Odp: Karmia24 * Niskie mno?niki
Taki go?? nie wie co to war, on potrafi tylko lootbagi napiernicza? na RPG.
Ch?opczyku, kiedy ja bra?em udzia? w swojej pierwszej wojnie, ty nie mia?e? poj?cia czym jest Tibia. Zapewne jedyne czasy jakie pami?tasz to Tibiia z HotKeyami, je?eli wojnami nazywasz bieganie i spamowanie HotKeya.
@Michu czy jak Ci tam
Jakie wojny? W najnowszej Tibii s? wojny? 100 os?b stoj?cych na skryptach bota i nakurwiaj?cych hotkeye to jest wojna? Ale z Was pro gracze, jeden lepszy od drugiego. 99% graczy z nowej Tibii, kt?rzy obecnie bior? udzia? w wojnach nie wiedzieliby co ze sob? zrobi? na Tibianicu, niestety tam bocik nie za?o?y za Ciebie Stone Skin?w, hotkey za Ciebie nie rzuci SD, bot nie wymierzy Ci idealnie MW. Z czym do ludzi, jakie? g?wna podnosz? temat o wojnach. Obecnie siedz? na TSie gdzie siedzi po?owa najlepszych komander?w z RL Tibii, Dempah czy BSP (wy nawet nie wiecie kim oni s?, a gadacie o wojnach, beka z Was).
Co do ShadowCores'a, znam w?a?ciciela i zysk?w nie czerpie prawie ?adnych. Ten serwer nie jest z ?adnej strony dopracowany, to tylko kolejna kopia RL Tibii, a ?e w?a?cicielem jest go?? kt?rego sta? na najlepsze zabezpieczenia to po prostu serwer si? trzyma i je?eli dla Ciebie bardziej istotna jest ilo?? graczy, ani?eli ich jako?? to pogratulowa?. No, ale c??, taki mamy dzisiaj ?wiat. Wszystko idzie w ilo??, a nie w jako??, jeszcze w 2005 roku Tibia sz?a na jako?? i mia?a 70 tysi?cy graczy w ekstremalnych momentach, obecnie idzie w ilo?? i CipSoft musi zamyka? serwery, bo brakuje ludzi do gry. Dla mnie granie z 14 letnimi dzie?mi, kt?rzy musz? kupowa? itemki w SMS Shopie, bo sami sobie nie umiej? poradzi? nie jest czym? co jest mi potrzebne, wol? pogra? na serwerze, gdzie gra 300 os?b, ale oni graj? i wojna jest normalna i ma wp?yw na serwer, ten kto wygrywa wojn? ten ma przewag? na serwerze, ten ma dost?p do najlepszych miejsc?wek. Na ShadowCores wojna? Dobry ?art, wojna kt?ra nie ma ?adnego wp?ywu na serwer, co to za wojna? Albo inaczej, po co ta wojna? Jaka jest zabawa z biegania pod skryptami i spamowanie hotkey?w? No i przecie? Ci wielcy komanderzy z OTS?w, kt?rzy jedyne co potrafi? to krzykn?? "WEEEEEEEEEEEST! - TARGET - BACK BACK - M WALLS", oho, prawdziwi komanderzy.
Prawdziwe serwery OTS nie s? robione dla zysk?w, s? robione dla dobrej zabawy, a jak jeszcze uda si? zarobi? to super. Wystarczy ?eby pieni?dze z PACC wystarcza?y na utrzymanie serwera. Wojny s? aspektem ubocznym i s? fajn? zabaw?, problem w tym ?e te dzieci co graj? na ShadowCoresach i innych badziewiach, wojny na oczy nie wiedzieli, a szczekaj? o wojnach.