What's new

Zabili go i uciek?, czyli pytania do mnie.

Vendeto

First to fight!
Reaction score
396
Odp: Zabili go i uciek?,czyli pytania do mnie.

A powiedz mi kochany, na jakiej podstawie twierdzisz, ?e u?ywam bota ca?y czas? Grasz na Aurerze? NIE. Widzia?e? kiedykolwiek jak expie? NIE. Rozumiem, ?e masz tak bystry wzrok, ?e nawet z klienta bez paska i ?adnego wy?wietlacza wiesz ?e mam bota?

Serj_Tankian

You've been - thunderstruck.
Reaction score
68

A powiedz mi kochany, na jakiej podstawie twierdzisz, ?e u?ywam bota ca?y czas? Grasz na Aurerze? NIE. Widzia?e? kiedykolwiek jak expie? NIE. Rozumiem, ?e masz tak bystry wzrok, ?e nawet z klienta bez paska i ?adnego wy?wietlacza wiesz ?e mam bota?

Nie mog? odpowiedzie? na to pytanie, poniewa? sugeruje ono s?owa, kt?rych w ?yciu nie u?y?em.Nigdy nie powiedzia?em, ?e "u?ywasz bota ca?y czas", wi?c nie masz podstaw do nakazywania mi udowodnienia tej sprzecznej z moimi s?owami tezy.Przypomnia? mi si? pewien pose? PSL, kt?ry kiedy? s?yn?? z tego, ?e zadawa? pytania i sam na nie odpowiada?.Wr??? Ci karier? w polityce, bo idziesz jego ?ladem.
Na przysz?o?? prosz?, zawieraj wi?cej ni? jedno pytanie w po?cie, bo ci??ko si? odpowiada na trzy kolejne pytania w trzech osobnych postach.W ko?cu obaj jeste?my moderatorami, Ty z jaki? dziwnych wzgl?d?w d?u?szym sta?em i wy?szym rang? ode mnie, wi?c powinni?my dawa? jaki? przyk?ad.

btw.Nie u?ywaj w moim kontek?cie okre?lenia "kochany".Nie wiem jak Ty, ja wol? jednak p?e? przeciwn?.

Last edited:

Grimekk

memsoria.pl
Reaction score
56

Nigdy nie powiedzia?em, ?e "u?ywasz bota ca?y czas"
A tak btw. to masz bardzo ciekawe rozumienie s?owa "czasem", takiego jeszcze nie spotka?em.
?mieszny jeste?. Prawda - nie powiedzia?e?, ale ka?dy cho? przeci?tnie inteligentny cz?owiek zrozumie, o co Ci wtedy chodzi?o. Jeste? dwulicow? osob?; najpierw m?wisz jedno, potem drugie.

Ty z jaki? dziwnych wzgl?d?w d?u?szym sta?em i wy?szym rang? ode mnie, wi?c powinni?my dawa? jaki? przyk?ad.
Dziwnych wzgl?d?w tak (nie, nie musisz odpowiada?, to by?o pytanie retoryczne)? Nie lubi? krytykowa?, przezywa? czy zaczyna? k??tni z innymi, ale prosz? Ci? - nie pr?buj zab?ysn?? inteligencj?, je?li nie wiesz jak jej u?y?. Jestem szczerze przekonany, ?e ow? posiadasz, bo w niekt?rych postach naprawd? umiesz si? ni? popisa?, ale czasem to po prostu musz? zwr?ci? takowej osobie jak ty uwag?, ?eby si? ona nie stoczy?a na jeszcze ni?szy poziom od tego na kt?rym jest teraz.

@topic
Masz cod mw3?

Msq

Active User
Reaction score
38

Aramiszonie, nie potrafisz wykazać się inteligencją i odpuścić hejterom? Tak trudno? - anyway :

• Co byś zrobił, gdyby forum tnet.pl upadło?
  • Co sądzisz o ostatnich kataklizmach na świecie?
  • W zasadzie to zdarza Ci się użyć więcej niż dw?ch znak?w zapytania, albo więcej niż dwa wykrzykniki?*

*Osoby używające więcej niż trzech wykrzyknik?w lub pytajnik?w to osoby z zaburzeniami własnej osobowości.

@tam wyżej
E, kurwa! Wasz temat? - nie! Więc milczeć, a z tą interpunkcją to błaznujecie, bo jeden na drugiego napierdala, że popełnia błędy ortograficzne/interpunkcyjne, a tak naprawde to obaj robicie błędy, owieczki.

Last edited:

Serj_Tankian

Reaction score
68

@topic
Masz cod mw3?

