What's new

Nie wiesz, czy mo?esz komu? ufa?? - Sprawd? go!

Crimson008

Advanced User
Reaction score
9
Odp: Nie wiesz, czy mo?esz komu? ufa?? - Sprawd? go!

Black97 - Najpierw chcia? do??czy? do projektu. Gdy mu sie nie uda?o, za?o?y? w?asny temat. Najpierw pr?bowa? mnie wkr?ci? i wyzyska? ze wszelkich materia??w. P??niej podes?a? mi fa?szywego skryptera. Na szcz??cie dosta? jedynie jeden dokument i si? wyda?o. Nie radz? wsp??pracowa? :)
PS: Owszem ma ju? bana, ale ca?y czas wida? inne projekty opr?cz Magic OTS na ten temat :D
Gdy dowiem sie nicku skryptera na pewno podam.

Dranzerpl

Advanced User
Reaction score
16

Kolejny oszust: Crimson008
Chcia?bym si? postawi? w obronie u?ytkownika z tego forum Black97 (Ma bana)
Crimson008 napisa?em ci na PW ale tutaj te? napisz? :) Jeste? zazdrosnym oszustem, a mam gg do blacka, a on wys?a? mi to:
Code:
od pocz?tku dawa? mi si? we znaki bo , jego plan nie wypali? a m?j
kolega by? w teamie ...Oskar?a mnie o jaki? informator?w kt?rych nie
mam :/ a wog?le sam robi 10 team?w i ?aden z nich nie wypali ja
bynajmniej mam 1 g??wny i najwa?niejszy i to si? liczy jak chcesz to
wierz mu ale jak wspomina?em prawda wyjd?ie na jaw
Widzisz to by? drugi post.
Teraz pierwszy:
Code:
po 1. nie jestem oszustem a crisom co? od pocz?tku kombinowa? ?eby m?j projekt upad?
Jak chcesz to mu wie? ale za nie d?ugo prawda wyjd?ie na JAW
Zauwa? ?e on ma dopiero 12 lat. Nie posiada rozwini?tej dedukcji, a s?dz?c po rozmowach z nim to na pewno nie zrobi tego:
Code:
Najpierw pr?bowa? mnie wkr?ci? i wyzyska? ze wszelkich materia??w. P??niej podes?a? mi fa?szywego skryptera.
O ile dobrze wiem sam nie znalaz? skryptera, a od dobrego ?r?d?a wiem ?e chcia?e? wykra?? kilka skrypt?w i grafik?...
Code:
Nie dowiesz si? o jego nicku, bo tego skryptera nie ma :) Odpu?? se k?amstwa. Aha czemu mu wierz??
Code:
Ja nic nie kopiuje przysi?gam na Boga z rek? na sercu !!
To mi wystarczy :) a dwunastolatkowi z dosy? dobr? gramatyk? i ortografi? mog? zaufa?.
Pozdro. Chyba wszystko wypisa?em.

*Dedukcja-Logiczne my?lenie.

@down
1/2 mojego ?r?d?a :)

@down2
Code:
PS: Black mo?esz pr?bowa? oszukiwa? i wysy?a? na forum swoich zwolennik?w (tez ich troch? mam, mo?e zobaczymy kto wi?cej?), nie wyjdzie Ci ten projekt, my ju? mamy naprawd? wiele. I poza tym juz nied?ugo pierwsza zapowied? na forum
1. Nie jestem zwolennikiem.
2. Sam si? wkopa?e?, bo mo?liwe ?e obydwaj m?wicie prawd? lub k?amiecie "Nie wyjdzie ci ten projekt" mo?liwe ale sk?d wiesz, widzia?e? go? Oraz macie zwolennik?w, ale do czego? do oszustw. Jednak?e ju? wol? si? nie wtr?ca? do tego ale jedna osoba to noob. Ten noobek nie b?dzie mia? po co wchodzi? :) Wy?api? go. Sposob?w mam du?o.

PS. Crimson mo?esz napisa? ile masz lat? U?atwi mi to bardzo =)
Aha piszesz ?e gdybym zna? si? na fachu wiedzia?bym ?e napisa?e? temat do projektu? No i co?

@EDIT
Zaczynam Blacka97 podejrzewa? w 89%

@Przemo10
Dzi?ki :p Wpatrzy?em si? w wiadomo?? od blacka i tak mi utkwi?o na pierwszym miejscu ;/

@Blade
DOCZYTAJ! Ja ju? nie uczestnicz? w tym projekcie! a poza tym to nie ja przysi?ga?em ^^ Ogarnij si?... Zapewne sam masz 13 lat :>

Last edited:

przemo10

New User
Reaction score
0

(Jestem kumplem i pomocnikiem Black97)(Znamy si? jeste?my z tej samej miejscowo?ci)
Crimson008 - Najpierw chcia? pom?c projektowi Black97.P??niej okaza?o si? ?e chc? wykra?? kilka skrypt?w i grafik? . P??niej oskar?a? go o kopiowanie jaki? prac co wog?le nie kopiowa?..W tym przypadku nie zgodz? si? skrypter pisa? mi ?e nawet dla niego nie pracuje a spami mu teraz na GG ( mi tez i Black97).Nie radz? nale?e? do jego ?adnych projekt?w (bo nie wypal? a jak ju? wypal? i b?dziesz chcia? Gm'a za dobra mapk? da ci Bana na IP)

PS: Teraz ca?emu teamowi (Black97) spami na GG.
Kolejne dowody z k?d wzi?? t? list? czar?w po prostu ukrad? i wys?a? skrypterowi (NA 100% ta lista czar?w nie zosta?a napisana przez niego)
Wiem ze dostane warna za tego posta , ale chcialbym powiedziec ze ten pseudo team , poslal skryptera , ktory mial do nas dolaczyc , wykradl jeden dokument , a mianowicie liste zaklec , na szczescie nasz leader zdolal wykryc frajera . Nie polecam tego teamu , to banda klamcow , oszustow i zlodziei.

Last edited:

Crimson008

Advanced User
Reaction score
9

Crimson008 - Najpierw chcia? pom?c projektowi Black97.P??niej okaza?o si? ?e chc? wykra?? kilka skrypt?w i grafik? . P??niej oskar?a? go o kopiowanie jaki? prac co wog?le nie kopiowa?..W tym przypadku nie zgodz? si? skrypter pisa? mi ?e nawet dla niego nie pracuje a spami mu teraz na GG ( mi tez i Black97).Nie radz? nale?e? do jego ?adnych projekt?w (bo nie wypal? a jak ju? wypal? i b?dziesz chcia? Gm'a za dobra mapk? da ci Bana na IP)
Czy wy powariowali?cie z tym spamem na gg? Poka? mi screen z archiwum z moim numerem ^^. I ciekaw jestem jak mu dam bana na gadu-gadu. Co najwy?ej mog? was potraktowa? "ignoruj" i zamierzam gdy kt?ry? zacznie mi bluzga? przez komunikator.
Aha i Black97 nie dosta? si? do projektu, a p??niej oferowa? mi wsp??prace, nie odwrotnie. Mam na to dowody :)
Kolejne dowody z k?d wzi?? t? list? czar?w po prostu ukrad? i wys?a? skrypterowi (NA 100% ta lista czar?w nie zosta?a napisana przez niego)
Ta lista jest moja, szkoda ?e niekt?rzy nie potrafi? tego uszanowa?. I nie usprawiedliwia ich, ?e:
Zauwa? ?e on ma dopiero 12 lat.
a wog?le sam robi 10 team?w i ?aden z nich nie wypali ja bynajmniej mam 1 g??wny i najwa?niejszy i to si? liczy jak chcesz to wierz mu ale jak wspomina?em prawda wyjd?ie na jaw
Ten projekt to prowadzony przeze mnie pierwszy w mojej "karierze", do tamtego jedynie napisa?em temat jako pisarz, gdyby Dranzer rzeczywi?cie zna? si? na fachu wiedzia?by, bo powtarza?em to sto razy :) Aha i sam Black nie mia? tylko jednego projektu na raz.

