League of Legends

Odp: League of Legends

Moim zdaniem najlepszy bulid dla fiddla b?dzie:
1.Dorans Ring
2.Buty do magic penetration
3.Rod Of Ages
4. Czapka
5. Rylai(czy jako? tak daje hp ap i slowuje z spelli)
zazwyczaj na tym gre ko?cz? lecz jak b?dzie jeszcze grali to
6. Ksi??ka do Spellwampa
7. Klepsydra

je?li du?o fraggujecie to najlepiej megaja umie?ci? przed rod of ages

Nie da si? chyba gra? ranked?w solo. Ja nie wiem czy tylko ja mam tak pojebane dru?yny, czy wy te?? Dzi? mia?em 2 jungler?w, gp i udyra. Obydwaj wzieli speele na jungle i chodzili razem. Inna gra bez supporta, nast?pna w ogole bez junglera.Czy tylko ja musz? dope?nia? team? Reszta to traktuje jako normal, tak s?dz?. Nie da si? wyj?? na prost? z elo. Up klepsydr? z?o?y?bym po czapce. Idealny item dla fiddla.

@up
zgadzam si? z tob? NIE DA si? gra? solo rankedow tam graja sami idioci a? nie wierze ze tacy ludzie istniej?. Rankedy tylko 5-tka lub jak masz farta to w 2 tez ; P.
Najlepsze jest to ?e ja zawsze noobow dostane a przeciwko same ogary nie rozumiem tego ;s

Nie da si? chyba gra? ranked?w solo. Ja nie wiem czy tylko ja mam tak pojebane dru?yny, czy wy te?? Dzi? mia?em 2 jungler?w, gp i udyra. Obydwaj wzieli speele na jungle i chodzili razem. Inna gra bez supporta, nast?pna w ogole bez junglera.Czy tylko ja musz? dope?nia? team? Reszta to traktuje jako normal, tak s?dz?. Nie da si? wyj?? na prost? z elo. Up klepsydr? z?o?y?bym po czapce. Idealny item dla fiddla.
Ahahah. Twoja opowie?? to nic. Wczoraj 3 rankedy z rz?du przegra?em taka chujnia team. Rankedy na Eascie to same chi?skie (ruskie) znaczki. Jeden GP u nas mia? 0/17/1 :D
Og?lnie to jednego rankeda te? wygra?em, oczywi?cie nie oby?o si? bez tego, ?e grali?my 4 vs 5 bo Xin Zhao sobie kurwa wyszed? i zostali?my bez junglera, ale nasza irelia by?a zajebista i nakurwia?a wszystkich. DTP mo?emy razem zagra? rankedy bo ja nadal jestem poza rankingiem :D

Spytam si? o jedn? rzecz, your solo queue elo ?

Tadam!

5c0ft5.png

ta shyvana op jak wszystkie z tych nowych szitow co wydaj?, no ale next pacz nerf ;d

A oto i moje osi?gni?cia na dzie? dzisiejszy.. skiny, champions i level!
x0viue.png

Dzisiaj popatrzyłem sobie po sklepie i jestem w szoku jak pozpierdalali ceny champion?w, masakra. Za 6300 zostało może 20. Cho'Gath z 6300 na 1350 !!!

@down
Był za 6300...

Ostatnia edycja:

@up
Chill out bro, cho by? za 3k...
Przeceniaja postacie stare i rzadko uzywane

Lol nie dzia?a? a to beka CRASH LOLA ;o! w trakcie rankeda masakra xd

po dzisiejszym Patchu nie mog? si? zalogowa? jak klikam Play to powino by? okno logowania a ja mam ca?e czarne okno wie kto? mo?e o co chodzi?

Ostatnia edycja:
Back
Do góry