Nie odniosę się do tego umoralniającego spamu, kt?ry urządziłeś przed tym pytaniem, bo byłoby to z mojej strony bezsensowne, a jako moderator nie powinienem się dawać wciągać w takie gierki hejterom Twego pokroju.Odpowiadając :

Nie, nie mam, bo też i nie miałbym czasu grać.Planuję kupić w najbliższym czasie, w wolnej od większej ilości nauki chwili.

Dziwnych względ?w tak (nie, nie musisz odpowiadać, to było pytanie retoryczne)?

Nie uważam tego pytania za retoryczne, więc mimo wszystko na nie odpowiem.Ze względu na przeszłość użytkownika, kt?remu w?wczas odpowiadałem, tak - dziwnych.

Co byś zrobił, gdyby forum tnet.pl upadło?
Co sądzisz o ostatnich kataklizmach na świecie?
W zasadzie to zdarza Ci się użyć więcej niż dw?ch znak?w zapytania, albo więcej niż dwa wykrzykniki?*

1.Pytanie czysto hipotetyczne, bo nie uważam, żeby szybko miał nastąpić kres tego Forum, chociaż pod rządami Tro jest to oczywiście możliwe.
Co bym zrobił ? Nic, żyłbym dalej tak jak żyję, tylko otwierałbym jedną zakładkę w przeglądarce mniej po przyjściu do domu.

2.Nie wiem co masz na myśli używając tego słowa, bo też i nie podałeś przykład?w, ale postaram się odpowiedzieć najlepiej jak mogę.
Człowiek sam gotuje sobie sw?j los, zadzierając z naturą.Jak to fajnie powiedział Serj Tankian w Rio kilka tygodni temu : "Jesteśmy odkupieniem.Jesteśmy oryginalnymi obrońcami Matki Ziemi.Jesteśmy ludob?jczymi maniakami na skraju naszej destrukcji."
Tak długo jak ludzie nie zatrzymają efekt?w swojej głupoty, nie zaczną żyć mądrze, w zgodzie z ekologią, wegetarianizmem, to pogłębiać się będą tragiczne skutki w postaci kataklizm?w.
Oczywiście, są też sytuacje, gdy są one niezależne od człowieka, a bardziej od czynnik?w klimatycznych, jak huragany w USA czy Japonii, ale nie umniejsza to naszej winy.

3.Heh, ciężko mi się odpowiada po przytoczeniu przez Ciebie, tej "gwiazdki", bo wyjdę na zakłamaną świnię, kt?ra chce ukryć zaburzenia osobowości, ale powiedziałbym, że raczej mi się to nie zdarza.Oczywiście, czasem w luźnych rozmowach na gg ze znajomymi jest to możliwe, ale na Forum się "pilnuję".

Hejterom jak widzisz odpuszczam, wcześniej odpowiadałem na pytania, bo moim zdaniem do tego służy ten dział.Co innego, że tak często "pro elajt hejterzy hail meine 15 post?w" widzą tu pole do innych, patologicznych zachowań.Dzięki za pytania i pozdrawiam.

Last edited:

Grimekk

memsoria.pl
Reaction score
56

"pro elajt hejterzy hail meine 15 post?w"
Wydaje Ci si?, ?e inteligencja cz?owieka na forum zale?y od ilo?ci napisanych post?w? Ja osobi?cie twierdz?, ?e wa?niejsze jest ich przes?anie, ale spoko.

Bardzo Ci? przepraszam je?li Ci? moim postem urazi?em, nie mia?em zamiaru hejtowa?. Chcia?em Ci tylko zwr?ci? uwag? - czy co? w tym z?ego? Ostatnio spotykam si? z lud?mi kt?rzy my?l?, ?e krytyka, zwracanie uwagi, czy posiadanie innego innego zdania to to samo co hejting.

@topic
Ulubione danie?

Pozdrawiam.

Help3R

Forum friend
Reaction score
262

Witam.
-Jak znalaz?e? si? na forum?
-Czy chcia?by?, awansowa? szczebel w g?r? w szeregach kadry?
-Z czym wi??esz swoj? przysz?o?? w sensie zawodowym.
Pozdrawiam, Help3R.

Serj_Tankian

Reaction score
68

Wydaje Ci się, że inteligencja człowieka na forum zależy od ilości napisanych post?w? Ja osobiście twierdzę, że ważniejsze jest ich przesłanie, ale spoko.
Bardzo Cię przepraszam jeśli Cię moim postem uraziłem, nie miałem zamiaru hejtować. Chciałem Ci tylko zwr?cić uwagę - czy coś w tym złego? Ostatnio spotykam się z ludźmi kt?rzy myślą, że krytyka, zwracanie uwagi, czy posiadanie innego innego zdania to to samo co hejting.
@topic
Ulubione danie?
Pozdrawiam.

