What's new

Nie wiesz, czy mo?esz komu? ufa?? - Sprawd? go!

tibialogin

Advanced User
Reaction score
22
Odp: Nie wiesz, czy mo?esz komu? ufa?? - Sprawd? go!

kolejny przyjemniaczek to Zavuzo wyciaga od ciebie prace wszystko dobrze ladnie po czym cie banuje na ip ignoruje na gg i koniec nie polecam go

Debski

Senior User
Reaction score
257

paladyn3012.
Chcia? by? mapperem w projekcie Asterion World, lecz jak GregoRex zg?osi? mu przyk?adow? prac?, powiedzia? aby?my dali mu ca?? map? i tam dorobi. Wiadomo, ?e by ukrad? i si? wi?cej nie pokaza? :). Odradzam tego pana.

Xart Irok

Senior User
Reaction score
410

Xart Irok.
Niewiem czy mu ufac; )
Poniewa? dopiero co mnie przyj?? do teamu i da? prace dosyc du??.
Zapytalem czy chce zdjecia odpowiedzial ze odrazu cala prace;p
Moze znacie go dobrze to odpowiedzcie;PP
napisal ten ktoremu mozna ufac wpier szuka team potem sie zapisuje do jakiegos a na nastepny dzin patrze ze tworzy swoj projekt to jest bardzo ciekawa historia a co do tego co tu napisale to ladna kolorowanka nic dodac nic ujac

tibialogin

Advanced User
Reaction score
22

GM Devil
ok zgadzam sie z kolesiem 2 down "Mo?e nie tyle oszust co po prostu z?y wsp??pracownik"

Last edited:

GM Devil

Advanced User
Reaction score
10

Why?

Zapytaj si? gracza Paolos i Tapemapper. a sk?d ty mo?esz wiedzie?? nie robi?em ci skrypta to zamilcz...

Paolos

Advanced User
Reaction score
11

Bardzo prosz? mnie tutaj nie poleca?. Jak dla mnie to kolega te? nie jest jaki? super do wsp??pracy- niby napisa? jeden skrypt, fajny ciekawy. Poprosi?em go o napisanie innego - po przyj?ciu do teamu - ten znika?, p??niej pono? nabija? lvl na realu a na samym ko?cu odszed?...

Mo?e nie tyle oszust co po prostu z?y wsp??pracownik.

Matash0

New User
Reaction score
0

Fluos2?
Mo?na mu ufa??

GregoRex

Senior User
Reaction score
94

Fluos2 = Oszust!
Pokazuje nie swoje prace jak chce do kogo? do??czy?, a jak ju? do??czy, to Ci daje mapy z neta i potem nie odpisuje na GG. Niestety uda?o mu si? mnie oszuka?, da? mi mapy Pumby, kt?re pobra? z otserv.pl.
Mam nadziej?, ?e nikt mu ju? wi?cej nie zaufa.
Pozdrawiam,
GregoRex.

PS. Mam na to wielu ?wiadk?w i na upartego znajd? linki.

Kuzyn

Dziad.
Staff member
Reaction score
166

Fluos2 = Oszust!
Pokazuje nie swoje prace jak chce do kogo? do??czy?, a jak ju? do??czy, to Ci daje mapy z neta i potem nie odpisuje na GG. Niestety uda?o mu si? mnie oszuka?, da? mi mapy Pumby, kt?re pobra? z otserv.pl.
Mam nadziej?, ?e nikt mu ju? wi?cej nie zaufa.
Pozdrawiam,
GregoRex.
PS. Mam na to wielu ?wiadk?w i na upartego znajd? linki.

Podtwierdzam, nie ufaj mu.

Squidy

Advanced User
Reaction score
22

Kla173=oszust, z?odziej

Na pocz?tku by? taki warunek. Ja daje mu sw?j serwer, on go hostuje - ja dostaje pieni?dze z dotpaya bo udost?pniam swojego dotpaya.
Przez 2 tygodnie wy?udza? odemnie o update, po 3 updatach powiedzialem stop. Wtedy wywali? mojego dotpaya, blok na gg i na ko?cu - pierdol si?, elo.

Tak?e grubo nie polecam ani jego, ani jego serwera: extremeots.eots.pl

Reaction score
0

Matr!x

Oszust zaproponowa? pozycj? pisarza i po jakim? czasie gry napisa?em dla niego kilka prac,nagle znajomo?? si? urwa?a na gg niedost?pny 24h nie odpisuje na wiadomo?ci od 4 dni a gdy napisa?em mu prace to napisa? ostatni? wiadomo?? "dzi?ki,dobry jeste? oby tak dalej" no i koniec historii .. ;/ ;/ ;/

Aragornkk

Senior User
Reaction score
44

Mam pytania co do u?ytkownika
Arts18
Czy mo?na mu zaufa?? I czy jest dobrym maperem>?<
Po ostatniej pr?bie kradzie?y mapy jestem mocno wyczulony -,-

walukasz

Advanced User
Reaction score
16

Gaumer - skrypter m?wi ?e umie wszystko...
uwaga na tego pana...

wys?a?em mu source, ?eby mi co? tam doda?, powiedzia?, ?e to zrobi
przez kilka dni mnie ignorowa?, potem zablokowa? mnie na gg
zrobilem nowe konto napisalem z innego numeru "Witam" odpowiedzial.
Zapyta?em dlaczego mnie zablokowa? i mnie zablokowa?...

dodo993

Advanced User
Reaction score
8

Stwierdz? to oszustwo w kilki zdaniach.