PS: Black mo?esz pr?bowa? oszukiwa? i wysy?a? na forum swoich zwolennik?w (tez ich troch? mam, mo?e zobaczymy kto wi?cej?), nie wyjdzie Ci ten projekt, my ju? mamy naprawd? wiele. I poza tym juz nied?ugo pierwsza zapowied? na forum :)

PS 2: Gratuluj? Dranzer, ?e wierzysz gnojowi na s?owo :p
Jak chcesz to mu wie?
I wszystko jasne.

Pozdrawiam, Crimson008

@up: Lat mam 15 :)

Last edited:

Blade4Dragons

Active User
Reaction score
5

Kod:
Nie dowiesz si? o jego nicku, bo tego skryptera nie ma Odpu?? se k?amstwa. Aha czemu mu wie???

Kod:
Ja nic nie kopiuje przysi?gam na Boga z rek? na sercu !!

Twoje przysi?ganie na Boga nic nie znaczy, skad mamy wiedziec ze jestes wierz?cy ? Wy chcecie 2 stycznia robic beta-testy, wysmialem was kiedy to uslyszalem. Chcecie wystawiac serwer na domowym komputerze. Jestescie poprostu ?a?o?ni! Za?o?yli?my projekt, po kilku dniach , zagladam do dzialu Zespo?y, a tam Harry Potter ots v2. Pomy?la?em sobie, kolejne dzieciaki zak?adaj? team. Chcecie si? k??ci? to prosze bardzo, ale i tak wynik jest oczywisty. U was w teamie robia jacys nowicjusze(nie mowie o wszystkich), my mamy profesjonalnego grafika, kt?ry zrobi? logo dla Eternal Kingdoms, a to ju? o czym? ?wiadczy!

PS. Przemo, jak tacy mocni jestescie to dawajcie, ja sam na was dwoch , zobaczymy kto wogole przezyje ! Wkurwiajace dzieci neostrady.

@EDIT
Zaczynam Blacka97 podejrzewa? w 85% - widze ze jednak masz w sobie troche honoru.

Last edited:

przemo10

New User
Reaction score
0

Kod:
Aha czemu mu wie???
Kolego jak ty chcesz zrobi? ots'a b??dy ortograficzne:D.
Co do Crismon'a zhakowa? mi stron? co to ma znaczy? ? Zemsta czy co ? Kolejne dowody na jego g?upot? ...
Dlaczego to robisz ? Nikt nie wie...
PS:Dlaczego m?cisz si? przecie? to do niczego nie prowadzi

Crimson008

Advanced User
Reaction score
9

Zhakowa? stron?? Ty chyba chorujesz ch?opcze. A ten b??d jest wasz, bo Blade cytowa? :)
Sam sobie gwo?dzie do trumny wbijasz. Co do b??d?w, s?ysza?e? o czym? takim jak interpunkcja?

Blade4Dragons

Active User
Reaction score
5

Ja nie jestem pisarzem , nie musze miec poprawnej ortografii , jestem mapperem , kazdemu zdarzaja sie literowki , on ci strone shakowal ? hhahah. To swiadczy tylko o tym ze nie umiesz jej zabezpieczyc i jestes cienkim webmasterem. To juz ja wiecej umiem w html od ciebie! hahahaha.
Edit: to nie moj blad nawet , to te dzieci z waszego teamu. Kolejny minus dla was, jak wy chcecie z bledami ortograficznymi zrobic ots.

Lechu08

New User
Reaction score
0

Przemo,Crimson ci zhakowa? stron? tak? O ile si? orientuje to wasza profesjonalna domena jest na darmowym hostingu stron cba.pl,sprawdza?em przed chwil? wszystko gra,czasami trzeba pomy?le? za nim co? si? napisz? skoro po pewnym czasie wszystko odzyska?e? a wasza strona dzia?a to jak j? m?g? zhakowa? ? najprawdopodobniej by? to b??d wywo?any przez wasz hosting a po za tym co m?g? ci wykra?? skoro wasz szablon,forum oraz wszystkie dane zwi?zane stron? s? Gotowe?!,to nie ty robi?e? t? stronk? tylko w?a?ciciel hostingu.
Jak mo?na zhakowa? stron? kt?ra jest gotowa i opublikowana,my?l czasami co piszesz.:D

przemo10

New User
Reaction score
0

Chyba ty nie my?lisz co piszesz. Blade4Dragons ja nie pope?niam b??d?w ortograficznych w por?wnaniu do ciebie. A co do stronki ! ?al nie piszcie takich g?upot ?e stronki nie mo?na zhakowa? ! Wy si? dobrze czujecie ? Jak Crismon ma bardzo dobrego webmastera to dla czemu nie umia? by si? w?ama? do bazy danych ?:D:D:D:D:D

Nie k?am ?e spami? mi na GG !

