What's new

Zabili go i uciek?, czyli pytania do mnie.

Serj_Tankian

You've been - thunderstruck.
Reaction score
68
Odp: Zabili go i uciek?,czyli pytania do mnie.

Am zawsze by? dziurawy, postarasz si? to jako? zmieni??
No tak, nie jeste? sam od zmian, ale przecie? pomys??w nikt nikomu nie zabroni
Sk?d pomys? na nick?
Zakopiemy top?r wojenny?
Nie po prostu z czasem gdy zacz??em walczy? o lepszy byt forum zatraci?em si? sam w tym co jest wa?ne, a co nie, dotar?o to do mnie, dlatego powr?ci?em do swojego starego mnie.

- FM jak ju? ;) Sam tego nie zmieni?, to, ?e ze mn? nie rozmawiasz, bo jeste? zablokowany na gg to najwi?cej co mog?em zrobi?, za ka?dego odpowiada? nie mog?, to jest kwestia indywidualna kto, z kim i o czym rozmawia.
- Pomys??w, jak pisa?em, jest wiele, ka?dy jest omawiany.
- Od imienia mojego (aktualnie 13-letniego) psa.
- Ja go nigdy nie odkopywa?em, to Ty swoj? postaw? to zrobi?e?, podwa?aj?c swoje dotychczasowe osi?gni?cia, bo co jak co, ale Globalem by?e? niez?ym, odbi?o Ci znacznie p??niej.
- Czasami wychodzi z Ciebie jeszcze hejterstwo, ale trzeba przyzna?, ?e si? przed tym bronisz i chwa?a Ci za to, oby ka?dy my?la? zanim kliknie w "Zatwierd? odpowied?" a ?wiat by?by pi?kniejszy.

Fireflies

Advanced User
Reaction score
13

Czemu jeste? taki, jaki jeste??
My?lisz, ?e ???ty pasuje do koloru Twoich oczu?
Je?li pojad? na sanki, przyniesiesz mi ciep?ego kakao?
Czy Twoja dusza to nieustanna m?czarnia pr?buj?ca si? wyrwa? niczym kostucha z gor?cej otch?ani?

A tak na serio to:
Masz w swoim ogr?dku dinozaura?
Lubisz polskie og?rki?
Fascynuje cie lotnictwo lub rolnictwo?
Czy masz zamiar w przysz?o?ci kupi? sobie BMW?

Last edited by a moderator:

Systemek

New User
Reaction score
0

1. Uwa?asz si? za kogo? wielkiego?
2. Dlaczego dajesz warny za Twoje wymy?lone punkty w regulaminie?
3. Lubisz fastfood?
4. Tw?j rekord w biegach na 100 metr?w?
5. Ogl?dasz anime? Jakie?

Serj_Tankian

Reaction score
68

Czemu jeste? taki, jaki jeste??
My?lisz, ?e ???ty pasuje do koloru Twoich oczu?
Je?li pojad? na sanki, przyniesiesz mi ciep?ego kakao?
Czy Twoja dusza to nieustanna m?czarnia pr?buj?ca si? wyrwa? niczym kostucha z gor?cej otch?ani?

A tak na serio to:
Masz w swoim ogr?dku dinozaura?
Lubisz polskie og?rki?
Fascynuje cie lotnictwo lub rolnictwo?
Czy masz zamiar w przysz?o?ci kupi? sobie BMW?

Jakbym by? z?o?liwy, to policzy?bym to jako 8 pyta?, doda? ich nisk? warto?? merytoryczn? i wlepi? warna, ale wiesz, ?e nie jestem ;)

1. Genetyka ?
2. Raczej nie. Jestem og?lnie tak brzydki, ?e niewiele kolor?w pasuje do mnie, zw?aszcza do oczu.
3. Niet, mam za daleko.
4. Oczywi?cie, masz jakie? w?tpliwo?ci ?
5. Mam 3 tyranozaury, przezorny zawsze ubezpieczony.
6. Polskie s? najlepsze na ?wiecie.
7. Zw?aszcza rolnictwo, codziennie przed szko?? wstaj? o 4.30 i zajmuj? si? swoimi 10 ha.
8. Oczywi?cie, ju? sprowadzam z Niemiec ;)

1. Uwa?asz si? za kogo? wielkiego?
2. Dlaczego dajesz warny za Twoje wymy?lone punkty w regulaminie?
3. Lubisz fastfood?
4. Tw?j rekord w biegach na 100 metr?w?
5. Ogl?dasz anime? Jakie?