Zosta?em oszukany prze kolege o nicku maska1991. Oferowal on serwer dedykowany. Najpierw byly problemy z systemem. Wczesniej robila go pewna osoba, ja chcialem miec system od nowa. Doprosilem sie tego po 4 dniach. Po tym terminie robilem OTS okolo 2 dni. Byl gotowy do odpalenia. Gdy wszystko skonczylem wracam do domu- hasla zostaly zmienione. Jak szanowny kolega napisal nie wywiazalem sie z terminu. Termin nie byl ustalony gdyz stwierdzil on iz na czasie mu nie zalezy. Tak oto kolega zablokowa? mnie na gg i wykozystuje moje projekty na ip cebergia.pl.

Pisze to aby przestrzec innych przed tym podobnym oszustwami.

Chcecie zrobic komus cos na dedyka badz hosta- dowiedzcie sie najpierw co to jest za osoba. Bo moze sie ona okazac oszustem i zlodziejem.

GregoRex

Senior User
Reaction score
94

Mam pytania co do u?ytkownika
Arts18
Czy mo?na mu zaufa?? I czy jest dobrym maperem>?<
Po ostatniej pr?bie kradzie?y mapy jestem mocno wyczulony -,-

Mo?esz mu w pe?ni zaufa?. Osobi?cie znam go?cia i jest on osob? pe?n? zaufania i je?eli chodzi o jego mapping, to na prawd? jest w tym dobry. Kieruje on mocnym projektem, co mo?na zobaczy? po temacie w dziale Zapowiedzi. ;)

Dranzerpl

Advanced User
Reaction score
16

U?ytkownik Ovner - Chcia? mi wykra?? silnik a na ko?cu jak odrzuci?em podanie, napisa? ?e z hakuje mi ots'a jak b?dzie full ludu :D a oto screen :D (Chcia?em go wrzuci? na ?al.pl) :

adamigo

Advanced User
Reaction score
16

Nick - dorian1111
Oferowa? si? za hostera. Ukrad? serwer twierdz?c, ?e nie zgadza si? z opisem i uciek?.

Jozo16

Advanced User
Reaction score
8

Jozo16, robilem mu mape sam do NarutoOTsa 1-2 Miesiace powiedzial ze bedzie chostowal itp. jak skonczylem to wyzwal mnie od Chu...,Ku... i napisal Pier...sie i mnie blakol na GG :p

Yy?Robi?e? mi mapk? tydzie? i powiedzia?em elo ,a OTS i tak ruszy? bez Twojej pomocy i nic przeze mnie nie straci?e? i nie chuj bo co? czasu nie mia?e? wi?c przymknij ryj!

P.S Na tym forum to 80% to z?odzieje i lamusy ,kt?rym nie warto ufa?.Ka?dy si? podaje za kogo? kim nie jest :).No mo?e nie ka?dy :).Jak znajd? jakiego? oszusta a najwi?cej ich w dziale Kupie ,Sprzedam i Zamieni? oraz Zespo?y :)

Last edited:

Kamil

Wielki powr?t
Reaction score
236

Zg?aszam u?ytkownika Ferpo czy te? Counter Max (jedna ta sama osoba), ?e jest on g?wno wartym pomocnikiem do czegokolwiek. Mia? 5 dni na stworzenie kawa?ka mapy i nic nie otrzyma?em, po dalszym pr?bach kontaktu u?ytkownik zablokowa? mnie na Gadu.

Nie ma co zatrudnia? wi?cej takiego ?miecia.

Badek to r?wnie? osoba niespe?niaj?ca ?adnych wymog?w. 0 kontaktu mimo zg?oszenia si? do projektu. Nie polecam na przysz?o??. A prace to wielkie dno.

Last edited:

Nazzgul

Active User
Reaction score
9

Pragn? zg?osi? u?ytkownika o nicku damian_nec. Oferowa? si? z hostingiem na dedyku, gdy ju? dosta? silnik z map? zacz??o si? kr?cenie, ?e co? nie dzia?a itp. ci?gle z czym? by? problem. Jaki? czas temu kontakt si? urwa?. Dzi? przegl?daj?c forum zauwa?y?em ?e odpali? ots na kt?rym umie?ci? przerobion? moj? map? bez mojej zgody.
Pozdrawiam, Nazz~