7969545

14:27:49

cisnij szmato

PS:Mam ju? ca?y team Hogwart Ots.Tak wi?c wasze Magic nie Magic ots nie wypal? ?ycz? mi?ych sn?w

Last edited:

Crimson008

Advanced User
Reaction score
9

7969545

14:27:49

cisnij szmato
LOL
M?j numer jest inny ^^
Gratuluj? kreatywno?ci.
Jak Crismon ma bardzo dobrego webmastera to dla czemu nie umia? by si? w?ama? do bazy danych ?
Wszystko w porz?dku jedno pytanie: Po co?
Po gotowy szablon i kilka news?w. Nie rozbawiaj mnie.
Wierz mi gdyby moderator m?g? ukara? za g?upot?, to bana dosta?by? po pierwszym po?cie :)

Blade4Dragons ja nie pope?niam b??d?w ortograficznych w por?wnaniu do ciebie.
Nie??
A co do stronki ! ?al nie piszcie takich g?upot ?e stronki nie mo?na zhakowa? !
S?ysza?e? o czym? takim jak zasady pisowni na komputerze?
to dla czemu
Czysta "czesiowa" odzywka.
Mam wymienia? dalej?

Bez pozdrowie? dla Ciebie :)

Last edited:

Lechu08

New User
Reaction score
0

A co do stronki ! ?al nie piszcie takich g?upot ?e stronki nie mo?na zhakowa? ! Wy si? dobrze czujecie ? Jak Crismon ma bardzo dobrego webmastera to dla czemu nie umia? by si? w?ama? do bazy danych ?
Do Bazy Danych,cz?owieku ty chyba nie wiesz co piszesz,wiesz co to jest baza danych ?
Baza danych jest wtedy kiedy macie prywatny serwer czyli kiedy wasza domena jest wykupiona,natomiast wasza strona jest ju? na czyjej? bazie danych z kt?rej wy tylko korzystacie,wi?c kiedy wyst?pi jaki? b??d u cba.pl to wasza strona te? siada bo tam na ich bazie danych jest wasza strona,natomiast gdy macie prywatne hostingi i za nie p?acicie to otrzymujecie sw?j serwer i sami jeste?cie odpowiedzialni za wszystko.

Dranzerpl

Advanced User
Reaction score
16

Oszust Black97
Wycofuj? oskar?enie Crimsona i ko?cz? ten sp?r! Ot?? gdy waln??em argumenty blackowi napisa? do mnie tylko:
Code:
Black97
14:04:14
Nara
Mo?na sko?czy? sp?r, bo aroganckie zachowanie udowodni?o win? Blacka! (Nie, to nie odpowied?, a przyznanie si?)
Black97 winny
Pozdrawiam!