Nie zależy, ale większa ilość post?w = większe pole do ich zestawienia i wyciągnięcia wniosk?w co do ich autora.
Jeśli chcesz mi zwr?cić uwagę możesz to zrobić na pw/gg/skype/w notce/wysłać sygnał dymny/whatever... chyba, że chcąc opalić się w blasku swojej 5-minutowej zajebistości odczuwasz nieodpartą potrzebę zrobienia tego na forum publicznym.

Ulubione danie ?

Frutti di mare.

Witam.
-Jak znalazłeś się na forum?
-Czy chciałbyś, awansować szczebel w g?rę w szeregach kadry?
-Z czym wiążesz swoją przyszłość w sensie zawodowym.
Pozdrawiam, Help3R.

- Szukałem ciekawych projekt?w ots RPG i przeglądając większe fora, natrafiłem też na to.Założyłem konto, kt?rym nie interesowałem się przez blisko 2 lata.Powr?ciłem wraz z naborem na supporter?w, od tego czasu jestem tu w miarę regularnie.

-W tej chwili się na tym nie koncentruję.Jestem moderatorem od niedawna, jeśli uda mi się awansować to będę się z tego cieszył i oczywiście cały czas do tego dążę swoją pracą.Nie stawiam tego jednak jako swojego gł?wnego celu tu.Jak będzie, zobaczymy.

-W przyszłym roku planuję zdać maturę i wybrać się na studia do Rzeszowa/Lublina/Krakowa.
Zastanawiam się nad anglistyką i prawem, jeśli wystarczy mi cierpliwości do trzech przedmiot?w w zakresie rozszerzonym na maturze, być może się to uda.

Last edited:
Reaction score
6

Czujesz frytki pomimo tego, ?e jest to bez sensu?
Pozdrawiam,
Kartka Olowek

Serj_Tankian

Reaction score
68

Czujesz frytki pomimo tego, ?e jest to bez sensu?
Pozdrawiam,
Kartka Olowek

Tak, masz racj? (lekarz kaza? przytakiwa?) .

Grimekk

memsoria.pl
Reaction score
56

Zwr?ci?em uwag? w tym temacie, ?eby ka?dy m?g? ja zauwa?y? i takich g?upich rzeczy nie pope?nia?. W ka?dym razie, zamykam t? dyskusj?. ;)

@topic
W jakie ciekawe gry grasz obecnie?

Serj_Tankian

Reaction score
68

Zwr?ci?em uwag? w tym temacie, ?eby ka?dy m?g? ja zauwa?y? i takich g?upich rzeczy nie pope?nia?. W ka?dym razie, zamykam t? dyskusj?. ;)
@topic
W jakie ciekawe gry grasz obecnie?

"T?" dyskusj? je?li ju? ;)

Obecnie...nie gram praktycznie w nic.Czasami, w chwili wolnej od ciekawszych zaj?? grywam w Fife 12, chocia? powiem szczerze, ?e troszk? mi zaj??o zanim przestawi?em si? na nowy system obrony.

Serj_Tankian

Reaction score
68

Hola, w zwi?zku z tym, ?e zak?ada?em temat jeszcze jako support - od?wie?am ; )

Z

Zbizu

Guest

1. Czym si? wyr??ni?e?, ?e awansowa?e??
2. Przydzielili ci jakie? ga??zie forum czy zape?niasz dziur? po Vendeto?
3. Powinienem zmieni? avek na gg?
4. Grasz na rl tibii? Masz po co/dla kogo?
5. Co to za rumun na twoim avatarze?

Serj_Tankian

Reaction score
68

1. Czym si? wyr??ni?e?, ?e awansowa?e??
2. Przydzielili ci jakie? ga??zie forum czy zape?niasz dziur? po Vendeto?
3. Powinienem zmieni? avek na gg?
4. Grasz na rl tibii? Masz po co/dla kogo?
5. Co to za rumun na twoim avatarze?

1.Pracowa?em dobrze i sumiennie, co jak wida? wystarczy?o.Nie brylowa?em, jak wiesz, w statystykach, czasami dawa?em si? ponie?? i odpowiada?em na flejmy, jednak si? uda?o i z tego si? ciesz?.
2.P?ki co czekam na przydzielenie mi obowi?zk?w, zobaczymy co to b?dzie.
3.Mnie si? tam on podoba...
4.Nie gram.Aktualnie wyprzedaj? si? z ostatniej postaci na Guardii, gr? aktywn? sko?czy?em ju? z 2-3 miesi?ce temu.
5.Nie Rumun tylko Ormianin bejbe i to w liczbie 4 ;) Sk?ad System'u Of A Down, na pierwszym planie wokalista - Serj Tankian.

Marcin24

Ja i Kazia
Reaction score
209

1.Pracowa?em dobrze i sumiennie, co jak wida? wystarczy?o.Nie brylowa?em, jak wiesz, w statystykach, czasami dawa?em si? ponie?? i odpowiada?em na flejmy, jednak si? uda?o i z tego si? ciesz?.

Maj?c 128 am?w, i b?d?c na 5 miejscu s?dzisz, ?e pracowa?e? dobrze?
Czy s?dzisz, ?e Dubler r?wnie? powinien awansowa? b?d?c ca?y czas na szczycie am?w?
Masz jakie? plany na przysz?o?? forum?
Jak chcesz je zmieni??
B?dziesz nadal moderowa? czy zaczniesz robi? jakie? reformy?

Serj_Tankian

Reaction score
68

Maj?c 128 am?w, i b?d?c na 5 miejscu s?dzisz, ?e pracowa?e? dobrze?
Czy s?dzisz, ?e Dubler r?wnie? powinien awansowa? b?d?c ca?y czas na szczycie am?w?
Masz jakie? plany na przysz?o?? forum?
Jak chcesz je zmieni??
B?dziesz nadal moderowa? czy zaczniesz robi? jakie? reformy?

- Sk?d wiesz ile am'?w mia?em ? ;) My?l?, ?e pozycja w ?rodku stawki nie jest z?a, sa lepsze jak i gorsze...
Wiem, ?e liczba am' ?w nie ?wiadczy o jako?ci kadrowicza, na ka?dego trzeba spojrze? indywidualnie i kompleksowo.
- Nie mnie to ocenia?, nie ja zajmuj? si? awansowaniem kogokolwiek.
- Mam wiele plan?w, kt?re wymagaj? przedyskutowania i przemy?lenia ich w odpowiednim gronie, nie na forum publicznym.
- "Je" = Forum ? My?l?, ?e nawet najlepsza kadra nie zrobi niczego sama, nawet je?li by?oby w niej 20 Marcin?w24.Je?li b?dzie wola ze strony u?ytkownik?w, TRO, to kadra mo?e tylko pom?c i Forum zakwitnie w oczach.
- Moderowanie to jeden z moich obowi?zk?w, ale oczywi?cie nie tylko.Sam nie jestem w stanie podj?? reform, bo nie jestem na Forum jedyny.Zmian mo?na dokona? tylko wsp?lnymi si?ami.

BTW : Czy?by? zacz?? si? zmienia? "w walce o fiolet" ? ;)

Last edited:

Evil Spawn

Active User
Reaction score
11

Czy uwa?asz ?e na tak du?ym forum jak tnp 130 am-?w w ci?gu 2? miesi?cznej kariery to du?o?
Je?li tak, to jak por?wnasz ten wynik z 600 am-ami na ma?ym tipie w ci?gu 3 dni?
A je?li nie, to czemu nie masz wi?cej?

Serj_Tankian

Reaction score
68

Czy uwa?asz ?e na tak du?ym forum jak tnp 130 am-?w w ci?gu 2? miesi?cznej kariery to du?o?
Je?li tak, to jak por?wnasz ten wynik z 600 am-ami na ma?ym tipie w ci?gu 3 dni?
A je?li nie, to czemu nie masz wi?cej?

- To oczywi?cie zale?y od dzia??w jakie si? posiada.S? dzia?y mniej i bardziej oblegane.Nie mnie to ocenia?.
- Nie por?wnam, bo tip mnie w najmniejszym stopniu nie interesuje.
- Odpowiedzi szukaj dwie pauzy wy?ej.

Marcin24

Ja i Kazia
Reaction score
209

- Sk?d wiesz ile am'?w mia?em ? ;)
BTW : Czy?by? zacz?? si? zmienia? "w walce o fiolet" ? ;)

Fm zawsze by? dziurawy, postarasz si? to jako? zmieni??
No tak, nie jeste? sam od zmian, ale przecie? pomys??w nikt nikomu nie zabroni
Sk?d pomys? na nick?
Zakopiemy top?r wojenny?

Nie po prostu z czasem gdy zacz??em walczy? o lepszy byt forum zatraci?em si? sam w tym co jest wa?ne, a co nie, dotar?o to do mnie, dlatego powr?ci?em do swojego starego mnie.

Last edited: