• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

"Najg?upszy" dead na mainie

Status
Zamknięty.
Odp: "Najg?upszy" dead na mainie

Expie sobie na dc juz kilka godzin jakies 20 % do lvla czuje ze sraka mnie cisnie wiec chcialem jak najszybciej do kibla bije sobie tarantule wyszlem do gory stanelem afk poszedlem do kibla wracam a tutaj na ekranie you are dead patrze zabil mnie scorpion ktory respi sie niedaleko dziury xD i mialem srake zamiast lvla ;d

Kiedys jak zaczyna?em gra? niewiedzia?em co to poh xD
Wybralismy sie z kumplami przed temple na pohu ..
a Tam niezuwazylem Gs Hole Oo:D a tego syfu bylo tak w Chohoho narulowane z pad?em chyba OO?! zanim wlaz?em do dziury xD :D mas Combo w 0.5 sec xD albo mrognieciem oka doslownie nic niezdazylem zrobic chyba wtedy mialem 23 kina. xD jak pamietam albo 35 niepamietam xd

101 ek na demonie. POszed?em... bij? go... patrze coraz mniej ?ycia mam... Zagl?dam do bp... a co tam? 500 brown mushroms... stracilbym tylko grzybki, a aola mialem :curse:

A ja w?a?nie przez g?upiego deda nie gram na rl :)
by?a p??na godzina co? oko?o 22-23 bardzo pobudzony bo mia?em zamiar w?a?nie sieka? nock? mym 34 Sorcem na xerenie.
Obkupi?em si? na maxa W AB zabra?em ze sob? moje ukochane boszki i d?u?ej nie czekaj?c po?piesznym krokiem pogna?em w stron? dc ,gdy ju? tam dotar?em bez chwili wachania zacz??em expi? po prawej stronie Dc ,monotonie zabija?em slimy,Ghule,roty i ro?nego rodzaju potwory.
Gdy ju? dobi?em 35lvl uda?em si? na ghule ?eby zarobi? wi?cej kaski wszed?em w dziur? i zacz??em zabijam ghule,Szkielety gdy przeszed?em ju? przez ca?y kanion guli i szkielet?w postanowi?em zrobi? sobie herbatk? ,
wi?c poszed?em na sam koniec respa ?eby tam po AFK'owa? gdy ju? by?em na samym ko?cu zosta?em zaatakowany przez 2 szkielety i ghula zabi?em szybko ghula i zostawi??m te 2 szkielety z my?l? ,?e mnie nie ubij? ,i? chcia?em i?? tylko nastawi? wod? na herbatk? ,
wracaj?c dumny ,?e dobi?em lvl patrze w monitor przez jaka? chwil? z my?l? ,?e mi si? przewidzia?o ,
jeszcze raz spojrza?em na monitor.
-KURWA PAD?EM
-JAPIERDOLE
-KURWA MA?
-PIERDOLONA HERBATA!
strasznie wkurwiony odsuwam tabliczk? u are dead ,?eby si? dowiedzie? kto mnie tam dziwkarsko zajeba?
patrze i nie mog? uwierzy? w to ,?e zajeba? mnie DEMON SKELETON...
Strasznie zmieszany zalogowa?em w ab ,patrz? na moje Eq i kurwa baszk?w nima ,wtedy wszed?em w panel sterowania i Wykasowa?em tibie :)

Ostatnia edycja:

M?j g?upi dead polega? na tym, ?e da?em si? zaci?gn?c do podziemi Kazo na 9-10lvl. By? tam mino mage. Mog?em uciec ale przy samych schodach mia?em laga do 10 minut. Gdy przesz?o patrze "YOU ARE DEAD". Potem na jaki? czas odinstalowa?em Tibi?.

M?j g?upi dead by? te? w?cipski. D?uuugo szuka?em 38 lvlem gsa na poh, przygotowana utamka du?o pot?w i nagle kick ko?o schod?w ?wi?tynii i loguje si? w Venore w ?wi?tyni ale kumpel na szcz??cie zabra? poty i na dodatek halisotrm polecia?.

Tego nie przebijecie mialem 100lvl sorca kolo 40 bp manasow 25bp potkow i przechadzam sie po thais (to byl swiat pvp-enfo) odchodze od kompa (przeciez nic sie nie moze stac jestem w Thais) zjesc obiad chcialem potem patrze a tam ekranik tibi ale bezemnie tylko tam gdzie sie loguje no i patrze w statystyki a tam pisze ze jakis 45 lvl mnie ubil!!!

id? sobie z kazoo do thais i jaki? 45 palek pk w??cza i mnie prawie hituje to kit z tym przeprosi? mnie to biegn? dalej biegn? i jaki? kole? sobie fire fieldem czy jakim? takim si? bawi? rzucaj?c go i lurujac monstery a ja jak ostatni debil na to wpadam xD i wiecie co dalej by?o :P(PS: rzuci? dooko?a siebie te fieldy xD)

A ja se Expilem na guardach w kazo :/ no i mi sie zachcialo siku no to se m?wi? p?jd? gdzie? daleko i mnie ?aden nie dupnie... wracam po kilku sek i pisze U are dead .. :/ ale to moja g?upota i troszk? przez przypadek w zielem nei swojego (le?a? se plecak z kasa i nikogo nie bylo No to se go wzielem. co mi tam potem mia?em Hunta u 60 knighta odda?em mu ten bp i all ale dalej mnie tam pk i jaki? 36 sorc mnie dupnol :/ )

Ja skillowa?em na rotwormach. M?j kolega ?ci?gn?? armor i zapomnia?em za?o?y?. Skilluje skilluje i poszed?em na chwilk? do drugiego pokoju. Przychodz? a tu "You are dead"

Raz ucieka?em przed GSem na pohu i wpad?em w dziur? z Dragiem (18 druid)... Nie mia?em liny przy sobie :D

@up
?a? 18 druid na GS, o.O :>

@topic
Heh takich ded?w z mojej strony mo?na by wymienia? przez 6h.
Ka?dy na pocz?tku, nie pami?ta? dok?adnie np. HotKey's, i jakie czary do czego s?u??.
Hmm dok?adnie, 16 knight, przez pomy?k? posz?em na POH, i tu pufff, 2 GS'y? I co by tu zorbi??By?em na tyle m?dry ?e walczy?em, Rycerz :>
No i pad?em gdzie? po ok. 13 sek. Ale Git, Tibia Is Only Game.
Teraz mi si? to nie zda?a, i dobrze :P

Oczywi?cie ja jako wtedy "do?wiadczony" gracz (bo wtedy gra?em ju? 1.5 roku :P) skillowalem r?cznie a nie na bocie. Skillowa?em na noob charze 11-13lvl knightcie (nie pami?tam dok?adnie), by? to ?wiat Nova (PvP), skilluje sobie i przy okazji czytam jakie? tam forum. Przywo?a?em tibie z paska ?eby da? atak na nowego beara, patrz a tu REDhp i nawala mnie 8 druid z snakebite rod a obok niego stoi 20 paladyn i si? ?mieje. No to ja zacz??em spamowa? "exurk?" ale na niewiele si? to zda?o bo ten 20 palladyn si? do??czy? i nie zd??y?em nawet dobiec do schodk?w 6sqm dalej ;(

Zaliczy?em te? "combo" dead?w :P Poszed?em sobie innym noob charem na Ghoustland. By? to 23 paladyn. Po drodze, ko?o wyvki znalaz?em deada i Guardian Shield :D, no to wr?ci?em, od?o?y?em j? do depo i ide dalej ucieszony ide dalej. Chcia?em poexpi? i wykona? questa na "to co?" (nie pami?tam co to), co by?o potrzebne do przedostania si? na Isle of the Kings. No to ide sobie przez ten ghoustland ale szed?em "ciut" za szybko i na skrzy?owaniu jakich? dr?g ( :P ) zlurowa?em DSa i kilka ghouli, otoczy?y mnie, pomyli?em hotkeye i "You are dead". Wylecia? m?j w?asny Guardian Shield (zrz?dzenie losu). Patrz a tu ?wi?tynia w Thais. "ku*wa". musia?em lecie? znowu do Carlin. Dolecia?em biore "lootni?t?" Guardianke i na ghoustland po mojego loota. I nie zgadniecie... Lecia?em tak szybko, ?e lurn??em jeszcze wi?cej potwor?w i dead tu? obok poprzedniego. Ale si? wkurzy?em... I sko?czy?em gra? na ca?e 2 godziny :D A p??niej zrobi?em sobie jakiego? innego chara :D

Wracam z barbarian?w na svargrond, pod mostem poszed?em si? odla? patrze na ekran zloorowane mamuty spamuje hota ale za pozno i ten wkurzajacy napis **You Are Dead**

expie expie na dwarfach i nagle bot wyje na OTSie, zaczynam si? bi?, okolo 20 minut, patrze na real, zabity przez 9 sorca... moj level 29

Ja mia?e?em deda przez mojego brata :/
Mia?em 150 RP teraz go ju? nie mam sprzeda?em.

Patrze podchodzi do mnie jaki? noobek (23lvl Knight)
M?wi do mnie cho? pa?o cho? sie la?
to ja do niego no to cho? mam cie na szcza?a
Poszed?em tam ko?o statku w Thais i m?wie chcesz z SD ?
on do mnie ta , wal i tak mnie nie ubijesz.
zaznaczy?em go dwa raz SD noobek ?pi
potem , Dzwonek do dzwi , ide otworzy? (zostaw?em chara z White Skullem) ko?o statku.
Przychodze z powrotem a tutaj m?j lulubiony napis YOU ARE DEAD

No my?la?em ?e rozwale ten komputer.
Ale mia?em Aola ;)

Ja nie jestem z tych co jak dedn? , to normalnie robi? atak na komputer na ca?y pok?j wszystko niszcz? (to s? noobki jak tak robi?)

M?j najg?upszy ded to zabi?i? mnie przez 8lvla palla
mia?em 48 sorca postawi?em sobie monka gdzie? na zadupi jakim? i poszed?em na 20min gdzie? patrze a mnie 8 pall pekuje zosta?o 15 hp biegn? ju? do klawiatury a tu dup nasz ulubiony tekst You Are Dead
Straci?em wtedy blue robe,crown legs i bp za 50gp :P bo ca?? kas? mia?em w depo.
ale na szcz?scie odzyska?em blue robe i crown legs bo napisa?em do tamtego go?cia ?e jak to b?de go ca?y czas pkowa? i po 10 minutach straszenia go tak si? spenia? ?e odda? mi te moje rzeczy i od razu si? wylogowa?

raz przyszedl do mnie kumpel wlogowal sie na swojego 42rp poszedl sie za przeproszeniem odlac a ja oczywiwiscie dorwalem sie do jego chara :) stalem sobie niedaleko dp a tu prosze nagle jakis team 20lvle + zaczely mnie nawalac z run i z boltow (wtedy runy niebyly od lvla)
hotkeye nieustawione i nawet niezdazylem otworzyc bp a tu napis YOU ARE DEAD. kumpel jak wrucil byl lekko zdenerwowany :p

Ja kiedys na zamku bawilem sie w ropanie Breserkera i Guarda i mnie kiedys otoczyly z 2 stron nie mialem potionow no to leje guarda (i tu moj blad bo zerk ma mniejsza obrone) zjehalem go do reda a zerk mi hita 244 i You are dead ^^

M?j najg?upszy dead by? wtedy, jak by?am jeszcze totalnym newbie.
Pami?tam, ?e to by? czerwiec 2008. Bawi?am si? w odkrywanie mapy swoim ?wie?o upieczonym 8 lvl paladinem. Wali?am wtedy z...mace.
Widz? jaki? stateczek i ludzik (to by? npc co wozi na Fold?, Veg? i Senj?). zagaduj? do niego "hi" i p?yn? na Veg? (spodoba?a mi si? nazwa).
Wchodz? na resp wyvern, widz? dw?ch ludk?w 30 lvl +. Bili akurat jedn? z nich. Zobaczyli mnie - 8 lvl newbie. Zeszli z respa i zostawili mnie sam na sam z rozw?cieczonym potworem. Pr?bowa?am ucieka?, ale upicie + zatrucie by?o silniejsze ode mnie.
Pad?am na miejscu, a tamci gracze wr?cili i zabrali to, co mi wypad?o (jakie? ?mieci, ju? nie pami?tam co).

Status
Zamknięty.
Do góry