Odp: Nie wiesz, czy mo?esz komu? ufa?? - Sprawd? go!
Witam, uwa?ajcie na God Michciu. Oszuka? mnie tym, ?e napisa?em na forum, ?e szukam HOSTERA. On napisa?, ?e mam napisa? na jego GG, no i tak zrobi?em.
Chcia?em aby zrobi? mi OTSa i pom?g? mi w tym. Powiedzia?em, ze wszystko ma by? na mnie, tzn: Dotpay. Powiedzia?, ze b?d? mia? dost?p do OTSa. A ja si? spyta?em czy b?d? m?g? robi? na nim co chce, on powiedzia?, ze tak. No i da? mi stron? allegro z OTSem, wi?c ja na drugi dzie? zakupi?em ten OTS i da?em mu go. On m?wi?, ze go robi, wi?c czeka?em, a? zrobi, a i do tego nie za ka?dym razem odpisywa? na GG. Ju? co? mi si? nie podoba?o. M?wi?, ?e zrobi? OTSa i ?e w poniedzia?ek b?dzie start o 18.00. Wi?c dochodzi?a 18.00, a ja nie mia?em IP do serwera i pisa?em, ?eby mi dal no, ale nie odpowiada?. Na drugi dzie? pisze, ?e mamy ju? 69z?. A ja mu napisa?em, ?eby da? mi ju? te IP, ale zn?w ju? go nie by?o. Na drugi dzie? napisa?em mu, ?e oszustwo jest karalne, ale zn?w nie napisa?. A zapomnia?em, ze jak ju? ten ots wystartowa? prosi? mnie bym wys?a? mu SMS warto?ci 10 z? by serwer mia? ko?c?wk? net. No to ja napisa?em mu, ze nie wy?le dop?ki nie da mi dost?pu do serwera. To da? mi passy na gm, no to ja m?wi?, wida?, ze kole? mnie nie oszukuje, wi?c wys?a?em go. Na kom?rce mia?em 60zl a si? okaza?o, ?e po wys?aniu SMS zosta?o 30zl, czyli oszuka? mnie, ale nie odzywa?em si? nic. 3h po wys?aniu SMS napisa? ile gra ludzi, i jakie? dziwne cyfry. Nast?pnego dnia napisa?em mu, ze ma mi da? IP serwera, to on napisa?, ze przecie? podawa?em mu nazw? strony, a ja mu da?em nazw? "Tusteria", wi?c pisze daj IP bo tamte nie dzia?a. Wi?c dal IP legionots.pl, a ten serwer wystartowa? 10.09.2010, a ja napisa?em pierwszy raz do God Michciu 15.09.2010. A i zapomnia?em doda?, m?wi? mi od pocz?tku, ze ma 2 serwery na dedyku i znajdzie si? miejsce dla mnie. A i teraz zauwa?y?em, ze ten serwer co mam to teraz nim on handluje.
Wi?c oszuka? mnie w;
- Nie zrobi? w og?le OTSa
- SMS mia? kosztowa? 10zl, kosztowa? 30zl
- Poda? IP innego serwera
- Oszuka? z liczb? graczy
PS; Nie napisa?em wszystkiego w czym mnie oszuka?. A i uwa?ajcie na niego.