Serj_Tankian
You've been - thunderstruck.
- Reaction score
- 68
Odp: Zabili go i uciek?,czyli pytania do mnie.
- FM jak ju? Sam tego nie zmieni?, to, ?e ze mn? nie rozmawiasz, bo jeste? zablokowany na gg to najwi?cej co mog?em zrobi?, za ka?dego odpowiada? nie mog?, to jest kwestia indywidualna kto, z kim i o czym rozmawia.
- Pomys??w, jak pisa?em, jest wiele, ka?dy jest omawiany.
- Od imienia mojego (aktualnie 13-letniego) psa.
- Ja go nigdy nie odkopywa?em, to Ty swoj? postaw? to zrobi?e?, podwa?aj?c swoje dotychczasowe osi?gni?cia, bo co jak co, ale Globalem by?e? niez?ym, odbi?o Ci znacznie p??niej.
- Czasami wychodzi z Ciebie jeszcze hejterstwo, ale trzeba przyzna?, ?e si? przed tym bronisz i chwa?a Ci za to, oby ka?dy my?la? zanim kliknie w "Zatwierd? odpowied?" a ?wiat by?by pi?kniejszy.
Am zawsze by? dziurawy, postarasz si? to jako? zmieni??
No tak, nie jeste? sam od zmian, ale przecie? pomys??w nikt nikomu nie zabroni
Sk?d pomys? na nick?
Zakopiemy top?r wojenny?
Nie po prostu z czasem gdy zacz??em walczy? o lepszy byt forum zatraci?em si? sam w tym co jest wa?ne, a co nie, dotar?o to do mnie, dlatego powr?ci?em do swojego starego mnie.
- FM jak ju? Sam tego nie zmieni?, to, ?e ze mn? nie rozmawiasz, bo jeste? zablokowany na gg to najwi?cej co mog?em zrobi?, za ka?dego odpowiada? nie mog?, to jest kwestia indywidualna kto, z kim i o czym rozmawia.
- Pomys??w, jak pisa?em, jest wiele, ka?dy jest omawiany.
- Od imienia mojego (aktualnie 13-letniego) psa.
- Ja go nigdy nie odkopywa?em, to Ty swoj? postaw? to zrobi?e?, podwa?aj?c swoje dotychczasowe osi?gni?cia, bo co jak co, ale Globalem by?e? niez?ym, odbi?o Ci znacznie p??niej.
- Czasami wychodzi z Ciebie jeszcze hejterstwo, ale trzeba przyzna?, ?e si? przed tym bronisz i chwa?a Ci za to, oby ka?dy my?la? zanim kliknie w "Zatwierd? odpowied?" a ?wiat by?by pi?kniejszy.