• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

Training monki na rl

Status
Zamknięty.
Odp: Training monki na rl

Pomys? to jedna wielka ?enada je?eli wprowadz? te Trainery to Tibia RL spada na OT i wielkie jedne psy.pFF...Je?eli tak zrobi? b.du?o os?b odpadnie i w tym ja przestaje gra?.:D
POMYS? W OG?LE MI SI? NIE PODOBA..!!:curse::curse::curse::curse::(:confused:

G?upota , Tibia od kilku update?w zmienia si? w ots, ten update to ju? b?dzie szczyt wszystkiego, jak b?d? train monki ko?cz? z gr? i na pewno wiele innych graczy z tym sko?czy...

A ja bym proponowal Cipsoftowi zeby zamiast train monkow poprostu skrocili czas "od skila do skila" co by napewno poprawilo profesje nie magiczne ;]
A co do train monkow to proponuje jakiegos trudnego questa, bez ograniczenia lvlowego oraz dostepnego dla facc jak i dla pacc...

@Mikepall.
Mylisz si?. Oni doskonale wiedz? co robi? i chc?, by na wy?szym lvl'u knight i paladyn nie odst?powa? damage'm od maga i druida, kt?rzy zadaj? o wiele wi?ksze obra?enia.
Nie do ko?ca si? z Tob? zgodz?, paladyn nie odst?puj? ani troche w DMG (Assassiny + SD), jednak nie s? przystosowani do combo, przynajmniej jest tak przy poziomie 200 -.

Z tego co wida? na tych potworach nie wbije si? nawet shieldingu... A to wa?na rzecz.
Za wiele o tym nie wiemy wi?c nie ryczcie tak. Ja i tak wybior? skilowanie na summonie i 2 ratach do shieldingu bo te potwory nie atakuj? i by?by to tylko 1 potw?r a nie 2.

Te potwory nie bij? ? Radz?, si? przyjrze? zdj?ciu, a ujrzysz na dole napis z warto?ci? "blood hitu".

Przecie? oni to robi? dla balansu profesji, bo popatrzcie, pall nawet wy?mienity, mo?e uderzy? z combo jakie? 1k? A np. sorcerer, druid atakuj? z combo du?o, du?o wi?cej... A o knighcie nie wspomn?, np. Druid 100 level da rady zabi? Demona, a 100 knight ju? nie bardzo, zaj??o by mu to bardzo du?o czasu i prze ogromne Waste...​

Fakt, nie gra?em do?? dawno na RL Tibii, ale nie s?dz?, ?eby pall combowa? za 1k, chyba, ?e chodzi Ci o potwora z wi?ksz? ilo?ci? HP, a mniejsz? ilo?ci? Def'a (np. Hydra). W nast?pnej cz??ci zdania pogmatwa?e? troch? sk?adni?, bo nie jestem w stanie zrozumie? o co Ci chodzi m?wi?c "atakuj? z combo". Je?eli chodzi Ci o zwyk?e 1,2,3 to przecie? kwestia liczby os?b. Chyba, ?e mia?e? na my?li np. r?zga + pojedynczy SD. Nie wiem na jakim ?wiecie masz za?o?on? posta? na "globalu", jednak nie widzia?em kogo? kto miota kule du?o ponad 1k. No, ale mniejsza z tym przejd?my do twojego zagadnienia odno?nie walki z Demonem. Z za?o?enia w (chyba ka?dej grze) profesja o mianie rycerza jest tankiem (przyjmuje wi?cej na klat? ni? inna klasa). To chyba jasne, ?e zabije owego potwora wolniej ni? np. druid. Czy mo?e chcesz aby knight poza du?? ilo?ci? ?ycia, wbija? si? w t?um i za przeproszeniem napierdala? ludzi niczym Dante (wtajemniczeni wiedz? ocb.). Poza tym nie powiesz mi, ?e rycerzem mniej zarobisz ni? profesj? magiczn?, nie chodzi mi tu o PK, czy inne rewolucje.

*Co do tematu:
Tak jak wspomnia? Napster Tibia nie jest darmow? gr?, FACC mo?na por?wna? do triala. Chyba nie my?licie, ?e pracownicy CipSoft'u radz?, b?d? nie radz? sobie z dziesi?ciolatkami, ale podejmuj? walk?, aby robi? co? za darmo.
Nie uwa?am, ?e training monki to ?wietny pomys?, ale pierw musimy je przetestowa? na w?asnej sk?rze.

Ostatnia edycja:

widac ze to ots fake! runa hmm 37 ladunku i niema gracza o nicku [-]Thrundi[/-] pozdro

A ja bym proponowal Cipsoftowi zeby zamiast train monkow poprostu skrocili czas "od skila do skila" co by napewno poprawilo profesje nie magiczne ;]
A pall by owni? po ca?o?ci. Dzi?kuj?.