1. Mam 1,85 m, bez przesady - s? wi?ksi (taki Gortat na przyk?ad, o !).
A tak na serio: Nawet jak napisz?, ?e nie, to i tak pewnie po?owa pomy?li, ?e jest inaczej, wi?c ci??ko odpowiada? na takie pytania. Nie dokona?em jeszcze w ?yciu nic spektakularnego, ani si? ?wietnie nie ucz?, ani nie mam 60 cm w ?apie, wi?c odpowiadaj?c - nie.
2. "Moich" punkt?w w regulaminie jest stosunkowo ma?o. Jeszcze jako moderator doda?em bodaj?e 2 punkty w "Multimediach" i 1 w tematach w "Pomocy z Tibi?", a uwa?am, ?e je?li co? jest w regulaminie to nale?y si? do tego stosowa?, wi?c je?li mam mo?liwo?? karania za to - robi? to.
3. Kiedy? uwielbia?em, teraz nieszczeg?lnie, bo to s? puste kalorie, co w budowaniu masy mi??niowej nie pomaga.
4. Nie chc? sk?ama?, bo dawno nie biega?em.
5. Nigdy nie ogl?da?em anime. Dla mnie to jest horror, ?e ludzie potrafi? si? pasjonowa? tego typu rzeczami maj?c nawet tych "na?cie" lat. Dziwny jest ten ?wiat.

Vorlax

User
Reaction score
2
Odp: Zabili go i uciek?, czyli pytania do mnie.

Czy lubisz obiera? ziemniaki?

Vendeto

First to fight!
Reaction score
396

Co wed?ug Ciebie merytorycznie przekazuj? s?uchaczowi piosenki tego SOAD-u czy innego Slayera? Sk?aniaj? do jakiej? refleksji? Je?li tak to do jakiej?

Serj_Tankian

Reaction score
68

Co wed?ug Ciebie merytorycznie przekazuj? s?uchaczowi piosenki tego SOAD-u czy innego Slayera? Sk?aniaj? do jakiej? refleksji? Je?li tak to do jakiej?

Hmmm, to zale?y jakie piosenki masz na my?li. Je?li ju? bierzemy si? za warsztat SOAD, to trzeba zwr?ci? uwag? na dwa nurty w ich tw?rczo?ci - patriotyczny i polityczny. W?tki patriotyczne odnajdziesz w "Chop suey" czy "Holy Mountains", chocia? oczywi?cie nie tylko. S? to utwory traktuj?ce o ludob?jstwie Ormian 1915-1917, kiedy to zgin??o nawet 2 mln ludzi, a ok.1/5 ?wczesnej ludno?ci Armenii zosta?a zmuszona do emigracji, st?d te? tak silne mniejszo?ci ormia?skie w USA czy Kanadzie dzi?. Skala problemu jest jak widzisz por?wnywalna do ludob?jstwa na Wo?yniu, a Turcja wci?? wypiera si? udzia?u w tym czynie, st?d tak wa?ne jest dla Ormian pisanie, m?wienie i ?piewanie o tym.
Drugi w?tek odnajdziesz w piosenkach typu "Cigaro", "Sugar" czy "War?". S? to g??wnie utwory pi?tnuj?ce zbrodnicz? polityk? USA, zw?aszcza za prezydentury Georga W. Busha. M?wi? o tym, ?e jedna osoba mo?e wyruszy? w ?wiat by zabija?, podczas gdy inna jest w takim samym wypadku nazywana terroryst? i ?cigana na ca?ym ?wiecie, o tym, ?e USA bardziej od wszystkich kraj?w ?wiata ingeruj? w polityk? innych pa?stw i wci?gaj? je w konflikty, kt?re kompletnie ich nie dotycz?. Ten w?tek mo?na uto?samia? z w?tkiem pacyfistycznym, bo takie jest te? nastawienie cz?onk?w SOAD do ?wiata.
Znajdziesz te? inne nurty: mi?osne, psychologiczne i nie tylko, ale na tych 2 trzeba si? skupi?, bo mo?na pod nie podci?gn?? ?mia?o po?ow? piosenek Systemu.

Slayera s?ucham coraz rzadziej, odchodz? od ci??kich brzmie? na rzecz spokojnego rocka, czasem te? indie czy nawet pop rocka. W tw?rczo?ci Slayera znajdziesz teksty o wyd?wi?ku satanistycznym, ale oczywi?cie jest ich stosunkowo ma?o.
Zach?cam do zapoznania si? z tre?ci? wielu tekst?w obu grup o kt?rych wspomnia?e?, bo nie ma jednej, okre?lonej ich interpretacji i ka?dy znajdzie co? dla siebie.

