• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Shirako ~Mapping Thread~

Status
Zamknięty.
Odp: Shirako ~Mapping Thread~

?wietnie Ci wysz?y, ale troszk? za ciemno jak na screeny.

A tam, ciemno jak w dupie ale siada.
Jedyne co mi si? nie podoba to ma?a r??norodno?? mieszania border?w, ground?w , no i ta pustka..
Ja bym doda? odrobin? kamyczk?w, ?wirku.

Og??em ?adne prace i wszystko fajnie si? prezentuje w in-game :)

Ahoj Drogi Shirako. By?o po mi?dzy nami r??nie. No ale Ka?dy jest cz?owiekiem i mo?e pope?nia? b??dy nieprawda? ? Co do mapek s? Na Bardzo Dobrych poziomie,utrzymuj? Estetyk? na poziomie zaawansowanym ;) Nie boj? si? powiedzie? i? jeste? jednym z najlepszych maper?w na tym forum.

Co do wszystkich zdziwionych TAK JA POWR?CI?EM !

?wietne prace, czekam na wi?cej. A? sam mnie zach?ci?e? do powrotu nad mappingiem.

Mega zajebiscie ci to wychodzi :O 10/10

btw. Czekam na poradniki! Kiedy wydasz poradnik dodatek ""Mapping od A do Z" - Tworzenie wisz?cych most?w"?

Ostatnia edycja:

Od jakiego? czasu pracuj? nad moim najwi?kszym expowiskiem. S? to oczywi?cie smoczki:

43.
n2it93.png

44.
2zfs5ro.png

45.
2ngfnrm.png

^ moja skromna demoniczna armia!​

P.S. Ma?a ilo?? detali, spowodowana jest ogromem tego miejsca.

?wietnie Ci wysz?y, ale troszk? za ciemno jak na screeny.
U mnie wszystko doskonale wida?, a jasno?? ekranu mam na 20%. Btw. fajnie, ?e Ci si? podoba : >

A tam, ciemno jak w dupie ale siada.
Jedyne co mi si? nie podoba to ma?a r??norodno?? mieszania border?w, ground?w , no i ta pustka..
Ja bym doda? odrobin? kamyczk?w, ?wirku.
<To co wy?ej do kropki> Przykro mi, ale ta ma?a r??norodno?? border?w, ground?w i pustka to m?j styl. Nic na to nie poradz?.

Og??em ?adne prace i wszystko fajnie si? prezentuje w in-game :)
Ciesz? si? : >

Ahoj Drogi Shirako. By?o po mi?dzy nami r??nie. No ale Ka?dy jest cz?owiekiem i mo?e pope?nia? b??dy nieprawda? ? Co do mapek s? Na Bardzo Dobrych poziomie,utrzymuj? Estetyk? na poziomie zaawansowanym ;) Nie boj? si? powiedzie? i? jeste? jednym z najlepszych maper?w na tym forum.

Co do wszystkich zdziwionych TAK JA POWR?CI?EM !
Witaj Dawidzie : P Mi?o Ci? znowu tutaj widzie? : > Dzi?ki za komentarz

?wietne prace, czekam na wi?cej. A? sam mnie zach?ci?e? do powrotu nad mappingiem.
Dzi?ki za te s?owa i mam nadziej?, ?e szybko nie zrezygnujesz, bo widzia?em Twoje prace i s? ca?kiem dobre : )

Mega zajebiscie ci to wychodzi :O 10/10

btw. Czekam na poradniki! Kiedy wydasz poradnik dodatek ""Mapping od A do Z" - Tworzenie wisz?cych most?w"?
Hehe, dzi?ki : > Je?li chodzi o poradnik to t? lekcj? zrobi? przed wodospadami, gdzie zostanie u?yty taki most : >

No jak na razie potencja?em to mi nie ?wieci ale je?eli
robisz to wszystko pod gr? i swoj? map? to good .
Dragony nie s? z?e ale na ?redniaka w sam raz,mo?na by doda? r??nej ilo?ci kamyczk?w itd..
Ale og?lnie nie mam zastrze?e?. :)

Wiecej tego wiecej tamtego, pierdolenie, nie jest calkiem pusto i nie jest to zwykly jeden kwadrat. Mapa sie swietnie nadaje do wszystkiego. Jest prosta, ladna, przydatna i uzyteczna. Czego wiecej chciec? Upchac na kazdej kratce jakis kamyczek bo na forach twierdza, ze to niezbedne zeby bylo ladnie?

Pocz?tek pewnego questa:
46.
2pyykpw.png

47.
o511fb.png

Tartak i brama w Woodmount:
48.
se5e76.png

49.
35lx66p.png

Ostatnia edycja:

Praca nr 49 zwala mnie z n?g, naprawde co? pi?knego! Chcia?bym widzie? takie co? na jakim? serwie, powodzenia!

Mo?liwe, ?e zobaczysz cho? nie jestem pewien czy u?ytkownik tworzy serwer (patrz? po sygnaturce).

@topic:
Twoje prac? s? naprawd? przepi?kne i szkoda, ?e nie prowadzisz jaki? tutoriali online, naprawd? ciekawie by to wygl?da?o i zapewne sporo ludzi by ogl?da?o i si? uczy?o.

Pracki fajne, ale brakuje mi takiego pierdolni?cia w twoich mapach.
Uznajesz styl, nie spammowania na mapie i jest to tw?j wyb?r, jednak brakuje mi czasami takiego soczystego wyko?czenia mapy, ?eby poczu? prawdziwy klimat na tym zdj?ciu.
Cho? oczywi?cie wszystkie mapki s? wykonane poprawnie.

Witam ponownie : P
Dzisiaj rozpocz??em prac? nad edycj? mapy Evo, kt?r? w niedalekiej przysz?o?ci b?dziecie mogli pozwiedza? na w?asn? r?k? : ) Co jaki? czas b?d? od?wie?a? temat i prezentowa? post?py z prac.
Na pocz?tek jedno zdj?cie z Enigmy (miejsce obok statku):
50.
10gb66d.jpg

Ostatnia edycja:

Shakira, popisa?as sie :)

Adik, popisujesz si? widz? :)

PS: Na GG faster :)

Szczerze m?wi?c, masz naprawd? potencja? je?eli chodzi o mappowanie :) nie b?d? tutaj ocenia? ka?dego zdj?cia z kolei, bo musia?bym si? naprawd? du?o napisa?. Borderyzacja, detale - wszystko na swoim miejscu, my?la?em ?e teraz ju? wi?kszo?? odesz?a od tego powied?my "mapowania" a tu widz? ?e si? myli?em. Mam nadziej?, ?e pogram kiedy? na tej mapie :)

~~Regards. :)

Status
Zamknięty.
Do góry