- Liczba reakcji
- 4
Odp: Ranga Zas?u?ony.
Ranga zas?u?onego dotyczy osoby czy konta?
Ranga zas?u?onego dotyczy osoby czy konta?
Ostatnia edycja:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U?ytkownicy s? strasznie kapry?ni, skoro raz chc?, ?eby by?y zmiany, a jak kto? je proponuje to wtedy zmian nie chc?.
Moje pr?by ratowania tego forum p?? roku temu zosta?y olane ciep?ym moczem, teraz te? zostan?.
Najwi?cej aktywnych u?ytkownik?w (1,766) by?o dnia 05-10-09, o godz. 08:29.
Aktualnie na forum jest 434 u?ytkownik?w online. 110 zalogowanych oraz 324 go?ci
Spada liczebno?? u?ytkownik?w na wszystkich forach o tematyce tibijskiej poniewa? widocznie spada r?wnie? ilo?? graj?cych w Tibie czy na Ots..
Wi?c tego co by?o si? nie przywr?ci.![]()
Ile jest for o tematyce tibijskiej? Otland, tnet, xtibia, koniec. Otland pobi? rekord popularno?ci w tym roku, chyba 2200~ user?w online. A w Tibii spada ilo?? bot?w a nie graczy.
Spada liczebno?? u?ytkownik?w na wszystkich forach o tematyce tibijskiej poniewa? widocznie spada r?wnie? ilo?? graj?cych w Tibie czy na Ots..
Wi?c tego co by?o si? nie przywr?ci.![]()
Serio? B?dziesz por?wnywa? otland do tnetu? Tam ludzie si? znaj? na kwestiach zwi?zanych z OT, dodatkowo tutoriale s? sensowne, baza downloadu jest rozwini?ta, mapperzy s? na naprawd? wysokim poziomie, no i og?lnie nie zaniedbuj? forum od wielu lat i nikt nie potrafi z nimi konkurowa?, a co robi TNET? Niewiele sensownego, zmienia w?a?cicieli co jaki? czas, nie idzie w ?adnym kierunku (bo od mojego bana niewiele si? tu zmieni?o), w kadrze nadal s? ludzie bez odpowiednich kompetencji, no i nie ma tu nawet 10% os?b znajduj?cych si? na otlandzie, kt?re potrafi? cokolwiek.Gowno prawda, na otlandzie tygodniowa liczba rejestracji wciaz rosnie.
Serio? B?dziesz por?wnywa? otland do tnetu? Tam ludzie si? znaj? na kwestiach zwi?zanych z OT, dodatkowo tutoriale s? sensowne, baza downloadu jest rozwini?ta, mapperzy s? na naprawd? wysokim poziomie, no i og?lnie nie zaniedbuj? forum od wielu lat i nikt nie potrafi z nimi konkurowa?, a co robi TNET? Niewiele sensownego, zmienia w?a?cicieli co jaki? czas, nie idzie w ?adnym kierunku (bo od mojego bana niewiele si? tu zmieni?o), w kadrze nadal s? ludzie bez odpowiednich kompetencji, no i nie ma tu nawet 10% os?b znajduj?cych si? na otlandzie, kt?re potrafi? cokolwiek.
Jak kto? ma w?tpliwo?ci co do kompetencji kadry, to poczytajcie czasami SB. Moderatorzy to zapewne ?rednia wieku 14-16 lat =/
B?d? por?wnywa?, bo fora s? o tej samej tematyce a przynajmniej po?owa u?ytkownik?w na otlandzie to Polacy. Cholernie dziwne jest, ?e na angielskim forum jest wi?cej polak?w ni? na stronie na kt?rej pos?ugiwaliby si? ich rodowitym j?zykiem. My?lisz, ?e jaka? kompetencja, ludzie kt?rzy znaj? si? na robocie byli podczas twojego administrowania? Wiejesz hipokryzj? z daleka, bo oskar?asz nasz o co?, nad czym sam nie umia?e? kiedy? zapanowa?. Tu nigdy nie by?o ludzi kt?rzy s? w stanie zrobi? to co zrobiono na otlandzie - ale to nie znaczy, ?e mamy jak jakie? cioty si? poddawa? i zaprzesta? szukania w?a?nie takich fachowc?w. Nie b?dziemy brali przyk?adu ze starej kadry, i nie m?wi? teraz o Twoich "czasach", ale og?lnie o tym co prezentuje przesz?o??. Tnet nigdy nie by? du?ym forum a czasy "?wietlno?ci" nigdy nie istnia?y. Nawet na pocz?tku jego istnienia nie m?g? si? r?wna? z mas?wkami kt?re dzisiaj s? ju? ciut inne. Owszem, ?le nie by?o, ale fantastycznie te? nie. Teraz mo?e i jest gorzej ni? na pocz?tku, ale czasem trzeba wzi?? jeden krok w ty?, aby ruszy? dwa do przodu.Speeder napisał:Serio? B?dziesz por?wnywa? otland do tnetu? Tam ludzie si? znaj? na kwestiach zwi?zanych z OT, dodatkowo tutoriale s? sensowne, baza downloadu jest rozwini?ta, mapperzy s? na naprawd? wysokim poziomie, no i og?lnie nie zaniedbuj? forum od wielu lat i nikt nie potrafi z nimi konkurowa?, a co robi TNET? Niewiele sensownego, zmienia w?a?cicieli co jaki? czas, nie idzie w ?adnym kierunku (bo od mojego bana niewiele si? tu zmieni?o), w kadrze nadal s? ludzie bez odpowiednich kompetencji, no i nie ma tu nawet 10% os?b znajduj?cych si? na otlandzie, kt?re potrafi? cokolwiek.