Last edited:

Parszywy

Active User
Reaction score
9

1. Czy grales kiedys w streetbaal? Interesuje Cie ta forma koszykowki?
2. Czy wiesz cos o c-walku? Interesuje Cie?
3. Jaka jest Twoja pasja, zajawka?
4. Masz dobry sprzet Audio? :)

Serj_Tankian

Reaction score
68

1. Czy grales kiedys w streetbaal? Interesuje Cie ta forma koszykowki?
2. Czy wiesz cos o c-walku? Interesuje Cie?
3. Jaka jest Twoja pasja, zajawka?
4. Masz dobry sprzet Audio? :)

1. Ostatnio jeszcze w czasach gimnazjum, kiedy to na feriach nie mia?em zbyt wiele do roboty i zamiast pi? wola?em przej?? si? z kolegami na kosza i zgubi? kilka zb?dnych kilo ;) Og?lnie jestem ?rednim koszykarzem, bez wzgl?du na to, czy m?wimy o zwyk?ej koszyk?wce czy streetballu. Mo?e ze wzgl?du na wzrost nie jest tragicznie, ale rewelacji nie ma, nigdy mnie ten sport raczej nie pasjonowa?.

2. Wiem tyle, ile podpowiedzia? mi w?a?nie wujek Google, wi?c na tej kwestii znam si? s?abiej ni? "minister" Mucha na sporcie.

3. G??wnie muzyka, staram si? je?dzi? na jak najwi?ksz? ilo?? koncert?w, kr?ci? filmy, robi? fajne zdj?cia, ?eby m?c kiedy? wspomina? takie ?wietne chwile, chcia?bym by? kiedy? takim Gregiem Wattermanem i ??czy? pasj? muzyczn? z fotografi?.
Uwielbiam siatk?wk?, staram si? ?wiczy? regularnie, bo rozgrywaj?cy to najodpowiedzialniejsza pozycja na boisku i je?li nie masz formy, to zawsze znajdzie si? zast?pstwo. Lubi? podr??owa?, staram si? sp?dza? wakacje w r??nych zak?tkach ?wiata, ?eby zobaczy? jak najwi?cej.
Ze wzgl?du na ilo?? nauki nie mam raczej czasu na rozwijanie wi?kszej ilo?ci pasji, ale my?l?, ?e i tak nie jest ?le.

4. Ujdzie w t?umie ;)

Grzonas 2

Banned
Reaction score
6

1. Wiesz, ?e przez Ciebie dosta?em perma?
2. Lubisz omlety?
3. Odbanujesz?

Parszywy

Active User
Reaction score
9

dzieki za odpowiedz, jestes wartosciowym czlowiekiem, ale nasunely mi sie kolejne pytania.
1. Czemu skonczyles z basketem?
2. Jakie? wskazowki co do pozycji pod siatka?
3. Jakiego sprzetu uzywasz do fotografii?

Serj_Tankian

Reaction score
68

1. Wiesz, ?e przez Ciebie dosta?em perma?
2. Lubisz omlety?
3. Odbanujesz?

1. Tak, wiem. Trzeba by?o nie pyskowa? na pw po warnie, u?atwi?oby Ci to ?ycie zdecydowanie ;)
2. Lubi?, ale nie jadam. 2 omlety - 500 kcal, stanowczo za du?o.
3. Ciebie? Mo?e kiedy? tak. ?ci?gam swoje warny jak widz? znaczn? popraw? na multikontach, u Ciebie p?ki co nie widz?, ale mo?e kiedy? si? dopatrz?.

1. Czemu skonczyles z basketem?
2. Jakie? wskazowki co do pozycji pod siatka?
3. Jakiego sprzetu uzywasz do fotografii?

1. W?a?ciwie nigdy nie zaczyna?em. Grywa?em na wakacjach w wolnych chwilach, ale ta gra jest jak dla mnie zbyt taktyczna. Aktualnie grywam w lidze szkolnej w reprezentacji swojej klasy, ale s? moim zdaniem ciekawsze sporty. Mo?e ma to te? zwi?zek z wad? wzroku jak? mam, nie zawsze chce mi si? zak?ada? soczewki do gry, a od tego jednak troch? zale?y. Mo?e limit 5 fauli to dla mnie za ma?o ;)

2. Wszystko zale?y od tego z kim grasz, jakie masz parametry. Zawsze staram si? obserwowa? nie tyle ustawienie swoich koleg?w na boisku, co bloku przeciwnika, bo nie ma nic gorszego ni? wrzucenie kogo? na podw?jny/potr?jny blok. W roli rozgrywaj?cego najwa?niejsza jest szybka orientacja w tym co si? dzieje, obserwacja w zasadzie ca?ego boiska i zbieranie czasem najniewygodniejszych pi?ek z siatki czy nawet z aut?w. Nie wolno si? "targetowa?" na to, ?e zawsze dostaniesz perfekcyjne przyj?cie, ale trzeba mie? te? zaufanie do tego z kim grasz.

