U mnie wszystko doskonale wida?, a jasno?? ekranu mam na 20%. Btw. fajnie, ?e Ci si? podoba : >?wietnie Ci wysz?y, ale troszk? za ciemno jak na screeny.
<To co wy?ej do kropki> Przykro mi, ale ta ma?a r??norodno?? border?w, ground?w i pustka to m?j styl. Nic na to nie poradz?.A tam, ciemno jak w dupie ale siada.
Jedyne co mi si? nie podoba to ma?a r??norodno?? mieszania border?w, ground?w , no i ta pustka..
Ja bym doda? odrobin? kamyczk?w, ?wirku.
Ciesz? si? : >Og??em ?adne prace i wszystko fajnie si? prezentuje w in-game![]()
Witaj Dawidzie : P Mi?o Ci? znowu tutaj widzie? : > Dzi?ki za komentarzAhoj Drogi Shirako. By?o po mi?dzy nami r??nie. No ale Ka?dy jest cz?owiekiem i mo?e pope?nia? b??dy nieprawda? ? Co do mapek s? Na Bardzo Dobrych poziomie,utrzymuj? Estetyk? na poziomie zaawansowanymNie boj? si? powiedzie? i? jeste? jednym z najlepszych maper?w na tym forum.
Co do wszystkich zdziwionych TAK JA POWR?CI?EM !
Dzi?ki za te s?owa i mam nadziej?, ?e szybko nie zrezygnujesz, bo widzia?em Twoje prace i s? ca?kiem dobre : )?wietne prace, czekam na wi?cej. A? sam mnie zach?ci?e? do powrotu nad mappingiem.
Hehe, dzi?ki : > Je?li chodzi o poradnik to t? lekcj? zrobi? przed wodospadami, gdzie zostanie u?yty taki most : >Mega zajebiscie ci to wychodzi :O 10/10
btw. Czekam na poradniki! Kiedy wydasz poradnik dodatek ""Mapping od A do Z" - Tworzenie wisz?cych most?w"?
Nic z?ego, kiedy? si? doczekasz ; D?adne prace a co z tym World Of Argoth ?
: >Shakira, popisa?as sie![]()