• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

-Inne Zapowied? Ranger's Arcani "RPG" - 2012

Status
Zamknięty.
Odp: Zapowied? Ranger's Arcani "RPG" - 2012

Oh God, ile ja godzin przesiedzia?em nad grami typu Tower Defenser :D
Tak w og?le, skoro Tibia jest gr? MMO, to dlaczego nie zrobi? by Tower Defenser Team? Na Byondzie, za starych czas?w, mo?na by?o sobie pogra? tak ;)

Ostatnia edycja:

Wreszcie co? innego :D

Przypominam o konkursie!

(projekt w?asnej miejsc?wki w ?wiecie RA)
konkursk.png

Rozumiem, ?e miejsc?wka wygranego zostanie dodana do ?wiata Ranger's Arcani, tak jest?

Pozdrawiam,
Waromir, by?y vice-leader Ranger's Arcani RPG

nie wiem czy by?a o tym mowa(nie chcia?o mi si? 7 stron czyta?)
Ale na filmiku wyra?nie wida? grafik? z LoL-a...

Rozumiem, ?e miejsc?wka wygranego zostanie dodana do ?wiata Ranger's Arcani, tak jest?

Pozdrawiam,
Waromir, by?y vice-leader Ranger's Arcani RPG

Je?li nie b?dzie jako? mocno odbiega? od koncepcji ?wiata to tak.

nie wiem czy by?a o tym mowa(nie chcia?o mi si? 7 stron czyta?)
Ale na filmiku wyra?nie wida? grafik? z LoL-a...

A patrz?c na LoLa widzimy komercyjny rip? Ja tam tych grafik nie umieszcza?em ale je?li b?d? jakie? problemy zawsze mo?na je zmieni?.

Ikony czar?w zapewne widziane by?y na filmie, zosta?y ju? one dawno zmienione. By?y one umieszczone w grze tylko po to by m?c tych czar?w u?ywa?.

kiedy beta testy? w trakcie beta test?w b?dzie jeszcze mo?liwo?? kupna edycji kolekcjonerskiej?

kiedy beta testy? w trakcie beta test?w b?dzie jeszcze mo?liwo?? kupna edycji kolekcjonerskiej?

EK mo?na kupi? do startu serwera. Testy w najlepszym wypadku w maju, wszystko b?dzie wys?ane drog? mejlow? do os?b, kt?re s? zapisane.

Zajebiscie moze byc mozecie i mi napisac najlepiej gg 22784855 jesli wystartuje napewno rozleklamuje starajcie sie szybko ukonczyc dzieki

Przypominam o konkursie na zaprojektowanie w?asnej miejsc?wki w grze, do wygrnaia Pendrive!

konkursk.png

podczas bety b?dzie mo?na zakupi? EK?

Podrzucicie jakie? nowe screenshoty? Ciekawi mnie co macie nowego.

Hej!

Termin konkursu min?? a ja nie dosta?em zg?osze?. Tak?e chcia?bym przed?u?y? konkurs, pami?tajcie do wygrania jest pendrive 4GB!
Szczeg??y tutaj.

Je?li jednak uwa?asz, ?e wys?a?e? prace na konkurs@otfans.eu, skontaktuj si? ze mn? na GG - 5244657

ja chyba zaczn? pisa? ale z screenami bezie trudno bo nie chce mi si? mapy robi? ; d
ani kra?? komu? screen?w heh.
je?li opisze miejsce mog? te? doda? tam npc kt?rzy co? tam robi? albo co? m?wi? ?
to ma by? opis czy mo?e te? by? historia?xd

ja chyba zaczn? pisa? ale z screenami bezie trudno bo nie chce mi si? mapy robi? ; d
ani kra?? komu? screen?w heh.
je?li opisze miejsce mog? te? doda? tam npc kt?rzy co? tam robi? albo co? m?wi? ?
to ma by? opis czy mo?e te? by? historia?xd

Mo?esz opisa? to dowolnie jak chcesz, jak ci b?dzie ?atwiej. Mo?esz tak?e wymieni? mieszka?c?w i tak dalej.

Wrzucie jakie? screeny i kiedy BEta? mia?y by? w maju -_- ludzie czekaj? i czekaj?...

Ostatnia edycja:

Bo?e zajumali?cie ikonki itemk?w z league of legends, ten serwer nie idzie do przodu tylko si? cofa.
Tyle czasu i nic z w?asnej grafiki nie zrobili?cie, shame on you guys.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry