C?? podobno cz?owiek uczy si? na b??dach..Oby.
Dzisiaj, razem z moimi 'znajomymi' postanowili?my okrada? ludzi poprzez zaufanie, oczywiscie ojebalismy pewnego czlowieka na 75k ~~, wszystko fajnie, a? pokazywali?my itemy, nagle jedna osoba z mojej ekipy zajeba?a moje bohy, co? trudno, przepad?y.Nie podawali?my si? i razem z pozosta?ymi osobami robili?my zaufanie, co? tam z tego by?o..jakies 10 k ~~ Nast? osoba, kt?ra mia?a wszystkie itemy, nie chcia?a nam da? naszej cz??ci t?umacz?c, ?e 'jeszcze wszystkiego nie sprzeda?em, a tak si? umawiali?my', po czym razem z inna osob? postanowili?bi? zaufanie, mia?em do niego pewne zaufanie, gdy? k?ad? on na moim dp m.in. dh, dsm, g legi. Zobaczy?em, ?e nagle zaczyna bra? moje eq, cz??? zd??y?em zabra?, niestety zajeba? blue legi i vampire shielda.Pytam, co jest ? On odpowiada, ?e to tak dla ?art?w, ?eby osoba, maj?ca te 75k, wko?cu da?? nam nasz? cz???.Okazao si?, ?e ma on nas w dupie i chuja nam da..
I tak ko?czy si? historia Xinxa, kt?remu z ca?ego eq, pozosta? jedynie hotm i focus cape i jakimi? ?mieciami z dp.To wszystko odemnie.Gra? ju? raczej nie b?d? i mam nadzieje, ?e wy nauczycie sia moim b??dzie, nie ufa? nikomu.
Wi?cej fotek odemnie ju? nie b?dzie.
Xinx n?b.
Pozdro ; )
btw. Ja te osoby znam z miesi?c (?), i nie krad?i pierwszy raz ; ) dlatego jestem tym troche zaskoczony.