ch?opaki, dajecie rade, na mnie narazie nie ma co liczy?, bo moja ochota na gr? jest bliska zeru.
Emek jeste? kox jed? do 50 i chce dedy na screenie z awansu.
Xem, ja te? za skillowaniem nie przepadam, ale jak mus to mus :<

Postanowi?em olewa? brak komentarzy <foszek>

85868731.png

63717807.png

38853692.png

63107391.png

96351449.png

32761622.png

C?? podobno cz?owiek uczy si? na b??dach..Oby.
Dzisiaj, razem z moimi 'znajomymi' postanowili?my okrada? ludzi poprzez zaufanie, oczywiscie ojebalismy pewnego czlowieka na 75k ~~, wszystko fajnie, a? pokazywali?my itemy, nagle jedna osoba z mojej ekipy zajeba?a moje bohy, co? trudno, przepad?y.Nie podawali?my si? i razem z pozosta?ymi osobami robili?my zaufanie, co? tam z tego by?o..jakies 10 k ~~ Nast? osoba, kt?ra mia?a wszystkie itemy, nie chcia?a nam da? naszej cz??ci t?umacz?c, ?e 'jeszcze wszystkiego nie sprzeda?em, a tak si? umawiali?my', po czym razem z inna osob? postanowili?bi? zaufanie, mia?em do niego pewne zaufanie, gdy? k?ad? on na moim dp m.in. dh, dsm, g legi. Zobaczy?em, ?e nagle zaczyna bra? moje eq, cz??? zd??y?em zabra?, niestety zajeba? blue legi i vampire shielda.Pytam, co jest ? On odpowiada, ?e to tak dla ?art?w, ?eby osoba, maj?ca te 75k, wko?cu da?? nam nasz? cz???.Okazao si?, ?e ma on nas w dupie i chuja nam da..
I tak ko?czy si? historia Xinxa, kt?remu z ca?ego eq, pozosta? jedynie hotm i focus cape i jakimi? ?mieciami z dp.To wszystko odemnie.Gra? ju? raczej nie b?d? i mam nadzieje, ?e wy nauczycie sia moim b??dzie, nie ufa? nikomu.
Wi?cej fotek odemnie ju? nie b?dzie.
Xinx n?b.
Pozdro ; )
btw. Ja te osoby znam z miesi?c (?), i nie krad?i pierwszy raz ; ) dlatego jestem tym troche zaskoczony.

Przepraszam, ?e poruszam tak odleg?y w?tek, ale jak to czyta?em to chcia?o mi si? smia? i p?aka? za razem :D
Jak to czyta?em odrazu w g?owie zrodzi? mi si? widok nooba id?cego przez dp pisz?ca 'Dam itemy za zaufanie' .. TO JEST ?A?OSNE. Chcia?e? nabra? jaki? noobk?w, ludzi kt?rzy nie potrafi? w to gra? a sam okaza?e? si? pot?znym noobem i da?es sie okras? AHUSAUDHUADHU i nic wi?cej .. W sumie ciesze si?, ?e tak si? sta?o, nauczy Cie to tego, ?e nie mozna korzysta? z czyjej? niewiedzy i kra??, tak samo jak kto? ukrad?by Ci kom?rke bo powiedzia?, ?e chce tylko zobaczy? :] A teraz co ? .. Pop?aka?e? si? i nie grasz ju?, ohhh jak mi szkoda, naprawd? .. te? mam p?aka? z Tob? ? :<

@topic

Screeny s? ?wietne, nie s? to tylko awanse ale i hunty i to si? ceni.
Na takim lvlu zwiedzi?e? ju? tyle zak?tk?w Yalahar, ?e tylko gratuluje wytrwa?o?ci i blokera :D Og?lnie dziwie si? jak uzbiera?e? tak szybko pini?dze na pacca :D
btw. Jestes palkiem, tak?e spokojnie mo?esz expi? na tych dragach bez waste i dosy? zarobisz, je?li nie no to .. mo?e ma?py ?
Pozdrawiam.

70 dist, bloker - ja >.>

70d.png

lvl up!

69124919.png

Destro hunt

91346696.png

48227757.png

66328643.png

65671637.png

46502804.png

#Down

Je?li chodzi o exp to znam 100 ms'a kt?ry wyci?ga 150-180k/h, profitu zazwyczaj nie ma - wiadomo dlaczego.

Ostatnia edycja:

Ey, op?aca si? na te worker golemy 66 ms'em?
I jaki by by? exp/profit.

P.S, bardzo dobry temat, screeny z hunt?w itd, nie same adwanse, tak?e GZ!

Do góry