3. To oczywi?cie zale?y od tego, gdzie robi? zdj?cia. Polskie przepisy s? na tyle dziwne, ?e na wi?ksze imprezy nie mo?na wnosi? aparat?w, wi?c na koncerty typu U2 czy Coldplay zostaje aparat w telefonie, chocia? jako?? zdj?? z matrycy 5 mpix nie jest do ko?ca zadowalaj?ca i zostaje obr?bka w PS.
Na co dzie? u?ywam swojego poczciwego Canona PowerShot, ewentualnie przy wyjazdach na wakacje zabieram Samsunga S85, bo zawsze to mniejsza szkoda, je?li zasypie si? piaskiem, etc.

Grimekk

memsoria.pl
Reaction score
56

Czy tytu? tej prezentacji nie odnosi si? przypadkiem do filmu "Seed"?

Serj_Tankian

Reaction score
68

Czy tytu? tej prezentacji nie odnosi si? przypadkiem do filmu "Seed"?

Nie. Zawsze mia?em tego typu przemy?lenia ogl?daj?c niekt?re ameryka?skie produkcje, tak mi to jako? wesz?o do g?owy, ?e pr?buj?c ubarwi? szar? rzeczywisto?? i wymy?li? ciekawy tytu? prezentacji postanowi?em tego has?a u?y?.

sioter5

Senior User
Reaction score
29

Wi??esz jakie? d?ugo terminowe plany z przygod? na tnp.

Serj_Tankian

Reaction score
68

Wi??esz jakie? d?ugo terminowe plany z przygod? na tnp.

To by?o pytanie ? ;D No dobra, zak?adam, ?e tak.

W sumie i tak ju? do?? d?ugo jestem w kadrze jako takiej, bo po miesi?cu w supporcie i 2 tygodniach okresu pr?bnego by?o jeszcze kilka miesi?cy zwyk?ego moderatora i ju? jaki? czas na pozycji globalnego moderatora, wi?c gdybym takich plan?w nie wi?za?, to nie sk?ada?bym podania na suppa, licz?c si? z mo?liwo?ci? awansu.
Na pewno chc? tu pracowa? tak d?ugo jak mog?, nie posiadam kont na portalach spo?eczno?ciowych kradn?cych czas, wi?c kilka minut na TNP zawsze staram si? znale??. Do wakacji planuj? nie bra? urlopu, potem zapewne mo?e mnie nie by? jaki? czas ze wzgl?du na wakacyjne wyjazdy itp. a p??niej czeka na mnie III klasa liceum, maturka, wi?c te? moja aktywno?? mo?e by? lekko mniejsza. Kilka nast?pnych miesi?cy jednak b?d? wci?? pastwi? si? nad zespo?em redaktorskim i spo?eczno?ci? Forum ;)

Kazia

REDRUM
Reaction score
272

Czytujesz co? wi?cej od szkolnych lektur? Jakie gatunki preferujesz?

Serj_Tankian

Reaction score
68

Czytujesz co? wi?cej od szkolnych lektur? Jakie gatunki preferujesz?

W?a?nie odwrotnie - lektur nie czytam i w czasie ich omawiania wysnuwam wniosek, ?e dobrze robi? ;)
Preferuj? fantastyk?, Frank Herbert i te klimaty, czasami czytuj? te? krymina?y, sam staram si? co? pisa?, ale to bardziej grafoma?skie zap?dy ni? z?o?a talentu.

Night Sky

Banned
Reaction score
8

1. Interesujesz si? wszech?wiatem?
2. Lubisz czasami spojrze? w niebo w gwie?dzist? noc i zadawa? sobie pytanie "Czy jeste?my sami?"
3. Interesuj? Cie planety naszego uk?adu s?onecznego?
4. Kt?ra planeta podoba Ci si? najbardziej - dlaczego?
5. Podoba Ci si? kometa Lovejoy'a?

content_Rodolfo-Chiaramonte-C2011-W3-Lovejoy-23-12-2011-resized_1324656180.jpg