Jak kto? ma w?tpliwo?ci co do kompetencji kadry, to poczytajcie czasami SB. Moderatorzy to zapewne ?rednia wieku 14-16 lat =/
No to skoro do mnie nie dotar?o to by?by? tak mi?y i wyt?umaczy?? Czy to tylko pr?ba zakrycia debilizm?w kt?re powypisywa?e? poprzez oskar?anie mnie o nie zrozumienie? Je?eli nie ogarn??em to nie znaczy, ?e ja jestem g?upi, tylko ty, bo nie umiesz wyja?ni? czego? tak, abym wiedzia? o co chodzi.Nie wiem czy jeste? po prostu g?upi, czy tylko udajesz, ale je?li nie dotar?o do Ciebie co chcia?em przekaza?, to nie wiem co robisz na tym forum.

Tnet nigdy nie by? du?ym forum a czasy "?wietlno?ci" nigdy nie istnia?y.

Nie b?d? w tej chwili wkleja? link?w do innej strony, ale istnieje takie miejsce w internecie kt?re kiedy? by?o o podobnej tematyce i zawsze by?o wi?ksze od tnetu. Wed?ug mnie "czasy ?wietlno?ci" by?yby wtedy, gdyby tnet osi?gn?? apogeum swoich mo?liwo?ci - w?asny silnik, mi?dzynarodowe dzia?y, o wiele wi?ksze liczby w statystykach - tyle, ?e nie jest to mo?liwe. Dlatego te? nazwa?em tnet forum dobrym, a nie najlepszym.Xervin napisał:By? najwi?kszym polskim forum dot. Tibii, w googlach sta? w chuj wysoko i ka?dy dzieciak w?a?nie tutaj szuka? 'cz??ci' do jakiego? serwera czy bota, bo nie potrafi? angielskiego. Gdyby ludzie nie przestali wrzuca? dobrych (jak na te czasy) skrypt?w to by Tnet tak si? nie zapu?ci?. Taka prawda, ?e to skrypterzy utrzymywali to forum, reszta by?a t?em.
By? najwi?kszym polskim forum dot. Tibii i OT, w googlach sta? w chuj wysoko i ka?dy dzieciak w?a?nie tutaj szuka? 'cz??ci' do jakiego? serwera czy bota, bo nie potrafi? angielskiego. Gdyby ludzie nie przestali wrzuca? dobrych (jak na te czasy) skrypt?w to by Tnet tak si? nie zapu?ci?. Taka prawda, ?e to skrypterzy utrzymywali to forum, reszta by?a t?em.
A co do kadry to jest jaka jest, tu przyznam racj? Reaperowi, ?e wa?ny jest poziom, jakim kto? reprezentuje siebie i kadr?, a jak kto? ma te 18 lat lub wi?cej to jest tylko dodatek. ;P
Nie b?d? w tej chwili wkleja? link?w do innej strony, ale istnieje takie miejsce w internecie kt?re kiedy? by?o o podobnej tematyce i zawsze by?o wi?ksze od tnetu. Wed?ug mnie "czasy ?wietlno?ci" by?yby wtedy, gdyby tnet osi?gn?? apogeum swoich mo?liwo?ci - w?asny silnik, mi?dzynarodowe dzia?y, o wiele wi?ksze liczby w statystykach - tyle, ?e nie jest to mo?liwe. Dlatego te? nazwa?em tnet forum dobrym, a nie najlepszym.