• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

MOTM - komentarze

Odp: MOTM - komentarze

Nie widz? tutaj aby on w pierwszej kolejno?ci wybra? temat.
Do tej pory jeszcze nic nie wybra?. ;D
No dla przyk?adu dla mnie nie by?o to takie wa?ne po Motm30 nie wybra?em tematu zostawi?em to innym.:smile:

Our partners and their custom servers:

2 lata p??niej... xD
1444925112_by_Klamski_inner.gif

A i proponuje zmienic regulamin :) poprzedni zwyciezca nie moze wziasc udzialu z wybranym przez siebie temat no jalos tak. Bynajmniej by nialo to rece i nogi :)

adasiik ten jeden raz si? zgodz?, ?e co? w tym jest, tak samo z nabijaniem post?w, w takim razie pozostaje mi obwini? odpowiedzialnego za motm, chocia? nie odbieraj tego ?le, nic do ciebie nie mam xD, po prostu sugeruj? ulepszenie formy, ?e po podaniu tematu od razu powinno zosta? og?oszone kolejne motm. No nic, czy?cie swoj? powinno??. Po?wi?ci? par? minut na og?oszenie motm, nie powinno by? problemem gdziekolwiek by si? nie by?o :>

A co Adasiik nie chcesz, ?ebym bra? ?eby? ty wygra? :x?
tak by?o zawsze. Ponad 30 Motm ju? za nami i nagle ma si? zmieni? a? tak regulamin?

A kto powiedzia?, ?e on wygra xD na odpowied? kto wygra jeszcze poczekasz, poza tym my?l?, ?e wykluczanie ciebie by?oby bez sensu, z tego co ludzie pisz? i tak jest ma?a frekwencja, a no i zawsze to lepsza rywalizacja ni? jak motmy gdzie s? 3 osoby, 2 prace od dzieci, 1 od weterana i wszystkie g?osy na jedn? prac? :>

Tomek skoro co? zmieni?e? w regulaminie to powiniene? w swoim g?upim po?cie zamie?ci? info co tam zmieni?e?... "W dniu dzisiejszym Regulamin przeszed? modyfikacje! " Zobacz reszte post?w zamieszczonych w temacie, ka?dy z nas napisa? co zmieni? a Ty wjeba?e? byle co i we? se szukaj;/. A je?li chodzi o temat obecnego MOTM , to jest strasznie chujowy. Chcia?em wzi?? udzia? w tym motmie ale temat jest beznadziejny, wi?c ?ycz? powodzenia innym uczestnikom.

Noo Awe p??no by?o ,nie chcia?o mi si? tam jeszcze pisa? co zosta?o zmienione a temat jest wybrany przez Bene. Co ci na to poradz?. :D

nie chcia?o mi si? tam jeszcze pisa?
to mo?e w og?le zrezygnuj z moderatora? jak b?dziesz kiedy? mia? prac? to te? powiesz szefowi ?e ci si? nie chcia?o wyrabia? normy?
o takich rzeczach si? informuje ?eby potem nie by?o nieporozumie? w stylu ?e po cichu zosta? zmieniony regulamin i nagle kto? warna dosta?

uczestniczy?em kiedy? w motmach (ca?kiem niedawno te?), nawet sam kiedy? kilka poprowadzi?em i nie pami?tam ?eby kiedykolwiek by? on a? tak ?le zorganizowany

Ostatnia edycja:

To zr?b glosowanie czy ludzie chc? abym by? moderatorem je?li wi?kszo?? napisze ?e si? nie nadaje to odejd?, proste. Z tego nic nie mam robi? to dla was. ;d
Jak mo?esz to por?wnywa? do prawdziwej pracy i szefa kt?ry p?aci abym rodzin? utrzyma?. ;s
Nie che mi si? tam ju? wypisywa? co zosta?o zmienione sorry ;D Mowie wprost...
Zmieni?em i tyle w temacie. :wink:

Osoba kt?ra w ka?dym zdaniu u?ywa emotikony daje do zrozumienia, ?e forum zarz?dzaj? osoby w przedziale wiekowym 10-15 lat.

Z wyrazami szacunku,
Kregox

Back
Do góry Bottom