Odp: Zabili go i uciek?, czyli pytania do mnie.
Serj na admina!
..
Nie no, tak powa?niej to deklaracji naprawd? przyjemnie "s?ucha?", a jeszcze przyjemniej takowe deklaracje "wyg?asza?". Ka?da osoba maj?ca tu kiedykolwiek administratora mia?a zapewne podobnie ambitne plany. Natomiast w?tpi? by chocia? 20% tych plan?w si? zi?ci?o. Osobi?cie to o czym napisa?e?, stworzy?o by w?a?ciwie forum, jak dla mnie, idealne. No ale c??.. marzenia.
ps.
Pytanie: Jeste? z 1994 rocznika? Sk?d znasz takie fajne s?owa?
Wiadomo, na deklaracjach g??wnie opieraj? si? wszystkie mo?liwe kampanie, a jak wida? nasze spo?ecze?stwo wci?? wierzy w przedwyborcze obietnice i daje si? ?apa? jak dzieci. Ja jestem zdania, ?e lepiej mie? do?? rozbudowany plan dzia?ania, by nawet przy sukcesie na poziomie tych 20% mie? ju? co? wykonanego. Jakby? tak podliczy?, to ww. deklaracje s? w du?ej mierze po prostu planami kolejnych ekip rz?dz?cych na TNP. Portal czy zaj?cia supportu by?y dyskutowane jeszcze gdy ja by?em w kadrze, s? to rzeczy w pe?ni wykonalne. Przej?cie w stron? OTS ju? troszk? mniej, bo Forum to jednak
tibia.net.pl, ale rzeczy kt?re da si? zrobi? jest naprawd? sporo, szczeg?lnie przy du?o wi?kszym zainteresowaniu w?a?ciciela Forum, objawiaj?cym si? w osobie Pico. Jeszcze rok temu mo?na by?o o tym pomarzy?.
Tak, 22.09.1994, w sumie ju? "stara dupa" ze mnie. Czy znam fajne s?owa? A nie wiem ; ) Du?o czytam, moje przysz?e studia oparte s? w du?ej mierze na gadaniu, wi?c tak si?? rzeczy dobrze jest powi?ksza? zas?b s?ownictwa.
Mo?e Ci? to rozbawi, ale to samo pytanie zda?em dzi? jednemu mojemu koledze z kadry ; ) Ja nie mam dost?pu do raport?w, wi?c nie mam ich jak sprawdza?.