Ciekawi mnie tylko ile to cholerstwo ma hp, po ile bije (o ile w og?le, bo na screenie wida? tylko hita zadanego w potwora [panie down :)] i po jakim czasie zacznie bi? mocniej.
Dost?pne od afair 100lvl po que?cie ..
A tak na nasz polski ch?opski ?eb. Kto na paccu skilluje?

Lol training monki na Real? Nikt mi nic o tym nie m?wi?. To fatalny pomys? ;/ Zniszczy ca?? tibie ;/

Pomys? do chrzanu ;/
Co oni robi? z t? tibi?? CIPSOFT Przesta?cie xD

Pozdrawiam

To dla niedowiark?w:
t5m6wk.jpg

Wi?c to nie jest fake.

@Topic
Znaj?c ?ycie CipSoft nie da? tych trainer?w, aby ka?dy 100lvl+ m?g? sobie tam skillowa? do woli. Na pewno trzeba mie? odpowiedni level, przedmiot, wykonany quest i trzeba znale?? to miejsce.

Wi?c nie wiem czy ten pomys? jest taki z?y.

Pozdrawiam.

:| a co powiesz o runie 37 naboi a ja jak wpisalem thrundi to nic niebylo ...=.=

Kochany kubq. ?aden OTS nie ma jeszcze takiego kana?u jak Server Log, to po pierwsze. Po drugie tu masz kolejnego screena, tym razem od Mastro Daro (mam nadziej?, ?e si? nie obrazi, ?e po?yczy?em bez pytania).
UO0174.jpg

Dummy albo ma bardzo du?o HP albo jest nie?miertelny. T?ukli?my go kilka minut 2000+ lvle

Zobaczymy po updatcie jakie b?d? plusy i minusy tych mobk?w.

#edit
a t? run? Ci wyt?umacze tak, ?e mo?e to by? HMM z PoI (x50 ?adunk?w) albo na test servie NPC sprzedaj? runy z wi?ksz? liczb? ?adunk?w. Dowiem si? jutro, bo niestety mam zwyk?ego tutora.

Ostatnia edycja:

To jest open server czy test server? :D
Jezeli open to CIPSOFT SPIE*****J ; < Naprawde juz przesadzaja. Juz nie ma tak jak kiedys np. Golden booty super rare niedostepne a teraz Ghazbaran loot itd ; F
Walic CipSofta <3

gdyby to by? rl to na tibia.pl i tibia.com by tr?bili tym na prawo i lewo _/

Moim zdaniem to ots lub fake ;]

sam mam 181 i ci?gle pszesiaduje w yalahar i nic nie widzia?em

Bo?e, ludzie. Czy Wy naprawd? jeste?cie tacy u?omni? To jest Test Serwer, te rzeczy wejd? dopiero po letnim Update.
masz post, w kt?rym jest dok?adnie to zdj?cie. Par? stron dalej masz zdjecie, kt?re sam wstawi?em par? post?w wy?ej. Administratorem tamtej strony jest Mastro Daro, 200+lvl. Wierzcie lub nie, nie mam si?y ju? Wam uwidacznia? jakimi jeste?cie niedowiarkami. Zobaczycie po updatcie :)

No wi?c napisz? wam ma?y referat.
Tibia - Gra MMORPG, lecz po pewnych zmianach zachodz?cych z latami jest ona uwa?ana za serwer testowy powszechnie znany i uznawany jako OTS - Open Tibia Server od ostatniego update zwa?aj?c na wprowadzenie tibi 8.5 powstaj? zaburzenia w?r?d graczy tak samo jak i z mojej strony tibia zaczyna wygl?da? jak gra pokemon, czy mo?e grafika dragon ball w ots, tak samo w jakim mmorpg s? ?luby? own3d.
Trainy - Pomys? kt?ry od razu bym odrzuci?, a gdyby by? wprowadzony na ka?dy temat o tibi powiedzia? bym, ?e to zwyk?y ots, w?a?nie tibia r??ni si? od pewnego czasu tylko du?a ilo?ci? graczy oraz tym, ?e nie jest tak ?atwo jak na ots cho? s? ju? serwery lekko m?wi?c przeganiaj?ce tibie.
Pozdrawiam.

No w ko?cy paladyn i kin bedzie si? rowna? z profesjami magicznymi !
Szkoda, ?e dla PACC ale ka?dy juz si? zda?y? przyzwyczai?, ?e FACC nie ma nic ciekawego :p

Status
Zamknięty.
Do góry