Odp: Zabili go i uciek?,czyli pytania do mnie.
Odp: Zabili go i uciek?,czyli pytania do mnie.
Nie odniosę się do tego umoralniającego spamu, kt?ry urządziłeś przed tym pytaniem, bo byłoby to z mojej strony bezsensowne, a jako moderator nie powinienem się dawać wciągać w takie gierki hejterom Twego pokroju.Odpowiadając :
Nie, nie mam, bo też i nie miałbym czasu grać.Planuję kupić w najbliższym czasie, w wolnej od większej ilości nauki chwili.
Dziwnych względ?w tak (nie, nie musisz odpowiadać, to było pytanie retoryczne)?
Nie uważam tego pytania za retoryczne, więc mimo wszystko na nie odpowiem.Ze względu na przeszłość użytkownika, kt?remu w?wczas odpowiadałem, tak - dziwnych.
Co byś zrobił, gdyby forum tnet.pl upadło?
Co sądzisz o ostatnich kataklizmach na świecie?
W zasadzie to zdarza Ci się użyć więcej niż dw?ch znak?w zapytania, albo więcej niż dwa wykrzykniki?*
1.Pytanie czysto hipotetyczne, bo nie uważam, żeby szybko miał nastąpić kres tego Forum, chociaż pod rządami Tro jest to oczywiście możliwe.
Co bym zrobił ? Nic, żyłbym dalej tak jak żyję, tylko otwierałbym jedną zakładkę w przeglądarce mniej po przyjściu do domu.
2.Nie wiem co masz na myśli używając tego słowa, bo też i nie podałeś przykład?w, ale postaram się odpowiedzieć najlepiej jak mogę.
Człowiek sam gotuje sobie sw?j los, zadzierając z naturą.Jak to fajnie powiedział Serj Tankian w Rio kilka tygodni temu : "Jesteśmy odkupieniem.Jesteśmy oryginalnymi obrońcami Matki Ziemi.Jesteśmy ludob?jczymi maniakami na skraju naszej destrukcji."
Tak długo jak ludzie nie zatrzymają efekt?w swojej głupoty, nie zaczną żyć mądrze, w zgodzie z ekologią, wegetarianizmem, to pogłębiać się będą tragiczne skutki w postaci kataklizm?w.
Oczywiście, są też sytuacje, gdy są one niezależne od człowieka, a bardziej od czynnik?w klimatycznych, jak huragany w USA czy Japonii, ale nie umniejsza to naszej winy.
3.Heh, ciężko mi się odpowiada po przytoczeniu przez Ciebie, tej "gwiazdki", bo wyjdę na zakłamaną świnię, kt?ra chce ukryć zaburzenia osobowości, ale powiedziałbym, że raczej mi się to nie zdarza.Oczywiście, czasem w luźnych rozmowach na gg ze znajomymi jest to możliwe, ale na Forum się "pilnuję".
Hejterom jak widzisz odpuszczam, wcześniej odpowiadałem na pytania, bo moim zdaniem do tego służy ten dział.Co innego, że tak często "pro elajt hejterzy hail meine 15 post?w" widzą tu pole do innych, patologicznych zachowań.Dzięki za pytania i pozdrawiam.