Odp: League of Legends
To z botami wi?c moge nawet chodzi? z 6 czapkami
Jaki? build dla Fiddla plx...2 czapki? WTF?
To z botami wi?c moge nawet chodzi? z 6 czapkami

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jaki? build dla Fiddla plx...2 czapki? WTF?

FIDDLESTICKS BUILD GUIDE: Are you afraid? by Entheomancer - SoloMid.NET - League of Legends Competitive Gaming CommunityJaki? build dla Fiddla plx...
To z botami wi?c moge nawet chodzi? z 6 czapkami![]()
Ahahah. Twoja opowie?? to nic. Wczoraj 3 rankedy z rz?du przegra?em taka chujnia team. Rankedy na Eascie to same chi?skie (ruskie) znaczki. Jeden GP u nas mia? 0/17/1Nie da si? chyba gra? ranked?w solo. Ja nie wiem czy tylko ja mam tak pojebane dru?yny, czy wy te?? Dzi? mia?em 2 jungler?w, gp i udyra. Obydwaj wzieli speele na jungle i chodzili razem. Inna gra bez supporta, nast?pna w ogole bez junglera.Czy tylko ja musz? dope?nia? team? Reszta to traktuje jako normal, tak s?dz?. Nie da si? wyj?? na prost? z elo. Up klepsydr? z?o?y?bym po czapce. Idealny item dla fiddla.

1199? chyba.Spytam si? o jedn? rzecz, your solo queue elo ?
Bo jebne, rzadko u?ywane. Karthus, Cho? Nie wiem co wy za ludzi macie na tym usie.@up
Chill out bro, cho by? za 3k...
Przeceniaja postacie stare i rzadko uzywane
Jakby uda?o si? jeszcze skombinowa? jedn? osob? to by by?o elegancko. Ja mam bana do Soboty, wi?c wcze?niej nie mam szans, ?e pogramy.Grumpy by? nick poda? to bym si? odezwa?.![]()