Jakie oszustwo i jakiego zn?w gma... Naprawd?, je?li nie wiesz, to nie pisz takich g?upot...Spike sword to oszostwo GM'a
Tak, bo przecie? gm?w jest 10000000000000000000000000 z polski.japierdziele przeciez gm nie moze robic itemkow na rl, bo przeciez by calkiem bylo od *uja tych itemow na allegro na sell
Odda?am, wraz z pozosta?ymi przedmiotami.A co z tymi Plate Legs? Te? widzia?em na Rooku x)
Jak mi sie nie myli to Slythia miala ;>? ;]Kiedys na tibia.pl czytalem ze ktos na roku mial blue robe. Nie wiem czy to bajka![]()
Kiedys na tibia.pl czytalem ze ktos na roku mial blue robe. Nie wiem czy to bajka
Kiedys na roku byl dostepny poison dagger locil sie z minotaura ale teraz go usuneli. W czasach tibii7.4 tak samo carlin sword locil sie z minotaura ale go usuneli z powodu wielkiej ceny w carlin shop.
Jeden z boss?w wyspy nowicjuszy. Jego respawn znajduje si? na jednej z dw?ch wie? na zach?d od miasta. Po raz 1 zabity na serwerze Morgana. Dnia 26 sierpnia 2009 roku widziany byl na serwerze Arcania. Pokona? go gracz on imieniu Tajban Slayer. Lootem okazal sie Light Shovel
Z racji tego , ?e mo?e przywo?ywa? swoich s?abszych braci jest niebezpieczny dla niskopoziomowych graczy. Nawet dla dobrego gracza mo?e sprawi? problem. Zalecany jest zapas mikstur lecz?cych.
Loot: 0-12 gp, Meat, Bag, Spear , Hand Axe, Leather Boots, Leather Helmet, Wooden Shield, Rope, Studded Club (rzadko), Silver Amulet (bardzo rzadko), Light Shovel