• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

"Najg?upszy" dead na mainie

Status
Zamknięty.
Odp: "Najg?upszy" dead na mainie

57 EK expilem na yalahar orki i chcialem juz wracac to byl doslownie ostatni zerek a ja mialem 260 hp. Szkoda mi bylo tego jednego manasa i skonczylo sie to strata 1 aola xD dostalem za 120 i 140 ;<

Kto? zlurowa? Beholdera na fibuli i spamowa? Skeletonami ?e mnie zablokowa?y/otoczy?y i nie ogarnia?em sytuacji i pad?em w dodatku kolega mnie bloczy?.

M?j kolega mia? na sobie mpa i poszed? knight'em na dragony, a tu blocker :O nom i po mpa... wyda? 30cc za niego x(

Zaliczy?em kiedy? deda przez swoj? g?upote. Poszed?em expi? na gs'y na poh , ubi?em ich pare.W ko?cu dosz?o do takiej sytuacji ?e musia?em wzi??? 3 gs "na klate" (48 palek skile 82/76) gdy zacze?em wciska? hotkey'a z manasami zauwa?y?em ?e w og?le ich nie pije. Na ucieczk? by?o za p?zno wi?c owned (na szcz??cie mia?em aol , bo nosze b dobre eq) , w temple dowiedzia?em si? co by?o przyczyn? , mianowicie kupi?em manasy na 50 lvlO.o . Niech Moja sytuacja b?dzie przestrog? dla innych i niech zawsze sprawdzaj? co kupuj? ;/ .
Pozdrawiam

hahaha xD dobre xD

M?j kumpel pad? na 43 levelu od elf scouta z 2 bp mp :D
A ja najg?upszego dead jakiego zaliczylem to chyba ja mialem reda bezz EQ i napad?y mnie Cave Raty :D

wcisneli?my 60 ek ?e kr?l daje golden legs jak si? napisze Fag Legs dosta? za 99%hp i dobili?my go z kumplem z lmm'a 11 druidami :D

Ja na mojim 29 zy 28 chyba sorku(niepamientam dawno to by?o) pad?em na slimach.Expie w Port Hope i osa mi wlecia?a do pokoju zaczo?em ucieka? i jak przyszed?em to juz mnie zabi?y:p

Natomiast ja wciska?em hotkey z hp i dopiero po ?miercy zroientowea?em si? ze mia?em je pod f3 a nie f4 :p

I ja si? wypowiem :d maj?c 400+ hp, full kasy najs eq lata?em na expie z 140 hp <lol2> podlecia? jaki? sork z ~50 i mnie na sd wzi??, to chyba najg?upszy dead w mojej karierze, zazwyczaj jak gram staram si? panowa? nad wszystkim , a tu szkoda by?o 1 potka :d

mialem 2bp life potkow
i huncilem huntera
mialem laga i exhausta strasznego
i normalnie gostek mnie bloknal i padlem

Lecialem se przez wiatr z carlin do thais,,, cicho ,,, zatrzymalem sie u wizyty na herbatce u ds :D no i lece mijam kanion przelaze przez most dwarfow... ( 118 lvl )

no i patrze ja 15 bp great heal potion :D alle .. leci o ko... 251 rp :D i mnie na 5 hitow sciagnol :D nie zdazylem sie nawet uhnac :D bez aol mms/i caly bp poszedl :D i 5cc w bp bylo:D ogolny dla niego locik to jakes 200k :D

Szed?em 8 lvl do carlin zrobi? questa tibia tales na pere?ki, i ide na slimy nie mia?em potionk?w i mia?em nadzieje ?e ubije tego slima ale ja by?em knightem i bi?em z bliska to bili?my si? tak a? w ko?cu byli?my na redzie i ja go ubi?em pierwszy ale jego klon zamiast znikn?? to do mnie podszed? dobi? mnie i znikn?? xD

Ostatnia edycja:

Ja na mojim 29 zy 28 chyba sorku(niepamientam dawno to by?o) pad?em na slimach.Expie w Port Hope i osa mi wlecia?a do pokoju zaczo?em ucieka? i jak przyszed?em to juz mnie zabi?y:p
Heh ta wypowidz najbardziej mnie rozsmieszyla ;p
Ja juz napisalem swoja historyjke ;p
Ale ta jest godna pozalowania xD(ale o takie w tym temacie chodzi xD)
:up::up::up::up::up::up:
Jeszcze co do innych...Napisza 1 zdanie w dodatku bez sensu...
Ten temat nie jest dla bicia postow...Jezeli wam sie nie chce opowiadac to nic nie piszcie...

Egh.
Nie nazwa? bym tego g?upim deadem, tylko ?a?osnym bo to wy sami sobie zaszkodzili?cie skoro afkowa? kto? powinien by? chyba o ile wiem na to przygotowany przecie? wiadomo, je?eli nie by? to tylko on sam sobie jest winien nie umiem tego inaczej wyt?umaczy? w og?le temat raczej bezsensu.

Ja padlem na 1 gs a mialem 3 bp strongow tylko ze dzien wczesniej padlem i mialem 49lvl a strongi od 50 sa i nie pil mi ich

Moj najglupszy ded to jak na jakims ots 500lvl bylem z kolegami na dragach(bylem sorcem)full manasow i potionow ide sie odlac i jak wracam to nasz slynny i ukochany tak przez wszystkich tibijczykow napis :"You are dead":curse::curse::eek:
i zeszlo mi do 356lvl bodajze i b turban okolo 10000k cc i jakies pare dobrych ruzdzek poszlo w cholere...

O jezu ja moim 93 ek padlem od posion spidera bo mana mi sie skonczy?a i mie?em 12 hp a nie mia?em potek ;/

Smier? knightem na 76 lvl by poison spider na trainie, podczas ostrego laga (trwaj?cego z 15 minut spokojnie).. Jak to si? sta?o, do tej pory si? zastanawiam ^^

ja padlem na 15 lvlu na cyklopach majac 2 bp potow ale zal mi bylo ich uzywac xD i stracilem je + ded XD

To by? m?j pierwszy raz kiedy ustawia?em bota (tibiaauto) porobi?em par? waypoint?w, ustawi?em jakiego loota ma zbierac, itp Jako miejsce wybra?em sobie "Camp troll" te trolle niedaleko Dwarvenbrige (na wch?d).Wpisa?em na list? potwor?w jakie ma atakowac: Troll, Troll Champion, Snake, Slime, Minotaur Mage, Minotaur Archer. Zostawi?em postac na bocie na noc przychodz? rano w?aczam monitor...a tam zamiast mojej postaci widz? g??wne okno Tibii (to gdzie passy wpisujesz)...my?l? sobie...wtf ? logam si? i co ? Jestem w temple w Carlin! Z eq polecia?o prawie wszystko ;/ Wchodz? na Tibia.com bo chcia?em zobaczyc na czym pad?em i tu si? bardzo zdziwi?em...zabi? mnie Bug :curse:
Pow?d ? Nie wpisa?em go na list? potwor?w do atakowania ;D i pewnie mnie otoczy?y ze 3-5 no i dead.
Teraz zawsze jak ustawiam bota to upewniam si? jakie potwory wyst?puj? na danym terenie ;p

Status
Zamknięty.
Do góry