• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

"Najg?upszy" dead na mainie

Status
Zamknięty.
Odp: "Najg?upszy" dead na mainie

Posz?em tam na prawo od Thais
Poszed?em...

Ja raz expi?em na dwarfach w Kazzo...
M?j pupil podszed? pod krzes?o , kiedy dochodzi?em do dziury z guardem.
M?j piesek jest szczeniakiem ; > Wi?c nasika? mi pod nogi ; x
Poszed?em po ?cierk? a jak wr?ci?em , widocznie przypadkowo wcisn??em strza?k? [^]. Zauwa?y?em to dopiero jak wr?ci?em z ?azienki , i napis
You are a dead -.-...

To by? najg?upszy ded mojego kuzynka...
Teraz ten ostatni Poi service na Guardi poszed?em z ca?a ekip? i kuzynkiem na poi
Wszystko by?o ok.. Ale pod koniec jak sie wchodzi do TP z questami to kuzyn pomyli? sie
i poszed? do drugiego... OWN3D xD No i oczywi?cie You Are Ded (s?ysza?em ze brazol? po tym tek?cie ?ni? sie koszmary xD)

raz by?em na fajer devilach (tam na tej wierzy przy cycach przy thais)
wyulogowa?em sie na samej g??e i jak sie log?em to wszystko sie zrespi?o a ja na sam do? ucieka?em tylko ca?a mana w exura exura exura i ucieklem z red hp 0 many i ujeba? mnie wolf ;/

Mia?em rs'a. Zdj??em eq, aby nic nie straci?. Wzi??em tylko troch? jedzenia i kamieni na skillowanie paladynem. By?em w drodze na skill, kiedy wy??czy?o mi internet. Po kilku godzinach sprawdzam, czy nie pad?em, okaza?o si?, ?e sta?em ?ywy. Wylogowa?em si?, gdy? nie mia?em czasu na gr?. Po kilku dniach zalogowa?em si? i poszed?em na exp. B?d?c w ?rodku expowiska z dragonami zauwa?y?em, ?e nie mam eq i przypomnia?em sobie, ?e mia?em skillowa?... Efekt by? oczywisty. You are dead.

Ja mia?em Tak , ?e poszed?em sorkiem 53 na dle :D dostalem combo , zosta?o mi 9 hp , i ucieklem po schodkach, i pisze uradowany do kolegi ze prze?y?em,
LEcz zapomnia?em o jednym, o ogniu :D
i ogie? mnie zabi?

PS. Babaluga nie nabijaj post?w ;]

Na 103 lvlu na witchu xd. Witch przylecia? a mi pr?d wy??czyli :/ xddd
Na 37 Lvlu na minotaurze ;d. Posz?em si? odla? zlecia?o si? z 7 ich bez eq i posz?o :/ xd

Ostatnia edycja:

Natomiast historia mojego najg?upszego dead'a wygl?da tak...
Nabija?em expa na wsch?d od Venore bij?c beho i roty.
Postanowi?em troche poskillowa? zdjo?em swojego b-set'a i skilluje, co jaki? odst?p czasu oczywi?cie za?ywa?em health potion'a. Po jakiej? godzinie znudzi?o mi si? skillowanie i postanowi?em zostawi? posta? na tych 2 rotach.
Poszed?em obejrze? TV.. Przychodz? a tu napis YOU ARE DEAD, oczywi?cie mog?em tego unikn?? gdyby nie zapomnia? o za?o?eniu b-seta.:curse:
Pozdrawiam i przestrzegam przed pope?nianiem tego typu b??d?w... !!

Ja na 32 lvl skillowa?em defa, bo chcia?em wi?cej mie?, wi?c poszed?em skillowa? na rotwormy (obok Thaisu).
Po godzinie siadam na kompter i patrze a tu...."YOU ARE DEAD" ???
Okaza?o si?, ?e zabi? mnie... Spider :D:D:D
Heh, od tamtej pory gdy skilluje, siedze przy kompie :P
Pozdro!
Valor

M?j najgorszy dead to:
Expi?em na Draconii moim 32 Palkiem, wyszed?em pogada? z moim koleg? przez balkon. Gdy wr?ci?em patrze a tam YOU ARE DEAD !!

Ja kiedy? dead?em na ratach... -.-' mialem 29 lvl i bylem poisoned nom i sie zchowalem na ratach... poszed?em zje?? obiad. My?le ?e wszystko jest ok, wracam i "You are dead!!"

M?j to na 100% 64 MS'em :D posz?em na trolle ustawi? bota i ogl?da?em film :D a tu nagle roopneli cycki,wzieli mnie w trapa,poty sie skonczyly xD i dead :/
bye bye xD

@edit.
Dlatego ustawi?em bota na trollach,?eby zbiera? mi speary i drobn? kase dla pallka... of co :D

ja zostawilem postac na afku obok depo...poszedlem na dwor na fajke...wracam i dead <lol> potem sie okazalo ze zabil mnie slime ktorego zropali jakies nooby po przeciagnieciu chara ;D

Kiedy expi?e sobie na trolach znudzi?o mi si? wi?c pochodzi?em w kilka mjejsc i uzbiera?em 4 trole na 9 lvl zacingno?em je na roku i nagle kick oczywi?cie nieby?o wida? troli ?eby za mn? sz?y ale gdy si? odblokowa?a 1 sek. i koniec
:(

Ja mia?em wiele przypadk?w xD

Banshee quest
@ Szykowali?my si? na zej?cie do ostatniego pokoju... by?y podawane pozycje, a skoro by?em knightem to mia?em blokowa? po prawej stronie... To ok schodz? na d?l i tu si? wszystko zacz??o xD Mia?em stara klawiatur? (zreszt? nadal j? mam potem mo?e zdj?cie wklej? jak wygl?da xD PS: PARODIA !!) i jak wcisn??em strza?k? w d?? to mi si? zaci??a... dalej nie musz? m?wi? - kto by? to wie co jest na dole xD kilka banshee nie da?em rady zblokowa?...

Potiony
Tu moja wina - ded na 75 lvlu
Gra?em na enfo otsie i pod F12 mia?em Uh'y... na nast?pny dzie? zapomnia?em o tym fakcie - znudzony ci?g?ym expieniem i monotonnym klikaniem na potworki etc. chcia?em jak noob troch? powastowac... To id? na ank i bez wi?kszego celu lurowalem dragi, chcia?em poczu? si? jak sorc z ue... to je bije z exori (noob waste xD) Zbliza si? red hp wiec wypada?o u?y? potiona najgorsze ze nie by?o na hotkeyu... I dnooo aol z blssami w plecy xD

/\ Jak kto? my?li ze to nie prawda to ma?e sprostowanie - knight ma du?o hp, a ?e resp by? pe?ny to sekunda i 3-4 dragi zebrane... no xd

Ostatnia edycja:

Bi?em demca up/down ( teraz ju? nie mo?na ;( ).
I tak bije sobie na hp ofc, zeszed?em na d?l. znowu g?ra patrze 6(7?) hp i ogie? mnie zabi? xDDD

Da?em exit na battle nie w??czaj?c wcze?niej czaru Magic shield i par? sekund po tym mia?em ju? chara offline :p.

Mi si? zdarzy?o .. nie by?o na dole Fire Elementali ani Fire Devili.. wchodz? na g?r? zabijam i czerwone hp mi zosta?o schodz? na d?? i ded.. dobrze,?e nikogo nie by?o :P

Wi?c tak. 42 Knight, skillowa?em na slimach i tam si? te? wylogowa?em. Potem si? loguje...patrz? kolejki 100+. Wi?c wchodz? na neta itd. zapomnia?em, ?e si? logowa?em i slimy mnie bi?y i by?y i tak w?a?nie pad?em.

Duzo mialem glupich deadow ;p Najglupszy to chyba na starej tibii jak bylem newbie mialem 20 lvl poszedlem afk i zlurowali beholdera pod dp thais i padlem ;)

Status
Zamknięty.
Do góry