• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

MOTM - komentarze

Odp: MOTM - komentarze

Tomek dopisze co zmieni?, a wam wszystkim radz? zaprzesta? zb?dnego spamu.

Milcz, zr?b porz?dek najpierw a p??niej pouczaj ludzi, burdel w dziale serwery i zapo a Ty masz to w dupie. Zreszt?, ten temat jest od tego "spamu" wi?c nie pierdol ?eby tego nie robi?.

O ile si? nie myl? to temat jest od SENSOWNEGO komentowania MOTM'u, a nie sposobu pisania Tomka...

kiedy zosta? wprowadzony ten zjebany przepis ?e zdj?cia musz? by? in-game i po chuj?
co to kurwa za g?wno w 15 punkcie regulaminu? dlaczego niby czyj? g?os ma by? wa?niejszy?
gdzie tu kurwa sprawiedliwo?? ja si? pytam?

Widz? typie ?e ewidentnie masz do mnie jaki? problem...
Zdj?cia maja by? in-game bo mapa ma si? dobrze prezentowa? w grze a nie w edytorze. (cho?by dla aspektu ?wiat?a kt?rego w edytorze nie ma... czasami robi?c map? w edytorze wszystko wygl?da poprawnie, a jak wbijesz do gry to masz buga dlatego powinno by? in game).
co to kurwa za g?wno w 15 punkcie regulaminu? dlaczego niby czyj? g?os ma by? wa?niejszy?
W regulaminie wyt?umaczy?em dlaczego jest tak a nie inaczej.
"~(W innym wypadku jest du?o ludzi co g?osuj? na koleg? bo jest ich qumplem, a tak to sprawiedliwe oko teamu t-neta b?dzie mog?o przechyli? szale i wy?oni? zwyci?zc?, ewentualnie podbi? rywalizacje)~"

". Screeny musz? by? wykonywane in-game, mapa musi si? godnie prezentowa? w grze a nie w edytorze. ~(Mo?na doda? jedno zdj?cie z map edytora aby podkre?li? swoje starania)~"

Ok, Tomek. Robi? mapki pod 10.7+ client, poniewa? nie znam si? na silnikach i tych sprawach, to prosz? Ci? aby? znalaz? mi silnik i pom?g? mi go ogarn?c ?ebym m?g? robi? te prace w trybie in-game. Ale je?li nie potrafisz tego zrobi? to zmie? ten pkt na taki ?ebym m?g? wykonywa? zdj?cia w rme. Czekam na Twoj? odpowiedz :)

No nie...
No nie r?b ju? z siebie debila za przeproszeniem wi?kszego ni? jeste? ziom silnika nie potrafisz znale?? to co ty tyle lat tu robisz ?
spr?buj tego...
debpng_srpxrqq.png

Mo?e to ci pomo?e. :wink:

No nie...
No nie r?b ju? z siebie debila za przeproszeniem wi?kszego ni? jeste? ziom silnika nie potrafisz znale?? to co ty tyle lat tu robisz ?
spr?buj tego...

Mo?e to ci pomo?e. :wink:

Dlaczego mnie obra?asz? Czy ja Cie wyzywam? Ja napisa?em Ci szczerze a Ty dalej z wyzwiskami mi wyje?dzasz, taki poziom reprezentujesz? Wida? nic si? nie zmieni?e? od czasy kiedy by?e? zwyk?ym userem.

Ja do Ciebie Tomku jako do usera nic nie mam ale nie podoba mi si? to, w jaki spos?b traktujesz innych oraz sam dzia? mapping po tym jak otrzyma?e? moderatora.
No ale je?li pod koniec ankiety ludzie ci? popr? i podoba im si? obecny stan rzeczy, to nie b?d? wi?cej kwestionowa? twoich wybor?w. Przegrywa? te? trzeba umie? :)

A mo?e jak u?ytkownik nie b?dzie m?g? sam zrobi? takich screen?w to robi z map edytora, przesy?a map? moderatorowi i ten robi te same screeny, ale in-game?

A mo?e jak u?ytkownik nie b?dzie m?g? sam zrobi? takich screen?w to robi z map edytora, przesy?a map? moderatorowi i ten robi te same screeny, ale in-game?

Pomy?l, nikt Ci mapy nie wy?le nawet moderatorowi ?eby ssy zrobi? :)

Ostatnia edycja:

Kto jest taki g?upi, ?eby zmieniac regulamin na jeszcze jaki? fuckin' shit? Idiotyzm totalny, gdzie trzeba dawac tylko screeny z in-game. A dobra a jak kto? powoli np. z map editora, ale w dobrej rozdzielczo?ci? Po co? ten konkurs powsta?. Jeszcze debilizmem jest to dla mnie, ?e wi?ksz? przewag? w g?osowaniu maj? osoby z kadry. A co z u?ytkownikami w tym ex-cz?onkowie kadry? Zastan?w si? Tomek co ty robisz.

PS: W dupie mam warny, nawet jakikolwiek dostan?.

Ostatnia edycja:

zmieni?em opini? przez t? zmian? regulaminu.. to jaka? kpina :) mog? mie? wyrozumia?o?? ale kur.. in-game? 80.. nie 90% screen?w na motm to screeny z edytora. ile sqm obejmuje client tibii? zr?b jaki? temat z wielkim obszarem.. to ka?dy po 20 zdj?? niech wkleja.. Bezsens. Teraz to na motm nie mia?oby sensu wgl si? wysila?, lepiej wydzieli? sobie 3 kwadraty na 3 screeny odpowiednio obliczy? ile client pokazuje sqm i wymappowa? to w .. godzin?? ._.

Si?a g?osu?????? Czy kogo? tu nie popier.. <sorka ._.>

Z?ote miasto? Oh my god...... jak ja to zrobi? na 8.6 xd...
To teraz by mappowa? potrzebny jest silnik .. spoko c;

/edit 10 raz bo nie wytrzymam, czeka?em na motma, a tutaj si? odbywa jaki? cyrk.. 3 screeny ingame + 1 z map edytora "Aby podkre?li?" , nie oceni? prac? BO podkre?li?... Dla mnie screeny in-game zawsze traci?y w oczach bo wykonuj?cy je staraj? si? "Ulepszy?" te swoje screeny cieniami, tak jakby z g?w%@ da?o si? zrobi? ?arcie.. Damn, tu takie bezsensy lec?....

Jako, ?e na starych zasadach pozwoli?e? wybra? temat poprzedniemu zwyci?zcy(temat jest beznadziejny), rozumiem, ?e r?wnie? nie musz? wkleja? screen?w in-game w tym motm :) bo stare zasady :> ... mam racj??

Ostatnia edycja:

Co masz do ,,Z?otego miasta"??
Ja to mam zamiar zrobi? na 8.6 i mam ju? zarysy nw gdzie widzisz problem.

No okej :D
Ma?o ludzi... Ma?o mapper?w robi Pustynne Miasta dlatego go wybra?em :D
+Dlatego, ?e pustynne miasto to by?a pierwsza moja praca kiedy zaczyna?em :d
Mam nadziej? ?e to zrozumiesz ;d

No okej :D
Ma?o ludzi... Ma?o mapper?w robi Pustynne Miasta dlatego go wybra?em :D
+Dlatego, ?e pustynne miasto to by?a pierwsza moja praca kiedy zaczyna?em :d
Mam nadziej? ?e to zrozumiesz ;d

Ale co ma pustynne miasto do "z?ote miasto"? Mog?e? wybra? normalny temat z kt?rym ludzie nie mieliby problemu... Dlatego uwa?am ?e to moderator powinien wybiera? temat tak samo jak ja to robi?em kiedy organizowa?em motm, oczywi?cie z pomoc? innych.

Do góry