PS. Z kontynuacj? k??tni mo?ecie i?? do np. Hydepark ;] Aha jak wygl?da? m?j argument?
Code:
Ukrad?e? -_- Na pocz?tku gdy wys?a?em ci wiadomo?? nie pisa?em ci nic o kopiowaniu
22:05:38
to wygl?da?o tak
22:05:40
Black97 - Najpierw chcia? do??czy? do projektu. Gdy mu sie nie uda?o, za?o?y? w?asny temat. Najpierw pr?bowa? mnie wkr?ci? i wyzyska? ze wszelkich materia??w. P??niej podes?a? mi fa?szywego skryptera. Na szcz??cie dosta? jedynie jeden dokument i si? wyda?o. Nie radz? wsp??pracowa? 
PS: Owszem ma ju? bana, ale ca?y czas wida? inne projekty opr?cz Magic OTS na ten temat 
14:06:22
to napisa? crimson008
14:06:35
w Inne Nie wiesz, czy mo?esz komu? ufa?? - Sprawd? go!
14:06:57
Wypisuj? si? z projektu <wow> lol
22:06:06
a ty
22:06:07
[COLOR="Lime"]Ja nic nie kopiuje przysi?gam na Boga z rek? na sercu !![/COLOR]
22:06:44
Nie by?o mowy i kopiowaniu <wow> Nie ?le... Nara
To by? cytat z pe?nej rozmowy. Zielony - On (Doszed?em do archiwum i troch? pomy?la?em, oraz skopiowa?em do nowej wiadomo?ci :p) Jak widzicie nie by?o mowy o kopiowaniu! Zawsze mog? da? screena :)
@przemo10
Zhakowa? stronk? o darmowym hostingu? Bez jaj :D I co? Zmienili ci szablon? ^^ Ale w?tpi? ?e mo?na si? w?ama? na takie g?wienko - Forum...

Last edited:

przemo10

New User
Reaction score
0

Dobra sko?cz z tym Dranzerpl bo , jak wida? to tylko spamowa? umiesz.jak chcecie to dalej spamujcie... Nawet nie radzi? bym odpisywa? bo , to kompletny spam (Je?li odpiszecie to nie zawdony znak ?e jeste?cie dzie?mi NEO):D:D:D:D

Dranzerpl

Advanced User
Reaction score
16

Ja odpisz? w nowym po?cie ?eby? to widzia? -_-
1. Nie wiesz co to spam.
2. Czemu nie odpisywa?? Bo si? boisz? ^^
Jakby? widzia? ja wnosz? co? do rozmowy i nie pisz? posta pod postem... - Tak, a na odwr?t to spam.
Code:
PS:Mam ju? ca?y team Hogwart Ots.Tak wi?c wasze Magic nie Magic ots nie wypal? ?ycz? mi?ych sn?w
To przyznanie si? do winy. Ju? lepiej si? nie bro?, bo jak widz? spamujesz i raportuj? tw?j post jako SPAM. Ja ju? ko?cz?.

Ps. I co? Jestem dzieckiem neo fajnie. A ty jeste? dzieckiem komputera i metina :)
Ps2. ?eby by?o w 100% na temat. Oszust: przemo10
Wspomaga oszusta Black97.

@Ognisty
Gratuluj? ?e mo?esz si? wy?y? ^^ Jak to jest post nie na temat to ciekawe co robi? posty @upx2x3 itp. ^^ "Bezpodstawne oskar?enie"? Haha ;D Ale jak uwa?asz... Wiesz lepiej :)

Last edited:

bartox

Active User
Reaction score
10

sobek_07 podaje sie za odpowiedzialnego goda i potrzebuje reklamatora. Zareklamowalem otsa a dostalem bana i bloka na ip(sprowadzilem tam 50 osob)

soczek1

User
Reaction score
0

hmm chcialbym cos powiedziec. Po pierwsze nic nie bralem za te hostowanie po 2 hostuje innej osoby ots ktora zglosila sie pierwsza po 3 ten silnik moge ci oddac to i tak sciagniety z tego forum po 4 zablokowalem cie po mi spamiles jedne slowo ze hostuje inny ots ci nie wystarcza to cie zablokowalem.

Thomson1708

Active User
Reaction score
0

Lukanio-Moge mu zaufa?, jak? mam pewno?? ?e mnie nie wykiwa??

Blade4Dragons

Active User
Reaction score
5

@up
Lukanio mozesz zaufac , jest to osoba odpowiedzialna i dorosla , mialem byc w jego teamie , ale znalazlem team z lepszymi warunkami do pracy.
Pozdro Blade.

Sterger

Advanced User
Reaction score
10

Tibia Login - czy mog? mu zaufa?? Wzi??em go na skrypter'a i jak? mam pewno?? ?e nie ukradnie mi czego? i nie ucieknie?
Notka moderatorska:
Tutaj piszemy posty o tym, jak kto? nas oszuka, a nie czy mo?na komu? zaufa?.

Last edited by a moderator: